Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Laminaat werkblad plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij keukenspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met keukenspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Laminaat werkblad plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.

Voor goede en betaalbare keukenspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Laminaat werkblad plaatsen:

Werkblad in laminaat op maat maken

Ik zoek een laminaten bureaublad (wit) van 114,5 op 65 cm en tussen 2,5 en 3,0 cm dik. Afgewerkt langs de kanten.

Keukenkasten en keukenblad renoveren

Wij willen onze kastdeurtjes laten vervangen en het keukenblad van het eiland, dat doorloopt als tafel (+ - 5 m. ) en het werkblad waarin de spoelbak zich bevindt (+ - 3 m). 1 Kast moet gans vervangen worden. Materiaalkeuze: Laminaat voor kastdeuren en werkblad, fineerhout voor enkele kastdeurtjes. Dit komt neer op 12 kastdeurtjes in laminaat en 12 kastdeurtjes in hout fineer.

Keukblad vervangen in u-vormige keuken

Keuken in geplaatst in oktober 2017 maar het werkblad past totaal niet in het interieur. Tot op heden is er ook nog geen wandafwerking gebeurd met het oog op de plaatsing van een nieuw keukenwerkblad. De bedoeling is om een nieuw keukenwerkblad in laminaat te laten plaatsen. Keukenblad dat er nu ligt is laminaat moet vervangen worden door dikker met stootrand. Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 8 m² Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenblad

Nieuwe keuken plaatsen

We zijn op zoek naar een kwalitatieve, functionele en tijdloze keuken, met voldoende opbergruimte. We denken aan fronten in poederlak of laminaat en een werkblad in composiet. Alle technieken (vuur, spoelbak, combi-oven) en koelkast liefst in de keukenwand, keukeneiland enkel werkblad/apertitiefplek. De verlichting moet ook worden gedaan. De lengte van de keukenwand is 4.53 m , breedte is 3.58 m, plafonds 3.10 m. Kookplaat, oven, koelkast, diepvries, spoelbak en andere keukenelementen dienen ook geïnstalleerd te worden.

Keukenblad op maat maken

Nieuw werkblad plaatsen, twijfel tussen laminaat, composiet, dekton en volkunststof. Afmetingen: 3.20m x 60 cm.

Laminaat werkblad plaatsen

Nadat we onze keuken hebben geplaatst zoeken we nu iemand die een laminaat werkblad kan laten maken en plaatsen.

Inrichten keuken

Open keuken in grote woonruimte (45m2). Lange werkbank (4 meter lengte) met werkblad in wit acrylaat of wit kwartscomposiet en hoge kasten (2 meter lengte). Ingebouwde oven, magnetron, koel/vriescombinatie, vaatwasser, inductiekookplaat. Ingewerkte spoelbak. Kasten in wit hoogglanzend laminaat. Zwarte recirculerende dampkap.

Werkbladen in laminaat maken

Ik heb 3 keuken werkbladen nodig : dikte van 3,8 tot 4 cm, met 4 rechte kanten, 4 zijden afgeplakt Afmetingen : - werkblad 1 : diepte 59 cm en lengte 62 cm - werkblad 2 : diepte 47 cm en lengte 120 cm - werkblad 3 : diepte 61 cm en lengte 210 cm