Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Levering en plaatsing kitchenette" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Levering en plaatsing kitchenette:

Levering en plaatsing kitchenette

Omwille van een verbouwing van onze masterkeuken wens ik een kitchenette te laten leveren installeren op de 3e verdieping. Moet bestaan uit : spoelbak, 2 kookplaten en kleine frigo. Leidingen en afvoer beschikbaar op het verdiep, maar extra loodgieterswerk vereist om kitchenette aan te sluiten.

Plaatsen van graniet keukenblad

Afmeting + levering en plaatsing van Graniet keukenblad nodig voor nieuwe keuken die onlangs is geplaatst geweest. Dit is een U vorm : een lijn 1. 39 m op 0. 63 m: hier komt het aan de kookplaat een lijn 2. 90 m op 0. 63 m: hier komt een evier een lijn 0. 90 op 2. 04 m : (soort eiland)

Keukenkasten met scharnierende deuren

Graag hadden we extra keukenkasten met scharnierende deuren laten plaatsen in hetzelfde materiaal en kleur (hoogglans wit) als de bestaande keukenopstelling ter vervanging van het huidige open keukenrek (zie foto's). De beschikbare breedte is 166 cm max, met een plafondhoogte van 278 cm. De kasten mogen niet dieper zijn dan 40 cm wegens de beperkte ruimte. De kasten moeten uitgewerkt worden tot aan het plafond. Ook graag mogelijkheid voorzien om een microgolf in te bouwen in de nieuwe kasten. Tevens hadden we graag prijs gekregen voor het dichtmaken tot aan het plafond van bestaande keukenopstelling in zelfde materiaal en kleur als de bestaande plinten. Graag prijs voor beide werken incl. Btw, levering en plaatsing. Foto's ter beschikking.

Ikea keuken plaatsen

Wij kochten een Ikea keuken, maar vertrouwen de plaatsing liever aan een professionele installateur toe. Het gaat om U-vormige keukenopstelling inclusief 5 toestellen. Er is momenteel geen keuken aanwezig, dus er moet niet uitgebroken worden. Muren en vloeren zijn klaar voor plaatsing. Aansluitingen zijn aanwezig op de nodige plaatsen. Werkblad werd op maat besteld. Levering van de keuken is begin oktober. Plan ter beschikking.

Vervangen van defecte vaatwasmachine

In ons bedrijf hebben we een 8 tal keukens waarvan er bij 3 momenteel de vaatwasmachine defect is.Ik zoek een installateur die deze vaatwassers kan vernieuwen. Het gaat hier over een 3 tal standaard (basic) vaatwassers.Graag eerst een prijsofferte voor levering en plaatsing 3 standaard toestellen (geen Hi-tech).

Vernieuwing keuken

Modernizering van meer dan 10 appartementen in bestaand appartementsgebouw (bouwjaar 1950). We starten met een eerste appartement in de tweede helft van 2012. Afbraak van bestaande oude keuken. Levering en plaatsing van een nieuwe keuken. Ik heb een mogelijk plan, maar ik sta open voor creatieve alternatieven. (plannen beschikbaar in pdf- en/of jpg-formaat).