Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen dekton werkblad? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij keukenspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met keukenspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen dekton werkblad.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.

Voor goede en betaalbare keukenspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen dekton werkblad:

Keukenwerkbladen in Dekton plaatsen

Heb een 30 jaar oude eiken keuken. Wil het werkblad en ook de muurwand vervangen (nu tegeltjes) met Dekton en ook afwasbak en kraan vervangen, plus nieuwe dampkap, microgolf en ijskast.

Keukenblad in dekton plaatsen en wand in dekton

We willen graag een keukenblad in dekton laten plaatsen (bestaand voorlopig werkblad is te verwijderen). Het zou gaan om 2 bladen: - 1 werkblad 345 x 102 cm (met uitsparing spoelbak 125 X 51 cm) - 1 werkblad 180 x 62 cm (met uitsparing kookvuur 59 x 52 cm) Graag ter plaatse komen kijken voor een prijs te maken in dekton. Graag advies met verschillende kleuren van dekton. Ook tegen de wand plaatsen.

Plaatsen keukenwerkblad

Ben op zoek voor een keukenwerkblad voor mijn eiland,de kasten worden door mezelf gemaakt. Het eiland heeft als afmetingen 3100 x 1100 x 60 dik. Daarin wordt en spoelbak en kookplaat in verwerkt. Het moet een duurzaam materiaal zijn in een strakke afwerking. Graag in dekton, of andere duurzaam materiaal.

Plaatsen dekton werkblad

Plaatsing van dekton werkblad. Dekton aura 15 12mm. U vormige keuken. Afmeting stuk 1= 2410x63. 5 Afmeting stuk 2= 2100x63. 5 Afmeting stuk 3= 2100x63. 5 Afmeting stuk 4= 63,5x950 Afmeting stuk 5= 63. 5x950 STUK 4 EN 5 is de verlenging van het keuken werkblad dat naar de grond toeloopt

Plaatsen van dekton werkblad-installeren spoelbak-kraan en kookplaat

Een dekton werkblad plaatsen op een nieuwe Ikea keuken, 5 meter dekton. Met installatie van spoelbak, kraan en kookplaat. Werken graag uitvoeren eind september-begin oktober. Wanneer de prijs te hoog is dan zet ik iets anders.

Vervangen van de keuken door witte keuken met werkblad en wand dekton

Ik zou graag de bestaande keuken (zie foto's) vervangen door een nieuwe witte keuken ,al dan niet in hoogglans, het werkblad en achterwand in dekton. Met een geïntegreerde vaatwasser, ijskast/diepvries en een combioven, mijn voorkeur gaat uit naar Miele. De dampkap en het gastoestel met 5 bekken zijn nog vrij nieuw en wens ik te behouden. Zoals u ziet bevindt er zich een ontbijttafel aan de gelijklopende lange wand. De doorkijk hierboven wordt verlaagt tot op tafelhoogte. Hier mag een andere tafel komen die dan over het muurtje komt; misschien ook in dekton? Aan de linkerkant van deze tafel een hoge kast; onderaan staat de watermeter, erboven een stuk open kast (of met roldeur) om koffieapparaat enz in te plaatsen.

Opmeten en plaatsen dekton werkblad

Ik wil graag het werkblad en de spatwand (tegels) in mijn keuken vervangen door dekton.

Plaatsen nieuwe keuken hoogglans wit

Het wordt een totaalrenovatie van de keuken. In die zin er komt een volledige nieuwe keuken in. Qua stijl zouden willen gaan voor sjiek modern. Witte hoogglans kasten en alle moderne apparatuur: wijnkoelkast Liebherr (120cm) stoomoven, combi microgolfoven, warmtelade, (AEG, Siemens of Miele) Inbouwkoelkast, inductie en vaatwasser. Kortom alles erop en eraan. De keuken is 4mx4m en 1 muur ter beschikking voor hoge kastenwand waar oa toestellen moeten komen. De andere 2 muren hebben ramen dus zal niets geplaatst kunnen worden en 4de muur gaat weg om open keuken te creëren. Verder een eiland van 1. 25m x 3. 90m waar eet/kook/en wasgedeelte zou komen. We twijfelen nog tussen werkblad Dekton, composiet of keramiek. Persoonlijk draagt marmerlook onze voorkeur en keramiek benadert dit het meest.

Partners

Partners van Casius