Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Renoveren van keuken met keukeneiland? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij keukenspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met keukenspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Renoveren van keuken met keukeneiland.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.

Voor goede en betaalbare keukenspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Renoveren van keuken met keukeneiland:

Vernieuwen keuken

Graag hadden wij een volledige keukenrenovatie uitgevoerd. Op moment hebben wij 2 pistes: - huidige gesloten keuken volledig renoveren en omvormen in een open keuken met eiland. Probleem kan zijn dat de oppervlakte te klein is. - volledig nieuwe open keuken bijbouwen.

Renoveren van keuken met keukeneiland

Deurtjes vervangen (geen hand vaten) misschien mogelijk om een half open eiland te plaatsen (met afwasbak en werkruimte). Open keuken. Graag veel werkruimte en veel bergruimte. Ik ben tevreden van de indeling nu, maar alle ideeën welkom. Best ter plaatse komen kijken voor ideeën van keukeneiland.

Keuken en living renoveren

Keuken en living renoveren :vierkante ruimte van 7 m op 7 m, met veel ramen.

Renoveren van keuken

Keukenkasten met eiland in landelijke stijl. Normaal gezien geen maatkasten. Kookgedeelte langs de muur wegens te weinig plaats in plafond om de buis van 15 cm kwijt te spelen. Wij beschikken slechts over 1 muur van 4 meter. Graag ter plaatse komen kijken voor advies en mogelijkheden.

Renoveren keuken

Renovatie van keuken in bestaande woning. Nieuwe keukenkasten op maat maken , met nieuwe inbouwtoestellen. Nieuwe wandtegels plaatsen.

Renovatie keuken

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze keuken volledig kan renoveren en installeren. Het gaat over ingeveer 55 vierkante meters. Vloer, electricteit en waterleidingen moeten helemaal opnieuw, met keukenkasten.

Keuken renovatie

Wij willen of een nieuwe keuken of de oude laten renoveren. Voornamelijk de kleur en werkblad moet in composiet. Vernieuwen dampkap en spoelbak plus inductievuur.

Renoveren of plaatsen nieuwe keuken

Keuken te renoveren of volledig een nieuwe zetten. Graag ter plaatse komen kijken. Moderne keuken, met kasten en ingebouwde toestellen.