Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Spatwand plaatsen in de keuken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij keukenspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met keukenspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Spatwand plaatsen in de keuken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.

Voor goede en betaalbare keukenspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Spatwand plaatsen in de keuken:

Spatwand plaatsen in keuken

Graag hadden we prijs ontvangen voor het plaatsen van 2 spatwanden. 1 aan het inductievuur van 900 x 715 en 1 aan de pompbak van 1765 x 325. De spatwanden hadden we het liefst in een grijstint gezien.

Spatwand plaatsen in de keuken

Prijsofferte: Plaatsen spatwand in de keuken van 1/2 meter op een halve meter hoogte.

Plaatsen spatwand keuken

Leveren en plaatsen spatwand op ruwe muurtegel achter kookvuur. Afmeting circa 60 cm x 60 cm.

Spatwand keuken maken

Wij zouden graag een spatwand in glas of composiet laten maken/plaatsen. Het gaat om twee wanden: 245 cm en 251 cm breed en ongeveer 25 cm hoog. De wand van 245cm bevat aan 1 kant een dubbel stopcontact, de wand van 251 cm bevat aan twee kanten een dubbel stopcontact. De wand van 245 cm moet in het midden (een strook van 80 cm breed) 50 cm hoog zijn voor het kookvuur. Beide wanden moeten geplaats worden tussen een muur dus moeten enkel aan de bovenzijde worden afgewerkt.

Opmeten en plaatsen dekton werkblad

Ik wil graag het werkblad en de spatwand (tegels) in mijn keuken vervangen door dekton.

Plaatsen van spatwand

Ik heb net een keuken besteld maar ben nog opzoek naar een plaatser of verkoper van een spatplaat in inox.

Plaatsen dekton keukenblad en spatwand

Wij hebben nog niet met jullie samengewerkt. Wij maken interieurontwerpen en maken tevens meubels en keukens op maat. Wij hebben aan de klant dekton voorgesteld en zouden van jullie graag asap een prijsraming krijgen voor een keukenblad en spastwand.Keukenblad dekton zwart/domoos, 30 mm dik. Afmetingen 3000 x 650 met twee uitsparingen voor spoeltafel (onderbouw) en kookvuur. Rechte randafwerking vooraan en zijkanten links en rechts.Spatwand in zelfde materiaal en kleur.. 12 mm dik en afmetingen 3000 x 1050 mm. Graag jullie beste prijs hiervoor. Nog een bijkomende vraag wat zijn de levertermijnen ? Plannen ter beschikking.

Spatwand plaatsen in keuken

Graag had ik uw prijs gekend voor het opmeten, plaatsen en afwerken (kitten) van een geborstelde inox spatswand in de keuken tussen bestaande betegeling (zie foto). Welke kwaliteit en dikte? Afmeting: +/- 90 cm breed op 70 cm hoog. Foto ter beschikking.