Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Verbouwing keuken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Verbouwing keuken:

Nieuwe uitgeruste keuken plaatsen

Ik zou graag een nieuwe volledig uitgeruste open keuken willen met veel opberg mogelijkheid met een voorziene plaats waar er krukken kunnen geplaatst worden. Keuken : ecru , niet glazend. Is verbouwing.

Verbouwing keuken

Had graag vakman voor uitbreken van muurtje tussen keuken en living,nieuwe plafond keuken en living en aansluiting electriciteit en riolering van gootsteen in keuken.

Keuken vernieuwen

Nieuwe keuken volledig te plaatsen in een renovatiewoning. Verbouwing : alles eruit en vervangen Oppervlakte 4 op 4 m. Keuken moderne look

Verbouwing van keuken

Woning aangekocht , sleutel pas eind mei.Verbouwen keuken. Keuken verwijderen en volledig vernieuwen door een moderne keuken. Correcte afmeting?

Afwerking verbouwing keuken

We zijn in juni in zee gegaan met een algemene aannemer voor de renovatie van onze keuken. In september is hij aan de klus begonnen. Uiteindelijk was hij klaar half november en is de keuken geplaatst kunnen worden. Sinds dan hebben we hem niet meer gezien om de boel af te werken. Wat nog dient te gebeuren: aansluiten chauffages, nog een aantal plinten zetten, spots in het plafond plaatsen, schakelaars plaatsen, buiten pleisterwerk afwerken, binnenklapdeur plaatsen,de electriciteitskabels aansluiten op zekeringskast(afwerken). Behalve de deur hebben we al vrij veel materiaal in huis.

Volledige verbouwing van een keuken

De verbouwing omvat: nieuw plafond, nieuwe (laminaat) vloer met vloerverwarming (de buizen zijn al beschikbaar van de vorige eigenaar), volledig nieuwe keuken met nieuwe toestellen. Ook de electriciteit in de keuken moet vernieuwd worden. We zoeken iemand die het hele project kan uitvoeren (met onderaannemers).

Verbouwing van keuken, volledig nieuwe ...

Verbouwing van keuken, volledig nieuwe keuken.

Het betreft de verbouwing van de keuken ...

Het betreft de verbouwing van de keuken (ca. 25 m²)in een massieve houtbouw woning. We willen een open keuken die aansluit op de eetkamer. Hiervoor moet een houten (draag-)wand weggenomen worden. De keuken zelf moet volledig vernieuwd worden en eetkamer en keuken moeten harmonieus in elkaar overgaan. We willen een eiland. Een uitdaging zal worden om voldoende bergruimte over te houden na het wegnemen van de wand.