Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vernieuwen keuken? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij keukenspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met keukenspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vernieuwen keuken.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.

Voor goede en betaalbare keukenspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen keuken:

Vernieuwen keuken

Graag hadden wij een volledige keukenrenovatie uitgevoerd. Op moment hebben wij 2 pistes: - huidige gesloten keuken volledig renoveren en omvormen in een open keuken met eiland. Probleem kan zijn dat de oppervlakte te klein is. - volledig nieuwe open keuken bijbouwen.

Keuken vernieuwen

We hebben een prominente plaats in ons nieuwe huis voorzien voor een mooie, grote keuken. Deze zou bestaan uit een lange, ingewerkte kastenwand (ca. 6m) en groot eiland (ca. 4m) met spoelbak, kookvuur en bargedeelte. Ons plafond zal 3,8m hoog zijn, dus de wandkasten moeten op maat gemaakt worden, gebruik makende van de ruimte in de hoogte. Stijl: loft, strak, industrieel (witte muren, polybeton, grote ramen). Bedoeling is dat deze keuken het pronkstuk van de open leefruimte wordt. Bouwaanvraag wordt einde oktober ingediend, met het oog op einde realisatie tegen december 2017. We kunnen dus ruim op voorhand beginnen ontwerpen.

Vernieuwen keuken

We zouden graag onze keuken vernieuwen in moderne look. Wit met mat glas. Nieuwe kasten op maat. Vloer en tegels. Oppervlakte keuken : 5 op 6 meter. Ter plaatse komen kijken voor idee.

Vernieuwen keuken

We zouden graag onze keuken vernieuwen en ook al de leidingen+nieuwe vloer+muur insmijten.

Vernieuwen keuken

Nieuwe deurtjes in hout, werkblad in steen of arduin Toestellen (inductieplaat, ingebouwde oven, koelkast ..) en eventuele kleine uitbreiding.

Vernieuwen keuken

Wij willen werken met een wand tegen de muur met van rechts te beginnen 3 lage kasten waarin een spoelbak zit. Hierboven bevindt zich een raam. Meteen daarna starten 3 hoge kasten, waarin de oven en microgolfoven zit. We hebben ook een eiland met een kookplaat. Aan het eiland hangt een tafel voor 6 of 8 personen. Dit op stoelhoogte en niet op krukhoogte. In bijlage vindt u de foto van de benedenverdieping. De tafel en het kookeiland moeten omgewisseld worden.

Vernieuwen keuken

Plaatsen keuken: Zie bijgevoegde plannen. Dektonplaat (lichtgrijs) is vereist. Moderne strakke look. Kleur keuken: wit Toestellen: Miele of gelijkwaardig alternatief.

Keuken renovatie

Wij willen of een nieuwe keuken of de oude laten renoveren. Voornamelijk de kleur en werkblad moet in composiet. Vernieuwen dampkap en spoelbak plus inductievuur.