Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Vervanging keukenwerkblad" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervanging keukenwerkblad:

Keuken renoveren

We hebben net een nieuw huis gekocht en het keukenwerkblad is aan vervanging toe. Alsook de wasbak, kraan en kookplaat zijn te vernieuwen.

Vervanging keukenwerkblad

Huidige spoelbak is stuk, we willen een kleinere spoelbak daarom dienen werkbladen vervangen te worden werk te doen: - demonteren huidig werkbladen - op maat zagen en plaatsen van nieuwe werkbladen (nog aan te kopen bij een zelfbouwmarkt) - uitfrezen opening voor bestaande kookplaat + opnieuw aansluiten - indien nodig opnieuw aansluiten vaatwas - uitfrezen opening voor nieuwe spoelbak + installatie (incl kraan en sifon) - materiaal nog aan te kopen door ons spoelbak en kraan zouden wij zelf willen kopen; werkblad eventueel voorstel van u, maar kunnen wij eventueel ook zelf bestellen

Vervanging van keukenwerkblad

We willen in bestaande keuken het werkblad (nu mdf) vervangen door een volhouten werkblad of een composieten. Die beslissing is nog niet gevallen.

Vervanging van keukenwerkblad

In mijn oudere keuken dient het (betegeld) werkblad vervangen te worden. Voorkeur nieuw materiaal is composiet. Het nieuwe werblad dient afgewerkt te worden met geïntegreerde spoelbak(ken) en een nieuwe kraan. De aannemer dient ervaring te hebben met het verkozen materiaal.