Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Voorbereidende werken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Voorbereidende werken:

Voorbereidende werken voor keukenrenovatie uitvoeren

Elektriciteitswerken : 5 stopcontacten plaatsen, 2 schakelaars verplaatsen; 4 lampen verplaatsen. Mdf werken: kloof maken voor afzuiging en ombouw voor 3 kastenblok. sloopwerken: deur met kozijn uitbreken (stutten) en bezetten van dit kozijn en lampen.

Voorbereidende werken voor plaatsen nieuwe keuken

Voorbereidende werken voor het plaatsen van een nieuwe keuken. De keuken is reeds besteld. Electriciteit, de afvoer kan verplaatsen, aanvoer water, vloeren uitbreken en nieuwe aanleggen, plinten aanleggen...

Voorbereidende werken

Er wordt nieuwe keuken geplaatst in week 44. De oude keuken werd verkocht en zal door de koper uitgebroken worden. Wat moet er gebeuren: muurtje uitbreken en bestaande muur iets verlengen (+50cm zodat het een muur van 191cm lang wordt) en verhogen (+30 cm) en bepleisteren, een aantal stopcontacten bijplaatsen en leiding en afvoer spoelbak verplaatsen; plaatsen schakelaar en voeding luifelverlichting; bijvloeren waar muur verwijderd wordt (ongeveer 1m2).

Voorbereidende werken nieuwe keuken

Dit najaar, zal tegen het einde van het jaar zijn, wordt er in onze woning een nieuwe keuken geplaatst. Voor deze keuken kan geplaatst worden moet de bestaande echter worden uitgebroken en dienen er enkele andere voorbereidende werken worden gedaan. Zoals daar zijn de wandtegels verwijderen en de muur opnieuw bezetten, waterafvoer buizen eventueel wegwerken. Voor deze werken hebben we reeds een aannemer laten komen en een offerte ontvangen maar we willen graag een tweede opinie. Wij kunnen u de offerte overmaken van de aannemer die reeds is langst geweest zo heeft u al een idee welke werken hij voor ogen had.

Nieuw keuken plaatsen

Voorbereidende werken keuken verplaatsen elektrische leidingen en afvoer Dicht maken verwijderde leidingen Beton boringen met diamant boor verleggen afzuigkanaal naar achterkant woning via kelder en muur afzuigkanaal maken voor droogkast Plaatsen nieuwe keuken en onderdelen

Voorbereidende werken voor een nieuwe keuken

Ik zoek iemand om waarschijnlijk in mei een keuken (374 cm lang) en een stenen bar(130 cm) af te breken alsook de voorbereidende werken(elektriciteit, water, gas (ver)plaatsen of afsluiten) uit te voeren voor de nieuwe keuken.

Een kleine keuken (3,30m/2m). ...

Een kleine keuken (3,30m/2m). Voorbereidende werken voor de plaatsing van een bestelde keuken op 18 april 2010. Werken: gat voor dampkap; stekkers voor electriciteit; verplaatsen van de afloop voor de wasbak; betegeling 1 muur; plaatsing van laminaat 3m²

volledige vervanging van keuken. KVIK ...

volledige vervanging van keuken. KVIK wordt leverancier keuken. Technisch tekening wordt volgende week aangemaakt. Werken: uitbreken keuken en bestaande tegelvloer keuken en inkomhal 22m², electriciteit plaatsen nieuwe leidingen voor oven microgolf en frigo op muur zonder electr leiding. radiator moet vervangen en verplaatst worden (leidingen via kleder moeten verplaatst worden. leggen nieuwe tegelvloer (leverancier intercarro leuvensesteenweg), plaatsen en aansluiten elictr voor ovens, vitroceramisch plaat en 2 stopcont. met drie contacts plafoneren muren waar nodig, voorbereidende werken voor plaatsing keuken.