Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.
19 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 30 juni 2020

Spoelbak vervangen en nieuwe kraan plaatsen

Nieuwe spoelbak en kraan plaatsen in de keuken. Indien mogelijk ook aansluiting naar buiten maken zodat men buiten ook water heeft.
vrijdag 19 juni 2020

Deuren van keukenkasten zandstralen en luchtgommen

Binnen- en buitenzijde van deuren van keukenkasten zandstralen of luchtgommen en eventueel bewerken. Opp. van buitenkant kasten is ong. 7.5m. Demontage en montage kan zelf gebeuren.
donderdag 18 juni 2020

Keuken zandstralen

Eiken keuken van ong. 2m x 3m zandstralen. Is bewerkt met een soort pasta maar dat gaat eraf bij het kuisen.
donderdag 11 juni 2020

Keukenkraan vervangen

Keukenkraan van 4 jaar oud lekt en moet vervangen worden. Graag een kwaliteitsmerk (bijvoorbeeld Grohe).
zondag 24 mei 2020

3 Keukens installeren

3 Complete keukens installeren. Zijn reeds aangekocht maar firma is failliet dus kunnen die niet meer plaatsen.
zaterdag 23 mei 2020

Spoelbakken keuken vervangen

Spoelbakken met kraan in keuken vervangen. Afmetingen zijn 1.16m x 0.5m. Montage in opbouw.
zondag 19 april 2020

Renovatie keuken appartement

Eerste verdieping willen we een keuken renoveren van ongeveer 10 m² -uitbreken keuken en plaatsen nieuwe keuken -uitbreken raam en buitendeur en vervangen -uitbreken vloer en nieuwe plaatsen
maandag 13 april 2020

Keuken op maat maken en plaatsen

Afbreken bestaande keuken en nieuwe plaatsen in een landelijke stijl.
dinsdag 17 maart 2020

Keuken renoveren

Wij zouden onze bestaande keuken deels willen renoveren. Graag zouden we het oude werkblad en de spatwand vervangen. We zouden ook een nieuw eiland (=2 kasten met schuiven) met daaraan een tafel willen plaatsen. We zouden graag het werkblad (bestaand deel v/d keuken + eiland), spatwand en tafel in hetzelfde materiaal afwerken.
donderdag 5 maart 2020

Afwerken van een IKEA keukenframe

onze aannemer heeft ons met een half afgewerkte keuken laten zitten deze ruimte dient nog verder te worden afgewerkt. Het werkblad is er maar de gootsteen is niet gefixeerd, er zijn geen laden in de keuken ingebouwd en er moet nog een stuk muur boven de gootsteen betegeld worden. Het gaat om een laminaten keuken van IKEA in een keukenruimte van in totaal 8m².