Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Oost-Vlaanderen.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: nieuwe keuken plaatsen in uitbouw, keuken verbouwen, keukenblad in dekton plaatsen en wand in dekton, dekton werkbladen keuken, installeren keuken beperkte oppervlakte, keukenkasten lamineren met folie, betonnen werkbladen keuken, keukenwerkblad plaatsen, keukenblad vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Oost-Vlaanderen:

zondag 15 januari 2017

Keukenblad in dekton plaatsen en wand in dekton

We willen graag een keukenblad in dekton laten plaatsen (bestaand voorlopig werkblad is te verwijderen). Het zou gaan om 2 bladen: - 1 werkblad 345 x 102 cm (met uitsparing spoelbak 125 X 51 cm) - 1 werkblad 180 x 62 cm (met uitsparing kookvuur 59 x 52 cm) Graag ter plaatse komen kijken voor een prijs te maken in dekton. Graag advies met verschillende kleuren van dekton. Ook tegen de wand plaatsen.
donderdag 5 januari 2017

Dekton werkbladen keuken

Mijn bestaande keuken bestaat uit twee werkbladen uit kunststof. Ik had deze graag laten vervangen door Dekton. Een schets met afmetingen vindt u bijgevoegd. Kunt u voor mij een interessante all-in offerte opmaken aub? Totaalprijs dus inclusief afbraak huidige twee werkplaten en plaatsing nieuwe platen. Graag zo snel mogelijk.
woensdag 28 december 2016

Keukenwerkblad plaatsen

Plaatsen van een keukenwerkblad. 1 lengte van ca. 3m60. Kleur: wit met liefst zo weinig mogelijk glans in of 'kleurverschil/contrast'
dinsdag 6 december 2016

Dekton werkblad op maat

Silestone werkblad op keukeneiland vervangen door Dekton werkblad op maat met ingebouwde (lichte opbouw) kookplaat en uitsnijding van gootsteen. 300*120. Wit.
vrijdag 25 november 2016

Dampkap plaatsen

Ik wil gewoon een nieuwe dampkap in een oude keuken.
vrijdag 25 november 2016

Moderne keuken installeren

Moderne keuken ( ruimte = vierkant ) Dit betreft een L vorm. Werkblad in graniet of dekton Kookeiland. Inbouwtoestellen : vaatwasmachine, oven en electriciteit om te koken. Ter plaatse komen kijken.
zaterdag 19 november 2016

Ingebouwde keukenapparaten vervangen

Wij hebben een nieuwe spoelbak met kraan, keramische kookplaat en oven besteld. De levering is voor binnen 14 dagen. Wij zoeken een vakman om de oude toestellen te vervangen door de nieuwe. De afmetingen van de nieuwe toestellen zijn identiek aan de te vervangen toestellen.
maandag 14 november 2016

Keuken verbouwen

Ik zou aan bestaande keuken een kast willen aanbouwen van H +- 2m10 op 1m20 waar ijskast en diepvries en microgolfoven ingebouwd worden, nieuw werkblad op bestaande keuken, afwasmachine aankopen en plaatsen in bestaande kast en daar stopcontact bijplaatsen. Eventueel ook nieuwe vloer..
zondag 13 november 2016

Renoveren van keuken

Keukenkasten met eiland in landelijke stijl. Normaal gezien geen maatkasten. Kookgedeelte langs de muur wegens te weinig plaats in plafond om de buis van 15 cm kwijt te spelen. Wij beschikken slechts over 1 muur van 4 meter. Graag ter plaatse komen kijken voor advies en mogelijkheden.
vrijdag 4 november 2016

Ikea keuken plaatsen

Ik zou graag een keuken willlen verplaatsen want het is een ouwe keuken. Ik woon in een appartement op het 2de verdiepeng en ik ben de eigenaar .
zondag 30 oktober 2016

Plaatsen van nieuw tefelwerkblad

Keukenrenovatie. Wij willen een nieuwe tafelelement daarop aansluitend een groot keukeneiland met schuifladders. Nieuwe afwasbaar en een nieuw werkblad in composiet.
dinsdag 25 oktober 2016

Vervangen aanrecht naar composiet

Vervangen van aanrecht naar composiet en mooie wastafel met kraan Nieuwe panelen aan de deuren Nieuw fornuis plus dampkap.
zondag 16 oktober 2016

Volledige renovatie keuken en ramen

Graag een aannemer voor diverse renovatiewerken: Doel: Landelijk strakke keuken. Combinatie plakwerk, blank hout, blauwe steen. Veel bergruimte nodig zonder verlies van esthetiek.
vrijdag 30 september 2016

Werkblad vernieuwen

De rand van het werkblad naast het gasfornuis is verbrand en dient te worden vervangen.
vrijdag 30 september 2016

Vervangen dampkap en afvoerpijp

Vervangen van de oude dampkap uit mijn keuken, door een nieuwe te installeren, alsook de afvoerpijp van de dampkap vernieuwd. Levering dampkap.
woensdag 28 september 2016

Renovatie keuken

Keukenvloer uitbreken, leidingen sanitair en elektriciteit leggen, nieuwe chape gieten, epoxy leggen, faiences plaatsen tegen de muur.
zondag 25 september 2016

Keuken aanpassen

Ik wens bestaande keuken bepaalde aanpassingen en herstellingen uit te voeren naar aanleiding van aan te kopen nieuwe apparaten en werkblad in Jasberg. Het is aan te raden om ter plaatse de juiste maten en uit te voeren werken te komen vaststellen.
donderdag 22 september 2016

Keukenwerkbladen Dekton

Binnen een paar maanden zal ik een nieuwe keuken installeren, maar ik ben nog op zoek naar 2 werkbladen, vervaardigd uit Dekton. Het eerste werkblad dient voor een keukeneiland, met een afmeting van 63 x 250, met een uitsparing van 75 x 49 (kookplaat) en een ronde uitsparing voor een "stopcontactchampignon". Het tweede werkblad is L-vormig, breedte: 62 cm. Lengte (muurzijde gemeten) 190 cm en 180 cm. In het langste gedeelte van de L-vorm moet een uitsparing komen voor een spoelbak (49 x 99).
woensdag 21 september 2016

Voorbereidende werken

Er wordt nieuwe keuken geplaatst in week 44. De oude keuken werd verkocht en zal door de koper uitgebroken worden. Wat moet er gebeuren: muurtje uitbreken en bestaande muur iets verlengen (+50cm zodat het een muur van 191cm lang wordt) en verhogen (+30 cm) en bepleisteren, een aantal stopcontacten bijplaatsen en leiding en afvoer spoelbak verplaatsen; plaatsen schakelaar en voeding luifelverlichting; bijvloeren waar muur verwijderd wordt (ongeveer 1m2).
maandag 19 september 2016

Houten en/of betonnen werkbladen

Keuken: Ik had graag de prijs gehad van houten en betonnen werkbladen voor onderstaande oppervlakte op maat laten maken. Afmetingen van 0.8 naar 4.10 M. Ongeveer 3.28 m². Liefst zo spoedig mogelijk.
donderdag 8 september 2016

Vloer leggen in keuken

Ik wens de keuken te laten vloeren. Ter plaatse komen kijken.
woensdag 7 september 2016

Plaatsen keuken

Voor volgende werkzaamheden te laten uitvoeren: - Ontwerpen en plaatsen van de nieuwe keuken, met inbouwtoestellen. - Ter plaatse komen kijken-advies geven-idee-prijsofferte.
dinsdag 30 augustus 2016

Keuken werkblad herstellen

Herstelling werkblad keuken - brandschade veroorzaakt door elektrisch apparaat - oppervlakte schade is ongeveer een 3 à 4 cm - het werkblad bestaat uit kunststof (kleur wit)
donderdag 25 augustus 2016

Vernieuwen keuken

Nieuwe deurtjes in hout, werkblad in steen of arduin Toestellen (inductieplaat, ingebouwde oven, koelkast ..) en eventuele kleine uitbreiding.
woensdag 24 augustus 2016

Keuken spatplaat plaatsen

Eind vorig jaar hebben wij nieuwe keuken geplaatst en nu moet afwerking nog gebeuren. Momenteel zijn we opzoek naar: glazen spatplaat (in 1 kleur) van 1860 x 465 mm met 2x2 stopcontacten. Nu zijn er nog andere werken (afwerken muren/plafond/ ... ) die moeten gebeuren en wie weet .. Graag een eerste richtprijs voor de spatplaat.