Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Oost-Vlaanderen:

maandag 9 juli 2018

Keukenkastjes herstellen en frontpaneel vervangen

Frontpaneel van de keuken herstellen of vervangen. En drie kastjes zouden moeten hersteld of vervangen worden.
maandag 2 juli 2018

Vernieuwen van keuken

Renovatie van keuken. Nu een moderne keuken te installeren in een woning. Afbraak bestaande keuken, leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuwe vloer plaatsen, nieuw plafond plaatsen, verlichting, verwarming. Oppervlakte keuken : 20 m².
woensdag 27 juni 2018

Spoelbak vervangen inox gootsteen

Vervangen van een gootsteen in onze keuken. Het betreft een gootsteen met twee waterbekkens en druipgedeelte aan de linkerzijde. Buitenmaten 115 cm bij 51 cm. De huidige gootsteen is gebarsten en dient vervangen te worden. Als nieuwe gootsteen denken wij aan een matte inox afwerking.
woensdag 13 juni 2018

Landelijke keuken op maat maken inclusief toestellen

Keukenblad vervangen, nieuwe spatwand, nieuwe keukenkast deuren plaatsen, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), kraanwerk ook vervangen. Bestaande keuken vervangen in een gerenoveerd huis van 1930. Kasten op maat, ontbijt bar tafel , nieuwe toestellen. We gaan zelf alles uitbreken en de leidingen verleggen of vernieuwen. Graag een landelijke keuken plaatsen. De oppervlakte van de keuken is ongeveer 8 m op 3 meter.
dinsdag 5 juni 2018

Composiet keukenwerkblad herstellen

Er is een stuk ongeveer 1 cm breed, 5 mm diep aan de rand van mijn composiet keukenblad afgebroken. De afwerking is glad, de kleur wit.
dinsdag 29 mei 2018

Keukenkast en deuren vernieuwen

Door lekkende boiler is ons onderstel van de afwasbak volledig stuk alsook 3 deuren van onze keuken Een oppervlakte van 2m is volledig aangetast , binnen en buiten en moet volledig vernieuwd worden in hout .
donderdag 24 mei 2018

Voorbereidingen voor nieuwe keuken uitvoeren

Half september komen ze onze nieuwe keuken plaatsen. Wij zoeken nog iemand voor elektriciteits aanpassingen, waterleiding eventueel en doorgang in plat dak voor afzuiging dampkap de totale oppervlakte van de keuken is 4,5x5,5 m
vrijdag 18 mei 2018

Aanpassen van keukenblad in L vorm

Ik heb 2 houten keukenbladen 1mx 2. Deze moet op maat afgekort en aangepast worden in L vorm .
donderdag 5 april 2018

Keukenblad in nieuwbouwkeuken plaatsen

Is voor een nieuwbouwproject , ruwbouw staat er al: Had graag de materialen geweten die witte werkbladen. Zo u een blad nodig hebben 420 op 100, 312 op 60 en 312 op 85.
maandag 12 maart 2018

Nieuw werkblad en spatwand

Vervangen werkblad en spatwand. Graag advies rond welk soort materiaal, onderhoudsvriendelijk. Graag ter plaatse komen kijken om het juist af te meten.
donderdag 8 maart 2018

Tafel in Dekton op maat maken

We zijn op zoek naar een tafel in dekton van 220 op 100 cm en 8 mm dik. Ook het onderstel van de tafel moet de vakman voorzien.
woensdag 7 maart 2018

Bestaande keuken moderniseren

In onze bestaande keuken met heel recente toestellen, beginnen sommige kasten los te komen en door te hangen. Ook sommige schuiven werken niet meer zoals het hoort. We zoeken daarom iemand die op budgetvriendelijke manier onze keuken kan moderniseren, eventueel met andere frontjes enzovoort.
woensdag 28 februari 2018

Dekton werkblad op maat

Ik wens een dekton keukenblad voor mijn keukeneiland. Dit werkblad moet 2.40 m lang zijn en 1,20 m breed. Ook de zijkanten van het eiland zouden in dekton moeten zijn, dat dit bij wijze van spreke doorloopt. Uitsparing voor 2 spoelbakken van 45cm en graag afdruipboordjes er rechts van ingefreesd.
zondag 25 februari 2018

Dampkap vervangen

Huis 12 jaar oud, schouwkap met afzuigsysteem stuk, moet vervangen worden. Betegelde achterwand.
woensdag 21 februari 2018

Keukenpanelen en kasten renoveren

Na verplaatsen van kasten en hermonteren van de keuken heb ik volgende zaken nodig: 2 zijpanelen Hoogte 91cm en breedte 60cm Plint voor onderaan de kasten: lengte 2m 34cm en hoogte 14,7cm Afwerkingslat tussen deuren en werkblad lengte 2,25m Kleuren in de kleuren van de keukendeuren.
woensdag 21 februari 2018

Keukenblad vervangen huis

Keukenblad vervangen ,nieuwe kookplaat en gootsteen. Keukeblad uit grantiet of dekton. Ter plaatse komen om op te meten.
zondag 18 februari 2018

Afbraak keuken en voorbereidingswerken voor nieuwe keuken

Afrbraak oude keuken en voorbereiding nieuwe keuken (leidingen etc). Keuken wordt geleverd door keukenspecialist.
dinsdag 13 februari 2018

Dampkap vervangen en afvoer herstellen

Ik woon in een nieuwbouw waar de dampkap niet goed werkt. Alhoewel de filters steeds in vaatwasser gaan en eerst in soda ontvetten, vallen er vetdruppels van de dampkap bij het koken en de motor is ook vettig. Ik zoek iemand die dit kan herstellen, het probleem ligt waarschijnlijk aan de afvoer. Ook heb ik een nieuwe dampkap nodig.
maandag 12 februari 2018

Keuken renoveren

Ik zou graag een nieuw keukenblad willen. En nieuwe deurtjes spatwand en extra kolomkast erbij. Keuken is 4m op 1m90 in een l. Keukenblad in houtwerk alsook de keukenkastjes.
maandag 12 februari 2018

Boren gat door buitenmuur voor dampkap afzuiging

Voor het plaatsen van de keuken moet er nog een gat worden geboord voor uitlaat dampkap. Volgens de 'keukenman' moest ik hier een aannemer voor contacteren.
zondag 11 februari 2018

Keuken renoveren

Ik wil graag de keukenkasten en keukentoestellen vernieuwen in mijn keuken. Alle nieuwe toestellen en dergelijke wil ik graag aankopen in overleg met de vakman. Ook moet men een radiator vernieuwden en verplaatsen. Het gaat om een keuken van ongeveer 4 x 3 meter.
dinsdag 30 januari 2018

Keukenwerkblad in dekton plaatsen

Keukenwerkblad plaatsen. 4m². Volledig nieuwe keuken van IKEA, hiervoor hebben we een installateur. Dus is enkel voor het werkblad. Graag in dekton sirocco indien mogelijk + plaatsing.
zondag 28 januari 2018

Keukenblad vervangen

We willen ons keukenblad vervangen maar we willen deze ook meteen aanpassen zodat we in het verlengde ook dit blad kunnen gebruiken als tafel. Het gaat om een houten keukenblad. Afbraakwerken kan ik eventueel zelf doen.
woensdag 24 januari 2018

Nieuwe keuken met keukeneiland plaatsen

Moderne keuken. Afbraak bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuwe vloer plaatsen, nieuw plafond plaatsen, verlichting, ventilatie, verwarming Oppervlakte is ongeveer : 20 m² mits afbraak van een glazen muur (7,5 m lange muur waarvan inclusief deur en 2 ramen en 3,5 breed). Een hoek van 1,80 m. Spoelbak en kraan, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Keukeneiland, Keukenblad, Keukenkasten. Ter plaatse komen kijken.
woensdag 17 januari 2018

Keukblad vervangen in u-vormige keuken

Keuken in geplaatst in oktober 2017 maar het werkblad past totaal niet in het interieur. Tot op heden is er ook nog geen wandafwerking gebeurd met het oog op de plaatsing van een nieuw keukenwerkblad. De bedoeling is om een nieuw keukenwerkblad in laminaat te laten plaatsen. Keukenblad dat er nu ligt is laminaat moet vervangen worden door dikker met stootrand. Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 8 m² Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenblad

Partners

Partners van Casius