Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Aalst:

Dampkap vervangen

Huis 12 jaar oud, schouwkap met afzuigsysteem stuk, moet vervangen worden. Betegelde achterwand.

Afbraak keuken en voorbereidingswerken voor nieuwe keuken

Afrbraak oude keuken en voorbereiding nieuwe keuken (leidingen etc). Keuken wordt geleverd door keukenspecialist.

Keuken vernieuwen

Ik wil een nieuwe keuken ,maar de oude moet ook afgebroken worden .Volledige nieuwe moderne keuken plaatsen. Waarschijnlijk zal de electriciteit ook aangepast moeten worden.

Spatwand plaatsen

We zoeken een spatwand voor achter ons vuur. Afmetingen: 90 breed 70 hoog. Mag in inox.

Vloer leggen in keuken

Ik wens de keuken te laten vloeren. Ter plaatse komen kijken.

Plaatsen keuken

Voor volgende werkzaamheden te laten uitvoeren: - Ontwerpen en plaatsen van de nieuwe keuken, met inbouwtoestellen. - Ter plaatse komen kijken-advies geven-idee-prijsofferte.

Keuken plaatsen

Nieuwe keuken Ikea te plaatsen.

Vervanging keukenblad

Vervanging werkblad in COMPOSIET werkblad met spoelbak in onderbouw en uitsparing voor kookplaat. Lengte werkblad 246cm + 184cm Diepte werkblad 59 cm. Dikte max 2 cm. Graag prijsopgave voor opmeting en plaatsing inclusief.

Plaatsen van een aangekochte keuken

Ik zou graag willen dat u ons nieuwe keuken plaatst

Renovatie van keuken

Een te renoveren keuken in een zeer grondige renovatie/nieuwbouw. De stijl van de rest is zeer strak en uniform afgewerkt.