Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Berlare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Berlare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Berlare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Berlare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Berlare:

Keuken renoveren

Wij zouden onze bestaande keuken deels willen renoveren. Graag zouden we het oude werkblad en de spatwand vervangen. We zouden ook een nieuw eiland (=2 kasten met schuiven) met daaraan een tafel willen plaatsen. We zouden graag het werkblad (bestaand deel v/d keuken + eiland), spatwand en tafel in hetzelfde materiaal afwerken.

Spatwand en stopcontacten plaatsen

Wij willen graag een spatwand laten plaatsen. Het gaat over een wand van ong 3m lang en een hoogte van ong. 60 cm. Er zitten 2 dubbele stopcontacten in verwerkt. Voor de rest geen andere uitsparingen.

Maken van eiken werkblad

Maken eiken werkblad 180x79,5 + 2 zijpanelen 79,5x99 In verstek gezaagd of recht. Dikte 3 of 4 cm. Bedoeling is een u-vormige tafel in bestek of recht aan elkaar geplaatst. Adres geef ik aan vakman mee.

Uitbreken en verhuizen van keuken

Keuken met werkblad in graniet uitbreken. Terug plaatsen van keuken in een ander woning . Plaatsen van rekken in dressing.Foto's kunnen doorgemaild worden.