Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor nieuwe keuken plaatsen:

Nieuwe keuken plaatsen

Gesloten keuken vervangen door open keuken. Het is een vierkante keuken die niet alte groot is. Ik zou graag een strak landelijke stijl willen En de vloer zou ook moeten vervangen worden.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Gavere (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe keuken plaatsen uit heel België:

Achterbouw in houtskelet zetten

Ik wens een achterbouw te laten slopen en heropbouwen in houtskeletbouw. Het gaat over een achterbouw van 7m2. Fundering, vloerisolatie & afwerking is aanwezig buiten 1,5m2. Nieuwe wand te bouwen van 9m2. Schuifraam nieuwe wand 4,8m2 Nieuw dak van 7 m2. Muurkappen te verhogen en te vervangen. Daarnaast nieuw schuifraam in bestaande muur te plaatsen. Opening te vergroten en raam van 6,5m2 te plaatsen. Plaatsen nieuw toilet, renovatie keuken en badkamer.

Verlichting plaatsen

Er zouden in de keuken 4 spots of iets moderner moeten worden geplaatst. Verlichting in de slaapkamer, verlichting in de badkamer veranderen. En tuinverlichting. Alle kabels liggen al reeds klaar normaal gezien, alsook buiten zijn er al twee kabels aanwezig.

Plaatsen van lichtkoepel

Ik zou graag mijn koepel vervangen door een mooie goed doorzichtige lichtkoepel (dubbelwandig, vast met opstand en afwerking in EPDM of Roofing) in mijn keuken. De afmetingen zijn 123 cm x 242 cm. Belangrijkste is goed isolatie en zichtbaarheid: materiaal afhankelijk van mogelijkheden. Dit voor een plat dak met roofing in mijn achterbouw/keuken. Na deze werken zal er nieuwe plafond geplaatst worden in de keuken.

Renoveren keuken

Oude keuken afbreken. nieuwe keuken met toestellen plaatsen in L - vorm lengte 4m40 breedte 2m20 witte kasten werkblad in laminaat

Plaatsen omheining

Het belangrijkste op dit moment is het plaatsen van de omheining. Graag met betonpalen, vanonder een betonplaat en ertussen houten schuttingen. We hebben een muur van 16 meter waarvoor het moet komen, 12 meter (breedte) en 17 meter. De hoogte hadden we in totaal graag 2 meter. Het terras zit niet zo'n haast achter. Momenteel houten terras te vervangen door een terras in tegels/dals. We weten nog niet welke maar mag niet schuiven als het nat is. Hierbij is de breedte eveneens 12 meter, dan heb je een stuk waar het 2,5 meter diep is naar rechts en dan heb je nog eens 4 meter daar waar mijn keuken een stukje uitsteekt.

Steunbalk berekenen en plaatsen

Voor onze woning zouden wij graag de muur tussen de living en keuken verwijderen. Maar deze muur is een draagmuur en moeten dus een steunbalk steken. We zouden graag de steunbalk laten berekenen.

Lichtkoepel plaatsen

Wij wonen in een rijhuis. Om meer licht te laten binnenkomen hebben we naast de keuken twee polycarbonaatplaten (boven elkaar). Deze laten echter veel koude binnen in de winter en zorgen voor enorm veel opwarming in de zomer. We hadden deze polycarbonaatplaten dus graag vervangen door een volwaardig lessenaarsdak. In bijlage kan u wat foto's vinden van het verslag van de renovatiecoach.

Uitbreken tussenmuur en plaatsen poutrel

Ik wil de steunmuur tussen de keuken en woonkamer uitbreken en een poutrel laten plaatsen. Afstand nog niet gekend, maar ik voeg een foto toe waarop de muur te zien is.