Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor gelijkaardige projecten:
keuken installeren met inbouwtoestellen en keukeneiland, renovatie van bestaande keuken, keukenblad in nieuwbouwkeuken plaatsen, keuken renoveren, werkblad in laminaat op maat maken, dekton werkblad plaatsen, vaatwas en frigo inbouwen in bestaande keuken, keukenwerkblad vernieuwen, nieuw keukenblad plaatsen, renovate the kitchen, spatwand op maat maken, wasbak en keukenkasten vervangen, herstelling keuken na waterlek, keuken demonteren en herplaatsen, nieuwe dampkap plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Gent:

Vervangen dampkap en oplossen vochtprobleem rond de dampkap

Plafond rond dampkap voelt zeer vochtig aan dus er lijkt een vocht- en/of condensprobleem te zijn. Ik denk ook dat de huidige dampkap niet voldoet voor de ruimte waar deze instaat. Ik zoek dus oplossing voor een nieuwe dampkap en voor vochtig plafond rond huidige dampkap. Momenteel is men het plat dak aan het herstellen.

Keukenblad vernieuwen

Ik wou graag mijn werkblad van de keuken vernieuwen. Graag een werkblad in dekton (lichte kleur). De keuken bestaat nu uit een middenstuk (met spoelbak) en een werkblad met kookfornuis aan de muur kant. Beide werkbladen zijn zo'n 3 meter lang. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Oppervlakte :6 m² werkblad, keuken zelf is een open keuken (+/-10 m²) Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenblad, Spatwanden

Keuken bar verlagen en nieuw werkblad op maat

De bar moet verlaagd worden tot het zelfde niveau als de rest van de keuken. Dan zouden we graag overal een nieuw werkblad in vol hout hebben.

Keuken plaatsen op maat inclusief toestellen

Nieuwe L vormige keuken, bij voorkeur op maat. Mix moderne/rustieke stijl. Geen kook eiland. Want afwerken met tegels, stucwerk ... De oppervlakte van de keuken is 2,5 op 5,5. Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden plaatsen.

Keuken plaatsen

Renovatie van een appartement uit 1957 leggen van een tegelvloer met retro tegels waar opdrachtgever voor zorgt. Plaatsen van keuken eiland met inductie fornuis met ingebouwde dampkamp/ spatwand plaatsen van spoelbak incl kranen en leidingen elektrische apparaten : koelkast met beperkt vriesvak - kleine vaatwasser de elektriciteit wordt door een andere partij gedaan Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Nieuwe vloer plaatsen, Ventilatie, Leidingwerk (elektra, water, gas) Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 10 m² Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? : Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden

Keuken deuren en werkbladen renoveren

Keuken renoveren : enkel keuken deuren en werkbladen. ter plaatse komen kijken. Dit is een soort Brico keuken.

Plaatsen keukenblad en installeren spoelbak en gasplaat

Plaatsen van keukenblad (twee delen) moet verzaagd en aan elkaar bevestigd worden. Uitzagen en installeren spoelbak met kraan en ook uitzagen en installatie gasplaat.

Keuken renoveren

Ik wil mijn keukendeurtjes vernieuwen, eventueel nieuwe spatwand en werkblad. Ik heb een L-vormige keuken met deurtjes en lades. Gewone gezinskeuken 9 taldeuren onderaan en 7 tal deuren bovenaan.

Installeren van nieuwe keuken

Installeren van nieuwe keuken.

Eiken keukenblok renoveren verfraaien

Renoveren: Keuken blok netjes maken. Eiken keuken.

Dampkap plaatsen

Ik wil gewoon een nieuwe dampkap in een oude keuken.

Vervangen dampkap en afvoerpijp

Vervangen van de oude dampkap uit mijn keuken, door een nieuwe te installeren, alsook de afvoerpijp van de dampkap vernieuwd. Levering dampkap.

Keuken werkblad herstellen

Herstelling werkblad keuken - brandschade veroorzaakt door elektrisch apparaat - oppervlakte schade is ongeveer een 3 à 4 cm - het werkblad bestaat uit kunststof (kleur wit)

Maatwerk maken keukentafel

Ik zoek een extra keukentafel om mijn werkruimte te verruimen. Benodigde afmetingen: 120cm x 60 xm. Graag onderhoudsvriendelijke materie.

Opmeten en plaatsen dekton werkblad

We willen graag een dekton werkblad plaatsen op onze keuken. Het gaat om 3.30 m lengte, standaard breedte met een uitsparing voor een opbouw inductiekookplaat.

Smeg kookfornuis installeren

We hebben een SMEG gas/elektrisch kookfornuis gekocht bij een bedrijf dat niet zelf instaat voor installateur. Het toestel is geleverd.

Nieuwe keuken met keukeneiland en ontbijthoek op maatwerk

Totaalrenovatie van de keuken: Volledige keuken installeren ( maatwerk ) op een L-vorm Keukeneiland-ontbijthoek. Modern en strak. Geen wanden betegelen. Adres kan je bekomen aan telefoon.

Keuken in L-vorm

Keuken in L vorm:Keukenblad - Langste gedeelte: 2m40, diepte 60 cm - Kortste gedeelte: 1m80, diepte 65 cm Moet worden ingeslepen: gasvuur, spoelbak Graag zo ecologisch mogelijk: prijsbestek +plaastingskosten voor composiet, lapitec, beton, dekton...?

Gat laten steken voor dampkap + afwerking

Onze dampkap komt nu uit in de keuken. We willen een gat laten steken in het dak van de keuken, zodat de lucht die de dampkap opzuigt ook naar buiten gaat en niet in de keuken blijft hangen. Naast het gat laten maken, willen we ook dat er een buis voorzien wordt naar buiten, dat die met de dampkap wordt verbonden en dat alles zowel binnen als buiten mooi wordt afgewerkt.

Keukentablet vervangen

Een gedeelte van het hout waar de kraan (onderste deel)op vastzit is rot door water en moet vervangen worden

Plaatsen van keuken

Nieuwbouw huis in Gent. Breedte huis 4,5 meter, inclusief buitendeur aan ingang. Lengte 8 meter Keuken kan niet tegen raam aangebouwd worden (raam van 3 op 2 meter naast deur aan ingang)

Nieuw werkblad keuken en vaatwas inbouwen

Ik wil het werkblad ( houten werkblad) van mijn keuken laten vervangen. Het is een werkblad met daarin een spoelbak. Ik woon op de tweede verdieping en het werkblad dient door het raam binnen gebracht.

Keukenblad te maken

Keukenblad 340/60cm, dikte 3cm of 4cm, insnijdingen voor spoelbak en kookplaat. Tafelblad 140/80cm, dikte 3cm of 4cm. Materiaal: laminaat of ander (geen natuursteen). Graag offertes zo snel mogelijk

Vernieuwen van keukenblad in graniet

Vernieuwen van keukenblad op bestaand keukenblok = moderne uitvoering. Voorkeur voor keukenblad in witte graniet+ ingewerkte poelbakken+ kraan+ ingewerkte inductiekookplaat Alle aansluitingen zijn voorzien in bestaande keukenblok. Oppervlakte keukenblad 2,832 m2.

Keuken te vernieuwen

Oude keuken eruit, nieuwe keuken erin. Waterleiding moet worden verlegd. Vloer eruit, nieuwe erin. Kortom, volledig nieuwe keuken. (er wordt ook een muur gesloopt tss living & keuken).Adresgegevens bij fspraak.