Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Gent of directe omgeving.

904 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken plaatsen op maat inclusief toestellen, keuken plaatsen, renoveren van keuken, keuken uitbreken en nieuwe keuken op maat met inbouwtoestellen plaatsen, keukenkasten vervangen door waterlek, ikea keuken plaatsen, keukenblad aanpassen, aanrechtblad en keukenwand op maat maken, keukenblad plaatsen, keukenbladen plaatsen, keukenblad op maat maken, keukenwerk blad vervangen, plaatsen van dampkap in keuken, dampkap keuken vervangen, voorbereidingswerken uit te voeren voor plaatsen keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Gent:

Keuken plaatsen op maat inclusief toestellen

Nieuwe L vormige keuken, bij voorkeur op maat. Mix moderne/rustieke stijl. Geen kook eiland. Want afwerken met tegels, stucwerk ... De oppervlakte van de keuken is 2,5 op 5,5. Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden plaatsen.

Keuken plaatsen

Renovatie van een appartement uit 1957 leggen van een tegelvloer met retro tegels waar opdrachtgever voor zorgt. Plaatsen van keuken eiland met inductie fornuis met ingebouwde dampkamp/ spatwand plaatsen van spoelbak incl kranen en leidingen elektrische apparaten : koelkast met beperkt vriesvak - kleine vaatwasser de elektriciteit wordt door een andere partij gedaan Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Nieuwe vloer plaatsen, Ventilatie, Leidingwerk (elektra, water, gas) Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 10 m² Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? : Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden

Keuken deuren en werkbladen renoveren

Keuken renoveren : enkel keuken deuren en werkbladen. ter plaatse komen kijken. Dit is een soort Brico keuken.

Plaatsen keukenblad en installeren spoelbak en gasplaat

Plaatsen van keukenblad (twee delen) moet verzaagd en aan elkaar bevestigd worden. Uitzagen en installeren spoelbak met kraan en ook uitzagen en installatie gasplaat.

Keuken renoveren

Ik wil mijn keukendeurtjes vernieuwen, eventueel nieuwe spatwand en werkblad. Ik heb een L-vormige keuken met deurtjes en lades. Gewone gezinskeuken 9 taldeuren onderaan en 7 tal deuren bovenaan.

Installeren van nieuwe keuken

Installeren van nieuwe keuken.

Eiken keukenblok renoveren verfraaien

Renoveren: Keuken blok netjes maken. Eiken keuken.

Dampkap plaatsen

Ik wil gewoon een nieuwe dampkap in een oude keuken.

Vervangen dampkap en afvoerpijp

Vervangen van de oude dampkap uit mijn keuken, door een nieuwe te installeren, alsook de afvoerpijp van de dampkap vernieuwd. Levering dampkap.

Keuken werkblad herstellen

Herstelling werkblad keuken - brandschade veroorzaakt door elektrisch apparaat - oppervlakte schade is ongeveer een 3 à 4 cm - het werkblad bestaat uit kunststof (kleur wit)

Maatwerk maken keukentafel

Ik zoek een extra keukentafel om mijn werkruimte te verruimen. Benodigde afmetingen: 120cm x 60 xm. Graag onderhoudsvriendelijke materie.

Opmeten en plaatsen dekton werkblad

We willen graag een dekton werkblad plaatsen op onze keuken. Het gaat om 3.30 m lengte, standaard breedte met een uitsparing voor een opbouw inductiekookplaat.

Smeg kookfornuis installeren

We hebben een SMEG gas/elektrisch kookfornuis gekocht bij een bedrijf dat niet zelf instaat voor installateur. Het toestel is geleverd.

Nieuwe keuken met keukeneiland en ontbijthoek op maatwerk

Totaalrenovatie van de keuken: Volledige keuken installeren ( maatwerk ) op een L-vorm Keukeneiland-ontbijthoek. Modern en strak. Geen wanden betegelen. Adres kan je bekomen aan telefoon.

Keuken in L-vorm

Keuken in L vorm:Keukenblad - Langste gedeelte: 2m40, diepte 60 cm - Kortste gedeelte: 1m80, diepte 65 cm Moet worden ingeslepen: gasvuur, spoelbak Graag zo ecologisch mogelijk: prijsbestek +plaastingskosten voor composiet, lapitec, beton, dekton...?

Gat laten steken voor dampkap + afwerking

Onze dampkap komt nu uit in de keuken. We willen een gat laten steken in het dak van de keuken, zodat de lucht die de dampkap opzuigt ook naar buiten gaat en niet in de keuken blijft hangen. Naast het gat laten maken, willen we ook dat er een buis voorzien wordt naar buiten, dat die met de dampkap wordt verbonden en dat alles zowel binnen als buiten mooi wordt afgewerkt.

Keukentablet vervangen

Een gedeelte van het hout waar de kraan (onderste deel)op vastzit is rot door water en moet vervangen worden

Plaatsen van keuken

Nieuwbouw huis in Gent. Breedte huis 4,5 meter, inclusief buitendeur aan ingang. Lengte 8 meter Keuken kan niet tegen raam aangebouwd worden (raam van 3 op 2 meter naast deur aan ingang)

Nieuw werkblad keuken en vaatwas inbouwen

Ik wil het werkblad ( houten werkblad) van mijn keuken laten vervangen. Het is een werkblad met daarin een spoelbak. Ik woon op de tweede verdieping en het werkblad dient door het raam binnen gebracht.

Keukenblad te maken

Keukenblad 340/60cm, dikte 3cm of 4cm, insnijdingen voor spoelbak en kookplaat. Tafelblad 140/80cm, dikte 3cm of 4cm. Materiaal: laminaat of ander (geen natuursteen). Graag offertes zo snel mogelijk

Vernieuwen van keukenblad in graniet

Vernieuwen van keukenblad op bestaand keukenblok = moderne uitvoering. Voorkeur voor keukenblad in witte graniet+ ingewerkte poelbakken+ kraan+ ingewerkte inductiekookplaat Alle aansluitingen zijn voorzien in bestaande keukenblok. Oppervlakte keukenblad 2,832 m2.

Keuken te vernieuwen

Oude keuken eruit, nieuwe keuken erin. Waterleiding moet worden verlegd. Vloer eruit, nieuwe erin. Kortom, volledig nieuwe keuken. (er wordt ook een muur gesloopt tss living & keuken).Adresgegevens bij fspraak.

Dampkap leveren en plaatsen

In een oud huisje wil ik een degelijke dampkap plaatsen boven het fornuis. De afvoerbuis kan recht naar omhoog door het dak naar buiten

Ikea keuken plaatsen

Ik wil een Ikea keuken laten installeren. Het is wel een poreuze kalkmuur waardoor je special vijzen (diepe vijzen) zal nodig hebben zodat de keuken niet (opnieuw) van de muur valt. Het is een kleine kitchenette van 2m breed, boven en onderkasten, kraan aan te sluiten, alsook kookvuur aan te sluiten + stopcontact doortrekken voor koelkast.

Afwerking verbouwing keuken

We zijn in juni in zee gegaan met een algemene aannemer voor de renovatie van onze keuken. In september is hij aan de klus begonnen. Uiteindelijk was hij klaar half november en is de keuken geplaatst kunnen worden. Sinds dan hebben we hem niet meer gezien om de boel af te werken. Wat nog dient te gebeuren: aansluiten chauffages, nog een aantal plinten zetten, spots in het plafond plaatsen, schakelaars plaatsen, buiten pleisterwerk afwerken, binnenklapdeur plaatsen,de electriciteitskabels aansluiten op zekeringskast(afwerken). Behalve de deur hebben we al vrij veel materiaal in huis.