Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor dampkap plaatsen:

Dampkap plaatsen

Ik wil gewoon een nieuwe dampkap in een oude keuken.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dampkap plaatsen uit heel België:

Werkblad en andere keukenonderdelen plaatsen

De kasten zijn reeds beschikbaar, en de toestellen ook. Het werkblad moet nog worden gemaakt en geplaatst, samen met vaatwas, spoelbak, kookplaat, dampkap. De oppervlakte is 12 m². Werkblad zo natuurlijk mogelijk ogen of industriële look. Graag de werken voorzien rond de maand oktober.

Plaatsen van trekkap op schouw

Wij hebben onze schoorsteen gedeeltelijk afgebroken en zouden nu het resterend deel als uitlaat voor onze dampkap willen gebruiken. In de schoorsteen zitten potten, en er ligt een deksteen op de schouw, maar geen trekkap. Wij zouden graag een trekkap laten plaatsen, voor onze keuken geïnstalleerd wordt ( op 10 juli)

Luifel maken voor keuken

Begin augustus gaan wij een nieuwe keuken laten plaatsen door Dvi. Boven de keuken moet er een luifel geplaatst worden in groene waterwerende MDF boven de spoelbak en boven het kookfornuis waar ook, de Novi dampkap in geplaatst zal worden. Ik zoek een schrijnwerker die ervaring heeft met luifels en die aansluitend op de installatie van de keuken de luifel kan plaatsen. Voorziene datum installatie keuken week 8 en 9 augustus 2017. De installatie luifel zou dan gebeuren op materiaal water werende groene MDF.

Verschillende klussen uitvoeren

- Installeren buitenlamp terras en elektriciteit doortrekken. - Ophangen rooster dampkap buitengevel. - Opmeten, aankopen, plaatsen vliegenscherm 2 buitendeuren.

Afvoer plaatsen in dak voor dampkap

Wij installeren binnenkort een nieuwe keuken. Op dit moment staat die in zijn ruwbouw. Onze oude keuken had geen afvoer van de dampkap. Echter door de afbraak van een schouw hebben wij nu een gat in het plat dak die hiervoor kan gebruikt worden. Wij zouden graag zo snel mogelijk de afvoer plaatsten. De pleisteraar en plafondafwerker komt midden mei.

Renoveren leien dak

Oude leien verwijderen en nieuwe plaatsen, controle of er ook pannen kunnen worden gelegd (gewicht pan gewicht lei). Plaatsen van 1 inox schouwstuk en 1 paddestoel voor dampkap. Plaatsen van een onderdak. Het dak heeft geen dakkapellen en geen dakramen. Helling 25-30° recht op recht woning +- 10,5m op 15m

Nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen, ook zou het huidige plafond vernieuwd worden en geïsoleerd. Het dak boven de keuken ook te vernieuwen. Inbouwapparaten aanwezig behalve vaatwas en telescopische dampkap. Afmetingen in bijlage. Meer info te verkrijgen per mail.

Diverse klussen uit te voeren

Vervangen van ingebouwde dampkap en ingebouwde koelkast,vervangen van 2 radiatoren,plaatsen van deurklink en herstellen van toilet.

Partners

Partners van Casius