Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor dampkap plaatsen:

Dampkap plaatsen

Ik wil gewoon een nieuwe dampkap in een oude keuken.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dampkap plaatsen uit heel België:

Afvoer plaatsen in dak voor dampkap

Wij installeren binnenkort een nieuwe keuken. Op dit moment staat die in zijn ruwbouw. Onze oude keuken had geen afvoer van de dampkap. Echter door de afbraak van een schouw hebben wij nu een gat in het plat dak die hiervoor kan gebruikt worden. Wij zouden graag zo snel mogelijk de afvoer plaatsten. De pleisteraar en plafondafwerker komt midden mei.

Renoveren leien dak

Oude leien verwijderen en nieuwe plaatsen, controle of er ook pannen kunnen worden gelegd (gewicht pan gewicht lei). Plaatsen van 1 inox schouwstuk en 1 paddestoel voor dampkap. Plaatsen van een onderdak. Het dak heeft geen dakkapellen en geen dakramen. Helling 25-30° recht op recht woning +- 10,5m op 15m

Nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen, ook zou het huidige plafond vernieuwd worden en geïsoleerd. Het dak boven de keuken ook te vernieuwen. Inbouwapparaten aanwezig behalve vaatwas en telescopische dampkap. Afmetingen in bijlage. Meer info te verkrijgen per mail.

Diverse klussen uit te voeren

Vervangen van ingebouwde dampkap en ingebouwde koelkast,vervangen van 2 radiatoren,plaatsen van deurklink en herstellen van toilet.

Dampkap plaatsen in zaak pizzeria

Volledig nieuwe dampkap plaatsen in een pizzeria aan de voorzijde van een supermarkt. Graag advies en prijs.

Klussen in huis en tuin

Plaatsen van nieuwe keuken ( ikea) Een 7 lopende m boven en onderkasten . Met gasfornuis , dampkap en afwasbak . Een deel muur betegeling plaatsen , ongeveer 6 m 2. Een toilet plaatsen Badkamer betegelen ongeveer 12 m2 , badkamer kraan plaatsen. Terras betegelen 20 m². Enkele kamers behangen. Wij voorzien de materialen in samenspraak met de aannemer. Het meenemen van de oude keuken. Werk voor enkele weken .

Nieuwe moderne keuken met kookeiland plaatsen

Betreft nieuwe keuken in een renovatie woning. Ruimte is 9. 1 m lang op 4m (deel aan schuifraam) en 4. 5 m (deel aan aanrechtblok) . Raam 2. 4 m lengte boven aanrecht, op 1. 3 hoogte . Vast raam (1 m breedte, van vloer tot plafond) in zelfde muur naast aanrechtblok . Boven toekomstig kookeiland komt een vals plafond (36 cm diepte) zodat afvoer dampkap erin weg kan. Eerste fase betreft plaatsen van een aanrechtblok met spoelbak & kraan (3. 4 m lengte) en een keukeneiland (2. 4 m lengte) met aangehechte tafel (2 m lengte) en plafond dampkap. Geen andere toestellen te voorzien . Voorkeur naar een effen licht grijze kleur voor fronten en donkergrijze kleur keukenwerkblad (geen graniet ), fronten in niet glanzende uitvoering , geen (imitatie) houtstructuur . Deuren greeploos.

Keukenrenovatie uit te voeren

Keuken renoveren: Nieuwe oven, microgolfoven, beetje moderne dampkap plaatsen en nieuwe deurtjes.