Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor dampkap plaatsen:

Dampkap plaatsen

Ik wil gewoon een nieuwe dampkap in een oude keuken.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dampkap plaatsen uit heel België:

Afvoer plaatsen plat dak dampkap

Wij willen een dampkap laten plaatsen, hiervoor is enkel de mogelijkheid om de afvoer via het platte dak te doen, we zijn dus op zoek naar een ervaring persoon dat dus ook kennis heeft van dakwerken. Om een afvoer en dampkap te plaatsen.

Plaatsen van dampkap in keuken

Dampkap plaatsen: Wij willen een dampkap plaatsen in de keuken en de afvoer hiervoor, want we hebben hier op dit moment geen afvoer naar buiten.

Dampkap keuken vervangen

Door een brand is de dampkap in de keuken vernield. Graag een volledig dampkap plaatsen. Met doorboring door de wand naar buiten.

Warmtepomp plaatsen in nieuwbouw

In ons toekomstig handelspand willen we werken met lucht-water pomp gezien ecologisch thema + appartementsgebouw waar het pand in gelegen is is ook een ecologisch gebouw. Het is ongeveer 11,2m diep en 6,3m breed. Afwasruimte, privéruimte, wc en opslag. Indien warmen en koelen gecombineerd kan worden, hebben we hierin interesse. Voor dampkap zouden we werken met recirculatie en kookfornuis via inductie. Of we voor vloerverwarming of niet kiezen, hebben we nog niet beslist. De werken starten begin volgend jaar.

Diverse klussen uitvoeren

Diverse klussen uitvoeren: keukenblok van ongeveer 2 m op 1 m plaatsen, 2 à 3 keukenkastjes hangen, mogelijks nieuwe dampkap hangen.

Keuken vernieuwen

We hebben een oud huis gekocht 2 maand geleden. Hierin willen we stap voor stap de kamers vernieuwen, waarbij de keuken als eerste komt. De keuken zouden we willen vernieuwen, als zijnde de bestaande keuken behouden maar enkele items veranderen of aanpassen. Momenteel denken we eraan om een gasvuur te laten installeren (+gasleiding laten plaatsen vanuit kelder), een nieuwe dampkap, tegels veranderen, werkblad aanpassen. Hiervoor zouden we met een specialist willen samenwerken om de werken te laten uitvoeren én ook tips te krijgen. Oppervlakte ongeveer 14 m².

Werkblad en andere keukenonderdelen plaatsen

De kasten zijn reeds beschikbaar, en de toestellen ook. Het werkblad moet nog worden gemaakt en geplaatst, samen met vaatwas, spoelbak, kookplaat, dampkap. De oppervlakte is 12 m². Werkblad zo natuurlijk mogelijk ogen of industriële look. Graag de werken voorzien rond de maand oktober.

Plaatsen van trekkap op schouw

Wij hebben onze schoorsteen gedeeltelijk afgebroken en zouden nu het resterend deel als uitlaat voor onze dampkap willen gebruiken. In de schoorsteen zitten potten, en er ligt een deksteen op de schouw, maar geen trekkap. Wij zouden graag een trekkap laten plaatsen, voor onze keuken geïnstalleerd wordt ( op 10 juli)

Partners

Partners van Casius