Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor dampkap plaatsen:

Dampkap plaatsen

Ik wil gewoon een nieuwe dampkap in een oude keuken.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dampkap plaatsen uit heel België:

Warmtepomp plaatsen in nieuwbouw

In ons toekomstig handelspand willen we werken met lucht-water pomp gezien ecologisch thema + appartementsgebouw waar het pand in gelegen is is ook een ecologisch gebouw. Het is ongeveer 11,2m diep en 6,3m breed. Afwasruimte, privéruimte, wc en opslag. Indien warmen en koelen gecombineerd kan worden, hebben we hierin interesse. Voor dampkap zouden we werken met recirculatie en kookfornuis via inductie. Of we voor vloerverwarming of niet kiezen, hebben we nog niet beslist. De werken starten begin volgend jaar.

Diverse klussen uitvoeren

Diverse klussen uitvoeren: keukenblok van ongeveer 2 m op 1 m plaatsen, 2 à 3 keukenkastjes hangen, mogelijks nieuwe dampkap hangen.

Keuken vernieuwen

We hebben een oud huis gekocht 2 maand geleden. Hierin willen we stap voor stap de kamers vernieuwen, waarbij de keuken als eerste komt. De keuken zouden we willen vernieuwen, als zijnde de bestaande keuken behouden maar enkele items veranderen of aanpassen. Momenteel denken we eraan om een gasvuur te laten installeren (+gasleiding laten plaatsen vanuit kelder), een nieuwe dampkap, tegels veranderen, werkblad aanpassen. Hiervoor zouden we met een specialist willen samenwerken om de werken te laten uitvoeren én ook tips te krijgen. Oppervlakte ongeveer 14 m².

Werkblad en andere keukenonderdelen plaatsen

De kasten zijn reeds beschikbaar, en de toestellen ook. Het werkblad moet nog worden gemaakt en geplaatst, samen met vaatwas, spoelbak, kookplaat, dampkap. De oppervlakte is 12 m². Werkblad zo natuurlijk mogelijk ogen of industriële look. Graag de werken voorzien rond de maand oktober.

Plaatsen van trekkap op schouw

Wij hebben onze schoorsteen gedeeltelijk afgebroken en zouden nu het resterend deel als uitlaat voor onze dampkap willen gebruiken. In de schoorsteen zitten potten, en er ligt een deksteen op de schouw, maar geen trekkap. Wij zouden graag een trekkap laten plaatsen, voor onze keuken geïnstalleerd wordt ( op 10 juli)

Luifel maken voor keuken

Begin augustus gaan wij een nieuwe keuken laten plaatsen door Dvi. Boven de keuken moet er een luifel geplaatst worden in groene waterwerende MDF boven de spoelbak en boven het kookfornuis waar ook, de Novi dampkap in geplaatst zal worden. Ik zoek een schrijnwerker die ervaring heeft met luifels en die aansluitend op de installatie van de keuken de luifel kan plaatsen. Voorziene datum installatie keuken week 8 en 9 augustus 2017. De installatie luifel zou dan gebeuren op materiaal water werende groene MDF.

Verschillende klussen uitvoeren

- Installeren buitenlamp terras en elektriciteit doortrekken. - Ophangen rooster dampkap buitengevel. - Opmeten, aankopen, plaatsen vliegenscherm 2 buitendeuren.

Afvoer plaatsen in dak voor dampkap

Wij installeren binnenkort een nieuwe keuken. Op dit moment staat die in zijn ruwbouw. Onze oude keuken had geen afvoer van de dampkap. Echter door de afbraak van een schouw hebben wij nu een gat in het plat dak die hiervoor kan gebruikt worden. Wij zouden graag zo snel mogelijk de afvoer plaatsten. De pleisteraar en plafondafwerker komt midden mei.

Partners

Partners van Casius