Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor dampkap plaatsen:

Dampkap plaatsen

Ik wil gewoon een nieuwe dampkap in een oude keuken.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dampkap plaatsen uit heel België:

Plaatsing dampkap

Ik had graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een nieuwe schouwdampkap en een extern afvoerkanaal. Inclusief het maken van gaten voor de externe afvoer en afwerking.

Klussen in huis

Meubeltje verder ineen zetten, WC-bril plaatsen (voor beide is materiaal in ons bezit); lek dakgoot of afvoer terras (9de verdiep) dichten, schakelaar verlichting dampkap herstellen, groene afspanning terras (materiaal OK), leertjes kranen badkamer vervangen, TL-lampen (2, in ons bezit) keuken vervangen. Niet op maandag.

Valse plafonds plaatsen

Er zijn twee huizen in Antwerpen waar ik in opdracht van de eigenaar tussenpersoon ben om de problemen op te lossen. In het ene huis zou een afloop in een plat dakje gemaakt moeten worden en aangesloten op de riolering. Daarna moet eer vals plafonnetje in dat kamertje komen. (Afmetingen van het plafonnetje: 150x232) Er zouden ook beschadigde acrylaatplaten moeten vervangen worden (300x300) In het tweede huis is er een waterlek geweest in de keuken. Hierdoor moet het vals plafond vervangen worden. (Er waren plastic planchetten tegen de plafond. 420x231) Er moet ook een nieuwe afvoerbuis voor de dampkap geplaatst worden.

Keuken te renoveren

In bijlage een foto van huidige keuken in appartementje. Deze is van DE DECKER. Echter zijn er enkele aanpassingen die ik wil voorzien of minimaal overweeg. Ik vergelijk het nl nog met de vervanging van de volledige keuken maar wil er niet teveel aan spenderen. Ik zoek iemand die: - werkblad kan vervangen + op maat kan aanpassen en voorzien van nieuwe spoelbak + kraan en kookvuur. - de achterwand/spatwand wil ik vervangen. De tegels dus weghalen en egaliseren en vervolgens nieuwe wand plaatsen of er overheen werken. - de dampkap moet vervangen en dus wil ik de huidige weghalen laten en de kast er boven en valse wand voor afzuiging verwijderen laten. - OPTIONEEL: * vervanging van een legger in de kast * plint onderaan de kast over hele leng

Nieuwe dampkap en tegels

Ik zou graag een nieuwe dampkap laten plaatsen in de keuken en tegeltjes boven het aanrecht.

Keuken installeren met inbouwtoestellen

We willen een keuken kopen maar willen ze niet laten plaatsen door het merk zelf (Kvik). Wat is de kostprijs voor een keuken die volgende bevat. 2 kolomkasten, 260 onderkast. Aan de andere kant 160 cm onderkast met een eettafel erop. Ene kant eten andere kant kast. Er zijn geen hoekkasten en geen bovenkasten. Dampkap is niet ingebouwd en hoort niet bij de keuken. Inbouwtoestellen; ijskast, frigo, kookplaat oven en microgolfoven. Graag een prijsestimatie.

Keuken deels renoveren

Keuken:deel van een keuken heeft renovatie nodig-betegelen. Nieuwe dampkap, nieuwe lavabo s en enkele nieuwe kasten plaatsen op maat. Ter plaatse komen kijken graag.

Montage dampkap kookeiland

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een afzuigkap boven een kookeiland. Twee jaar gelden is er een vals plafond geplaatst en de afvoerbuis naar buiten is reeds voorzien. Er moet dus nu opnieuw een gat gemaakt worden in het plafond (gyproc) en dan moet er gekeken worden of de metalstuds het gewicht kunnen dragen, zoniet dan moet de afzuigkap aan de plafond (houten balkconstructie) van het plafond bevestigd worden. Achteraf moet het plafond terug dicht gemaakt worden. Zie foto's voor meer info. Graag uw richtprijs. Het is in Brussel centrum.