Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor spatwand in dekton te plaatsen:

Spatwand in dekton te plaatsen

Reeds 2 jaar hebben we een dekton werkblad. Nu zijn we op zoek naar een spatwand in hetzelfde materiaal. Het betreft de volledige lengte van het keukenblok.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Melsele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor spatwand in dekton te plaatsen uit heel België:

Dekton werkblad en spatwand plaatsen

Wij zijn op zoek naar een professionele firma die dekton werkbladen verkoopt, opmeet en kan plaatsen. Het betreft 2 keukenwerkbladen en aansluitend een 2-tal muurbladen als spatwand, steeds met een marmerlook. Daarnaast moet het keukeneiland ook langs voor en zijkanten Dektonafwerking hebben en in verstek geplaatst worden op het keukenblad. De Bedoeling is dit alles te plaatsen op en tussen reeds gemaakte maatkasten. Het is dus enkel voor aankoop en plaatsing van de platen. Eventueel wel een drager te voorzien op de kasten.

Werkbladen plaatsen in dekton of composiet in keuken

Ik ben nog op zoek naar werkbladen voor mijn keuken. Ofwel composiet ofwel dekton. Omdat het de bedoeling is dat het werkblad een 30 cm overhangt van het kookeiland, dacht ik een dikte van 3 cm. De afmetingen 222 x 96 cm en 345 x 60 cm (2 uitsparingen voor wasbak en kookvuur, 1 voor kraan). Graag ook een spatwand met afmeting 43 x 90 cm.

Keuken renoveren

Wij willen onze keuken renoveren. Een tablet en spatwand in volgende materialen plaatsen : Dekton Kelya natural collection of zwarte marmer met witte ader in een matte afwerking . Tablet is: 240 x 60 X 12 mm (1 uitsparing voor onderbouw spoelbak + 1 uitsparing voor kraan ) / opkant = 240 x 102 x .. als nodig is ( 2 uitsparingen voor stopcontacten ) .

Nieuw keukenwerkblad en spatwanden vervangen door dekton

Ik zou graag mijn huidig hoogglans keukenblad van 3 meter lang willen vervangen door een werkblad in dekton. Ook de tegeltjes als spatwand wil ik door dekton vervangen, dit is niet meer dan 2.5 m².

Opmeten en plaatsen dekton werkblad

Ik wil graag het werkblad en de spatwand (tegels) in mijn keuken vervangen door dekton.

Plaatsen dekton keukenblad en spatwand

Wij hebben nog niet met jullie samengewerkt. Wij maken interieurontwerpen en maken tevens meubels en keukens op maat. Wij hebben aan de klant dekton voorgesteld en zouden van jullie graag asap een prijsraming krijgen voor een keukenblad en spastwand.Keukenblad dekton zwart/domoos, 30 mm dik. Afmetingen 3000 x 650 met twee uitsparingen voor spoeltafel (onderbouw) en kookvuur. Rechte randafwerking vooraan en zijkanten links en rechts.Spatwand in zelfde materiaal en kleur.. 12 mm dik en afmetingen 3000 x 1050 mm. Graag jullie beste prijs hiervoor. Nog een bijkomende vraag wat zijn de levertermijnen ? Plannen ter beschikking.