Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afwerken van een ikea keukenframe:

Afwerken van een IKEA keukenframe

onze aannemer heeft ons met een half afgewerkte keuken laten zitten deze ruimte dient nog verder te worden afgewerkt. Het werkblad is er maar de gootsteen is niet gefixeerd, er zijn geen laden in de keuken ingebouwd en er moet nog een stuk muur boven de gootsteen betegeld worden. Het gaat om een laminaten keuken van IKEA in een keukenruimte van in totaal 8m².
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwerken van een ikea keukenframe uit heel België:

Ikea Keuken afwerken en plaatsen stenen werkblad

Ik zoek iemand die onze keuken kan afwerken met het resterend Ikea materiaal dat we hier nog hebben (zelf ben ik niet zo handig), een deel van de plinten, kastdeuren, laden ... liggen hier al 5 jaar te wachten op installeren. Daarnaast onze voorlopige betonplex plaat aanrechtblad vervangen door stenen werkblad (blauwsteen of graniet), ook op het aanrecht eiland (dus 2 werkbladen nodig) + installatie van een nieuwe keukenkraan. Te realiseren voor 30 december! Woning is net 5 jaar oud is nu nog aan 6% tarief. Graag vrijblijvende afspraak met offerte.

Aannemer voor renovatie huis

Ik zou mijn huis willen laten renoveren. Vochtbehandeling probleemmuren (opstijgend vocht). Eventueel verluchting steken ivm vochtprobleem. 2 oude radiators weghalen + 2 nieuwe installeren. Vloer uitbreken en parket leggen boven (momenteel laminaat en linoleum) en tegels + parket beneden (momenteel tegels) + vloerisolatie. Nieuwe keuken installeren (ikea), waarvoor ook muur moet uitgebroken worden en vals plafond maken, waarschijnlijk ook electriciteit verleggen. Pleisterwerken allerhande. Nieuwe badkamer plaatsen + betegelen. Zolderkamer met gyproc afwerken en velux zetten (electriciteit aanwezig, verwarming niet). Enkel per mail bereikbaar

Hulp bij afwerking Ikea keuken

Ik ben op zoek naar iemand die me kan helpen bij het afwerken van een Ikea keuken. Momenteel zijn alle kasten reeds gemonteerd en aan de muur geplaatst. Het gaat over een deel aan de muur en een eiland. De hulp die ik nodig heb is voor het uitlijnen van de kasten en het monteren van de werkbladen. Uit 1 werkblad moet nog een uitsparing gezaagd worden voor het kookvuur en uit het andere een uitsparing voor de spoelbak en een hoek (L-vorm). Verder zou de keuken nog afgewerkt moeten worden met plinten en bedekkingspanelen. Tot slot moeten ook nog handvaten gemonteerd worden. Alle materiaal is in principe aanwezig of daar zal voor gezorgd worden. Enkel een degelijke zaag ontbreekt voor de uitsparingen. De bedoeling is om de keuken af te werken.

Afwerken montage keuken

Wij zijn op zoek naar iemand die de gyproc in de keuken verder kan afwerken en de keuken verder kan plaatsen (kasten zijn te plaatse en reeds gemonteerd). Het betreft een Ikea keuken.

Renovatie woonkamer+keuken+hal+gang+toilet

gang + bergkot vloeren 15m² + 4 nieuwe deuren plaatsen + bestaande radiatoren vervangen in volledig huis (10 in totaal) + nieuw toilet installeren + schouw afbreken & muur afwerken + muur tussen keuken & living afbreken + poutrel plaatsen + aanpassingen loodgieterij & electriciteit keuken + keuken plaatsen (van ikea)+ laminaat leggen in keuken & living & plinten (40m²) + gordijnkasten vernieuwen + vensterbladen vernieuwen + plafond gyprock in keuken & living (schilderklaar) (40m²)+ sierlijst plafond+ stopcontacten & lichtschakelaars vernieuwen+ inbouwleds in plafond (30 stuks)+ rolluik in keuken plaatsen + Aansluitingen voorzien voor electornica & tv

Ik zoek op korte termijn iemand die een ...

Ik zoek op korte termijn iemand die een huis dat wordt verbouwd samen met mezelf kan afwerken (verven, vloeren, lampen ophangen, IKEA kasten in mekaar zetten ...).

Plaatsen van een IKEA keuken. Keuken is ...

Plaatsen van een IKEA keuken. Keuken is aangekocht en wordt geleverd op 14 mei.Wij zoeken iemand die deze professioneel kan plaatsen en afwerken.