Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Sint Niklaas:

Afwerken keukenkasten tot plafond met mdf

De ruimte boven de keukenkasten tot plafond op te vullen in MDF met reliëf. Dit kan later dan worden geschilderd in gewenste kleur.

Dampkap vervangen en afvoer herstellen

Ik woon in een nieuwbouw waar de dampkap niet goed werkt. Alhoewel de filters steeds in vaatwasser gaan en eerst in soda ontvetten, vallen er vetdruppels van de dampkap bij het koken en de motor is ook vettig. Ik zoek iemand die dit kan herstellen, het probleem ligt waarschijnlijk aan de afvoer. Ook heb ik een nieuwe dampkap nodig.

Keuken renoveren

Ik zou graag een nieuw keukenblad willen. En nieuwe deurtjes spatwand en extra kolomkast erbij. Keuken is 4m op 1m90 in een l. Keukenblad in houtwerk alsook de keukenkastjes.

Keukenkasten en klinken vervangen

Vervangen van onderste kastjes, en klinken ook , en dan nog een plint.

Renovatie van de keuken

Keukenrenovatie Hoekkeuken nieuw keukenblad

Renovatie van keuken

Keukenrenovatie. Ik wil een nieuw keukenblad, aanbouwtafel veranderen en muurkast.

Maken van eiken keukenblad

Ik wil graag een stuk eiken(of iets dergelijks) keukenblad van 1,5m X 0,90m willen laten maken.. Dit zo snel mogelijk. Het stuk epoxy natuursteen is afgebroken.Foto ter beschikbaar.

Keuken is aan vernieuwing toe

Na ongeveer 25 jr is onze huidige keuken aan vernieuwing toe. We wensen de vloer van de benedenverdieping te veranderen alsook ons keukenconcept. Onze voorkeur gaat uit naar een strakke functionele keuken in wit met dito werkblad. Degelijke toestellen om de volgende 25 jaar te gebruiken.

Maken van een keuken

Maken van keuken: -Wand van 3 m. met hoge kasten met hoge koelkast ,hoge diepvries ,ingebouwde oven en microgolf of stoomoven. -Eiland maken tegen muur lengte 3 meter met spoelbak,afwasmachine en kookvuur.

Plaatsen van een ikea keuken

Plaatsen van een ikea keuken