Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Waasmunster te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Waasmunster.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Waasmunster of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Waasmunster die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Waasmunster:

Horeca dampkap plaatsen met externe afzuigmotor

Horeca dampkap plaatsen van 3m x 1m met externe of ingebouwd afzuigmotor plaatsen.

Dampkap plaatsen

Ik heb een keuken maar nog geen dampkap. Ik zou graag ook een verbinding met buiten maken en dan liefst een dampkap waarvan de motor buiten aan de muur wordt geplaatst overbrugging met chromébuizen, ongeveer 5 meter verticaal en horizontaal samen. Uitsparing boven het inductievuur is maar 60 centimeter.

Nieuwe keuken met keuken eiland in landelijke stijl

Wij zouden graag een gedeelte tegen de muur hebben met een keukeneiland apart. Aan het eiland moet er een zitgedeelte zijn voor 2 personen en de gootsteen. En plaats voor een kleine inbouwkoelkast. Het gedeelte tegen de muur moet het gasfornuis opkomen samen met de dampkap en de oven in. Wij wensen onder en boven kasten tegen de muur. Voor de afwerking geven wij de voorkeur aan eik in een landelijke stijl afgewerkt met zwarte ramen of zwarte toetsen. Uiteraard met voldoende kastruimte. In bijlage vind u een foto waar de keuken moet komen, rekening houdend met de raam en de voordeur. De schuifdeur + muur word er van tussen gehaald, dus hier hoeft geen rekening mee gehouden worden alsook niet met de chauffage. Nog in bijlage zit een foto van de stijl die we ongeveer wensen.

Plaatsen keuken

Het betreft een chalet waar een keuken moet geplaatst worden. Alsook een berging voorzien van maatkasten en binnendeuren aanpassen. Buiten moet het terrasdek uitgebreid en vernieuwd worden ong 20 vierkante meter, en houten trap verstoken worden. Het zadeldak zou ook verlengd moeten worden.

Plaatsen van open keuken met keukeneiland

Open keuken geïntegreerd in living met keukeneiland waar tafel in verlengde van eiland is. Kastenwand 4. 20 m waarvan een raam tot 1. 60 m uit de hoek. Eiland is 3. 75 m lang waarvan 1. 10 m eetruimte en 1 m breed. Tussen de twee is een ruimt van 1 m.

Lakken van keuken

Ik wil zelf een keuken maken . En daarna spuiten. Denk dat ik best werk met mdf of niet? En kunnen jullie hem hierna spuiten.

We hebben het idee om de keuken te ...

We hebben het idee om de keuken te vernieuwen en een stuk bij te bouwen, dus muren uitbreken en veranda aanbouwen voor eethoek, vernieuwing en herinrichting van apparaten en kasten (met kookeiland)