Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Wondelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Wondelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Wondelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Wondelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Wondelgem:

Werkblad, gootsteen en kraan keuken vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die het aanrecht en de wasbak + kraan van mijn keuken kan vervangen. Tevens een kleine boiler installeren onder de wasbak.

Keuken plaatsen in nieuwe bijbouwing

Ik wil kasten langs beide zijden 4m breed de ene kant met kookvuur en gootsteen En lage kasten met schuiven alleen in de hoek een hoge kast de andere kant wil ik 4 hoge kasten diepte 40cm liefst met schuiven met in het midden een Amerikaanse koelkast . En in het midden wil ik een tafel op de zelfde hoogte als de lage kasten met keramische platen dampkap. De totale oppervlakte van de keuken is 12m². Een fonctionele keuken opmaat gemaakt gemakkelijk in onderhoud . het is bedoeld voor een nieuwe bijbouw die moet dienen als zorgwoning .

Nieuw keukenblad leggen

Nieuw keukenblad. Is een nieuwe keuken, heb alleen nog geen keuze gemaakt in keukenblad. Oppervlakte keuken is ongeveer 6 lopende meter werkblad. Moet minstens 3,5 cm dik zijn. Zware werkbladen kunnen niet op stukje vaatwas omdat er links en rechts geen steun is. Graag info en advies rond materiaal.

Spatwand plaatsen in keuken

Graag had ik uw prijs gekend voor het opmeten, plaatsen en afwerken (kitten) van een geborstelde inox spatswand in de keuken tussen bestaande betegeling (zie foto). Welke kwaliteit en dikte? Afmeting: +/- 90 cm breed op 70 cm hoog. Foto ter beschikking.

Ik heb net een appartement gekocht en ...

Ik heb net een appartement gekocht en wens daar een keuken te installeren. ruwe afmetingen zijn 2m50 (achterwand) op 2m (breedte) een open stuk naar de living toe Graag een mogelijkheid om dan op het aanrecht (dat naar de living staat) te kunnen eten