Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Vlaams-Brabant.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken plaatsen in nieuwbouwwoning, moderne strakke keuken met eiland plaatsen, nieuwe moderne keuken met kookeiland plaatsen, keuken vernieuwen, plaatsen van een zwart mat keukenblad, keukenrenovatie uit te voeren, keuken uitbreken, uitbreken oude keuken en muren klaar maken voor installatie nieuwe keuken, vervangen keukenwerkblad en kookplaat, kookeiland plaatsen aan bestaande keuken, maken van een tafel in dekton op maat, afbraak keuken en voorbereiding nieuwe keuken voorzien, keukenwerkblad plaatsen, composiet keukenwerkblad herstellen, aanpassen en bijwerken van de hoeken van een granieten werkblad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Vlaams-Brabant:

woensdag 26 april 2017

Uitbreken oude keuken en muren klaar maken voor installatie nieuwe keuken

In een net aangekocht huis de oude keuken verwijderen en afvoeren en de ruimte op maat klaarmaken voor installatie van de nieuwe keuken.
zaterdag 15 april 2017

Aanpassen en bijwerken van de hoeken van een granieten werkblad

Onze oude keramische kookplaat dient vervangen te worden door een inductiekookplaat. De dimensies van de zaagsnede zijn correct, alleen de hoeken zijn te fel afgerond en zouden ter plaatse moeten bijgewerkt worden om de nieuwe kookplaat te kunnen laten passen. Dit vraagt een kleine aanpassing.
zondag 9 april 2017

Plaatsen van een zwart mat keukenblad

Ik zoek een mat zwart keukenblad ( geen hout ) wasbak is onderbouw met verzijp. Had een dikte van 30 mm gewenst. Eiland bedraagt : 62 breed en 3. 60 m lang. Graag had ik een prijs ontvangen + plaatsing. Eventueel ook prijs voor mat zwart dekton de collectie Sirius.
zondag 26 maart 2017

Keukendeurtjes en keukenblad vernieuwen

Renovatie van keukendeurtjes en keukenblad vernieuwen. In de stijl van dekton-iets wat bestendig is tegen van alles en nog wat, tegen hitte en onderhoudsvriendelijk. Ongeveer een 14 tal.
maandag 20 maart 2017

Plaatsen van werkblad in composiet, kunststof of dekton

In een appartement staat een keuken in een afgezonderde ruimte. We gaan de muren en de bestaande keuken uitbreken. Voor de nieuwe keuken zoeken we de meest kosteneffectieve oplossing. Aangezien we zelf alles kunnen afbreken, klaarmaken en installeren zouden we enkel beroep doen op een firma voor het vervaardigen en plaatsen van het werkblad. De materialen van interesse zijn composiet, kunststof en dekton.
donderdag 16 maart 2017

Nieuw keukenblad en muurwand plaatsen

Heb een 30 jaar oude eiken keuken. Wil het werkblad en ook de muurwand vervangen (nu tegeltjes)
dinsdag 21 februari 2017

Keukenwerkbladen in Dekton plaatsen

Heb een 30 jaar oude eiken keuken. Wil het werkblad en ook de muurwand vervangen (nu tegeltjes) met Dekton en ook afwasbak en kraan vervangen, plus nieuwe dampkap, microgolf en ijskast.
zaterdag 18 februari 2017

Aanrechtblad vernieuwen

Ik wil een nieuw aanrechtblad, wasbak en kraan heb ik al, moet alleen geplaatst worden.
maandag 13 februari 2017

Voorbereidende werken voor plaatsen nieuwe keuken

Voorbereidende werken voor het plaatsen van een nieuwe keuken. De keuken is reeds besteld. Electriciteit, de afvoer kan verplaatsen, aanvoer water, vloeren uitbreken en nieuwe aanleggen, plinten aanleggen...
zondag 5 februari 2017

Keuken landelijke stijl met eiland plaatsen met ingebouwde toestellen

Wij hebben een moderne woning. In eerste instantie wilde we een strakke keuken maar zijn er nog niet van overtuigd. De keuken moet bestaan uit een volledige wand van ongeveer 5 meter maar deze moet niet volledig fungeren als keuken. Aan de wand bevind zich het vuur. En een eiland van ongeveer 3. 5 meter met spoelbak en eetgedeelte. Graag wat houtstructuur in verwerken. Eiland waar je aan kan zitten met elkaar , krukken kan gebruiken. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en prijs te bespreken.
vrijdag 3 februari 2017

Nieuwe keuken plaatsen

Modern witte keuken met een lichte houttoets in verwerkt. Strakke maar warme keuken.
dinsdag 31 januari 2017

Nieuwe keuken plaatsen

Oude keuken uitbreken en nieuwe plaatsen geen electricteits werken of dergelijke. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte op te maken.
zondag 15 januari 2017

Keukenblad vervangen

Vervangen keukenblad. Keuken bestaat uit een rechte hoek en een aparte kast. De huidige dikte is 70 mm. De totale (som van verschillende delen) lengte bedraagt 5. 700 mm (breedte 605 mm). Huidige bestaat het blad uit hout, maar zouden graag voor een ander materiaal kiezen. Grondstof graag composiet.
zondag 11 december 2016

Keuken en living renoveren

Keuken en living renoveren :vierkante ruimte van 7 m op 7 m, met veel ramen.
donderdag 8 december 2016

Betonnen werkvlak op maat gieten

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. Er gaat dus ook een nieuwe keuken inkomen. Wij gaan een polybeton in de keuken hebben als vloer en hadden graag ook een betonnen werkvlak dat 'uit de vloer lijkt te komen'. Wij dachten dit in eerste instantie zelf te gieten maar dit lijkt met toch niet evident en had hier graag prijs voor gehad. In bijlage kan u een 3D beeld hebben. De prijs is enkel voor het betonnen werkvlak, de keukenkasten gaan wij zelf voorzien.
zondag 20 november 2016

Nieuwe moderne keuken plaatsen met inbouwtoestellen

Bestaande keuken weghalen (20 jaar) en nieuwe moderne keuken installeren Te bespreken met de vakman.
vrijdag 28 oktober 2016

Herstel keukenkasten

Ik heb een keuken in L vorm. In de hoek staan twee draaiende volhouten deuren. Een van deze deuren is uit de haak. Ik kan dit niet repareren. Kan U dit maken ? Zelf is mij door mijn handicap ( rug ) dit niet te doen. Keuken uit 2004
vrijdag 14 oktober 2016

Spatwand plaatsen in de keuken

Prijsofferte: Plaatsen spatwand in de keuken van 1/2 meter op een halve meter hoogte.
donderdag 13 oktober 2016

Uitbreken keuken

Onze keuken dient volledig uitgebroken te worden, zonder de muren en vloertegels te beschadigen en alle afgebroken materiaal meenemen. De werken dienen liefst uitgevoerd te worden op 21 of 22 november 2016.
maandag 10 oktober 2016

Keukenrenovatie moderne stijl

Keukenwand van 6 meter, eiland met kook- en wasgedeelte alsook 4 zitplaatsen van 4meter. Amerikaanse koelkast erin Moderne stijl Werken starten binnen +/- 15 maand
dinsdag 4 oktober 2016

Renovatie bestaande keuken

Installatie van een kookeiland. Hierin zou enkel een vaatwasser en spoelbak moeten voorzien worden met een paar kasten en aan de rechterzijde van het kookeiland zitplaatsen voor 3à4 personen. Het kookeiland zou 2m in de lengte en 1m breed moeten zijn. De kookplaat zal in een kastenwand geplaatst worden rechts van het raam, samen met de oven, microgolfoven, frigo, aanrecht en ingebouwde kasten. De stijl die we zouden hanteren is landelijk, lichte kleur. Pas de werken laten uitvoeren in het voorjaar 2017.
dinsdag 27 september 2016

Renovatie keuken

Renovatie keuken Wij willen een kookeiland en onze kastjes in mooi wit ipv bruin, nieuwe dampkap, nieuwe frigo en een beetje mooier ingericht.
maandag 26 september 2016

Keuken op maat

Graag hadden we een offerte ontvangen voor het bouwen van 2 keukens in een bestaande woning, die volledig gerenoveerd zal worden. Beide keukens dienen dus volledig nieuw geinstalleerd te worden. Het betreft een landelijke woning die we graag zouden moderniseren en jullie voorbeeld zoals op jullie site (http://www. Interieurdesigner. Be/binnenkijken/detail/landelijke-woning-met-strak-interieur) leek ons een erg goed startpunt. Zou u een offerte voor twee keukens in deze stijl kunnen opstellen?
woensdag 21 september 2016

Vervangen bodemplaat

Vervangen van de houten onder/bodemplaat van de keuken, deze is door waterschade aangetast.
zondag 11 september 2016

Nieuwe keuken installeren

Op een heel kort tijdsbestek een zeer kleine, degelijke, niet te dure keuken in een woonblok installeren. Afmeting 2x2 meter. Oude afbreken en nieuwe plaatsen. Met bijbehorende apparatuur. Schilderen en afwerking.

Partners

Partners van Casius