Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Vlaams-Brabant:

maandag 12 maart 2018

Nieuwe spatwand keuken plaatsen

Nieuwe spatwand keuken plaatsen Spatwand in glas is de voorkeur, komen opmeten voor de juiste afmetingen.
zaterdag 10 maart 2018

Keuken renoveren en inbouwtoestellen plaatsen

Vernieuwen van de keuken. De oppervlakte van de keuken is 12 m² : 3. 60 x 3. 34 m. Keukenkasten, Keukenblad, Spoelbak en kraan zouden vernieuwd moeten worden. Ook inbouwtoestellen. Ik heb een tekening gemaakt met aanduiding van vensters, deuren, stopcontacten,water. Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 9 maart 2018

Keukenblad vervangen

Ik wil ons keukenblad laten vervangen, deze is ongeveer 5,30 meter lang en bestaat uit 2 delen (met een hoek van 90 graden). Materiaal nog niet gekozen.
zondag 25 februari 2018

Glazen spatwand in keuken plaatsen

Ik zou graag een glazen spatwand in mijn keuken laten plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 4 m 66 op 25,5 cm met 1 stopcontact.
zondag 18 februari 2018

Keuken plaatsen met keukeneiland

Keuken op maat laten plaatsen, een landelijke keuken met alle inbouwtoestellen. Oppervlakte ongeveer 16 m². Het is een L vorm. Met keukeneiland.
woensdag 14 februari 2018

Keuken plaatsen met keukeneiland in nieuwbouw

Keuken plaatsen met keukeneiland: Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : betreft nieuwbouw te Wolvertem. Interesse voor blad met kookfornuis in op eiland en blad met spoelbak in aan een ander werkblad.
dinsdag 6 februari 2018

Keukenblad vervangen huis

Keukenblad vervangen. Tegeltjes aan de muur ook vervangen.
zaterdag 3 februari 2018

Renovatie van eiken keuken

Bestaande eiken keukenkasten laten schilderen , patineren , in lichte kleur. 17 kastjes van verschillende formaten. Eiken keuken maar zijfronten zijn fineer. Bespreken met de vakman wat de mogelijkheden zijn.
zaterdag 3 februari 2018

Nieuwe keuken plaatsen op maat met inbouwtoestellen

Nieuwe vloer plaatsen, wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Nieuwe keuken plaatsen. Oppervlakte van de keuken is 6,5 m lang. Nieuw keukenblad. Moderne look , eigentijds. Vaatwas, frigo ,dampkap en losstaand fornuis. Voor 1- keramisch werkblad 3500 mm x 7000 mm diepte op 30 mm hoog 2- keramische spatwand 4420 mm x 400 mm hoog op minimale dikte (12? ) lichte marmer look.
woensdag 31 januari 2018

Keukenblad op maat maken in kunststof

Ik wil graag een keukenblad op maat laten maken. Het blad bestaat gewoon uit 2 delen (L-vorm) van 60 cm. Breed en een hoek van 292 x 123 cm. Ik wil de 2 delen aan mekaar degelijk kunnen bevestigen en wil dat het vooraan afgewerkt is met een kantlijst. Ik geef de voorkeur aan een HPL kunststof blad van 3 à 4 cm. Dik. Kleur grijs, indien mogelijk aluminium patroon laminaat. Er moeten geen gaten e.d. worden voorzien.
woensdag 31 januari 2018

Zijpanelen keuken herstellen

De 4 zijpanelen in mijn keuken moeten gemaakt worden. Het voorste deel van deze panelen bladert af, het gaat om een paneel van ongeveer 5 cm dik. Voor de herstelling had ik dit terug laten bekleden met hetzelfde ecru ral-kleur van de gelakte keuken.
donderdag 18 januari 2018

Keuken renoveren

Volledige renovatie van bestaande keuken. Idee is om alles af te breken (afhankelijk van de prijs hiervoor zouden we evt. Overwegen om dit zelf te doen) en volledig nieuwe keuken (vloer, wanden, plafond) te installeren. Er is nu een soort toog die we zouden willen wegdoen en vervangen door een kookeiland. Daarvoor zullen bepaalde leidingen ook dienen aangepast te worden. Nu koken we met een in vitro keramische kookplaat, maar eventueel zouden we willen overschakelen op aardgas (we verwarmen reeds met aardgas). Nog een belangrijk punt is de kelder. We hebben een ruime kelder die we momenteel niet gebruiken wegens de moeilijke toegankelijkheid. Dus graag zouden we van de werken aan de keuken willen profiteren om ook de toegankelijkheid naar de kelder te verbeteren. Tenslotte zouden we ook onze trap in de woonkamer willen vernieuwen, het is een houten trap en we zouden graag hebben dat de nieuwe trap ook van hout is. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Afbraak bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Verlichting, Ventilatie, Verwarming Wat is de oppervlakte van uw keuken? : +/- 12 m² Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenkasten, Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden
maandag 8 januari 2018

Keukenrenovatie

Keukendeurtjes verven of vervangen, renovatie keukenblad, renovatie spatwand. Vervangen spoelbak, vuur en oven. keuken van 3 m op 2 m en stuk 2 m.
woensdag 3 januari 2018

Dekton keukentablet plaatsen

Wij zouden graag voor ons keukeneiland een Dekton tablet willen. Hiernaast zouden we ook nog een klein tablet nodig van 120 cm op 60 cm in het zwart mat. Het keukeneiland is 360 cm op 120 cm.
woensdag 3 januari 2018

Keukenblad en afwasbakken vervangen

Keukenblad vervangen + afwasbakken. Afmetingen: 3 stukken in U vorm, 2,5 m + 2,5 m +0,6 m. Materiaal en dergelijke nog niet gekozen, dus te bespreken met vakman.
woensdag 27 december 2017

Keuken renoveren Werkblad van graniet of composiet

Ik heb steentjes op mijn werkblad liggen. En wil daar graag een granieten of composiet op laten leggen. In samenspraak met vakman. Het zijn 2 werkbladen. In totaal zeker over de 5 m.
maandag 18 december 2017

Afzuigkap en fornuis Smeg plaatsen

Het plaatsen van afzuigkap en fornuis Smeg victoria 120 in de reeds gemaakte openingen. Alles is voorzien het moet enkel nog worden geplaatst.
zondag 17 december 2017

Gat voor dampkap boren

Voor een nieuwe dampkap afzuiging zou een gat van 130 mm diameter door de buitenmuur geboord moeten worden. De afzuiging komt in de zijgevel; dus best van buiten naar binnen boren is mogelijk. De keuken is op de gelijkvloers.
dinsdag 12 december 2017

Nieuwe keuken plaatsen

We zijn op zoek naar een kwalitatieve, functionele en tijdloze keuken, met voldoende opbergruimte. We denken aan fronten in poederlak of laminaat en een werkblad in composiet. Alle technieken (vuur, spoelbak, combi-oven) en koelkast liefst in de keukenwand, keukeneiland enkel werkblad/apertitiefplek. De verlichting moet ook worden gedaan. De lengte van de keukenwand is 4.53 m , breedte is 3.58 m, plafonds 3.10 m. Kookplaat, oven, koelkast, diepvries, spoelbak en andere keukenelementen dienen ook geïnstalleerd te worden.
dinsdag 12 december 2017

Keukenblad Neolith plaatsen

Graag had ik een keukenwerkblad laten installeren. Het materiaal van het keukenblad zou Neolith Arctic White moeten zijn. De oppervlakte is 3000 mm x 1000 mm. De afgewerkte randen 7000 mm en een dikte van 12 mm of dunner indien mogelijk. Het keukenblad dient nog besteld te worden.
donderdag 7 december 2017

Keukenwerkblad verhogen en plaatsen gootsteen, kookfornuis en ingebouwde vaatwasser

Mijn keuken is een gemetste keuken met werkblad hoogte 83 cm waardoor ik geen ingebouwde vaatwasser kan plaatsen. Dit wil ik vernieuwen. Materiaal van werkblad nog te bepalen.
zondag 19 november 2017

Keukenblad, achterwand en afwasbak vervangen

Oude granieten keukenblad en achterwand vervangen door composiet. Ook nieuwe afwasbak nodig.
woensdag 15 november 2017

Aanrecht in glas en afwasbak plaatsen

Nieuw aanrecht en afwasbak plaatsen. Soort materiaal , graag in glas.
woensdag 15 november 2017

Keukenblad en spoelbak vervangen

Keukenblad en spoelbak vervangen. Keukenblad in kleur van licht grijs.
maandag 30 oktober 2017

Werkblad plaatsen in keramiek

Nieuwe keuken moet voorzien worden van een werkblad. Graag in keramisch. Koken in een nis van 1. 80 m op 0. 60 m en een eiland van 3. 05 m op 1. 00 m met enkele spoeltafel onderbouw en kraan gat te voorzien. Dikte 20 mm / kleur Pulpis

Partners

Partners van Casius