Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Vlaams-Brabant.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: nieuwe keuken plaatsen in uitbouw, keuken verbouwen, keukenblad in dekton plaatsen en wand in dekton, dekton werkbladen keuken, installeren keuken beperkte oppervlakte, inox spatwand, betonnen werkbladen keuken, keukenwerkblad plaatsen, keukenblad vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Vlaams-Brabant:

zondag 15 januari 2017

Keukenblad vervangen

Vervangen keukenblad. Keuken bestaat uit een rechte hoek en een aparte kast. De huidige dikte is 70 mm. De totale (som van verschillende delen) lengte bedraagt 5. 700 mm (breedte 605 mm). Huidige bestaat het blad uit hout, maar zouden graag voor een ander materiaal kiezen. Grondstof graag composiet.
zondag 11 december 2016

Keuken en living renoveren

Keuken en living renoveren :vierkante ruimte van 7 m op 7 m, met veel ramen.
donderdag 8 december 2016

Betonnen werkvlak op maat gieten

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. Er gaat dus ook een nieuwe keuken inkomen. Wij gaan een polybeton in de keuken hebben als vloer en hadden graag ook een betonnen werkvlak dat 'uit de vloer lijkt te komen'. Wij dachten dit in eerste instantie zelf te gieten maar dit lijkt met toch niet evident en had hier graag prijs voor gehad. In bijlage kan u een 3D beeld hebben. De prijs is enkel voor het betonnen werkvlak, de keukenkasten gaan wij zelf voorzien.
zondag 20 november 2016

Nieuwe moderne keuken plaatsen met inbouwtoestellen

Bestaande keuken weghalen (20 jaar) en nieuwe moderne keuken installeren Te bespreken met de vakman.
vrijdag 28 oktober 2016

Herstel keukenkasten

Ik heb een keuken in L vorm. In de hoek staan twee draaiende volhouten deuren. Een van deze deuren is uit de haak. Ik kan dit niet repareren. Kan U dit maken ? Zelf is mij door mijn handicap ( rug ) dit niet te doen. Keuken uit 2004
vrijdag 14 oktober 2016

Spatwand plaatsen in de keuken

Prijsofferte: Plaatsen spatwand in de keuken van 1/2 meter op een halve meter hoogte.
donderdag 13 oktober 2016

Uitbreken keuken

Onze keuken dient volledig uitgebroken te worden, zonder de muren en vloertegels te beschadigen en alle afgebroken materiaal meenemen. De werken dienen liefst uitgevoerd te worden op 21 of 22 november 2016.
maandag 10 oktober 2016

Keukenrenovatie moderne stijl

Keukenwand van 6 meter, eiland met kook- en wasgedeelte alsook 4 zitplaatsen van 4meter. Amerikaanse koelkast erin Moderne stijl Werken starten binnen +/- 15 maand
dinsdag 4 oktober 2016

Renovatie bestaande keuken

Installatie van een kookeiland. Hierin zou enkel een vaatwasser en spoelbak moeten voorzien worden met een paar kasten en aan de rechterzijde van het kookeiland zitplaatsen voor 3à4 personen. Het kookeiland zou 2m in de lengte en 1m breed moeten zijn. De kookplaat zal in een kastenwand geplaatst worden rechts van het raam, samen met de oven, microgolfoven, frigo, aanrecht en ingebouwde kasten. De stijl die we zouden hanteren is landelijk, lichte kleur. Pas de werken laten uitvoeren in het voorjaar 2017.
dinsdag 27 september 2016

Renovatie keuken

Renovatie keuken Wij willen een kookeiland en onze kastjes in mooi wit ipv bruin, nieuwe dampkap, nieuwe frigo en een beetje mooier ingericht.
maandag 26 september 2016

Keuken op maat

Graag hadden we een offerte ontvangen voor het bouwen van 2 keukens in een bestaande woning, die volledig gerenoveerd zal worden. Beide keukens dienen dus volledig nieuw geinstalleerd te worden. Het betreft een landelijke woning die we graag zouden moderniseren en jullie voorbeeld zoals op jullie site (http://www. Interieurdesigner. Be/binnenkijken/detail/landelijke-woning-met-strak-interieur) leek ons een erg goed startpunt. Zou u een offerte voor twee keukens in deze stijl kunnen opstellen?
woensdag 21 september 2016

Vervangen bodemplaat

Vervangen van de houten onder/bodemplaat van de keuken, deze is door waterschade aangetast.
zondag 11 september 2016

Nieuwe keuken installeren

Op een heel kort tijdsbestek een zeer kleine, degelijke, niet te dure keuken in een woonblok installeren. Afmeting 2x2 meter. Oude afbreken en nieuwe plaatsen. Met bijbehorende apparatuur. Schilderen en afwerking.
zondag 11 september 2016

Uitvoeren keukenrenovatie

Keukenrenovatie: Nieuw plus ruimer werkblad en achterwand in hoofdkeuken, om met 2 personen aan te kunnen eten Nieuw werkblad en achterwand in bijkeuken, nieuwe afzuigkap, 2 nieuwe afwasbakken waarvan 1 met 2 spoelbakken. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman voor idee, en voor advies en voor prijsofferte. Graag een vakman na 17 uur ter plaatse komen kijken.
dinsdag 23 augustus 2016

Keuken plaatsen

Plaatsen van keuken : Huidige keuken grotendeels afgebroken. Nieuwe standaard keuken plaatsen. Achterwand te betegelen met mozaïektegels.
vrijdag 12 augustus 2016

Omvormen van bestaande woning

Bestaand huis omvormen tot een creche en twee appartementen. Het gaat hierbij over plaatsing van 3 keukens.
vrijdag 5 augustus 2016

Keukenkast ophangen

Ik zoek iemand die een keukenkast kan ophangen. Afmeting 100/105/38 moet tegen volle muur opgehangen worden
donderdag 4 augustus 2016

Vernieuwen keuken

Wij willen werken met een wand tegen de muur met van rechts te beginnen 3 lage kasten waarin een spoelbak zit. Hierboven bevindt zich een raam. Meteen daarna starten 3 hoge kasten, waarin de oven en microgolfoven zit. We hebben ook een eiland met een kookplaat. Aan het eiland hangt een tafel voor 6 of 8 personen. Dit op stoelhoogte en niet op krukhoogte. In bijlage vindt u de foto van de benedenverdieping. De tafel en het kookeiland moeten omgewisseld worden.
maandag 4 juli 2016

Renovatie van de keuken

Het vervangen van een kleine keuken van 2 op 2 m.
vrijdag 1 juli 2016

Keukenkasten en plinten herstellen

Door waterschade is onze keuken kasten en plinten opgezwollen en deze zouden moeten vervangen worden maar we hebben zo snel mogelijk een offerte nodig voor de verzekering.
donderdag 9 juni 2016

Keuken installeren

Keukens installeren, goede keukenspecialist. Tevens zou ik offertes kunnen maken voor klanten die nog geen keuken gekocht hebben. De straat geef ik later door.
vrijdag 3 juni 2016

Kleukenblad vervangen

Ik heb een Kovera keuken in mijn appartement ( 1e verdiep) waar het keukenblad sporen van slijtage vertoont. Het keukenblad is van het type Sac 81 645 66 van Stylin Art. Voorzijde afgeschuind in een hoek van 3 graden, lengte 2660 mm, diepte 600 mm dikte +/- 40 mm. Linkerzijde is afgewerkt met zelfde afwerking als toplaag, achter en rechterzijde niet.
dinsdag 31 mei 2016

Ikea keuken plaatsen

Ik ben op zoek naar een geregistreerde aannemer die een Ikea keuken kan plaatsen te Wolvertem in de week van 13 tot 17 juni 2016. Het betreft 6 hoge kolomkasten met bovenkast, 3 onderkasten met lades en 5 bovenkasten.
vrijdag 20 mei 2016

Installeren van nieuw werkblad

Vernieuwen van werkblad.Een werkblad is nu in hout mag ook in ander materiaal. Foto ter beschikking.
vrijdag 6 mei 2016

Vernieuwen van de keuken

Keuken van 1980 in zeer goede staat. Kastdeuren in donkere eik zullen worden gezandstraald, formatie behouden. Tegels aan de muur blijven, maar thv aanrecht vervangen te worden door glas keukenblad. Daarnaast ook nieuwe spoelbak (dubbel) en mengkraan en dampkap Oude kookplaat dient vervangen door inductie of gas (maar nog niet aangesloten op gas netwerk) - dient nog te worden beslist. Oven en vaatwasser nog functioneel. Muur waar eettafel staat wordt liefst deels opengemaakt naar de eetplaats toe (venster, dan wel volledige doorgang) . Vermoedelijk wordt dit reeds uitgevoerd, maar als dit eventueel door u wordt uitgevoerd, is dit zeer welkom in een offerte.Foto ter beschikking.