Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Vlaams-Brabant:

zaterdag 8 december 2018

Werkblad uitfrezen om een keukenplaat te installeren

In mijn recent geplaatste keuken moet nog een kookplaat geïnstalleerd worden. Het werkblad moet uitgefreest worden, het is mm-werk.
donderdag 11 oktober 2018

Keukenblad vervangen

Vervangen van keukenblad, evt met overzetblad, en van dubbele spoelbak. Plaatsbezoek met keuzeopties wenselijk. Materiaal weten we nog niet zeker.
zondag 23 september 2018

Monteren van een ikea keuken + keukeneiland

Monteren van een keuken Ikea. Is een samengestelde. Bestaande uit een L vorm met keukeneiland. Afmetingen : 268 op 248 meter. En het eiland is 220 op 105 meter.
woensdag 12 september 2018

Demonstratiekeuken op maat maken volgens op te maken plan 40 m²

Graag een ontwerp voor een keuken maken, graag op maat maken. De keuken is 40 m²-45 m². Graag met twee eilanden werken. Een architect die gespecialiseerd is in keukens. Het zou een demonstratiekeuken worden, heel modern met hout en inox. Afbraak bestaande keuken, leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuw plafond plaatsen, verwarming.
dinsdag 4 september 2018

Keuken op maat maken

Keuken op maat maken: leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuwe vloer plaatsen, verlichting, verwarming. Huis is net aangekocht. Groot renovatieproject.
maandag 20 augustus 2018

Ikea keuken monteren

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief 5 nieuwe toestellen. Alle aansluitingen en de technische fiche van de keuken is al uitgevoerd u moet enkel nog de keuken plaatsen.
zondag 12 augustus 2018

Afbreken van bestaande keuken en plaatsen nieuwe keuken

Ik wil een nieuwe keuken plaatsen met vaatwas, frigo/diepvriezer, oven, keramische kookplaat, gootsteen. Hiervoor moeten de waterleidingen en stopcontacten veranderd worden. Ook moet de oude keuken afgebroken worden. Te plaatsen zijn 3 hoge kasten, twee hoekkasten en drie bovenkasten en 1 lage kast. De oppervlakte van de keuken is 12m². Graag ook een moderne en strakke stijl . Eventueel een nieuw plafond steken
woensdag 8 augustus 2018

Keukenvloer en kasten restaureren of vervangen

De vloer zou vernieuwd moeten worden, de kasten hersteld.De kast onder de pompbak dient hermaakt te worden alsook de kasten ernaast. Vloer dient ook vervangen te worden : 3 m op 2 m. Ook prijsbestek voor vervangen van vloer die doorloopt in living.( 25 à 30 m²). Bestek voor verzekering in eerste instantie, nadien de werken uitvoeren.
donderdag 2 augustus 2018

Werkblad plaatsen

Werkblad in twee delen: eiland + muur. Eiland: 3m op 1,3m Muur: 3,2m op 0,62m. Materiaal: Dekton Zenith massief 2cm.
donderdag 19 juli 2018

Moderne keuken met inbouwtoestellen en kookeiland plaatsen

Het betreft een renovatiewoning waar een nieuwe modene keuken dient voorzien te worden 1 wand met 3 hoge kasten en inbouwtoestellen. Dan twee lagen kasten, en aan overzijde een eiland van 3 meter op 1 meter met een spoeltafel in verwerkt, vaatwas en twee maal pottenwagens. Andere zijde nog een ondiepe kast van 1.20 meter. Nog andere wand van 2 meter met lage kasten.
dinsdag 3 juli 2018

Nieuwe keuken plaatsen en verwijderen van raam

Ik wil mijn keuken vernieuwen, graag een nieuwe keuken te plaatsen met een kookeiland en met inbouwtoestellen. Graag een moderne look. Nu hebben we ook in onze keuken een raam met zicht op de veranda. Dit raam zouden we willen verwijderen en daar een opening willen dat we van de keuken rechtstreeks naar de veranda kunnen gaan met een glazen deur eventueel.
maandag 18 juni 2018

Werkblad op maat maken

Ik heb 2 granieten werkbladen op maat nodig voor mijn keuken. Het betreft een werkblad van ongeveer 4m x 1m, hierin dienen 2 uitsnijdingen te gebeuren (wastafel en kookfornuis) En een extra werkblad van ongeveer 1m x 2m
woensdag 13 juni 2018

Marmeren spatwand plaatsen in keuken

Wij hebben onze keuken reeds geplaatst, maar zouden graag nog een marmeren spatwand (laten) plaatsen. Voor een spatwand met volgende afmetingen: Lengte rond +-260cm, hoogte +-50cm. Er zou wel nog een schakelaar uitgesneden moeten worden.
dinsdag 12 juni 2018

Dampkap installeren in keuken en bekasting aanpassen

Nieuwe dampkap plaatsen in bestaande keuken. Nieuw afzuigsysteem naar het dak toe plaatsen (halfopen bebouwing). Eventueel ook nieuwe tegels wanneer nieuwe dampkamp andere afmetingen heeft dan de oude.
zondag 10 juni 2018

Herstel keukenladen

Water overgekookt en over de keukenladen gelopen. Bescherming beschadigd en begint af te pellen. Keukenkasten bestaande ui MDF platen ....3 laden beschadigd.
maandag 4 juni 2018

Tafelblad en onderstel in keramiek op maat

Keramisch keukentafel blad met modern onderstel , uitsparing eventueel
donderdag 24 mei 2018

Keuken op maat maken

Betreft een keuken in een nieuwe bijbouw. Binnenmaten zijn 5. 30m op 5. 38 m . Staat in verbinding met eetplaats-leefruimte. Idee was om een werkblad over de gehele lengte te maken dat onder een breed ,laag venster komt met wastafel . Centraal een eiland van ongeveer 3m opm met kookplaat en zitgelegenheid. Tegenover de muur van de wastafel een kastenwand met geïntegreerde tv en diepvries. Stijl is landelijk ,combinatie massief hout-composiet-zwart staal .. De totale oppervlakte van de keuken is 28m²
maandag 21 mei 2018

Keukentablet vervangen in MDF

Het keukentablet is onherstelbaar beschadigd, en ik wens een nieuw tablet te plaatsen. een L vorm. Een deel met kookplaat in - breedte is 60 CM, lengte 2 m Ander deel met wasbak in - breedte is 60 cm, lengte 2,5 m ? Moet het nog eens juist meten Denk aan 2 tabletten van mdf.
maandag 7 mei 2018

Kitchen renovation

Hello, we want to renovate our kitchen. The area is about 15 square meters. We need help to remove all the old cabinets, polish the walls, make extension of water tubes and the ventilation pipe and make some changes for the electricity supply for the oven. We probably also need help to install the new kitchen after its delivery.
maandag 30 april 2018

Keuken in multiplex hout maken

Ik wil graag een keuken op maat laten maken. Ik denk aan multiplex hout als materiaal.
vrijdag 27 april 2018

Keukenkastjes en werkblad renoveren

Deurtjes en enkele schuiven van de keukenkasten vernieuwen. Dit is allemaal in het hout. Ook moet men het keukenwerkblad vernieuwen.
zaterdag 31 maart 2018

Keuken renoveren

Keukenrenovatie uitvoeren. De kasten op zich zijn goed, het zijn de deurtjes die moeten worden vervangen. Moderne stijl. De keuken is in een U vorm.
donderdag 29 maart 2018

Dekton werkblad plaatsen

Ik had graag een Dekton werkblad op een schiereiland in de keuken laten plaatsen. Afmetingen 120 cm x 80 cm, dikte 2 cm. Uitvoering Trilium. Hierin zou een Bachmann stopcontact twist dubbele inbouw contactdoos verwerkt moeten worden. Kan u mij een prijs bezorgen (levering, twist en montage ter plekke inbegrepen)
woensdag 28 maart 2018

Nieuwe dampkap plaatsen

Mijn ingebouwde dampkap is kapot en wens een nieuwe te laten plaatsen. Graag oude afbreken en nieuwe plaatsen, deze is nog niet aangekocht.
zondag 25 maart 2018

Keukenwerkblad ceram herstellen

Werkblad is beschadigd er is een klein stukje uit losgekomen. Het materiaal is ceram, kleur avorio.

Partners

Partners van Casius