Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Vlaams-Brabant:

maandag 21 mei 2018

Keukentablet vervangen in MDF

Het keukentablet is onherstelbaar beschadigd, en ik wens een nieuw tablet te plaatsen. een L vorm. Een deel met kookplaat in - breedte is 60 CM, lengte 2 m Ander deel met wasbak in - breedte is 60 cm, lengte 2,5 m ? Moet het nog eens juist meten Denk aan 2 tabletten van mdf.
maandag 7 mei 2018

Kitchen renovation

Hello, we want to renovate our kitchen. The area is about 15 square meters. We need help to remove all the old cabinets, polish the walls, make extension of water tubes and the ventilation pipe and make some changes for the electricity supply for the oven. We probably also need help to install the new kitchen after its delivery.
maandag 30 april 2018

Keuken in multiplex hout maken

Ik wil graag een keuken op maat laten maken. Ik denk aan multiplex hout als materiaal.
vrijdag 27 april 2018

Keukenkastjes en werkblad renoveren

Deurtjes en enkele schuiven van de keukenkasten vernieuwen. Dit is allemaal in het hout. Ook moet men het keukenwerkblad vernieuwen.
zaterdag 31 maart 2018

Keuken renoveren

Keukenrenovatie uitvoeren. De kasten op zich zijn goed, het zijn de deurtjes die moeten worden vervangen. Moderne stijl. De keuken is in een U vorm.
donderdag 29 maart 2018

Dekton werkblad plaatsen

Ik had graag een Dekton werkblad op een schiereiland in de keuken laten plaatsen. Afmetingen 120 cm x 80 cm, dikte 2 cm. Uitvoering Trilium. Hierin zou een Bachmann stopcontact twist dubbele inbouw contactdoos verwerkt moeten worden. Kan u mij een prijs bezorgen (levering, twist en montage ter plekke inbegrepen)
woensdag 28 maart 2018

Nieuwe dampkap plaatsen

Mijn ingebouwde dampkap is kapot en wens een nieuwe te laten plaatsen. Graag oude afbreken en nieuwe plaatsen, deze is nog niet aangekocht.
zondag 25 maart 2018

Keukenwerkblad ceram herstellen

Werkblad is beschadigd er is een klein stukje uit losgekomen. Het materiaal is ceram, kleur avorio.
zaterdag 24 maart 2018

Afzuiging dampkap verplaasten

Men komt een nieuwe keuken plaatsen en de afzuiging van de dampkap moet men verplaatsen.
donderdag 22 maart 2018

Renovate the kitchen

Replace kitchen doors, add a dishwasher and renovate the look of the kitchen.
maandag 12 maart 2018

Nieuwe spatwand keuken plaatsen

Nieuwe spatwand keuken plaatsen Spatwand in glas is de voorkeur, komen opmeten voor de juiste afmetingen.
zaterdag 10 maart 2018

Keuken renoveren en inbouwtoestellen plaatsen

Vernieuwen van de keuken. De oppervlakte van de keuken is 12 m² : 3. 60 x 3. 34 m. Keukenkasten, Keukenblad, Spoelbak en kraan zouden vernieuwd moeten worden. Ook inbouwtoestellen. Ik heb een tekening gemaakt met aanduiding van vensters, deuren, stopcontacten,water. Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 9 maart 2018

Keukenblad vervangen

Ik wil ons keukenblad laten vervangen, deze is ongeveer 5,30 meter lang en bestaat uit 2 delen (met een hoek van 90 graden). Materiaal nog niet gekozen.
zondag 25 februari 2018

Glazen spatwand in keuken plaatsen

Ik zou graag een glazen spatwand in mijn keuken laten plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 4 m 66 op 25,5 cm met 1 stopcontact.
zondag 18 februari 2018

Keuken plaatsen met keukeneiland

Keuken op maat laten plaatsen, een landelijke keuken met alle inbouwtoestellen. Oppervlakte ongeveer 16 m². Het is een L vorm. Met keukeneiland.
woensdag 14 februari 2018

Keuken plaatsen met keukeneiland in nieuwbouw

Keuken plaatsen met keukeneiland: Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : betreft nieuwbouw te Wolvertem. Interesse voor blad met kookfornuis in op eiland en blad met spoelbak in aan een ander werkblad.
dinsdag 6 februari 2018

Keukenblad vervangen huis

Keukenblad vervangen. Tegeltjes aan de muur ook vervangen.
zaterdag 3 februari 2018

Renovatie van eiken keuken

Bestaande eiken keukenkasten laten schilderen , patineren , in lichte kleur. 17 kastjes van verschillende formaten. Eiken keuken maar zijfronten zijn fineer. Bespreken met de vakman wat de mogelijkheden zijn.
zaterdag 3 februari 2018

Nieuwe keuken plaatsen op maat met inbouwtoestellen

Nieuwe vloer plaatsen, wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Nieuwe keuken plaatsen. Oppervlakte van de keuken is 6,5 m lang. Nieuw keukenblad. Moderne look , eigentijds. Vaatwas, frigo ,dampkap en losstaand fornuis. Voor 1- keramisch werkblad 3500 mm x 7000 mm diepte op 30 mm hoog 2- keramische spatwand 4420 mm x 400 mm hoog op minimale dikte (12? ) lichte marmer look.
woensdag 31 januari 2018

Keukenblad op maat maken in kunststof

Ik wil graag een keukenblad op maat laten maken. Het blad bestaat gewoon uit 2 delen (L-vorm) van 60 cm. Breed en een hoek van 292 x 123 cm. Ik wil de 2 delen aan mekaar degelijk kunnen bevestigen en wil dat het vooraan afgewerkt is met een kantlijst. Ik geef de voorkeur aan een HPL kunststof blad van 3 à 4 cm. Dik. Kleur grijs, indien mogelijk aluminium patroon laminaat. Er moeten geen gaten e.d. worden voorzien.
woensdag 31 januari 2018

Zijpanelen keuken herstellen

De 4 zijpanelen in mijn keuken moeten gemaakt worden. Het voorste deel van deze panelen bladert af, het gaat om een paneel van ongeveer 5 cm dik. Voor de herstelling had ik dit terug laten bekleden met hetzelfde ecru ral-kleur van de gelakte keuken.
donderdag 18 januari 2018

Keuken renoveren

Volledige renovatie van bestaande keuken. Idee is om alles af te breken (afhankelijk van de prijs hiervoor zouden we evt. Overwegen om dit zelf te doen) en volledig nieuwe keuken (vloer, wanden, plafond) te installeren. Er is nu een soort toog die we zouden willen wegdoen en vervangen door een kookeiland. Daarvoor zullen bepaalde leidingen ook dienen aangepast te worden. Nu koken we met een in vitro keramische kookplaat, maar eventueel zouden we willen overschakelen op aardgas (we verwarmen reeds met aardgas). Nog een belangrijk punt is de kelder. We hebben een ruime kelder die we momenteel niet gebruiken wegens de moeilijke toegankelijkheid. Dus graag zouden we van de werken aan de keuken willen profiteren om ook de toegankelijkheid naar de kelder te verbeteren. Tenslotte zouden we ook onze trap in de woonkamer willen vernieuwen, het is een houten trap en we zouden graag hebben dat de nieuwe trap ook van hout is. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Afbraak bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Verlichting, Ventilatie, Verwarming Wat is de oppervlakte van uw keuken? : +/- 12 m² Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenkasten, Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden
maandag 8 januari 2018

Keukenrenovatie

Keukendeurtjes verven of vervangen, renovatie keukenblad, renovatie spatwand. Vervangen spoelbak, vuur en oven. keuken van 3 m op 2 m en stuk 2 m.
woensdag 3 januari 2018

Dekton keukentablet plaatsen

Wij zouden graag voor ons keukeneiland een Dekton tablet willen. Hiernaast zouden we ook nog een klein tablet nodig van 120 cm op 60 cm in het zwart mat. Het keukeneiland is 360 cm op 120 cm.
woensdag 3 januari 2018

Keukenblad en afwasbakken vervangen

Keukenblad vervangen + afwasbakken. Afmetingen: 3 stukken in U vorm, 2,5 m + 2,5 m +0,6 m. Materiaal en dergelijke nog niet gekozen, dus te bespreken met vakman.