Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor nieuwe keuken plaatsen en verwijderen van raam:

Nieuwe keuken plaatsen en verwijderen van raam

Ik wil mijn keuken vernieuwen, graag een nieuwe keuken te plaatsen met een kookeiland en met inbouwtoestellen. Graag een moderne look. Nu hebben we ook in onze keuken een raam met zicht op de veranda. Dit raam zouden we willen verwijderen en daar een opening willen dat we van de keuken rechtstreeks naar de veranda kunnen gaan met een glazen deur eventueel.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Attenhoven (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe keuken plaatsen en verwijderen van raam uit heel België:

Architect renoveren

Wij zouden graag een uitbouw plaatsen van 6 x 6 meter waar we keuken, badkamer en een apart toilet in willen voorzien. Aangezien wij bezig zijn met het renoveren van onze bovenverdieping, hebben wij reeds onze aannemers gekozen. Ook voeren wij het grootste deel van de werken zelf uit. Doordat wij een bouwaanvraag moeten doen voor deze uitbouw zijn we op zoek naar een architect die ons hierbij kan helpen. Daarnaast willen wij graag ook nog een bijbouw plaatsen in onze tuin waar we een garage en een tuinhuis in willen voorzien. Voor deze bijbouw zouden wij ook een bouwaanvraag moeten doen, maar hier zullen wij alle werken zelf uitvoeren.

Lichtkoepel plaatsen in keuken

In de keuken hebben we een dak koepel die aan vervanging toe is. Ze is wel nog waterdicht maar er komt heel veel koude lucht uit waardoor het in de winter bitter koud is in de koepel en gezien we daar een trek voelen zal de koepel uit de jaren 80 wellicht aan vervanging toe zijn. De afmetingen zijn 1 m op een 1 m.

Muuropeningen maken en poutrels steken

In een muur moet er een opening gemaakt worden van twee meter op twee meter. Ook poutrel plaatsen. Wellicht moet er verder ook een poutrel gestoken worden om een open keuken te maken.

Draagmuur uitbreken + plaatsen poutrelles

Ik zoek iemand die in onze herenwoning te Vilvoorde twee poutrelles kan komen plaatsen: - in de keuken van 15m² (aanbouw) dient er een draagmuur uitgebroken te worden om de ruimte volledig open te maken. Hier dient een poutrelle geplaatst te worden. - in de living van 37m² met hoge herenplafonds dient er een muur verbreed te worden. Hier zou dus ook een poutrelle moeten komen. Beide poutrelles worden momenteel berekend door onze ingenieurarchitect. De werken dienen voor eind augustus afgerond te zijn.

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen-betegelen benedenverdieping

Ik wens de muur tussen mijn keuken en de eetkamer te laten verwijderen en een poutrel te plaatsen. De muur is ongeveer 2 meter lang en 2. 4 meter hoog. Tegels plaatsen op ganse beneden verdieping ongeveer 50 m².

Gat vergroten in plat dak voor damkap afvoer te plaatsen

Ik had graag iemand gehad die me toont hoe ik het gat in mijn plat dak en keuken best vergroot van 100 naar 150 mm voor mijn dampkap afvoer. Er is een nieuwe aluminium buis van diameter 150 die erdoor zou moeten, dus recht naar boven doorheen het platte dak. Op het dak zelf is er een chinees hoedje voorzien, maar aangezien de diameter groter moet zal ik die dan (denk ik alleszins) moeten vervangen door een dikker model.

Vernieuwen van keuken

Renovatie van keuken. Nu een moderne keuken te installeren in een woning. Afbraak bestaande keuken, leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuwe vloer plaatsen, nieuw plafond plaatsen, verlichting, verwarming. Oppervlakte keuken : 20 m².

Tegels plaatsen in keuken en badkamer

(1) plaatsen van wandtegels in de keuken - spatwand oppervlakte 260 cm x 50 cm Tegels: -bruynzeel-keukens-hexagon-wit-mat-tegeltje-op-matje+49410 (reeds gekocht) Plaatsing zoals in tweede foto: met punt omhoog en in rechte lijn afgewerkt (2) snijden en plaatsen van tegelplinten in badkamer Voor kleine 4 lopende meter Wij hebben veel overschot van onze Mosa-tegels die in de douche gebruikt werden. Deze zouden wij graag tot plinten laten versnijden en laten plaatsen in de badkamer.

Partners

Partners van Casius