Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor nieuwe keuken plaatsen en verwijderen van raam:

Nieuwe keuken plaatsen en verwijderen van raam

Ik wil mijn keuken vernieuwen, graag een nieuwe keuken te plaatsen met een kookeiland en met inbouwtoestellen. Graag een moderne look. Nu hebben we ook in onze keuken een raam met zicht op de veranda. Dit raam zouden we willen verwijderen en daar een opening willen dat we van de keuken rechtstreeks naar de veranda kunnen gaan met een glazen deur eventueel.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Attenhoven (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe keuken plaatsen en verwijderen van raam uit heel België:

Melkglas plaatsen in de keuken

Wij zijn op zoek naar twee stukken melkglas voor onze keuken. Het eerste stuk is een rechthoekig stuk van ongeveer 2300 mm op 495 mm met daarin één uitsparing voor de schakelaars. Het tweede stuk is iets 'complexer' en bestaat uit twee rechthoeken boven elkaar, 2300 mm op 495 mm, met daarop 570 mm op 370 mm. In deze plaat moeten wee uitsparingen voor stopcontacten. Kan u voor ons een offerte voor de totale kostprijs voor opmeten, het snijden van het glas, plus het plaatsen.

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatiewerken doorheen heel het huis: nieuwe keuken plaatsen zonder een kookeiland, zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak, Inloopdouche bijplaatsen en het bad verplaatsen in badkamer + nieuwe vloer leggen enkel in de badkamer dit betreft een laminaat, trapleuning tegen de muur plaatsen ,een trap naar zolder plaatsen ook een trapgat maken + isolatie indien nodig enkel van de zolder , nieuwe ramen boven op eerste verdieping plaatsen, nieuwe binnendeuren plaatsen ongeveer een 6 tal nieuwe deuren.

Ruimte van 16 m² stuccen, gyproc wanden plaatsen, vloeren en nieuwe keuken plaatsen

Ruimte 4 m op 4 m, plaatsen van gyproc wanden, bezetten, vloeren en nieuwe keuken plaatsen. De nieuwe keuken is een L vorm, zonder kookeiland. Graag op maat laten maken.

Spatwand plaatsen in keuken

Ik wens een spatwand te plaatsen achter mijn fornuis.

Muren uitbreken en steunbalken plaatsen

Wij zouden graag de muur tussen living en keuken openbreken. Ook de muur tussen keuken en veranda uitbreken. Er zouden dus 2 steunbalken geplaatst moeten worden. En de binnenmuren moeten ook opengebroken worden.

Renovatie werken uitvoeren badkamer, tegels aanleggen en parket

Renovatiewerken uitvoeren. Plaatsen van badkamer, die reeds is aangekocht. Oppervlakte van de badkamer 6 m². Platen plaatsen achter het bad. Herstellen van steunbalken die niet meer stabiel zijn. Parket plaatsen in de woonkamer en gang ongeveer 60 m². Tegels leggen in de keuken ongeveer 9 m². Tegels al in bezit.

Renovatie houten chalet 80 m²

De chalet is een woonhuis en werd gebouwd in 1960 , heeft een oppervlakte van 80 m². Graag hadden we hem opgefrist en aangepast aan de huidige tijd - moderniseren. De keuken renoveren , een nieuwe keukenblok plaatsen , en een nieuwe badkamer plaatsten met douche, toilet en badkamermeubel. De oude vloer eruit , en nieuwe vloer leggen, nu is het een oude linoleum vloer. Ook verven , en andere aanpassingen in de chalet.

Metalen trap plaatsen

Plaatsen 1 trap gelijkvloers naar 1ste verdieping (appartement) en 1 draaitrap van 1ste naar 2de verdieping (van keuken naar zithoek) Het gaat over 2x binnen trappen met leuning

Partners

Partners van Casius