Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Kampenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Kampenhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Kampenhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Kampenhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Kampenhout:

Dekton keukentablet plaatsen

Wij zouden graag voor ons keukeneiland een Dekton tablet willen. Hiernaast zouden we ook nog een klein tablet nodig van 120 cm op 60 cm in het zwart mat. Het keukeneiland is 360 cm op 120 cm.

Vernieuwen keuken

Wij willen werken met een wand tegen de muur met van rechts te beginnen 3 lage kasten waarin een spoelbak zit. Hierboven bevindt zich een raam. Meteen daarna starten 3 hoge kasten, waarin de oven en microgolfoven zit. We hebben ook een eiland met een kookplaat. Aan het eiland hangt een tafel voor 6 of 8 personen. Dit op stoelhoogte en niet op krukhoogte. In bijlage vindt u de foto van de benedenverdieping. De tafel en het kookeiland moeten omgewisseld worden.

Wij zouden graag onze huidige cottage ...

Wij zouden graag onze huidige cottage keuken volledig willen veranderen in een moderne keuken(incl toestellen). Om een systeemkeuken te kunnen laten plaatsen zoeken we iemand die eerst onze vloer kan vervangen/plaatsen en die na de installatie van de keuken de verlichting en de betegeling (of schilderwerken) kan uitvoeren of inorde kan brengen.