Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Kessel Lo:

Vervangen dampkap

Mijn dampkap is losgekomen uit het gyproc-plafond waaraan hij bevestigd was (zie foto's). Ik zoek iemand die het kapotte gedeelte van het plafond kan vervangen en de dampkap opnieuw kan bevestigen.

Inbouwen van vaatwasser in bestaande keuken

We willen graag een vaatwasser laten installeren in een bestaande keuken. Als het kan in de bestaande kasten naast de kasten van afvoer. Eventueel een afzonderlijke vaatwasser naast de kasten zou ook goed zijn. Ik weet niet of er al een wateraansluiting is voorzien voor een vaatwasser, maar aangezien het in een keuken is, zit dat sowieso niet ver.

Keukenvloer en kasten restaureren of vervangen

De vloer zou vernieuwd moeten worden, de kasten hersteld.De kast onder de pompbak dient hermaakt te worden alsook de kasten ernaast. Vloer dient ook vervangen te worden : 3 m op 2 m. Ook prijsbestek voor vervangen van vloer die doorloopt in living.( 25 à 30 m²). Bestek voor verzekering in eerste instantie, nadien de werken uitvoeren.

Nieuwe keuken plaatsen

We zijn op zoek naar een kwalitatieve, functionele en tijdloze keuken, met voldoende opbergruimte. We denken aan fronten in poederlak of laminaat en een werkblad in composiet. Alle technieken (vuur, spoelbak, combi-oven) en koelkast liefst in de keukenwand, keukeneiland enkel werkblad/apertitiefplek. De verlichting moet ook worden gedaan. De lengte van de keukenwand is 4.53 m , breedte is 3.58 m, plafonds 3.10 m. Kookplaat, oven, koelkast, diepvries, spoelbak en andere keukenelementen dienen ook geïnstalleerd te worden.

Keukendeurtjes en keukenblad vernieuwen

Renovatie van keukendeurtjes en keukenblad vernieuwen. In de stijl van dekton-iets wat bestendig is tegen van alles en nog wat, tegen hitte en onderhoudsvriendelijk. Ongeveer een 14 tal.

Installeren van nieuw werkblad

Ik wens alleen een nieuw werkblad te laten installeren.

Keuken renoveren

Open keuken op een appartement ,5 de verdiep. Vier onderkasten 2 lades inbrengen. Vaatwasser , ijskast vervangen en dampkap vervangen, oven vervangen en op ooghoogte plaatsen. Elektrisch vuur vervangen door gasvuur.Foto ter beschikking.

Locatie: Kessel-Lo Afbraak bestaande ...

Locatie: Kessel-Lo Afbraak bestaande keuken, inclusief alle kastjes, werkblad en tegels (op gipswand). De ruimte moet achteraf klaar zijn voor plaatsen van nieuwe gyprocwanden en nieuwe keuken.

Volledige keuken met inbouwapparaten, ...

Volledige keuken met inbouwapparaten, gaskookplaat in eiland, toog tussen keuken en woonkamer, kleine waterverwarmer voor water gootsteen, waarbij functionaliteit en gemakkelijk onderhoud primeert. Leefkeuken.

keuken van +- 20m² met ...

keuken van +- 20m² met gasvuur+oven+vaatwas+microgolf+2gootstenen