Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Leuven:

Keukenblad, achterwand en afwasbak vervangen

Oude granieten keukenblad en achterwand vervangen door composiet. Ook nieuwe afwasbak nodig.

Keukenblad plaatsen

Keukenwerkplaat in massief eik maat 70-120 cm +/- 4cm dikte met 1 steun aanbouw bestaande keuken.

Keuken en living renoveren

Keuken en living renoveren :vierkante ruimte van 7 m op 7 m, met veel ramen.

Nieuwe keuken installeren

Op een heel kort tijdsbestek een zeer kleine, degelijke, niet te dure keuken in een woonblok installeren. Afmeting 2x2 meter. Oude afbreken en nieuwe plaatsen. Met bijbehorende apparatuur. Schilderen en afwerking.

Plaatsen van een keuken met eiland

Een volledige muur (4m10), plus een los eiland (open naar living). Langs linker kant is er een kaam, langs rechter kant een deur. Weet niet of het mogelijk is zowel vuur, als spoelbak in het eiland te steken? Anders zeker stoom-combi over, frigo. Plaats om een microgolf oven weg te steken (geen inbouw!). Vaatwas. Groot inductie vuur. Plaats voor bar krukken aan het eiland.

Damkap vervangen

Ik wil graag een nieuw dampkap plaatsen. Liefst zo snel mogelijk want deze is stuk.

Ikea meubelen

Ik ben op zoek naar iemand die de Installatie van Ikea meubelen verzorgd. Ik heb zelf weinig tijd. 2 bedden, sofa, kasten en tafel. Alles samen een paar uur werk.

Ik heb een ikea keuken aangekocht en zou ...

Ik heb een ikea keuken aangekocht en zou deze graag zo snel mogelijk willen laten installeren zodat ik mijn huis kan verkopen met meerwaarde. Ik weet al hoe de keuken er moet uitzien (alle onderdelen liggen al klaar in het huis), heb enkel een vakman nodig om deze te plaatsen.

Wij willen een nieuwe keuken ...

Wij willen een nieuwe keuken installeren. We hebben hier reeds een eerste ontwerp van. Onze keuken is iets minder dan 8m2 groot.

In een studentenkot in Leuven dient een ...

In een studentenkot in Leuven dient een keukentje te worden aangesloten op de waterleiding & electro.