Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Roosdaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Roosdaal.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Roosdaal of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor gelijkaardige projecten:
keuken plaatsen met keukeneiland in nieuwbouw, keuken plaatsen, nieuwe keuken plaatsen op maat met inbouwtoestellen, nieuwe keuken plaatsen met keukeneiland, keuken plaatsen met keukeneiland, keuken renoveren met keukeneiland, onderbouw keuken en werkblad dekton plaatsen, keuken renoveren inclusief toestellen, herstellen van keukenkasten en keukenblad, keuken renoveren, keuken renoveren, keuken renoveren, keukenkastjes vervangen, houten werkblad vernieuwen, keukenpanelen en kasten renoveren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Roosdaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Roosdaal:

Renovatie bestaande keuken

Installatie van een kookeiland. Hierin zou enkel een vaatwasser en spoelbak moeten voorzien worden met een paar kasten en aan de rechterzijde van het kookeiland zitplaatsen voor 3à4 personen. Het kookeiland zou 2m in de lengte en 1m breed moeten zijn. De kookplaat zal in een kastenwand geplaatst worden rechts van het raam, samen met de oven, microgolfoven, frigo, aanrecht en ingebouwde kasten. De stijl die we zouden hanteren is landelijk, lichte kleur. Pas de werken laten uitvoeren in het voorjaar 2017.