Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Rotselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Rotselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Rotselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Rotselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Rotselaar:

Aanpassen van keukenwerkblad in graniet

Wij zoeken iemand die een geïnstalleerd granieten werkblad ter plaatse kan komen uitslijpen. Wij willen een losstaand gasvuur plaatsen ipv een inductiekookplaat.

Keuken in multiplex hout maken

Ik wil graag een keuken op maat laten maken. Ik denk aan multiplex hout als materiaal.

Keukenwerkbladen in Dekton plaatsen

Heb een 30 jaar oude eiken keuken. Wil het werkblad en ook de muurwand vervangen (nu tegeltjes) met Dekton en ook afwasbak en kraan vervangen, plus nieuwe dampkap, microgolf en ijskast.

Nieuwbouw keuken en inbouwkasten plaatsen

Wij zijn gestart aan onze nieuwbouw, en rond september-oktober dient hier de keuken geplaatst te worden. Hiervoor had ik graag een offerte gekregen. Het is eigenlijk iets uitgebreider dan dat. Bij deze een opsomming: 1. Het 'hoofddeel' van de keuken, 485 cm breed. 2. Een keukeneiland 124 cm breed op 300 cm lang 3. Ingebouwde kast in eetruimte in zelfde materiaal en stijl als de keuken 4. Een ingebouwde kast voor de inkomhal van 270 cm breed op 65 diep. Zie bijlage voor de lay-out dat we in gedachten hebben + detail van alle kastjes van de keuken. Voor de kast in de gang is er geen detail. Materialen: we zien graag hoogglans wit, greeploos. Voor het blad vernemen we graag je voorstel. We twijfelen tussen composiet/graniet. Enkel bellen na de kantooruren aub. Schets ter beschikking.