Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken demonteren en herplaatsen:

Keuken demonteren en herplaatsen

Zoek een vakman om samen met mij een 2dehands aangekochte keuken te demonteren in Antwerpen om deze in de dagen die volgen te herplaatsen in Sint-Stevens-Woluwe.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Sint-Stevens-Woluwe (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken demonteren en herplaatsen uit heel België:

Isolatie van de keuken en plaatsen van nieuwe vloer

Ik wil mijn keuken laten isoleren van ongeveer 15m². Nieuwe tegels plaatsen voor plaatsing van een nieuwe keuken in mei. Demonteren van huidige keuken. Leidingen aanpassen

Keuken demonteren en herplaatsen

Demontage keuken en herplaatsing in nieuw adres. geen aanpassingen voor sanitair en elektriciteit.

Loodgieterswerkjes uitvoeren in keuken

Demonteren uitgiet bak, verplaatsen en terug aansluiten wasmachine, sluiten wateraanvoer en afloop geurvrij dichtmaken.

Demonteren en terug monteren van de keuken na vochtbehandeling

We hebben een lekdetectie laten uitvoeren voor de muren in de keuken. De keuken moet worden gedemonteerd en nadien terug te monteren. De behandeling van de muren moet dus nog gebeuren.

Ikea keuken plaatsen + ingebouwde vaatwasser

Het plaatsen van 6 Ikea bovenkasten in de keuken (van 60 cm op 60 cm, alsook een ingebouwde dampkap). Bijkomend dient er een inbouw vaatwasmachine te worden geïnstalleerd (met extra zijwand, aangezien de vaatwas zich op een hoek zal bevinden). Er dienen mogelijk kleine sanitaire aanpassingen te gebeuren voor de vaatwas. Er staat thans reeds een Ikea keuken. Het is evenwel de bedoeling om alle bovenkasten en de bestaande dampkap te vervangen (wij zullen de bovenkasten en dampkap zelf demonteren). De overige onderdelen van de keuken zullen worden behouden.

Vervangen deel gyproc vals plafond, toilet demonteren + nieuwe spoelbak

Door lek in toilet boven was er waterinfiltratie vanuit het plafond in de keuken. Daarom zou er een stuk Gyproc plaat uitgebroken en vervangen moeten worden. Grootte van vlek is ca 0,5 m². Herstelling van toilet mag ook uitgevoerd worden. Het toilet demonteren, inbouw uitbreken, nieuwe spoelbak/toilet monteren, terug inbouwen, toilet terugplaatsen.

Keuken demonteren en herplaatsen

Recentelijk hebben we een restaurant overgenomen waarvan een volledige keuken geïnstalleerd is, omdat helaas de keukenvloer vervangen dient te worden moet de hele keuken gedemonteerd worden. Er zijn een heleboel losse toestellen maar ook een gasfornuis, twee rational ovens aangesloten op gas, frigo's, vaatwastoestel en dergelijke die wij niet zelf kunnen demonteren. Hiervoor zoeken wij iemand die eerst de keuken kan demonteren en nadat de vloer vervangen is ook de keuken kan monteren.

Keuken en living renoveren na waterschade

Door waterschade wil ik mijn keuken en living laten renoveren. Men moet beschadigde keukenkasten, deuren en onderdelen demonteren en keukenelementen afvoeren naar het containerpark. Ook moet men muurtegels verwijderen en nieuwe aankopen en plaatsen, inwassen en afkitten. Men moet ook behang in keuken en living verwijderen en afstomen en ook beide ruimtes opnieuw behangen met vliesbehang. Ook de schimmel in beide ruimtes moet men wegwerken. De keuken is ongeveer 30 m² en de living is 25 m².