Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Veltem Beisem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Veltem Beisem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Veltem Beisem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Veltem Beisem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Veltem Beisem:

Werkblad en kookplaat plaatsen

Plaatsing dekton werkblad (2,82 m²) Bijkomende lengte 2,59m + 2,10m = 4,69 m. Breedte 0,6 m. Vervangen huidige spoelbak (afmetingen 100 x 51 ) en kraan. Referentie nieuwe spoelbak antracietkleur met voorkeur referentie 340/160U 523 558 & links halve spoelbak. Bijhorende flexibele kraan antrarciet met voorkeur referentie Blanco catris S flex. Kookplaat Siemens EX677LYV5E.

Herstellen keuken na waterschade

Door verbouwingen die wij een aantal jaar geleden hebben laten uitvoeren, zitten wij nu met vochtproblemen in onze keuken. We zouden graag verschillende opties bekijken zoals bv een volledige hernieuwing van de keuken maar ook een herstelling aan aparte delen van de keuken.

Lakken van keuken

Keukenkasten schilderen. Keuken is ong. 4m x 5m.

Keukenrenovatie uitvoeren

Vervanging keukenblad aanrecht, keukenblad tafel, oven, gootsteen. Materialen wil ik gerust eens bekijken bij de vakman.

Keuken renoveren

Ik wil mijn oude keuken vernieuwen. Bijplaatsen van vaatwasser. Eventueel radiator verplaatsen. Electrische leidingen bijtrekken? Gaat om een klein vertrek +/- 16 m² met drie deuren en één venster.

Keuken renoveren

Keuken te renoveren. Vervangen van de bestaande keukendeurtjes en lades. Ook nieuwe dampkap en inbouwvuilbak. Wij zien het liefst de landelijke stijl.

Vervangen dampkap

Mijn dampkap is losgekomen uit het gyproc-plafond waaraan hij bevestigd was (zie foto's). Ik zoek iemand die het kapotte gedeelte van het plafond kan vervangen en de dampkap opnieuw kan bevestigen.

Dampkap vervangen

Ik wil mijn defecte dampkap, type Nova b=90cm, d=52cm , laten vervangen. Andere opties zijn ook altijd welkom.

Inbouwen van vaatwasser in bestaande keuken

We willen graag een vaatwasser laten installeren in een bestaande keuken. Als het kan in de bestaande kasten naast de kasten van afvoer. Eventueel een afzonderlijke vaatwasser naast de kasten zou ook goed zijn. Ik weet niet of er al een wateraansluiting is voorzien voor een vaatwasser, maar aangezien het in een keuken is, zit dat sowieso niet ver.

Voorbereidende werken uitvoeren voor installatie nieuwe keuken

Ik heb een keuken gekocht bij DSM keukens. Het enige dat ik nog nodig heb is een vakman die de voorbereiding wilt doen voor de nieuwe keuken. Waterleiding, elektriciteit, afvoer moet worden voorzien op de juiste plek.