Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Vilvoorde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Vilvoorde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Vilvoorde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Vilvoorde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Vilvoorde:

Werkblad in graniet vervangen

Ik wil een nieuw granieten werkblad in een bestaande keuken vervangen.Werklblad overplaatsen van bestaande keuken naar andere keuken.

Eiken keuken renoveren

Renovatie eiken keuken : de fronten in een nieuw jasje steken (schilderen) en tegelijkertijd de ingebouwde koelkast en het electr.fornuis vervangen. het plafond en de muren van de keuken schilderen (opfrissen). Keukenkasten : 5m tegen de muur en 1 m in de hoek. Vloer dient niet herlegd te worden. Oppervlakte keuken :5 m op 4 m.

Demonstratiekeuken op maat maken volgens op te maken plan 40 m²

Graag een ontwerp voor een keuken maken, graag op maat maken. De keuken is 40 m²-45 m². Graag met twee eilanden werken. Een architect die gespecialiseerd is in keukens. Het zou een demonstratiekeuken worden, heel modern met hout en inox. Afbraak bestaande keuken, leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuw plafond plaatsen, verwarming.

Keukenwerkblad ceram herstellen

Werkblad is beschadigd er is een klein stukje uit losgekomen. Het materiaal is ceram, kleur avorio.

Afzuiging dampkap verplaasten

Men komt een nieuwe keuken plaatsen en de afzuiging van de dampkap moet men verplaatsen.

Keuken vernieuwen

Ik zou het skelet van de keuken laten staan (kastjes van 60x69 ongeveer) en de deurtjes vervangen. Een aantal kasten moeten worden toegevoegd en ook nieuwe toestellen zijn nodig.

Opmeten en plaatsen dekton werkblad

Ik wil graag het werkblad en de spatwand (tegels) in mijn keuken vervangen door dekton.

Keuken op maat laten maken

Nieuwbouw keuken op maat laten maken

Aanpassing bestaande kitchenette kantoor

Aanpassing van een bestaand keukentje (kitchenette) in een kantoor. Te maken en te plaatsen (alles in wit melamine): - bergkast: D25 cm X H225 cm x B100 cm + legplanken en 2 kastdeuren - open rek: D15 cm x H225 cm x B 70 cm + leg planken - open rek: D30 cm x H50 cm x B 120 cm Aan te passen: werkblad (inkorten) en aanpassen kastje met spoeltafel (voor plaatsing afwasmachine en frigo).

Afbreken van een bestaande keuken en ...

Afbreken van een bestaande keuken en nieuwe keuken (stijl Gamma) plaatsen, schilderen en roofing plat dak