Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Wijgmaal (Vl Br) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Wijgmaal (Vl Br).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Wijgmaal (Vl Br) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Wijgmaal (Vl Br) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Wijgmaal (Vl Br):

Afbreken van bestaande keuken en plaatsen nieuwe keuken

Ik wil een nieuwe keuken plaatsen met vaatwas, frigo/diepvriezer, oven, keramische kookplaat, gootsteen. Hiervoor moeten de waterleidingen en stopcontacten veranderd worden. Ook moet de oude keuken afgebroken worden. Te plaatsen zijn 3 hoge kasten, twee hoekkasten en drie bovenkasten en 1 lage kast. De oppervlakte van de keuken is 12m². Graag ook een moderne en strakke stijl . Eventueel een nieuw plafond steken