Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor ikea keuken monteren:

Ikea keuken monteren

Installation of the ikea kitchen worktop is needed. (solid wood) Cuts for induction hob and sink need to be done. On top the washing machine needs to have the front installed.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Noduwez (Waals-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea keuken monteren uit heel België:

Ikea keuken plaatsen + ingebouwde vaatwasser

Het plaatsen van 6 Ikea bovenkasten in de keuken (van 60 cm op 60 cm, alsook een ingebouwde dampkap). Bijkomend dient er een inbouw vaatwasmachine te worden geïnstalleerd (met extra zijwand, aangezien de vaatwas zich op een hoek zal bevinden). Er dienen mogelijk kleine sanitaire aanpassingen te gebeuren voor de vaatwas. Er staat thans reeds een Ikea keuken. Het is evenwel de bedoeling om alle bovenkasten en de bestaande dampkap te vervangen (wij zullen de bovenkasten en dampkap zelf demonteren). De overige onderdelen van de keuken zullen worden behouden.

Cafetaria met kantoren en toiletten bouwen in een bedrijf

Werken in een bedrijf een cafetaria bouwen, met toiletten en kantoren in gyproc. Plaatsen van een IKEA keuken, ophangen sanitair, maken van gyproc wanden. - 15 m² mets werk (kan ook uitbesteed worden) - 2 toiletten, 1 douche - 20 stekkers en lichtschakelaars (ongeveer) - plafond (2 x 60 m²) - Schilderen van het bedrijf.

Monteren van een ikea keuken + keukeneiland

Monteren van een keuken Ikea. Is een samengestelde. Bestaande uit een L vorm met keukeneiland. Afmetingen : 268 op 248 meter. En het eiland is 220 op 105 meter.

Ikea keuken monteren

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief 5 nieuwe toestellen. Alle aansluitingen en de technische fiche van de keuken is al uitgevoerd u moet enkel nog de keuken plaatsen.

Loodgieterswerken uitvoeren bij installatie nieuwe keuken

Ik heb hulp nodig voor de afwerking van een installatie van een IKEA keuken: - installatie van de spoelbak met bijhorende kraan - installatie van sifon - aansluiten van de afwasmachine op de sifon en afvoer - fixeren van het keuken werkblad Het belangrijkste is dat deze opdracht zeer snel kan worden uitgevoerd (liefst binnen 1 week)

Keukenwerkblad plaatsen

We hebben een nieuwe IKEA keuken besteld, de plaatsing doen we zelf. Vakman nodig voor een werkblad te plaatsen, soort materiaal nog niet beslist.

Driedelig keukenwerkblad vervangen

Granieten werkblad in bestaande Ikea keuken willen we graag vervangen. Hiernaast ook kraan vervangen. Graag willen we het nieuwe werkblad in Nelotih Aspen grey keramiek op het huidige werkblad monteren.

Plaatsen aangekochte keuken

Plaatsen van aangekochte ikea keuken. Dit is een keuken in een L vorm. Type Metod.