Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor ikea keuken monteren:

Ikea keuken monteren

Installation of the ikea kitchen worktop is needed. (solid wood) Cuts for induction hob and sink need to be done. On top the washing machine needs to have the front installed.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Noduwez (Waals-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea keuken monteren uit heel België:

Keuken renoveren

De nieuwe keuken zou eind juni 2019 geplaatst worden door Ikea, maar er zouden eerst enkele renovaties moeten gebeuren. Concreet: uitbreken muur tussen keuken en eetplaats (geen steunmuur), dichtmetselen deurgat tussen keuken en gang, uitbreken sierschouw in eetplaats. Indien mogelijk zouden we ook een nieuwe tegelvloer leggen in keuken, eetplaats en veranda (ong. 45m² in totaal). Werken zouden moeten gebeuren mei-begin juni 2019.

Ikea Keuken plaatsen

Graag het plaatsen van een Ikea Keuken in nieuwbouwwoning met toestellen en zonder blad.

Vervangen van spoelbak en bijhorend houten werkblad in de keuken

De huidige dubbele spoelbak wordt vervangen door een zwarte enkele spoelbak. 1. nieuw stuk keukenwerkblad Karlby beuken van Ikea (dikte 38 mm, breedte 635 mm, lengte 1860 m) inkorten tot een lengte 1760 mm. 2. werkblad plaatsen en verbinden met de 2 resterende werkbladen van de U vormige keuken 3. uitsparing maken voor de spoelbak Lorreine lengte 340 mm, breedte 400 mm 4. gat voor de nieuwe keukenkraan in het werkblad maken Volgende werken worden door ons gedaan en hoeft U dus NIET uit te voeren: -verwijderen van bestaande werkblad en spoelbak -plaatsen en aansluiten van nieuwe spoelbak -plaatsen en aansluiten van nieuwe keukenkraan -aankoop spoelbak, werkblad, kraan Er is iemand aanwezig om het werkblad te helpen dragen. Het zagen kan in de ruime garage naast de keuken

Ikea keuken plaatsen + ingebouwde vaatwasser

Het plaatsen van 6 Ikea bovenkasten in de keuken (van 60 cm op 60 cm, alsook een ingebouwde dampkap). Bijkomend dient er een inbouw vaatwasmachine te worden geïnstalleerd (met extra zijwand, aangezien de vaatwas zich op een hoek zal bevinden). Er dienen mogelijk kleine sanitaire aanpassingen te gebeuren voor de vaatwas. Er staat thans reeds een Ikea keuken. Het is evenwel de bedoeling om alle bovenkasten en de bestaande dampkap te vervangen (wij zullen de bovenkasten en dampkap zelf demonteren). De overige onderdelen van de keuken zullen worden behouden.

Cafetaria met kantoren en toiletten bouwen in een bedrijf

Werken in een bedrijf een cafetaria bouwen, met toiletten en kantoren in gyproc. Plaatsen van een IKEA keuken, ophangen sanitair, maken van gyproc wanden. - 15 m² mets werk (kan ook uitbesteed worden) - 2 toiletten, 1 douche - 20 stekkers en lichtschakelaars (ongeveer) - plafond (2 x 60 m²) - Schilderen van het bedrijf.

Monteren van een ikea keuken + keukeneiland

Monteren van een keuken Ikea. Is een samengestelde. Bestaande uit een L vorm met keukeneiland. Afmetingen : 268 op 248 meter. En het eiland is 220 op 105 meter.

Ikea keuken monteren

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief 5 nieuwe toestellen. Alle aansluitingen en de technische fiche van de keuken is al uitgevoerd u moet enkel nog de keuken plaatsen.

Loodgieterswerken uitvoeren bij installatie nieuwe keuken

Ik heb hulp nodig voor de afwerking van een installatie van een IKEA keuken: - installatie van de spoelbak met bijhorende kraan - installatie van sifon - aansluiten van de afwasmachine op de sifon en afvoer - fixeren van het keuken werkblad Het belangrijkste is dat deze opdracht zeer snel kan worden uitgevoerd (liefst binnen 1 week)