Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in West-Vlaanderen.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: installeren van nieuwe keuken, nieuwe moderne witte keuken plaatsen, nieuwe keuken plaatsen, nieuwe keuken installeren en plaatsen tijdloos design, nieuwe uitgeruste keuken plaatsen, keuken landelijke stijl met eiland plaatsen met ingebouwde toestellen, nieuwe keuken met keuken eiland in landelijke stijl, nieuwe keuken plaatsen, plaatsing nieuwe keuken met keukeneiland, spatwand en tabletblad en betegelen, nieuw keukenblad, keukenblad vernieuwen in eik en tegels zetten, keukenwerkbladen in Dekton plaatsen, keramisch werkblad keuken plaatsen en uitzagen, keuken aanrecht met spoelbak en kookplaat maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in West-Vlaanderen:

zondag 19 februari 2017

Renoveren van de keuken

Keukenrenovatie; fronten vervangen van alle kastjes.
vrijdag 17 februari 2017

Inductieplaat met afzuiging plaatsen

Plaatsen van inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging 60x60 cm en afbraak bestaande afzuigkap.
dinsdag 14 februari 2017

Keukenrenovatie van keukendeurtjes en tablet vervangen

Keukendeurtjes en tablet vervangen. Hangkast van 5 deurtjes en beneden 4 deurtjes en 3 laden.Kleur : wit met verticale lijn erin.
maandag 23 januari 2017

Nieuw werblad plaatsen

Nu een donker bruin werkblad die we graag zouden vernieuwen. Goedkoop werkblad, budgetvriendelijk. Graag ter plaatse komen om het juist op te meten en materiaal te bespreken.
donderdag 19 januari 2017

Maken van keukenkast

1 grote witte klassieke kastenwand +- 4 m lang - Hoogte +/- 2,40m
donderdag 5 januari 2017

Installeren keuken beperkte oppervlakte

Betreft keuken met ingebouwde toestellen: In een nieuwbouwappartement aan de kust dienen we op een zeer beperkte oppervlakte een compacte maat toch functionele keuken te plaatsen. In deze ruimte dient ook het eetgedeelte opgenomen te worden, ofwel via een afzonderlijke tafel of aan een aangebouwde tafel. In bijlage de afmetingen van deze ruimte.
dinsdag 15 november 2016

Renovatie keuken

Keukenrenovatie. Nieuwe deuren voor keukenkastjes. Graag offerte met inclusief nieuwe duurzame handgrepen. Betreft 13 deuren 3 schuiven front koelkast front vaatwas. Kleur lichtbeige Exacte afmetingen kunnen later worden doorgegeven
woensdag 19 oktober 2016

Aanpassing achterwand keuken

Prijsofferte: Ik zou graag de wand achter de kookplaat veranderen of aanpassen in inox.
zaterdag 1 oktober 2016

Vernieuwen keuken

We zouden graag onze keuken vernieuwen en ook al de leidingen+nieuwe vloer+muur insmijten.
woensdag 13 juli 2016

Renoveren of plaatsen nieuwe keuken

Keuken te renoveren of volledig een nieuwe zetten. Graag ter plaatse komen kijken. Moderne keuken, met kasten en ingebouwde toestellen.
zondag 3 juli 2016

Landelijke open keuken plaatsen met keukeneiland

Landelijke, open keuken, licht, werken met witte of gebroken witte kasten en een kookeiland dat uitkijkt op de tuin. Met inbouwtoestellen. Ter plaatse komen kijken.
zondag 26 juni 2016

Keuken plaatsen

Graag een offerte voor een volledige (ingerichte) keuken op maat in hout.
donderdag 26 mei 2016

Allerlei werken in de keuken

Nieuwe sokkel en gasfornuis plaatsen. Een keukenwerkblad steken,en onderkant maken aan kast, verhogen afwasbak.
zondag 17 april 2016

Ikea keuken monteren

Wij zijn op zoek naar iemand die in de week van 6 juni onze Ikea keuken kan monteren en installeren. Het gaat om 4 kolomkasten, 4 bovenkasten en 14 onderkasten. Alsook het plaatsen van de inbouwvaatwasser.
vrijdag 1 april 2016

Plaatsen nieuwe dampkap en gootsteen

Ik heb een nieuwe dampkap nodig in mijn keuken alsook een nieuwe gootsteen ( de kraan valt bijna door het houten blad ) zelf ben ik mindervalide & kan deze werken niet alleen aan .
zondag 27 maart 2016

Maken van moderne, strakke keuken

Een moderne strakke keuken, met zicht op de tuin. Een kookeiland met kookplaat en dampkap er boven.
vrijdag 22 januari 2016

Ruimte uitbreiden en plaatsen keuken

Ik wil nieuwe keuken laten plaatsen en ruimte uitbreiden. Adresgegevens bij afspraak.
zondag 10 januari 2016

Sokkel voor elektrisch fornuis

Sokkel om fornuis op te plaatsen. Het is nu te laag vergeleken bij de keuken.
woensdag 6 januari 2016

Vervangen van deuren keukenkasten

Vervangen van deuren keukenkasten (folie komt los) door nieuwe keukenkasten zonder folie (gelaktdeuren (niet allemaal van gelijke grootte) 3 schuiven. 1 deur op inbouw frigo en 1 deur op inbouw vaatwas. Graag ter plaatse langs komen om een offerte.
maandag 14 december 2015

Plaatsen van moderne keuken met kookeiland

Betreft het plaatsen van moderne keuken met nieuwbouw in nieuwbouw : 1 Moderne keuken met keukeneiland 1.3 meter op 3 meter. 2 Wand van ongeveer 8 meter , daaraan sluitend een bureau waarvan 1,8 meter. 3 Fornuis en 2 spoelbakken 4 Werkblad dekton wit met grijze aders.
zondag 6 december 2015

Plaatsen van keuken met kookeiland

In bijlage steken: - Platte grond van de keuken - Een realisatie van een keuken, waar wij naar toe willen streven. - Materialen: hout en keramisch werkblad. Wij willen werken met een kookeiland, waar het gasfornuis en wasbak geïnstalleerd wordt. Foto's ter beschikking.
zondag 15 november 2015

Ikea Keuken afwerken en plaatsen stenen werkblad

Ik zoek iemand die onze keuken kan afwerken met het resterend Ikea materiaal dat we hier nog hebben (zelf ben ik niet zo handig), een deel van de plinten, kastdeuren, laden ... liggen hier al 5 jaar te wachten op installeren. Daarnaast onze voorlopige betonplex plaat aanrechtblad vervangen door stenen werkblad (blauwsteen of graniet), ook op het aanrecht eiland (dus 2 werkbladen nodig) + installatie van een nieuwe keukenkraan. Te realiseren voor 30 december! Woning is net 5 jaar oud is nu nog aan 6% tarief. Graag vrijblijvende afspraak met offerte.
zaterdag 7 november 2015

Vervangen van de keuken

Graag had ik mijn oude keuken vervangen in een iets modernere keuken.
zaterdag 31 oktober 2015

Keuken werkblad herstellen

Keukenblad herstellen onderaan Adresgegevens bij afspraak
zondag 25 oktober 2015

Renovatie van bestaande keuken

Wij kochten recent een woning in Marke (Kortrijk). De keuken is niet helemaal onze 'goesting' maar momenteel beschikken we niet meer over het budget voor een nieuwe keuken. We kunnen vast en zeker leven met de structuur van onze keuken, het kleur van de kastjes, het blad en een aantal toestellen kunnen echter een modernere look gebruiken. Daarom overwegen we een keukenrenovatie. Kan u meer informatie geven over jullie manier van werken? Wat kan en wat kan niet? Komen jullie ter plaatse voor een offerte?

Partners

Partners van Casius