Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in West-Vlaanderen:

woensdag 3 januari 2018

Moderne keuken met keukeneiland plaatsen

Oude keuken breken we volledig af. Keukeneiland te plaatsen en kastenwand inclusief dampkap, oven, microgolfoven, koelkast, fornuis en wasbak te plaatsen. Leidingwerk (elektra, water, gas), Nieuw plafond plaatsen, Verlichting, Ventilatie De oppervlakte van de keuken is 30 m². Keukenkasten, Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden
vrijdag 15 december 2017

Keukenblad renoveren

Onze keuken op zich is in orde maar ik wil graag het keukenblad vernieuwen. Ook zou ik enkele kasten en dergelijke willen implementeren. Ik zou graag met de vakman bespreken hoe ik dit op de meest efficiënte manier kan uitvoeren.
woensdag 13 december 2017

Keukenblad vernieuwen

Wij zouden graag ons keukenblad vernieuwen zonder het helemaal uit te breken. Graag donkere kleur in Stone-look. Het gaat om een L-vorm. Maten van het aanrecht : 60 cm op 145,80 cm ( uitsparing kookplaat 55 cm op 49 cm ) 60 cm op 273 cm ( uitsparing spoelbakken 52 cm op 120 cm ) 60 cm op 123,5 cm
zondag 12 november 2017

Keuken werkblad herstellen / vervangen

Werkblad keuken: Een deel van de keuken werkblad heeft schroeischade opgelopen en moet hersteld worden.
donderdag 9 november 2017

Keukenrenovatie van keukendeurtjes

Graag zouden wij willen onze deuren en frontpanelen vervangen van onze bestaande keuken. Zie bijlage Is er de mogelijkheid om hiervan een offerte te krijgen.
vrijdag 3 november 2017

Keuken renoveren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : een gewone witte keuken met trekkertjes Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 18 vierkante meter Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden.
maandag 9 oktober 2017

Aanrechtblad en keukenwand op maat maken

Geen graniet, liefst kunsstof. Aanrechtblad en achterwand. Voor eind februari.
maandag 28 augustus 2017

Keukenblad in dekton plaatsen

Keukenblad in dekton plaatsen: keukeneiland van 2 m op 1 + keukenblad van 2,5 m op 80 cm. Graag in dekton te plaatsen (2 cm dik) keukeneiland van 2 m op 1 + keukenblad van 2,5 m op 80 cm
donderdag 10 augustus 2017

Keuken renoveren

We willen graag een nieuw werkblad op ons kookeiland en zijn erg geïnteresseerd in beton. Ons kookeiland is 300 op 130 cm. Bewerkingen: • uitsparing voor spoelbak (vlakbouw, denk ik) van 54 op 41 cm en een kraangat • uitsparing voor ons SMEG gasfornuis/oven van 90 op 60 cm • uitsparing van 53 op 30 cm op een hoek (zuil) We willen graag een werkblad van minimum 5cm dik. Alle zijden van het kookeiland zijn zichtbaar. Ongeveer 25 vierkante meter.
zondag 30 juli 2017

Keuken vernieuwen

Keuken is dertig jaar oud. Deze was op maat gemaakt. De kasten kunnen opgefrist worden. Alle toestellen moeten vernieuwd worden. Nieuw werkblad te plaatsen.
vrijdag 14 juli 2017

Dekton werkblad en dubbele wasbak plaatsen

Bestaande keuken: Dekton werkblad plaatsen. Momenteel is het een houten werkblad - is niet beschadigd maar wij vinden het niet naar onze zin - pas nu woning aangekocht - sleutel op 1 oktober. Kan dekton boven huidige werkblad worden geplaatst met uitzicht verdikking vooraan zodat je ook de voorkant van huidig werkblad niet ziet gezien de goede toestand van huidig werkblad. Dubbele wasbak met kraan plaatsen. Uitvoering na 1 oktober.
maandag 10 juli 2017

Landelijke keuken met keukeneiland plaatsen

We hadden graag een keuken gehad in landelijke stijl met een eiland. We zijn nog op zoek naar ideeën of we kook of afwas eiland zouden nemen. We zitten met twee ruiten in onze keuken. Best komen kijken ter plaatse voor advies en idee.
vrijdag 9 juni 2017

Vervangen van het keukenblad

Het oude keukenblad zou moeten vervangen worden door een nieuw en we kiezen voor Dekton.
woensdag 31 mei 2017

Keuken afbreken en achteraf opnieuw plaatsen

Enkel keuken afbreken en opnieuw plaatsen na vochtherstel.
donderdag 27 april 2017

Spatwand in melkglas plaatsen

Graag hadden we in onze nieuwe keuken een spatwand geplaatst in melkglas. De afmetingen dit ik kreeg van de keukenbouwer zijn de volgende: B +/- 1750cm H +/- 1050cm Een nauwkeurige opmeting zal natuurlijk geen overbodige luxe zijn. Wel hadden we graag een zicht gehad op de kosten die hieraan verbonden zijn.
dinsdag 11 april 2017

Keuken plaatsen in nieuwbouwwoning

Plaatsen van nieuwe keuken inclusief toestellen. Oppervlakte is 580 lengte en 320 breedte.
zondag 2 april 2017

Keukenrenovatie uit te voeren

Keuken renoveren: Nieuwe oven, microgolfoven, beetje moderne dampkap plaatsen en nieuwe deurtjes.
zondag 2 april 2017

Maken van een tafel in dekton op maat

We zouden graag een tafel op maat voor in onze keuken in Dekton laten maken. Kleur wit , afmetingen 200 x 100 m.
vrijdag 31 maart 2017

Afbraak keuken en voorbereiding nieuwe keuken voorzien

Afbreken oude keuken en meenemen + sokkel verwijderen, plafondverlichting vernieuwen, 2 schakelaars vernieuwen, 2 buizen camoufleren, glazen schuifdeur afbreken en schilderen.
vrijdag 10 maart 2017

Keukenrenovatie

Vervangen werkblad, vernieuwen 25 kastdeuren
donderdag 2 maart 2017

Keukenpaneel herstellen

Beschadigde keukenpaneel en ook de keukentafelpoot herstellen. Afmeting Achterpaneel: 44 x 86 x 1,5 cm. Kleur achterpaneel: Wit met een houtstructuur. Afmeting Tafelpoot: 84 x 5 x 15 cm. Bevestiging tafelpoot: aan het glazen tafel blad.
zondag 19 februari 2017

Renoveren van de keuken

Keukenrenovatie; fronten vervangen van alle kastjes.
vrijdag 17 februari 2017

Inductieplaat met afzuiging plaatsen

Plaatsen van inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging 60x60 cm en afbraak bestaande afzuigkap.
dinsdag 14 februari 2017

Keukenrenovatie van keukendeurtjes en tablet vervangen

Keukendeurtjes en tablet vervangen. Hangkast van 5 deurtjes en beneden 4 deurtjes en 3 laden.Kleur : wit met verticale lijn erin.
maandag 23 januari 2017

Nieuw werblad plaatsen

Nu een donker bruin werkblad die we graag zouden vernieuwen. Goedkoop werkblad, budgetvriendelijk. Graag ter plaatse komen om het juist op te meten en materiaal te bespreken.