Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor oude keuken uitbreken:

Oude keuken uitbreken

Oude L-keuken van 3 x 4 meter uitbreken met oog op plaatsing van reeds bestelde keuken. Uitbraak van keukenkasten, apparatuur en faîence.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Desselgem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude keuken uitbreken uit heel België:

Muur uitbreken en poutrels steken

Muur tussen de living en keuken te verwijderen, de muur is slechts 2m40m. Het betreft een appartement gelegen op de derde verdieping, het is onduidelijk of het een steunmuur is.

Steunbalk plaatsen

We zoeken aannemers die de steunmuur willen uitbreken en steunbalken willen plaatsen. Opening maken tussen living en keuken. Overspanning 4m50 - Br 25cm

Gelijkvloers verbouwen inclusief het plaatsen van een achterbouw

Gelijkvloerse verdieping verbouwen. Achterbouw plaatsen van ongeveer 30 m², muur uitbreken tussen huidige keuken en living en een poutrel te plaatsen over de gehele benedenverdieping. Ook nieuwe chape leggen en als laatste nieuwe riolering plaatsen.

Steunmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Muur tussen keuken en living verwijderen. Muur is ongeveer 3 m breed 2.50 m hoog. Het gaat om een steunmuur en er moet een poutrel komen in de plaats.

Keukenmuren uitbreken en steunbalk steken in appartement

Keukenmuren uitbreken en steunbalk steken in een appartement op de gelijkvloers. De keuken is momenteel gesloten en graag een half open keuken van maken met een toog.

Keuken renoveren en muur uitbreken

Voor de keuken tot een open keuken om te bouwen moet er ook een tussenmuur worden uitgebroken, deze is een steunmuur dus er zou een poutrel geplaatst moeten worden. Twee op vier meter ongeveer.

Schilderen van keuken en afbraakwerken uitvoeren

Keuken en badkamermeubel uitbreken, opnieuw schilderen voor de nieuwe keuken komt. Behang eventueel met stoom, verf heb ik al in huis. + nog andere schilderwerken uitvoeren, die pas later gepland staan.

Nieuwe betegeling leggen

Graag hadden wij onze living, keuken, hal en slaapkamer/bureel laten vloeren. Bendenverdieping: 10, 5 L op 7,5 m. Br. Nieuwe betegeling leggen op bestaande vloeren als het mogelijk is. Indien niet uitbreken van vloeren en nieuwe leggen. Geen laminaat en geen gietvloer.

Partners

Partners van Casius