Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor oude keuken uitbreken:

Oude keuken uitbreken

Oude L-keuken van 3 x 4 meter uitbreken met oog op plaatsing van reeds bestelde keuken. Uitbraak van keukenkasten, apparatuur en faîence.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Desselgem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude keuken uitbreken uit heel België:

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Wij zouden graag een open keuken creëren. Hiervoor moet er een opening van 1,5 meter muur uitgebroken worden en een poutrel geplaatst worden. + afwerking

Uitbouw maken

Een uitbouw doen van ongeveer 10 m², aan keuken/eetkamer. Uitbreken van muren en opnieuw metselen van ruimte met daarin eens schuifraam.

Achterbouw verbouwen

Achterbouw te verbouwen. Opmetsen scheidingsmuren Vervangen platte daken keuken en badkamer 30 en 25 m². Poutrels steken en 3 steunmuren uitbreken Vernieuwen van 4 ramen en één schuifdeur in aluminium. Riolering vernieuwen.

Uitbreken keuken + pleisterwerken

Keuken in appartement op 2de verdieping dient uitgebroken te worden. Een lift om keuken naar buiten te brengen zou dus handig zijn. Tevens dienen de muren en plafond van keuken evenals het plafond van de gang en badkamer opnieuw bepleisterd te worden .

Uitbreken van keuken

In mijn huurappartement wil ik een nieuwe keuken plaatsen. Indeling zo laten, huidige keukenkasten dienen uitgebroken te worden. Toestellen blijven.

Oude vloer uitbreken en nieuwe vloer leggen

Gaat om +/- 20m² vloer in gang en aansluitende keuken. Vloer kan niet over oude vloer wegens hoogteverschil met oude vloer.

Hermaken van keuken tot bureauruimte

Uitbreken van een bestaande keuken en vervangen door een bureauruimte in hout. Hiervoor een verticale kast + vast bureaublad + uitbreken oude ingewerkte kast en vervangen door nieuwe in hout. Ook de afwerking mbt bepleistering en elektriciteit graag in 1 pakket. Bureauruimte : 3 of 4 m² en ingemaakte kast erachter.

Gelijkvloers compleet renoveren

Uitbreken schouwen,muren,vloer,keuken,achterraam,terras. Bezetten,sanitair en electriciteit aanpassen,vloeren,valse plafonds,nieuw terras,schuifraam. Oppervlakte ongeveer 60 m².