Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Dudzele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Dudzele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Dudzele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Dudzele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Dudzele:

Keukenblad vervangen

Huidige kunststoftablet vervangen . Keukenblad moet vervangen worden door keukenblad in composiet. Landelijke stijl.

Nieuwe keuken plaatsen met keukeneiland

Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Leidingwerk (elektra, water, gas), Afbraak bestaande keuken, Verlichting, Verwarming, Ventilatie Oppervlakte van de keuken : 5 m op 4,80 m een lange wand van 5 m met daartegenover een kookeiland. Met alle inbouwtoestellen. Keuken met kookeiland en tafel eraan die wel autonoom kan bestaan. Een greeploze keuken uit massieve eik.

Vernieuwen van keuken

Graag nieuwe deuren aan de bestaande keuken. Kookplaat verplaatsen, luifel voor dampkap voorzien, 2 lades i.p.v. kasten. 2 bestaande kasten weg en 3 hoge kasten in de plaats. Uitvoering mdf, werkblad weet ik nog niet. Oven integreren. Enkele stopcontacten verplaatsen. 4 lades i.p.v. 2 kasten.