Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor plaatsen glazen spatwand keuken:

Plaatsen glazen spatwand keuken

Plaatsing glazen spatwand in de keuken. In bijlage de maten bij benadering, misschien best een exacte maatname te voorzien ter plaatse. glasdikte 8mm , zilvergrijze kleur
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Ledegem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen glazen spatwand keuken uit heel België:

Lichtstraat plaatsen

We wonen in een oud rijhuis. Achteraan is er een uitbouw over ongeveer de helft van de breedte van de achtergevel. Tussen deze uitbouw en de zijgevel van de buren is er een glazen dak / lichtstraat van ca. 2 meter breed en 6 meter lang. Deze voldoet niet langer aan de energetische normen van vandaag (enkel glas / plexiglas / ?). We zouden deze dus willen laten vervangen.

Plat dak plaatsen

Glazen dak gewenst ofwel dak met lichtstraat in. Het dak zou 2,15x5m. Er was een ijzeren kader rond van vroeger. Ik laat mij adviseren door de vakman voor de verdere afwerking.

Plexiglas plaatsen aan trapleuning open trap

(Plexi)Glazen wand van ong. 1m hoog plaatsen in slaaphal om trapgat veilig af te schermen. Trap zelf is 3.11m waarvan doorgang uiteraard moet open blijven en daar mag ong. 0.9m afgetrokken worden. Een gewone glazen wand is ok, indien een afwerking noodzakelijk is rondom, graag zwart.

Glazen borstwering terras 1e verdieping

Glazen balustrade van 4.03m x 0.7-0.8m plaatsen op terras op 1ste verdiep. Moet geplaatst worden op tegeldragers.

Renovatie indeling woning

Plannen uittekenen voor: Leefruimte vergroten met ong. 75cm: Achtergevel van 4m x 2.6m uitbreken en muur van aanbouwbadkamer gebruiken als nieuwe gevel. In de gevel van leefruimte is ook een raam van ong. 3m breed. Tussen de uit te breken gevel met raam en aanbouw is ruimte van ong. 75cm die men wil benutten voor leefruimte. Boven die 75cm glazen dak plaatsen voor lichtinval. Schuifdeur plaatsen in achtergevel aan keuken. Muur tussen leefruimte en keuken uitbreken zodat het 1 open ruimte is. Ook plafond van volledige benedenverdiep (+-70m²) opnieuw bekleed te worden (met Gyproc). Huidig plafond bestaat uit houten planken. Nieuwe keuken te plaatsen (zie situatieplan in bijlage). Oude open haard te moderniseren (misschien nieuwe plaatsen) en strakker te maken. Parket vloer op te schuren. Deze werken dienen ook allemaal uitgevoerd te worden door een aannemer.

Ombouwen van garage

Bestaande dubbele garage van ong. 40m² ombouwen. Garage staat los van huis. Poorten uitbreken en gaten dichtmaken. Langs 1 kant een grote glazen schuifwand die in zomer open kan maken. Aan andere zijde houten poort/deur/schuifdeur maken. Volledige buitenkant bekleden met hout. Binnen jacuzzi plaatsen. Pelletkachel plaatsen. Elektriciteit die nodig is voorzien. Muren bezetten.

Nieuwe schuifdeur plaatsen

Nieuwe schuifdeur plaatsen met dubbel glas, afmetingen glas zijn ong. 3.3m x 1.9m. Momenteel oude glazen schuifdeur in aluminium kader van ong. 3.55m x 2.15m

Verbouwing benedenverdieping

We willen de benedenverdieping van onze woning renoveren: Vloer en chape + elektrisch vloerverwarming systeem uitbreken (isolatie is al voorzien) (88m²) Vloer, chape en op diepte graven voor isolatie te kunnen leggen (12m² -> zie slaapkamer benedenverdieping, hier is geen vloerisolatie/vloerverwarming voorzien) Isolatie leggen (12m²) Nieuwe vloerverwarmingsbuizen (voor met warmtepomp) leggen (+-100m²) chape + tegels leggen (+-100m²) plinten (91m²) Uitbreken bestaand (houten) plafond en plaatsen nieuw plafond 56,5m² (pleisterwerken) Nieuwe keuken Nieuwe badkamer: plafond: pleisterwerken (6,6m²), muur: tegels (+-25m²), inloopdouche met glazen wand, dubbel lavabomeubel (vloer is al bij bovenstaande gerekend) Ramen en deuren beneden (zie plan)