Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor installeren keuken beperkte oppervlakte:

Installeren keuken beperkte oppervlakte

Betreft keuken met ingebouwde toestellen: In een nieuwbouwappartement aan de kust dienen we op een zeer beperkte oppervlakte een compacte maat toch functionele keuken te plaatsen. In deze ruimte dient ook het eetgedeelte opgenomen te worden, ofwel via een afzonderlijke tafel of aan een aangebouwde tafel. In bijlage de afmetingen van deze ruimte.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor installeren keuken beperkte oppervlakte uit heel België:

Klussen in huis uit te voeren

Ik wil een aantal kleine klussen laten uitvoeren. Keuken: - installatie kraan - aansluiten elektrisch kookvuur - betegelen spatwand Badkamer: - linoleum leggen Schilderwerken: - gang Elektricien: - installeren en aansluitingen nieuwe zekeringskast.

Afvoer plaatsen in dak voor dampkap

Wij installeren binnenkort een nieuwe keuken. Op dit moment staat die in zijn ruwbouw. Onze oude keuken had geen afvoer van de dampkap. Echter door de afbraak van een schouw hebben wij nu een gat in het plat dak die hiervoor kan gebruikt worden. Wij zouden graag zo snel mogelijk de afvoer plaatsten. De pleisteraar en plafondafwerker komt midden mei.

Renovatie woning

Chape + vloeren benedenverdieping + bijgebouwtjes, volledig nieuwe electriciteit, geïsoleerd overzetdak, Bijbouw verhogen, badkamer en keuken installeren en betegelen, schoorsteen nakijken, radiatoren plaatsen. Bezichtiging mogelijk

Woonkamer en keuken renoveren

Muur keuken uitbreken nieuwe keuken plaatsen + toog maken +nieuwe vloer aangepast aan de woonkamer hier schouw afbreken nieuwe deur woonkamer tv wand installeren

Dakkoepel te plaatsen

Om meer licht in mijn keuken/living te krijgen zou ik graag een dakkoepel laten installeren boven mijn keuken. Dit is een plat dak met recent vernieuwde roofing (2 jaar geleden). Ik zou graag offerte laten maken om te zien hoeveel mij dit zou kosten.

Woning volledig te renoveren

Ik wil mijn woning laten renoveren: verwijderen oude en installeren nieuw electriciteitsysteem, plaatsen waterleiding (warm & koud) van de kelder naar de badkamer, keuken en garage, plaatsen tank en boiler met de bestaande olie ketel om warm water meteen te krijgen, verwijderen oude en installeren nieuw badkamer, verwijderen tegels en/of maat in de woonkamer, slaapkamers; legen laminaat; Schilderen.

Plaatsen van werkblad in composiet, kunststof of dekton

In een appartement staat een keuken in een afgezonderde ruimte. We gaan de muren en de bestaande keuken uitbreken. Voor de nieuwe keuken zoeken we de meest kosteneffectieve oplossing. Aangezien we zelf alles kunnen afbreken, klaarmaken en installeren zouden we enkel beroep doen op een firma voor het vervaardigen en plaatsen van het werkblad. De materialen van interesse zijn composiet, kunststof en dekton.

Leidingen aanleggen en cv installeren

Een heerlijke plek, maar helemaal niet geisoleerd. We gaan nu investeren in een zo goed mogelijke isolatie, maar zijn daarnaast ook aan het denken aan de verschillende mogelijkheden van verwarmen. Graag zouden we een houtkachel installeren en we denken ook aan zonnepanelen. Toen kwamen we de Cv haarden tegen en dat zou natuurlijk ook een mooie oplossing zijn. We moeten toch alle leidingen leggen. We zijn erg nieuwsgierig naar uw voorstel. We hebben een totale oppervlakte van 118m², waarvan 1 grote ruimte met open keuken, drie kleine slaapkamers en een kleine badkamer en klein toilet. We hebben gedacht aan vloerverwarming, maar gaan uiteindelijk de vloer enkel goed isoleren.