Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor installeren keuken beperkte oppervlakte:

Installeren keuken beperkte oppervlakte

Betreft keuken met ingebouwde toestellen: In een nieuwbouwappartement aan de kust dienen we op een zeer beperkte oppervlakte een compacte maat toch functionele keuken te plaatsen. In deze ruimte dient ook het eetgedeelte opgenomen te worden, ofwel via een afzonderlijke tafel of aan een aangebouwde tafel. In bijlage de afmetingen van deze ruimte.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor installeren keuken beperkte oppervlakte uit heel België:

Nieuwe vloer keukentje

Wij willen graag onze bestaande keukenvloer vervangen, alsook een ventilatiebuis onder de vloer integreren & door de voorgevel laten gaan om de kelder te verluchten. De vloer hebben we reeds gekocht. De ruimte is zo'n 14 m². De keuken grenst aan de voordeur, daar hebben we een nieuwe dorpel nodig & willen we graag een inbouw-vloermat installeren.

Aansluiten vaatwasmachine

We wensen een vaatwas machine te installeren in onze keuken - en zullen dus electriciteit en water aanvoer & afvoer aansluitingen nodig hebben (daar de vaatwasmachine afzonderlijk zal staan in de keuken).

Lucht warmtepomp installeren

Thans elektrische verwarming Masser sinds 1977 ( nieuwbouw) Living + keuken met accumulatieverwarming nachttarief (verbruik7200kwh per jaar). De warmtepomp moet geïnstalleerd worden.

Installeren van douche en extra badkamer

Loodgieter om onze douche te herstellen ( lekkage wand en kapotte thermostatische kraan), vervangen van kraan aan losstaand bad en keuken en check van enkele van onze chauffages. Daarnaast willen we ook een tweede badkamer installeren in een ruimte die nog helemaal ingericht dient te worden.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

25 kw voor zowel vloerverwarming (reeds aangelegd), radiatoren, keuken en douche. Graag ook optie met electrische boiler opgeven (dus ook optie zonder). Ik wil radiatoren zelf installeren. Ik had een voorkeur voor Atag, of een merk dat heel goed uit objectieve rendementsvergelijking komt. Geen superduur merk als Wiessman graag. Installatie en indienstname in november 2017.

Warmtepomp installeren

Woonoppervlakte 75m² wil 3 binnnenunits plaatsen 1buiten unit 2 slaapkamers 2X 2,80 m² woonkamer eetkamer en open keuken 37,53 m². Momenteel verwarming op aardgas.

Inbouwen van vaatwasser in bestaande keuken

We willen graag een inbouw vaatwasser laten installeren in een bestaande keuken. Dit op de plaats van een bestaande kast en naast de kasten van afvoer. We hebben nu GEEN vaatwasser. We willen een installateur die de hele klus kan klaren : niet apart een loodgieter / schrijnwerken / elektricien.

Keuken vernieuwen

We hebben een oud huis gekocht 2 maand geleden. Hierin willen we stap voor stap de kamers vernieuwen, waarbij de keuken als eerste komt. De keuken zouden we willen vernieuwen, als zijnde de bestaande keuken behouden maar enkele items veranderen of aanpassen. Momenteel denken we eraan om een gasvuur te laten installeren (+gasleiding laten plaatsen vanuit kelder), een nieuwe dampkap, tegels veranderen, werkblad aanpassen. Hiervoor zouden we met een specialist willen samenwerken om de werken te laten uitvoeren én ook tips te krijgen. Oppervlakte ongeveer 14 m².

Partners

Partners van Casius