Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor installeren keuken beperkte oppervlakte:

Installeren keuken beperkte oppervlakte

Betreft keuken met ingebouwde toestellen: In een nieuwbouwappartement aan de kust dienen we op een zeer beperkte oppervlakte een compacte maat toch functionele keuken te plaatsen. In deze ruimte dient ook het eetgedeelte opgenomen te worden, ofwel via een afzonderlijke tafel of aan een aangebouwde tafel. In bijlage de afmetingen van deze ruimte.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor installeren keuken beperkte oppervlakte uit heel België:

Dakkoepel te plaatsen

Om meer licht in mijn keuken/living te krijgen zou ik graag een dakkoepel laten installeren boven mijn keuken. Dit is een plat dak met recent vernieuwde roofing (2 jaar geleden). Ik zou graag offerte laten maken om te zien hoeveel mij dit zou kosten.

Woning volledig te renoveren

Ik wil mijn woning laten renoveren: verwijderen oude en installeren nieuw electriciteitsysteem, plaatsen waterleiding (warm & koud) van de kelder naar de badkamer, keuken en garage, plaatsen tank en boiler met de bestaande olie ketel om warm water meteen te krijgen, verwijderen oude en installeren nieuw badkamer, verwijderen tegels en/of maat in de woonkamer, slaapkamers; legen laminaat; Schilderen.

Plaatsen van werkblad in composiet, kunststof of dekton

In een appartement staat een keuken in een afgezonderde ruimte. We gaan de muren en de bestaande keuken uitbreken. Voor de nieuwe keuken zoeken we de meest kosteneffectieve oplossing. Aangezien we zelf alles kunnen afbreken, klaarmaken en installeren zouden we enkel beroep doen op een firma voor het vervaardigen en plaatsen van het werkblad. De materialen van interesse zijn composiet, kunststof en dekton.

Leidingen aanleggen en cv installeren

Een heerlijke plek, maar helemaal niet geisoleerd. We gaan nu investeren in een zo goed mogelijke isolatie, maar zijn daarnaast ook aan het denken aan de verschillende mogelijkheden van verwarmen. Graag zouden we een houtkachel installeren en we denken ook aan zonnepanelen. Toen kwamen we de Cv haarden tegen en dat zou natuurlijk ook een mooie oplossing zijn. We moeten toch alle leidingen leggen. We zijn erg nieuwsgierig naar uw voorstel. We hebben een totale oppervlakte van 118m², waarvan 1 grote ruimte met open keuken, drie kleine slaapkamers en een kleine badkamer en klein toilet. We hebben gedacht aan vloerverwarming, maar gaan uiteindelijk de vloer enkel goed isoleren.

CV plaatsen

Graag willen we in een huis van 1951 centrale verwarming plaatsen. Kamers: Living +/- 24 m² (2 radiatoren) Tussenkamer(+/- 5 m²) + keuken (+/- 5 m²) Badkamer +/- 8 m² kleine slaapkamer +/- 8 m² In de bijlage voegen we zelfgemaakte plannen toe van de ruimtes) we zouden de radiatoren graag onder de ruiten installeren. Naast radiatoren zullen we ook een gasketel moeten aanschaffen, eventueel die ons ook van warm water voorziet voor in de keuken. Bedankt.

Verwarming op elektriciteit vervangen door CV op aardgas

Prijs indicatie: huis dat nog niet is aangekocht. CV op aardgas in oude woning installeren. Momenteel verwarmd op elektriciteit. Alles nieuw dus. Graag zo weinig mogelijk beschadiging van bestaande muren/vloeren. Ruimtes: Bureau/toilet (toekomstige badkamer, keuken, living, en 4 slaapkamers.

Leidingen van keuken verleggen naar andere kamer

Wij willen van de huidige keuken een bureau/slaapkamer maken en willen in plaats een open keuken hebben in de living. Er moeten dus leidingen afgesloten of verplaatst worden. De keuken zelf wil ik laten installeren door Ikea zelf.

Installeren van nieuwe keuken

Installeren van nieuwe keuken.

Partners

Partners van Casius