Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor installeren keuken beperkte oppervlakte:

Installeren keuken beperkte oppervlakte

Betreft keuken met ingebouwde toestellen: In een nieuwbouwappartement aan de kust dienen we op een zeer beperkte oppervlakte een compacte maat toch functionele keuken te plaatsen. In deze ruimte dient ook het eetgedeelte opgenomen te worden, ofwel via een afzonderlijke tafel of aan een aangebouwde tafel. In bijlage de afmetingen van deze ruimte.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor installeren keuken beperkte oppervlakte uit heel België:

Doorstromer in badkamer plaatsen en gasaansluiting voorzien

Ik wil graag een doorstromer plaatsen in mijn badkamer voor warm water bad, lavabo en keuken en 2 verwarmingselementen. Alle aansluitingen komen toe in de badkamer en er is een plat dak dus mogelijkheid voor evacuatie. Ik wil graag een gaskachel of cassette installeren in mijn huis. Gasaansluiting ligt ter plaatsen en schoorsteen is aanwezig. Hoofdverwarming. Oppervlakte 45 m².

Keuken plaatsen met toestellen en keukeneiland

In het kader van een renovatie willen we een nieuwe keuken installeren. Aangezien het een smalle rijwoning betreft is er niet veel ruimte. Kast of schuifruimte is dan ook erg belangrijk. We willen graag een opstelling van een deel van de keuken tegen een wand, waar ook de spoelbak en afwasmachine, koelkast zullen moeten komen en dan een keukeneiland waar het kookvuur in geïntegreerd wordt. Om de lichtinval via een koepel niet te verminderen zijn we op zoek naar een kookplaat met geïntegreerde afzuiging of een gelijkaardige oplossing zonder een dampkapsysteem aan het plafond te moeten monteren. De keuken heeft een oppervlakte van 4,5 bij 5 en gaat verder over in de eetkamer en living.

Nieuw werkblad installeren

Nieuw werkblad in de keuken installeren.

Verven van muur en plafonds keuken en badkamer

Herstelling van muur en plafond door vocht in keuken + badkamer(plafond) verven. Nieuwe werkblad installeren van keuken.

Renovatiewerken in appartement

Sinds kort zijn wij de eigenaars van het gelijkvloers-appartement en kelderwoongedeelte. Dit in een gebouw uit 1930. Het betreft het uitbreken van een muur naar de keuken, het installeren van een trap om de twee verdiepen met elkaar te verbinden, renoveren van de veranda en leidingen leggen voor een nieuwe badkamer (kelderverdieping)... Ook de vloeren dienen herdaan te worden. Elektriciteit opnieuw doen en chauffagebuizen geluidsdicht isoleren en herophangen.

Plaatsen van een balkon

Wij hebben een huis gekocht, de leefruimte bevind zich op het tweede verdiep. Wij zouden graag een balkon installeren zodat wij vanuit de keuken naar buiten kunnen en niet telkens naar de benedenverdieping gaan. Balkon zou waarschijnlijk beter niet hangend zijn, want zou voor een uitbouw geïnstalleerd worden, hopelijk geeft de foto wat duidelijkheid. 1 meter aan een uitbouw en de rest aan een stenen muur. Balkon 6 meter hoogte zijn. Balkon van 5 meter op 3. Onze tuin ligt er onder, dus er kan gesteund worden op balken. Heeft u hier voldoende informatie mee? Wat zijn de keuzes van materiaal? Wij zouden dit liefst zo budgetvriendelijk mogelijk willen uitvoeren.

Nieuw toliet installeren

Nieuw toilet installeren en oude eruithalen. Installeren kraan in keuken.

Keuken afwerken en een aantal kleinere klusjes

Ik heb een keuken die voor 75% klaar is om te installeren, er moeten nog 2 kolomkasten vervaardigd worden, een aantal tabletten en het geheel zou moeten in elkaar gestoken worden. Tevens zijn er nog 2-3 andere kleine klusjes als een draaitrap mooi verder afwerken als ook een dressing verder afwerken.

Partners

Partners van Casius