Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor installeren keuken beperkte oppervlakte:

Installeren keuken beperkte oppervlakte

Betreft keuken met ingebouwde toestellen: In een nieuwbouwappartement aan de kust dienen we op een zeer beperkte oppervlakte een compacte maat toch functionele keuken te plaatsen. In deze ruimte dient ook het eetgedeelte opgenomen te worden, ofwel via een afzonderlijke tafel of aan een aangebouwde tafel. In bijlage de afmetingen van deze ruimte.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor installeren keuken beperkte oppervlakte uit heel België:

Elektrische installatie aanpassen voor de keuken

We zijn van plan een nieuwe keuken te installeren, we zijn in het bezit van het installatieplan en er zou het een en ander moeten aangepast worden . Ik ben hierdoor op zoek naar een elektricien voor deze werken uit te voeren. De aanpassingen zijn verplaatsen van stopcontacten en licht aanpassingen van het afvoer water.

Renovatie van rijwoning

Renovatie van rijwoning: afkappen van pleisterwerk en behandeling opstijgend vocht (8m), verwijderen behangpapier, muren afwerken met fix en finish, plaatsen van nieuwe plafonds (+/- 100m2) of renovatie bestaande plafonds, installatie nieuwe badkamer (hangtoilet, douche, lavabo), installeren centrale verwarming + ketel cv en ww, plaatsen nieuwe vloer op glv (bovenop bestaande vloer) (+/- 60m2), plaatsen van laminaat/parket op de 1eV (+/- 35m2), plaatsen keuken

Water warmtepomp te installeren

Het betreft een nieuw te bouwen woning (510m2) 4 slaapkamers 3 badkamers keuken 1 bureel kelder

Keuken renoveren

Ik wil een nieuwe keuken installeren met een glazen wand tussen de salon en de keuken. Ik wil het toilet vervangen door de installatie van een kleine toiletpot. Ook wil ik graag de muurkast veranderen.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Elektrische verwarming De warmtepomp installeren in een bestaand huis. Boiler plaatsen. Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Totaal oppervlakte 150 m² living 32 m² + keuken 12 m² .

Kleine renovatie woning

Op zoek naar iemand die enkele werken kan uitvoeren voor een klein renovatieproject van een woning. In de badkamer van ongeveer 10 m² moet men de huidige douche afbreken en een inloopdouche plaatsen. Ook moet men hier een nieuw badkamermeubel en enkele wastafels installeren. Ook moet er een grote kamer gesplitst worden in 2 kamers en ook nog een aparte kamer met toilet voorzien. Tot slot moet men een klein muurtje afbreken in de keuken, de schakelaars verzetten en eventueel opnieuw bepleisteren waar schade.

Sanitaire nutsvoorzieningen installeren

Wij willen het sanitair laten installeren voor een te renoveren woning van 170 m². Men moet eerst en vooral de bestaande afvoer en sanitaire aanvoer wegnemen. In plaats moet er een nieuwe afvoer in Geberit silent komen, en men moet dit nog inwerken in de muur waar nodig. Ook moeten er nieuwe sanitaire aanvoerleidingen in Comap multiskin komen. Ook doorboringen van vloerplaat met diamantboor moet gebeuren. In kelder leidingen tegen plafond in opbouw leggen. Tot slotte voorziening van volgende aftakpunten : keuken, buitenkraan, wc, lavabo wc,bad, douche, lavabo, wasmachine.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaande woning. Het zou dienen voor het verwarmen en/of koelen van een gebouw De te verwarmen ruimten zijn, living ongeveer 86,4 m² (36 m² x 2,4 hoogte) en keuken 38,4 m²( 16 m² x 2,4 hoogte).

Partners

Partners van Casius