Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor installeren keuken beperkte oppervlakte:

Installeren keuken beperkte oppervlakte

Betreft keuken met ingebouwde toestellen: In een nieuwbouwappartement aan de kust dienen we op een zeer beperkte oppervlakte een compacte maat toch functionele keuken te plaatsen. In deze ruimte dient ook het eetgedeelte opgenomen te worden, ofwel via een afzonderlijke tafel of aan een aangebouwde tafel. In bijlage de afmetingen van deze ruimte.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor installeren keuken beperkte oppervlakte uit heel België:

Leidingen van keuken verleggen naar andere kamer

Wij willen van de huidige keuken een bureau/slaapkamer maken en willen in plaats een open keuken hebben in de living. Er moeten dus leidingen afgesloten of verplaatst worden. De keuken zelf wil ik laten installeren door Ikea zelf

Volkern spatwand in de keuken

Ik heb een jaar geleden een nieuwe keuken geplaatst en wil deze graag laten afwerken door een spatwand (fornuis dampkap en achter de pompbak) uit zwarte volkern te planeten/installeren... een schrijnwerker die dit kan uitvoeren?

Installeren van nieuwe keuken

Installeren van nieuwe keuken.

Installeren van CV in woonkamer

In eerste instantie willen we enkel in de woonkamer en de keuken CV. Op termijn ook de slaapkamers.

Nieuwe keuken installeren en plaatsen tijdloos design

Eigenlijk is het gewoon een L keuken die we nodig hebben, dit met zowel onderaan als bovenaan kasten. Het enige wat we heel belangrijk vinden is dat het zeer degelijk materiaal moet zijn. We staan nu met een landelijke eiken keuken en zouden gaan voor een strak tijdloos design met inbouwtoestellen. Liefst zonder of met weinig mogelijk hand vaten, keuken in L vorm. Inductieplaat, koelkast , frigo, dampkap. Graag advies en prijsofferte, ter plaatse komen kijken door een vakman.

Renovatie huis

- Installeren douche - inloopdouche. - Buitendeur plaatsen. - Verwarming verplaatsen (1 radiator) - Muurtje afbreken (binnen in keuken) - Nieuwe vloer leggen ongeveer een 8 m². - Gasleiding verleggen.

Nieuwe kranen plaatsen

Nieuwe kranen in badkamer en keuken installeren.

Installatie van verwarming en warm water via gasbrander

Ik wil graag een gasbrander laten installeren met eraan "gekoppeld" twee radiatoren (verwarming) en warm water voor keuken en badkamer.

Partners

Partners van Casius