Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor installeren keuken beperkte oppervlakte:

Installeren keuken beperkte oppervlakte

Betreft keuken met ingebouwde toestellen: In een nieuwbouwappartement aan de kust dienen we op een zeer beperkte oppervlakte een compacte maat toch functionele keuken te plaatsen. In deze ruimte dient ook het eetgedeelte opgenomen te worden, ofwel via een afzonderlijke tafel of aan een aangebouwde tafel. In bijlage de afmetingen van deze ruimte.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor installeren keuken beperkte oppervlakte uit heel België:

Renovatiewerken uitvoeren

Op zoek naar een aannemer voor enkele renovatiewerken. Men moet de waterleiding en septische put openbreken en herstellen. Ook kopen we een nieuwe keuken aan die men moet installeren. Aanleggen van een oprit met steentjes. Badkamer van 3 x 2 meter renoveren. Plaatsen van een nieuwe garagepoort.

Nieuwe geiser installeren in badkamer

Mijn geiser in de badkamer is nog van het type B is al zeer oud. Ik zou deze willen vervangen vooraleer ik overga tot renovatie van de hele badkamer. De installatie is op gas en levert warm water voor de douche, lavabo en keuken.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Bestaande woning: Voor te verwarmen van 3 ruimtes badkamer 12 m² keuken 20 m² living 40 m² M te verwarmen in combinatie met zonnepanelen. Graag een lucht lucht warmtepomp installeren. Ter plaatse komen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Keuken installeren met inbouwtoestellen en keukeneiland

Oude keuken zal moeten afgebroken worden. Graag nu moderne keuken. Volledige keuken te installeren : Keukenkasten, Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden. Ter plaatse komen kijken.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Vervangen van accumulatie verwarming keuken-living-badkamer. Graag Lucht lucht warmtepomp plaatsen. Momenteel is er elektrische verwarming.

Plaatsen van warmtepomp

Wens een warmtepomp te installeren in combinatie met vloerverwarming in living, eetplaats en keuken. Is één ruimte.

Volledige renovatie elektrische installatie

Wij hebben een huis uit de jaren `60 gekocht. De bestaande elektrische installatie is volledig afgekeurd en we plannen dus een volledige renovatie van de elektriciteit. We opteren om Domotica te installeren. Ons huis omvat een salon, eetkamer, keuken, hal, wasplaats, wc, kelder, badkamer, 3 slaapkamers, zolder, garage. In bijlage vindt u getekende plannen met onze ideeën.

HR ketel op aardgas plaatsen

Mijn huidige verwarmingsketel is aan verwarming toe. Bij laatste onderhoud werd gezegd dat hij volgende keer (binnen 2 jaar) afgekeurd zal worden. De ketel voorziet warm water voor verwarming, keuken en badkamer. Graag vakman voor vervangen en installeren van een hogerendementsketel aangezien ik niet weet of er nu een condensatieketel hangt of niet. Momenteel Vaillant Turbo Max Pro.

Partners

Partners van Casius