Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor installeren keuken beperkte oppervlakte:

Installeren keuken beperkte oppervlakte

Betreft keuken met ingebouwde toestellen: In een nieuwbouwappartement aan de kust dienen we op een zeer beperkte oppervlakte een compacte maat toch functionele keuken te plaatsen. In deze ruimte dient ook het eetgedeelte opgenomen te worden, ofwel via een afzonderlijke tafel of aan een aangebouwde tafel. In bijlage de afmetingen van deze ruimte.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor installeren keuken beperkte oppervlakte uit heel België:

Gasleiding doortrekken

Wij zouden graag via de kruipkelder gas laten doortrekken naar de keuken om een gasvuur te installeren ipv inductie. Eveneens ook naar de leefruimte om een gashaard te kunnen installeren.

Renovatie keukenruimte

Ik ben op zoek naar een aannemer die zich kan ontfermen over volgende taken: afbraak oude keuken + containerpark, nieuwe vloer leggen in keukenruimte (dient eveneens geëgaliseerd te worden), wanden herpleisteren, elektriciteit en loodgieterij herleggen, nieuwe IKEA keuken installeren. Het betreft een art deco gebouw met appartement op 2de verdieping. Kleine lift aanwezig. Graag iemand met oog voor detail en nauwkeurigheid!

Hoogrendementsketel installeren

Installatie van een gas hoogrendementsketel in een rijwoning te Tienen (170m2) 4 slpk, 2 bdk, garage, keuken. Momenteel Gasketel aanwezig IStandard van 1995 40 KW + warmwater boilers

Kranen installeren

We hebben 2 kranen gekocht die moeten geïnstalleerd worden : - kraan voor lavabo in badkamer - kraan voor pompbak in keuken, dit is wel een grote kraan met uittrekbare spoelkop Indien nodig kunnen we vooraf foto's/types doorgeven

Allerlei werkzaamheden appartement

Er dient een beetje vanalles te gebeuren, waaronder plinten plaatsen, algemene afwerking, keuken afwerking/ repareren, 2 ruimtes schilderen, rekken voorzien, kader rond chauffage afwerken, deuren en deurkozijnen verven, 2 deuren plaatsen, wc bril bekijken, vliegraam installeren/ vliegendeur, etc. Eventueel chauffages verven indien mogelijk. Het betreft een appartement van 55 m² oppervlakte waarin allerlei kleine klusjes dienen te gebeuren. Indien de klussen vlot verlopen zou ik graag op dezelfde persoon willen beroep doen voor in de toekomst de badkamer te renoveren.

Moderne keuken installeren

Moderne keuken ( ruimte = vierkant ) Dit betreft een L vorm. Werkblad in graniet of dekton Kookeiland. Inbouwtoestellen : vaatwasmachine, oven en electriciteit om te koken. Ter plaatse komen kijken.

Zwevende trap installeren

Graag had ik een richtprijs gehad voor de trap tussen de keuken en de living (terug te vinden in het bijgesloten plan tussen het gelijkvloers en het eerste verdiep). Het betreft hier de smalle trap, de brede trap is bestaande en geeft toegang tot het niveau van de keuken die op een hoogte ligt van 1. 30m. Hierbij had ik graag de prijs geweten van een zwevend model, met aan de open zijde een glazen leuning die doorloopt op de gehele lengte die de keuken van de living afsluit.

Plaatsen nieuwe keuken

Uitbreken bestaande keuken. Nieuwbouwkeuken installeren met nieuwe vloer en toestellen.

Partners

Partners van Casius