Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor installeren keuken beperkte oppervlakte:

Installeren keuken beperkte oppervlakte

Betreft keuken met ingebouwde toestellen: In een nieuwbouwappartement aan de kust dienen we op een zeer beperkte oppervlakte een compacte maat toch functionele keuken te plaatsen. In deze ruimte dient ook het eetgedeelte opgenomen te worden, ofwel via een afzonderlijke tafel of aan een aangebouwde tafel. In bijlage de afmetingen van deze ruimte.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor installeren keuken beperkte oppervlakte uit heel België:

Keukenblad aanpassen en een nieuwe bijmaken

Volgende week komen ze een uitbreiding van een bestaande keuken leveren en installeren. Graag had ik mijn nu reeds bestaande keukenblad (hardsteen) ingekort . En op het nieuwe deel hetzelfde keukenblad laten bijmaken. De gewenste afmetingen zijn 180 x 60

Dampkap installeren in keuken en bekasting aanpassen

Nieuwe dampkap plaatsen in bestaande keuken. Nieuw afzuigsysteem naar het dak toe plaatsen (halfopen bebouwing). Eventueel ook nieuwe tegels wanneer nieuwe dampkamp andere afmetingen heeft dan de oude.

Aanvraag voor ramen te vervangen

Raam vervangen in de keuken. Richting tuin schuifraam installeren. Ramen in pvc.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Graag wil ik een lucht lucht warmtepomp installeren . Voor het vrwarmen van living 120 m² en er net naast keuken 40 m².

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Verwarm momenteel met accumulatiekachels en wil overschakelen naar een energiezuiniger en dus goedkoper alternatief. Verwarming nodig voor benedenverdieping rijhuis: grote leefruimte en ruime keuken te verwarmen met een lucht lucht warmtepomp.

Lucht - Water warmtepomp installeren

Wil mijn oude mazout ketel vervangen door Hybride lucht waterpomp met CV gas . Ik heb nog ook reeds nieuwe chauffage geplaatst beneden in de living en de keuken van jaga met koperen lamellen . Boven zijn het nog steeds de oude chauffages . Zeer nodig voor verwarming +/-65°C Heb reeds warmte pomp boiler voor mijn warm water voor de badkamer. Het gaat om een alleenstaand huis van 120m²

Installeren van vaatwasser

Zouden een vaatwasser willen laten installeren in onze bestaande keuken. Onze huidige installateur werkt enkel met Miele nu blijkt dat de beschikbare diepte maar 56 cm is en voor Miele is dat minimum 57 cm. Andere merken hebben machines met een kleinere inbouwdiepte o.a. Bosch, Siemens, Bedoeling is om machine te installeren met de nodige water, afloop en elektriciteitsaansluiting.

Afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe

Wij hebben een aanbouw (36 m²) van eind jaren 70 waar momenteel onze wc, keuken en eetplaats is. Wij willen deze volledig laten slopen en opnieuw laten bouwen maar 2 m breder. (54 m²) Zodat we een grotere wc/douche kunnen installeren en een klein inkomhalletje kunnen zetten.

Partners

Partners van Casius