Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Oostende:

Keuken afbreken en nieuwe keuken plaatsen

De huidige keuken is aan vervanging toe, deze zou afgebroken moeten worden en een nieuwe geplaatst worden. Gasaansluiting, wateraansluiting zijn aanwezig. Is een beperkte ruimte, rechtover de keuken is er een berging en toilet die zich onder de trap bevindt. Deze zou eventueel ook een opfrisbeurt nodig hebben. Kleine keuken van 3 meter lang op 1,5 meter breed.

Spatwand plaatsen in keuken

Ik wens een spatwand te plaatsen achter mijn fornuis.

Keukenblad vervangen in L-vorm

Keukenblad : L vorm : ongeveer 2,66 meter (met uitsnijding en plaatsing van keramische kookplaat en uitsnijding en plaatsing van kraan en spoelbak) en ongeveer 1,20 meter.

Keukenrenovatie van keukendeurtjes en tablet vervangen

Keukendeurtjes en tablet vervangen. Hangkast van 5 deurtjes en beneden 4 deurtjes en 3 laden.Kleur : wit met verticale lijn erin.

Werkblad in beton voor keuken

Ik heb al een keuken besteld, maar zoek nog een werkblad in beton. Schets in bijlage

Plaatsen van werkblad

De keuken hebben we al, we willen een Dekton werkblad van 1m30 bij 2m40 laten installeren met daarin 2 spoelbakken. Het gasfornuis en de kraan om erin te verwerken hebben we al.

Badkamer- en keukenplaatser

Ik wil een eigen badkamer en keuken kunnen samenstellen met toestellen/meubels/tegels uit Brico en Ikea. Welke erkende loodgieter/klusjesman is hiertoe bereid?

in de keuken van ons pas aangekocht ...

in de keuken van ons pas aangekocht appartement staat slechts 1 afwasbak. graag hadden wij er twee gehad. er is plaats, maar er moet daarom 1 lade verwijderd worden. kan dat door een schrijnwerker gebeuren of door een loodgieter?

Keukenmeubel = Ik heb het plan getekend ...

Keukenmeubel = Ik heb het plan getekend van een kookeiland, dat tegen een muur zou komen, dus aan 3 kanten bereikbaar, er is een kolom voorzien tot aan het plafond, waarin frigo,microwave en wasmachine geplaatst worden. Daartegen zou de dampkap komen. Ik voorzie grote laden in hout afgewerkt en een werkblad in inox (of andere). Alles sober maar mooi afgewerkt. De afmetingen van het eiland = 120 x 120 + kolom tegen de muur 0,60 x 120.

een keuken van 4,70 op 2m dus een muur ...

een keuken van 4,70 op 2m dus een muur van 4,70m om val te bouwen, er moet een dubbele gootsteen, een dampkap, een fornuis, een vaatwas, een frigo(in hoek) en plaats voor een microgolf voorzien worden. Liefst in licht grenen