Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Sint Andries te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Sint Andries.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Sint Andries of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Sint Andries die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Sint Andries:

Keukenwerkblad vernieuwen met uitsparing en spatwand

In onze keuken zou het werkblad vervangen moeten worden (met 2 uitsparingen voor spoelbak en kookplaat); er moet een nieuwe kookplaat geïnstalleerd worden en de spatwand achter die kookplaat moet mee vernieuwd worden.

Renovatie keuken

Graag zouden we open keuken maken, er moet dus een stuk tussenmuur weggehaald worden en dan totale keukenrenovatie van vloer tot plafond en nieuwe keuken. We zouden ook graag hebben dat alles gecoördineerd wordt door keukeninstallateur zodat we niet voor alles iemand zelf moeten contacteren.

Ontwerpen en plaatsen van een keuken

Het totale oppervlakte bedraagt +/- 29 m² waarvan de helft de zitruimte is. De andere helft is voor de keuken. Er is maar 1 kant waar er hoge kasten kunnen komen (3m). 1 kant waar de lage kasten kunnen komen (3,5m) want er is daar een raam die uitkijkt naar de tuin. De andere kant is niet mogelijk want daar heb je een grote raam en een deur om naar de veranda te gaan. Laat gerust iets weten indien er nog vragen of bemerkingen zijn.

We zijn op zoek naar een vakman voor een ...

We zijn op zoek naar een vakman voor een keuken, Cottagestijl. Drie keukens voor drie villa's en eventeel dressing en badkamer.