Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor glasplaat vervangen van inductiekookplaat:

Glasplaat vervangen van inductiekookplaat

Er zit een kras in onze glasplaat en we willen deze graag vervangen. Het betreft een rechthoekig inductievuur met de 4 vuren naast elkaar. Bij benadering 91 cm breed en 35 cm hoog.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Sint-Andries (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor glasplaat vervangen van inductiekookplaat uit heel België:

Glasplaat herstellen of vervangen van een inductiekookplaat

Onze glasplaat van onze inductiekookplaat is gebroken. Deze is van Whirlpool type ACM 802/NE. Hier krijgen we ook volgende melding bij twee van de vier kookvuren: F07. Op zoek naar een vakman voor herstelling of vervanging.

Antieke voordeur met glas en staal restaureren

Antieke stalen deur met glas restaureren: Ze is door de jaren heen echter toe aan een flinke opknapbeurt, de glasplaat moet vervangen worden (want: eerst gebarsten en nadien uit de deur gevallen), ook het slot blokkeert soms. We zijn benieuwd wie ons hierbij kan/wil helpen om dit pareltje uit de jaren '50 te kunnen bewaren...

Glas in deur vervangen in school

Vanochtend is de bovenste glasplaat van een binnendeur van onze school gebroken, deze moet uiteraard vervangen worden met gelaagd glas, afmeting 66cm x 113,8cm. Ook zouden we graat een offerte krijgen voor het vervangen van alle vier de ramen met deze afmetingen, plus vier onderramen van 66cm x 57,8cm. Op welke termijn kunt u deze reparaties uitvoeren?

Glasplaat vervangen van inductiekookplaat

De glasplaat van mijn inductiekookplaat is helemaal gebarsten en dient vervangen te worden

Glasplaat vervangen van inductiekookplaat Atag

Er is een voorwerp op de kookplaat van mijn inductievuur gevallen. Glas is gebarsten. Vuren werken nog. Merk Atag. Afmeting: 5200x7700

Enkel glas plaatsen

Klein ruitje kapot, moet vervangen worden. Er is nog een losse glasplaat compleet dus moet nog 1 glasplaat gemaakt en samen geplaatst worden. Afmetingen zijn ongeveer 69 breedte en 31 hoogte.

Herstellen van koepel

Ik wil graag onze dakkoepel op een plat dak laten vervangen wegens een barst. Het is een vierkante opstand in hout aan de binnenkant met schuine glasplaat bovenop.

Glasplaat vervangen van inbouw inductiekookplaat AEG HK 854400 FB

Inductiekookplaat is gebarsten over volledige breedte en stuk afgebroken hoek links onder (+- 20cm op 15 cm) door impact voorwerp. 3 vuren zijn zeker intact, 4 e niet kunnen testen wegens glasplaat gedeeltelijk stuk. AEG HK 854400 FB