Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
513 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

woensdag 23 mei 2018

Beton gieten terras of houten terras paatsen

Er zou 30m² moeten afgegraven worden en nadien beton gestort moeten worden. of eventueel een houten teraas plaatsen , we laten os adviseren door de vakman
dinsdag 22 mei 2018

Rieten dak naar pannendak

Wij hebben op dit moment een rieten dak en vragen ons af hoeveel het ongeveer zou kosten om daar een pannendak van te maken en of dat altijd mogelijk is?
dinsdag 22 mei 2018

Gat maken in gevel voor dampkamp

Er moet nog een gat gemaakt worden in de gevel, voor de dampkap. Met een rooster aan de buitenzijde. Op de 3 e verdieping van een appartementsgebouw.
maandag 21 mei 2018

Chapewerken uit te voeren

Chappen: 36 M² zwevende chape. 7 a 8 cm dik. Op isolatieplaten, geen vloerverwarming. Uit te voeren half juni (eventueel eind juni) in Bonheiden.
maandag 21 mei 2018

Putboring uitvoeren voor tuin

Put voor regenwater aanleggen. Grond boor voor grondwater voor mijn tuin.
donderdag 17 mei 2018

Chappe uitbreken

Ik zoek iemand om 36m² tegels te verwijderen en chappe uit te breken en af te voeren leidingen die erin liggen moeten heel blijven, of gemaakt worden
woensdag 16 mei 2018

Demonteren kleerkasten en verhuis naar lagere verdieping

Drie grote kleerkasten en één kleine demonteren. Ook drie lage boekenkasten demonteren. Één naaimachinekastje naar lagere verdieping brengen. Ook de andere meubelstukken en twee éénpersoonsbedden één verdieping lager verhuizen.
woensdag 16 mei 2018

Verwijderen van asbestleien op achtergevel

Verwijderen van leien op achtergevel van 40 op 40 verwijderen. Dit is ongeveer 30 m². Wat er op gaat komen nog niet beslist, met de vakman bespreken.
woensdag 16 mei 2018

Gevelrenovatie in PVC

Afwerken van beplating boven ramen Zijn nu afgewerkt met hout . 20m Lopend Breed op een maximun van 50cm boven de ramen , Graag iets met houtstuctuur in PVC plaatsen .
dinsdag 15 mei 2018

Opbreken chape

Opbreken chape 120m² op gelijkvloers. Afbraakcontainer wordt voorzien.
dinsdag 15 mei 2018

Crepi met isolatie plaatsen en nieuwe ramen en deuren ook

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? : tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? : ja / misschien In welke metaalsoorten heb je interesse? : gelakt aluminium, gelakt staal Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het onderste stuk van de voorgevel bestaat uit houten latten waarin een raam, voordeur en fietsenbergingdeur zijn ingewerkt. We wensen de ramen en deuren te vernieuwen en gelijktijdig ook de houten panelen te verwijderen en te vervangen met een andere bekleding. Het zou dus gaan over de bekleding van het onderste deel van onze voorgevel
dinsdag 15 mei 2018

Waterput boren

Een waterput te boren, pomp heb ik al.
dinsdag 15 mei 2018

Klusjes in huis uitvoeren

Kleine klussen zoals ophangen rookmelder , vastzetten kraan, vervangen toiletbril , repareren of vervangen spots, afdichten rond was bak in de keuken.
dinsdag 15 mei 2018

Vernieuwen of renoveren van voetpaden en opritten

Renoveren of vernieuwen voetpad naar appartement. Het voetpad is aan vernieuwing toe. En voor appartement liggen er ook nog stenen die moeten worden vernieuwd. En de opritten naar de garage moeten ook worden vernieuwd.
maandag 14 mei 2018

Vernieuwen terras Bel-etage

Ik wil mijn terras (Bel-etage ) laten vernieuwen ongeveer 15 a 18 vierkante meter . ik heb een voorkeur voor Tegels . Mogelijk moet er isolatie ook geplaatst worden
maandag 14 mei 2018

Blokhut Luna 295*295 + extensie 300 cm

Plaatsing Blokhut Luna 295*295 met aanbouw 300 cms (en dakgoot). Graag ook bekijken voor plaatsen betonnen ondergrond, waarbij aan 1 zijde 1. 5 m extra dient voorzien te worden. Levertermijn blokhut bedraagt volgens site tussen 4 en 6 weken, maar beton mag/kan indien makkelijker ook al eerder geplaatst worden.
maandag 14 mei 2018

Buitentrap renoveren

Wij zijn van plan om onze buitentrap te renoveren. en hadden hier graag professioneel advies voor gehad. De trap is uit beton en momenteel verouderd en betegeld. De tegels gaan we zelf verwijderen.
maandag 14 mei 2018

Wilo regenwaterpomp nakijken

Onze WILO pomp heft tot nu toe (8 jaar oud) prima gewerkt . Nu slaat ze om de 30 sec aan maar er valt niets te pompen. De pomp werkt prima indien nodig maar tussendoor slat ze dus continu aan. Eens komen kijken ter plaatse om te zien wat er aan de pomp is.
zondag 13 mei 2018

Levering en installatie van airco in appartement

Installatie van 2 split unit airco's in ons appartement. Units zijn reeds ter plaatse.
zondag 13 mei 2018

Gevel renoveren met steenstips

Welke oppervlakte moet bekleed worden? : minder dan 10 m², tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? : nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : De buitengevel van de nieuwe achterbouw is nu nog gewoon de snelbouwsteen. Graag zou ik dit laten afwerken met steenstrips (9m²).
zondag 13 mei 2018

Nieuwe brievenbussen plaatsen voor appartementsblok

Nieuwe brievenbussen plaatsen voor onze appartementsblok.
zondag 13 mei 2018

Klussen in huis - voegwerk en siliconen

Vervangen 4 tegels in de douchewand en opnieuw siliconen aanbrengen aan douche en bad. De tegels zijn 60x30 vloertegel (50cm )moet ook gevoegd worden en 1m plinten ook enkel plaatsen . materiaal is aanwezig
zondag 13 mei 2018

Kiepraam herstellen

We hebben in een huis een meranti houten kiepraam, waarvan een hengsel is afgebroken. Het kan niet meer sluiten. Het zou dringend gemaakt moeten worden
zaterdag 12 mei 2018

Nieuwe cv ketel plaatsen met radiatoren

Ik wil een klus laten uitvoeren om centrale verwarming te plaatsen. Het betreft 3 slaapkamers, 1 keuken, 1 living en 1 badkamer. Nieuwe cv ketel en radiatoren plaatsen. Ongeveer 6 radiatoren plaatsen. Woning heeft momenteel aardgas. Ter plaatse komen kijken.
zaterdag 12 mei 2018

Nieuwe lamp in badkamer

Een nieuwe lamp in de badkamer hangen.

Partners

Partners van Casius