Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen.

293 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: uitbreiding van huis, gegoten kelder, enkel glas vervangen door hoogrendementsglas, afwerken zolder wanden plaatsen, laminaat leggen ,scheidingsmuur , ingebouwde kasten, landen garage architect stedenbouwkundige vergunning, afwerken ruwbouw aanbouw, aanbouwen rijwoning gelijkvloers plus 1ste verdieping, muurboringen in metselwerk, plannen architect Verbouwing + verdiep op bungalow Inc zorgwoning, verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte, betonrot herstellen in residentie, raam dubbel glas, vloeren uitbrekenvan keuken woonkamer en gang en betegelen, vloerder natuursteen Massangis roch jaune, plaatsen van douche en bad uitbreken, nieuwe vloer leggen, betegelen van de muur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

maandag 16 januari 2017

Betonstuc of microstuc in nieuwe badkamer

Ik zou mijn badkamer laten stuccen met betonlook. Momenteel is ze volledig uitgebroken. Welke ondergrond plaats ik best? Kan er iemand komen voor een opmeting voor een prijsofferte?
maandag 16 januari 2017

Vervangen afvoerleiding

Een afvoerleiding vanaf de eerste verdieping tot in de kelder is lek. Wanneer de huurder van de eerste verdieping een kraan opendraait, lopen er druppeltjes af van de afvoerbuis tot in de kelder. Deze buis in lood zit in een schacht naar de kelder toe. Voor bezichtiging en herstelling contact op te nemen met huurder 1ste verdieping Jan: 0487/60. 44. 25. Bijkomstig is een klein kraantje te vervangen (lekt) in de kelder (naast de elektriciteitsmeters, er hangt momenteel een emmer onder).
maandag 16 januari 2017

Vernieuwen WC = beneden // nieuw bad/douche + verplaatsen electr. Waterboiler uit buurt bad/douche

Het toilet moet dringend vervangen worden alsook het nazicht van een lekkend handwasbakje in de toiletruimte moet nagekeken worden. Verluchtingsruimte in toilet werd dichtgemetseld door recente nieuwbouw aanpalend aan buitenmuur waarin verluchtingsraam toilet was voorzien > bekijken voor nieuw verluchtingssysteem. Het bad dat mgl dient vervangen te worden, staat op 1ste verdieing > electrische waterboilers daar zou vlgs veiligheidsvoorschriften niet meer in buurt bad mogen blijven hangen (? ) - toilet zou daar eveneens vervangen moeten worden. Deze aanvraag zal mij in kennis stellen van de kostprijs voor zulke werkzaamheden en is nadien ook volledig vrijblijvend..
maandag 16 januari 2017

Isoleren verwarminsbuizen in kruipruimte

Herisoleren verwarmingsbuizen kruipruimte
maandag 16 januari 2017

Leegpompen en opkuisen water in kelder door hevige regenval een half jaar geleden...

Water uit kelder pompen, zo droog mogelijk maken en eventueel een oplossing voor het waterprobleem aanbieden.
maandag 16 januari 2017

Poutrel plaatsen

Ik zou graag een poutrel laten plaatsen op de gelijkvloers voor een muur te vervangen van +/-3. 5m. Muur afbreken zou ik graag zelf doen + eventuele afwerking kan ook zelf met gyproc.
zondag 15 januari 2017

Afwerken zolder wanden plaatsen, laminaat leggen ,scheidingsmuur , ingebouwde kasten

Wanden plaatsen, scheidingsmuur met deur, achteraf ingebouwde kasten... Eventueel laminaat leggen. Liefste niet met gyproc werken. Best ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en prijsofferte. Ter plaatse komen zien naar de zolder tips uitwisselen. Graag voor het bouwverlof de werken kunnen uitvoeren.
zondag 15 januari 2017

Vloerplaat storten bijgebouw alsook betonnen muur

Offerte voor het storten van een betonvloer voor een bijgebouw van 2*5 en 4*8. Plus het storten van een betonnen muur voor een keldergat trap
zaterdag 14 januari 2017

Pleisterwerk afwerken en schilderen, venstersteen plaatsen

De pleistering onder mijn ramen zijn slecht afgewerkt. Het moet geschuurd en geschilderd worden. 2 Vensters steen plaatsen. Herstellen 2 kalksteen versiering boven de ramen aan de buiten.
zaterdag 14 januari 2017

Problemen aan veranda oplossen

Veranda waterdicht maken en isoleren; dakgoot veranda hier en daar herstellen de werken zouden vanaf half april zo snel mogelijk moeten kunnen uitgevoerd worden
vrijdag 13 januari 2017

Afwerken ruwbouw aanbouw

De ruwbouw van de aanbouw (40 m²) bij een bestaande woning is af en zou verder afgewerkt moeten worden. - Vloerisolatie en chape + vloer leggen, electriciteit voorzien, bezetten, plafond (gyproc plaatsen + afwerken), evt ook afwerken dakoversteek.
vrijdag 13 januari 2017

Aanbouwen rijwoning gelijkvloers plus 1ste verdieping

Ik wil aanbouwen: Keuken verder aanbouwen. Achterzijde verder aanbouwen. Hoeveel m² is nog niet echt geweten, de architect is er mee bezig. Graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 12 januari 2017

Uitbreiden huis met ruimte en deze afwerken

Naast mijn bestaand huis een ruimte 2m op 8m lang afwerken . Nieuwe betonnen vloer , bestaande muur ophoogen met 2x snelbouw steen 8m lang Houten geraamte plaatsen voor dak , afwerken platen isolatie roofing .... werkman gevraagd. Ik zal zelf ook meehelpen.
donderdag 12 januari 2017

Appartementen blok brandmeldcentrale keuren

Graag wil ik mijn brandmeldcentrale laten keuren, in appartement met 1 centrale hal en kelder 4 brand meld drukknoppen 4 sirenes 6 rookmelders Adres gaat aan de vakman meegegeven worden.
woensdag 11 januari 2017

Afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter

Graag hadden wij de prijs (verzekering) , wij hebben stormschade gehad, waarschijnlijk komt er een andere afsluiting.
dinsdag 10 januari 2017

Putdeksel 50 x 50 met kader vervangen

Was een plat gietijzeren deksel, indien mogelijk zwaarder deksel of kunststof mag ook maar dan dient hoogte aangepast te worden.
maandag 9 januari 2017

Diverse klussen

Graag zouden wij volgende klussen laten uitvoeren: - 2 gordijnen ophangen in living (materiaal hebben w in huis) - 3 canvassen ophangen in living (materiaal hebben we in huis) - plinten plaatsen in living en slaapkamer (materiaal hebben we in huis) - 2 rolluiken repareren in slaapkamer. We wilden informeren of u deze werken zou willen uitvoeren bij ons? En of u hiervoor een offerte zou willen opstellen?
maandag 9 januari 2017

Ketel vervangen

Cv ketel op gas vervangen. Geen condensatieketel , type te bespreken met de vakman.
zondag 8 januari 2017

Herstellen barsten voorgevel

Zie verscheidene barsten in de voorgevel van mijn woning zou graag weten wat hier eventueel aan kan gedaan worden. Dit zijn 2 kleine en 1 grote, van boven naar beneden. Ter plaatse komen kijken voor advies , en prijsofferte.
zondag 8 januari 2017

Muurtje en verwarming uitbreken

Aannemer of klusman: Muurtje uitbreken vanaf de bovenkant v/d deur 1,5m naar links en tot op ongeveer 1 m van de grond. Afbreken verwarming. Graag een prijsofferte , wanneer het goed mee zit zal de werken snel uitgevoerd mogen worden. Zie foto's.
zondag 8 januari 2017

Vloeren uitbrekenvan keuken woonkamer en gang en betegelen

Voor de volledige benedenverdieping (keuken, woonkamer en gang). Het uitbreken van huidige vloer (deels tegels deels parket). Hierna de volledige ruimte opnieuw betegelen. Graag offerte hoeveel dit zou kosten met alle nodige materiaal (excl tegels zelf) Graag de werken in de maand maart laten uitvoeren.
zaterdag 7 januari 2017

Poutrelle plaatsen

Ik wil de muur tussen keuken en living uitbreken. De muur is 3. 77m lang. Er moet dus waarschijnlijk een poutrelle van 3. 5m geplaatst worden. Het betreft een draagmuur die de buitenmuur van het verdiep erboven draagt. Graag 2 offertes: 1) U stut, breekt enkel het hoognodige uit, levert en plaatst de poutrelle. Wij breken de rest af nadat de poutrelle geplaatst is. Het puin blijft terplaatse 2) U stut, breekt de volledige muur uit, levert en plaatst de poutrelle en neemt het bouwpuin mee.
vrijdag 6 januari 2017

Aanpassing afvoer + aansluiting wasmachine en droogkast

Reeds aanwezig: kraantje + horizontale buis voor afvoer. Ik zoek iemand om dit verder plaatsklaar te maken voor een nieuwe wasmachine en droogkast, m.a.w. aanpassing van de bestaande kraan en (dubbele) afvoer/koppelstukken voorzien voor afvoer wasmachine en droogkast.
vrijdag 6 januari 2017

Gegoten kelder

1) Het deel kelder alwaar de trap in uit komt (459x328) 2) Het deel kelder zoals getekend op het plan (459x741) 3) De volledige oppervlakte van de woning De hoogte van de kelder betreft 220cm. Wij zouden afhankelijk van de kostprijs de rest van de woning onderkelderen in de vorm van een kruipkelder, hoogte 80cm.
vrijdag 6 januari 2017

Demonteren en afvoeren jacuzzi

Defecte jacuzzi demonteren en afvoeren. Afmeting circa 1,5 op 1,5m (3 persoons)

Partners

Partners van Casius