Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen.

357 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: renoveren kelder en garage met ingebouwde kasten, nieuwe badkamer aanleggen nieuwbouw, houten fietsbergingen voor renovatieproject uit te voeren, ingemaakte kasten met schuif of draaideuren, opstellen meldingsdossier plaatsen poutrel, installatie dampkappen voor een nieuwe Pizzeria, zolder inrichting, afwerking keuken en doucheruimte, houten gevelbekleding met isolatie, cementeren van de voorgevel, bekleden van aanbouw in Thermowood, uitbreken tegelvloer en egaliseren om parket te plaatsen, cement bepleistering of kaleien van muren, cementbepleistering zonder isolatie, tegels plaatsen in de woonkamer en in de badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

woensdag 21 juni 2017

Plaatsen muggengaas voor Velux dakramen

Graag aankopen en plaatsen van 3 muggengaas voor Velux ramen dit zijn dakramen. Mijn ramen zijn niet voorzien van deze houten kader dit is beton kader.
dinsdag 20 juni 2017

Tuinhuis eterniet platen vervangen

Het dak ongeveer 25 vierkante meter verwijderen en vervangen door metaaldakpan platen( met vijzen vochtbestendig) met anticondensatie vlies . Ook alle draagbalken mogen vervangen worden. Er moet nog een PVC raam en deur in geplaatst worden en de voorwand afgewerkt met PVC of andere. Dit alles afgewerkt met dakgoot en regenpijp . Het tuinhuis is enkel bereikbaar DOOR de woning of OVER het dak van de woning . Dit is ongeveer een beschrijving van ons tuinhuis MAAR wij hebben aan de linker en de rechterzijde onze buren die mee zouden willen intekenen voor dit project om hun dak ook te vervangen. Van 1 buur ben ik zeker de andere moet nog een beetje meer inlichtingen hebben. Dan zijn we al aan ongeveer 100 vierkante meter .
dinsdag 20 juni 2017

Laminaat leggen

Laminaat aanleggen ongeveer 33 m². Er moeten geen plinten gelegd worden en ook geen ondergrond.
maandag 19 juni 2017

Klinkers aanleggen in voortuin

Klinkers in voortuin: - Voortuin laten dichtleggen met klinkers. Zodat er geen ruimte meer is voor beplanting. Die gaan we oplossen met bloembakken of dergelijke - Afrastering, afboording van deze voortuin
maandag 19 juni 2017

Bezetten en betegelen van badkamer

Bezetten en tegelen van een badkamer van 12 m². Enkel de muren tegelen. Alle materiaal is al voorzien.
zondag 18 juni 2017

Opkuisen klinkers oprit

Klinkers ongeveer 200 m² onkruidvrij maken en sproeien met javel . Plantvak in klinkers vernieuwen.
zaterdag 17 juni 2017

Uitbreken tegelvloer en egaliseren om parket te plaatsen

Uitbreken van 35 m² tegelvloer. Plinten verwijderen tegen Gyproc muur. Tegels afslijpen bij de overgang naar de keuken en de gang. Egaliseren van de vloer. Om er daarna parket over te kunnen leggen. Het soort parket moet nog aangekocht worden, dit te bespreken met de vakman ter plaatse.
vrijdag 16 juni 2017

Tuintje met koer opruimen

Het koertje zou moeten opgeruimd worden. Gemetste bloembakken weg, tegels goedleggen, kleine boompjes uitdoen. Ook een zandgedeelte ofwel tegels leggen ofwel opnieuw met zand bewerken. Oppervlakte ongeveer 30 m² met een tuinhuis erop.
vrijdag 16 juni 2017

Muur doorboren om dampkap te installeren

Muur doorboren om dampkap te installeren.
donderdag 15 juni 2017

Diverse werken uit te voeren

Een oprit en terras in betonklinkers van 15x15cm herstellen: - deel uitbreken en terug deftig leggen en boordsteen ernaast. (in totaal 3 stukken, in totaal zo'n 20m²). - Fundering tuinhuis plaatsen (we kunnen beton en betonpomp laten komen): mal om beton in te gieten maken, plastiek erin, beton glad strijken, 2 tuinhuizen (van Makro) ineen zetten. - Goot afdak verlengen en aansluiten op bestaande goot gevel (in de grond, onder stuk terras dat herlegd moet worden.)
donderdag 15 juni 2017

Nakijken zolder op houtworm

Zolder nakijken of deze effectief last heeft van houtworm. Waarschijnlijk de balken.
donderdag 15 juni 2017

Keldergat rooster vervangen door plaat

Rooster doorgeroest en moet volledig vervangen worden. Afmetingen: ongeveer 95 cm op 30 cm. Graag iets anders dan rooster, zodat de vuiligheid van de straat niet binnenkomt. Het bovenste gedeelte is ook verroest en moet misschien ook best vernieuwd worden? 2: keldergat met rooster er nog in. Ziet er nog redelijk uit maar best door vakman nagekeken worden. Graag een plaat erover plaatsen ipv rooster om het vuil tegen te houden.
woensdag 14 juni 2017

Herstelling lek terras/raam 1e verdiep

Terras op 1e verdiep op plat dak met grote schuifraam. Voor de schuifraam is er een lek in de dakbedekking waardoor het bij serieus regenweer lekt in de onderliggende ruimte op het gelijkvloers (via de welfsels). Voorlopig afgedekt met plastiek. Volgens expert moet de bankirai-afdekplank voor de schuifraam - al deels los - los gemaakt worden en moet er een nieuwe folie op de dakbedekking onder een stuk van het bankirae-terras komen. Probleem + wat er moet gebeuren in verslag in bijlage + enkele foto's van vochtdoorsijpeling. Herstelling dient voor de herfst te gebeuren.
dinsdag 13 juni 2017

Herstellen van betonrot

Herstellen van een dakrand van een woning halfopen bebouwing met gelijkvloers en twee verdiepingen. Ik bemerk zelf roestvlekken en ijzer dewelke bloot komt te liggen waardoor er beton afbrokkelde aan zijkant van de woning ( lengte 8 m ) . Voorzijde woning ( breedte 6 m) lijkt nog in orde doch controle wenselijk!
dinsdag 13 juni 2017

Achtergevel cementeren

Wij zouden graag onze achtergevel laten cementeren dit is ongeveer 12 m². Deze heeft momenteel last van doorslaand vocht en we willen dit door te cementeren verhelpen. Momenteel hangt er op een deel nog klimop aan. Hierdoor zijn de voegen op sommige plaatsen beschadigd, dus dit zal waarschijnlijk eerst hersteld moeten worden.
dinsdag 13 juni 2017

Voordeur in PVC herstellen

PVC voordeur herstellen na inbraak. Chambranle is beschadigd.
maandag 12 juni 2017

Aansluiten van wasmachine

Wasmachine in badkamer aansluiten. Er is een leiding voorzien en een afvoer ook.
maandag 12 juni 2017

Houten gevelbekleding met isolatie

Bekleden van de gevel van een nieuwbouw met hout of andere. Oppervlakte is ongeveer 50 m².
zondag 11 juni 2017

Klussen in huis

Radiator verplaatsen, radiator ophangen. Gaten in de muren vullen. Gordijnen ophangen. Kasten verplaatsen en ophangen tegen de muur. Nieuwe wastafel en wasbak aansluiten.
zondag 11 juni 2017

Afbreken van stenen tuinhuis

Stenen tuinhuis dat moet afgebroken worden, rekening houdend met een muur van het tuinhuis van de buren die ertegenaan is gebouwd (stutting?). Afvoer van het materiaal (steenpuin en houtenbalken en andere rommel)
zondag 11 juni 2017

Gevel kaleien

Op veel plaatsen zijn er gaten in de voegen. Graag kaleien van de gevel die is ongeveer 85 m².
zondag 11 juni 2017

Nazicht stabiliteit woning

Graag een architect of bouwkundige voor het nazicht stabiliteit woning van ongeveer 100 jaar oud.
vrijdag 9 juni 2017

Douchekraan herstellen

Douchekraan herstellen in de badkamer. Dit is een regelknop.
donderdag 8 juni 2017

Lint rolluik vervangen

Een lint van een 1 rolluik vervangen . De rolluikkast is binnen. Het lint is stuk en de rolluik volledig naar beneden.
donderdag 8 juni 2017

Oprit deels uitbreken en heraanleggen

Deel van de oprit uit breken, putdeksel plaatsen, deel grasklinkers bij leggen. Totaal breedte 8 meter. En terug aanleggen.

Partners

Partners van Casius