Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
545 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

maandag 12 november 2018

Betonrot herstellen aan afdakje boven deur

Ik wil betonrot laten herstellen aan afdakje aan de voordeur. Afmetingen afdak zijn 2 x 1,5 meter.
woensdag 7 november 2018

Aanpassing brandveiligheid van appartementsgebouw

Ik wil de brandveiligheid in orde laten maken in het appartementblok. We wonen met 3 eigenaars samen en hebben een document bij aankoop gekregen van de brandweer inzake brandveiligheid. (In bijlage). Aanpassing trappenhuis. Rookmelders plaatsen.
maandag 5 november 2018

Intubering van schouw in appartementsgebouw

Een aanpassing van de schouw of intubering van het bestaand kanaal voor naar de toekomst toe een condensatieketel te kunnen plaatsen; Appartementsgebouw van 16 appartementen . Hoge schouw. Intuberen.
donderdag 1 november 2018

Velux rolluik herstellen motor defect

Herstellen van een velux rolluik op zonne energie. De rolluiken is dicht , blijft beneden in een slaapkamer. De motor slaat aan, maar opent niet.
dinsdag 30 oktober 2018

Flexibel in schouw plaatsen

Heb een houtkachel en zou graag een flexibel laten plaatsen .
woensdag 24 oktober 2018

Liftput waterdicht maken

Water is in onze lift put (grondwater? ) en de lift put dient bijgevolg waterdicht gemaakt te worden. Materiaal dient door de vakman voorzien te worden. Dit is een appartementsgebouw, ongeveer 1 meter diepte.
woensdag 24 oktober 2018

Afbraak en afvoer materialen oud tuinhuis en uitvoeren verhardingswerken rond het huis

Vakman voor enkele karweien zoals de afbraak, ontmanteling en nadien afvoeren van de oude materialen van een oud houten tuinhuis. Daarna moeten er allerlei verhardingswerken (klinkers leggen in stabilisé) gebeuren vooraan en achteraan het huis, o.a. tuinpad, oprit, verharding parkeerruimte auto, voorbereidingen plaatsen van verhoogde borduurs en klinkers voor plaatsen van een nieuw tuinhuis, ook de bestaande tegels van tuinterras moeten opgevuld en/of ingevoegd worden. Ik zoek dus een aannemer die al deze werken gezamenlijk kan doen. De werken moeten uitgevoerd worden bij onze zoon en schoondochter die in Mechelen Zuid wonen.
zaterdag 20 oktober 2018

Diverse klusjes uit te voeren

Graag had ik volgende klusjes willen laten uitvoeren : - Binnendeur afzagen. - 6 treden terugplaatsen - brievenbus plaatsen - 2 muren schoonmaken en schilderen - 3 gordijnrails plaatsen
vrijdag 19 oktober 2018

Schuifdeurkast in elkaar zetten

Een schuifdeur in elkaar zetten van circa 2. 40 meter breed, 2 deurs.
woensdag 17 oktober 2018

Klusjes in huis uitvoeren

Enkele klusjes uitvoeren: 1 luster omhoog hangen en monteren. 3 wandrekjes omhoog hangen. Kraan in keuken vastzetten.
donderdag 11 oktober 2018

Put plaatsen in kelder voor pomp te zetten

Wij willen een put in de kelder om een automatische dompelpomp (die we al hebben) te gebruiken bij wateroverlast.
dinsdag 9 oktober 2018

Vervangen asfaltering oprit + pad naast woning + gleuf 65 m²

De huidige oprit en pad naast woning zijn geasfalteerd en oud deze oprit en pad zouden moeten vernieuwd worden met asfalt. Totaal oppervlakte is 60 m². Doch voorafgaand aan de nieuwe asfaltering zou over een lengte van +/-10 m (straat tot naast een keldergat) een gleuf gemaakt moeten worden om een wachtbuis voor een gasaansluiting te leggen. Nadien de rest doen, de oprit en pad. Gemakkelijk bereikbaar veel plaats is een HOB.
dinsdag 9 oktober 2018

Allerlei kleine werken in kantoor uitvoeren.

Het kantoor bestaat uit 3 ruimtes. De deuren slepen over de grond, 3 houten deuren aanpassen. Een aantal panelen en planken moeten vernieuwd worden 5-6 in totaal . En kabels van pc's moeten verborgen worden.
dinsdag 9 oktober 2018

Regenwaterput in beton plaatsen

Wij willen graag 2 regenwaterputten in beton laten plaatsen en aansluiten van 10. 000l. Aan de zijkant van de tuin te plaatsen .
zondag 7 oktober 2018

Houten speelhuis met schommels en schuifaf in elkaar plaatsen

Speelhuis met schommels en schuifaf in elkaar zetten. Dit is in hout.
zaterdag 6 oktober 2018

Herstellen regenwaterpomp DAB

Onze pomp voor het regenwater heft sinds kort een kortsluiting. Daar ons huis verkocht is, wilde ik dit nog graag laten herstellen.
donderdag 4 oktober 2018

Reigel te vervangen op een tweede verdieping

Reigel laten herstellen of vervangen op een tweede verdieping,zou langs de buitenkant dringend moeten gebeuren. De werken moeten van buiten uit gebeuren .
woensdag 3 oktober 2018

Boiler vaillant herstellen

Herstelling boiler vaillant .
dinsdag 2 oktober 2018

Schoorsteen renovatie uitvoeren

Wij willen onze schouw laten tuberen met een dubbelwandige flexibele inox .
maandag 1 oktober 2018

Schotelantenne verplaatsen op appartementsgebouw

Er is een schotelantenne geplaatst aan de zijkant van een schouw op het dak van appartements gebouw. Om cosmetische redenen moet de schotel om de hoek verplaatst worden naar de achterzijde van de schouw. (Afstand +/- 1 meter). Daarna zal de schotel weer uitgericht moeten worden. De schouw is middels een ladder via het dakterras gemakkelijk te bereiken.
woensdag 26 september 2018

Plaatsen dubbelwandige inox buis voor condensatie ketel

Wij gaan een condensatieketel plaatsen maar zoeken iemand die in de bestaande schouw een dubbelwandige flexibel kan steken. Betreft een rijwoning en ketel wordt geplaatst in de kelder.
maandag 24 september 2018

Waterput boren

Waterput boren tot diepte zonder ijzer. Geen pomp of aansluiting nodig. Drinkwaterput is ook nog een optie .
zondag 23 september 2018

Putboring voor aansluiting wc en wasmachine

Putboring voor wc, wasmachine, bad, douche en sproeien van de tuin. Drinkbaar water is niet nodig! Onze loodgieter heeft destijds met de verbouwingen een darm (socorex) klaargelegd naar buiten om een put op aan te sluiten (binnen diameter 24 mm, buitendiameter 34,5 mm). Dit moet dus niet meer voorzien worden. Wel graag ook prijs van pomp. Kan er ook een prijs opgemaakt worden voor een put wanneer we geen bad en douche willen aansluiten? De doorgang naar de tuin is slechts 2m10. Hiermee dient rekening gehouden te worden.
zondag 23 september 2018

Houten gevelbekleding op achtergevel aanbrengen 30 m²

Betreft de renovatie van onze achtergevel waar nu een houten bekleding op zit die aan vervanging toe is. De gevel is in drie delen: gelijkvloers waar een klein oppervlak moet worden bekleed, eerste verdieping is ongeveer 30 m², tweede verdieping is een kleine erker. Bij de erker is er nu geen folie voorzien achter het hout. Er zit op gelijkvloers een groot shuifraam, op eerste verdieping 2 ramen en het derde deel zit ook een raam in.
woensdag 19 september 2018

Gevelbekleding plaatsen

Voor een nieuwbouw met een gevelstuk van 15m² plus poort bekleden in hout . We hebben ook interesse in gelakt aluminium, cortenstaal (roestkleur).

Partners

Partners van Casius