Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen.

418 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: pleister- en gyprocwerken voor renovatie, vervangen ramen met dubbele beglazing in 4 appartementen, aanleggen parking in agrarisch gebied, renoveren van de badkamer met inloopdouche, houten gevelbekleding van volledige voetbalclub, klinkers, tegels en houten terras aanleggen, pVC gevelbekleding en isoleren, draadafsluiting plaatsen met poortje, renovatie dak inclusief dakkapellen plaatsen en velux vervangen, draadloze WIFI camera intercom plaatsen in appartement, oprit en parking heraanleggen, vervangen van ketel, gevel kaleien, steenstrips plaatsen in zitruimte, dakterras aanleggen in tropisch hardhout en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

donderdag 19 oktober 2017

PVC gevelbekleding aanbrengen en isoleren

Verwijderen oude eternittegels, isoleren buitengevel (geen spouw) en gevel bekleden met kunststofplaten De totale oppervlakte 100 m².
woensdag 18 oktober 2017

Reparatie van gietijzeren mangat van septische put

De bestaande septische put van mijn woning is reeds meer dan 40 jaar oud. De zijkant van het mangat (gietijzer denk ik) begint reeds af te brokkelen en ik vrees dat het er wel eens kan door vallen. Graag een oplossing hiervoor.
dinsdag 17 oktober 2017

Scharnieren vervangen

Nieuwe scharnieren. Herstellen.
maandag 16 oktober 2017

Verwijderen mazouttank

Mazouttank verwijderen die momenteel buiten gebruik is van 5000 l
zondag 15 oktober 2017

Vervangen ramen met dubbele beglazing in 4 appartementen

Aluminium ramen dubbele beglazing vervangen 4 appartementen. Dubbel glas , komen kijken ter plaatse om te zien naar de mogelijkheden.
zondag 15 oktober 2017

Kruipkelder reinigen

Wij hebben vorig jaar een lek gehad in de kruipkelder. Het lek is gemaakt , maar kun kampen we met een muggenplaag. Waarschijnlijk is er ergens in de kruipkelder nog wat stilstaand water blijven staan en natuurlijk ook smurrie. Dus nu zouden we die willen laten reinigen.
zaterdag 14 oktober 2017

Deur plaatsen en muren schilderen

1 deur plaatsen. Muren schilderen.
vrijdag 13 oktober 2017

Montage blokhut Lisa 1

Wij wensen de volledige opbouw van de blokhut, de fundering uit beton zal aanwezig zijn. 550 x 400 cm van makro
donderdag 12 oktober 2017

Herstelling manuele kantelpoorten

De metalen kabels van twee kantelpoorten zijn gelost.
woensdag 11 oktober 2017

Sleuf graven

Sleuf graven van ongeveer 50 m voor het leggen van riolering
dinsdag 10 oktober 2017

Afvoerbuis opgraven en dicht betonneren

Naast mijn huis is een oude beerput die niet meer aangesloten is. Langs daar komen er vermoedelijk ratten via een oude leiding in huis. Ik zoek iemand die de afvoerbuis naar de riolering kan opgraven en deze dicht betonneren.
dinsdag 10 oktober 2017

Betegelen van klein stukje vloer en andere klusjes in huis

Graag een klusman voor allerlei werkjes voor nu en later: Er was een lek in de vloer van keuken/hall v/e appartement op 1e verdiep dat ondertussen hersteld is maar de vloer dient nog hersteld te worden. De nodige tegels zijn voorhanden, het betreft minder dan 1 m². Daarbij dient ook een vals plafond hersteld te worden in de hall op het gelijkvloers dat waterschade heeft opgelopen als gevolg van deze lek op het 1e verdiep.
dinsdag 10 oktober 2017

Herstellen van trap, muur en leuning

Onze trap, leuning, muur e.d. zijn beschadigd. Wij willen dit laten herstellen. Drie tredes zijn beschadigd, leuning beschadigd en groeven veroorzaakt in muren.
maandag 9 oktober 2017

Veranda isoleren

We hebben reeds een veranda die we kunnen gebruiken vanaf maart tot oktober. Nadien wordt het te koud om daar in te zetten. Graag zouden we dit willen isoleren, dan kunnen we er in de winter ook gebruik van maken.
maandag 9 oktober 2017

Tegels versnijden voor plinten

Heb al tegels afmeting 50×50 cm die zouden moeten verzaagd worden tot plinten. Waarvan plinten van 7 cm moeten gemaakt worden.
maandag 9 oktober 2017

Rookkanaal plaatsen en aansluiten op gascasette

Als deel van een lopend renovatieproject van een herenhuis zijn wij op zoek naar iemand die een door ons aangekocht inox rookkanaal kan komen plaatsen en aansluiten op een gascassette. Deze cassette bevindt zich op de benedenverdieping en de uitgang van het rookkanaal zal door het dak moeten. Het rookkanaal zal deels door de bestaande schouw moeten (verdieping 0-1) en deels ingebouwd worden in gyproc muren. Het dak bevindt zich 14 meter hoger op de 3e verdieping. Bij voorkeur zoeken wij iemand die snel beschikbaar is (oktober) en voor wie werken in Antwerpen geen probleem vormt.
vrijdag 6 oktober 2017

Corniche herstellen of vervangen

Mijn corniche is ingezakt en het water geraakt ni volledig meer tot in de afvoerbuis
vrijdag 6 oktober 2017

Corniche herstellen of vervangen

Mijn corniche is ingezakt en het water kan ni meer aflopen naar de afvoerbuis.
zondag 1 oktober 2017

Rookkanaal voor houtkachel plaatsen

Er zou een extern rookkanaal voor een houtkachel geplaatst moeten worden langs de zijgevel van het huis. Bestaande schouw is niet dik genoeg voor een houtkachel.
vrijdag 29 september 2017

Vervangen van ketel

Vervangen van de mazoutketel. Op het ogenblik een buderus ketel. Graag advies omtrent de verschillende soorten ketels.
donderdag 28 september 2017

Uitbreken vloer en verleggen leidingen

Ongeveer 10 vierkante meter uitbreken chape en vloer (zonder beschadigen elec. Leidingen en waterleiding/verwarming). Enkel uitbreken. De leidingen verleggen.
donderdag 28 september 2017

Stuccen van muur

Door de installatie van een nieuwe keuken moet er een muur en andere kleine stukjes bezet worden.
donderdag 28 september 2017

Steenstrips plaatsen in zitruimte

Wij wensen in onze zitruimte de schouw en de muren rondom met steen strips op te frissen. Dit zijn twee zijden van de muur. Een soort natuursteen.
woensdag 27 september 2017

Beton gieten voor tuinhuis

We zouden graag een tuinhuis bouwen (6. 5m op 4m). Hiervoor hebben we een betonnenvloer nodig. De hoogte van de beton zou 30 cm zijn. Er ligt al een betonnen vloer van 3m op 3m. We hebben nog een 5m³ beton nodig. Wat zou ons dit kosten? Hoe wordt dit geleverd? De bekisting doen we zelf.
woensdag 27 september 2017

Gevel bekleden en isoleren

Betreft vrijstaande eengezinswoning welke ik graag geïsoleerd wens te zien en afgewerkt met Padouk natuurhout of een composietmateriaal als uitzicht en levensduur gelijkwaardig zijn aan padouk. Bij voorkeur 2 x 6 cm PUR isolatie. Bestaande voorzet roluiken (7) dienen in de gevel ingewerkt te worden. Oppervlakte te bekleden is 197 m².

Partners

Partners van Casius