Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen.

339 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: verbouwen van een rijwoning naar twee apartementen, kelder uitgraven en funderen, plaatsen zonnepanelen, opening naar zolder en trap plaatsen, terras aanleggen, tuinafsluiting plaatsen, reinigen terrasvloeren en inox balustrade, tuin en terras renoveren, zolder verbouwen, plaatsen tegels, plaatsen tuinhuis Cottage en ondergrond, gyproc zolder, zolder isoleren, betonnen balkonterrassen renoveren, garage bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

maandag 22 mei 2017

Plaatsen tegels

Omdat ik een nieuwe keuken heb gekocht bij IKEA moeten er nieuwe tegels worden geplaatst. De tegels op de rechtse muur moeten ook nieuw zijn maar daar moeten de andere eerst verwijdert worden. Ik heb nog geen tegels aangekocht.
maandag 22 mei 2017

Plaatsen zonnepanelen

Ik ben geïnteresseerd om zonnepanelen te leggen en wens daarvoor prijzen, mogelijkheden en advies op te vragen.
maandag 22 mei 2017

Vals plafond herstellen en schilderen

Omwille van onvoldoende verluchting is er wat schimmelvorming ontstaan in een kleine badkamer. Het probleem is opgelost door professionele verluchtingssystemen te installeren om zowel lucht pulse als vochtafvoer te stimuleren. Nu zoeken wij een klusjesman om de opgelopen schade te herstellen : vals plafond herstellen en schilderen met juiste materialen: oppervlakte plafond : 5,3 M².
maandag 22 mei 2017

Aanpassen elektriciteit voor nieuwe keuken

Omdat ik een nieuwe keuken heb gekocht bij IKEA moeten er aansluitingen komen voor een nieuwe vaatwasmachine, verlichting onder de kasten en moeten er ook 2 vrije stopcontacten geplaatst worden. Verder moeten de aansluitingen voor dampkap, oven, dampkap en inductievuur nagezien worden.
zondag 21 mei 2017

Kelder uitgraven en funderen

Totaal 80 vierkante meters een volledige kelder uitgraven en fundering.
zondag 21 mei 2017

Aansluiten keukentoestellen

Wij hebben zelf een nieuwe keuken geplaatst nu zoeken we een electicien om de keukentoestellen aan te sluiten namelijk een inductiekookplaat ,een dampkap ,een oven en magnetronoven
zondag 21 mei 2017

Gyproc zolder

Gyproc plaatsen op zolder. Ongeveer een ruimte van 5 op 10 meter.
zondag 21 mei 2017

Waterput boren voor besproeien tuin

Ik wil een eenvoudige en goedkope putboring voor het besproeien van mijn tuin.
zaterdag 20 mei 2017

Zwemvijver dichtgooien

In onze tuin bevindt zich een zwemvijver met de volgende afmetingen: breedte: 2,5 m lengte: 7 m diepte: 1 m 50. Wij zouden deze vijver, die ingemetseld is, graag verwijderen en laten opvullen met zand om er dan gras over te zaaien (of grasmatten over te leggen). Er lopen geen leidingen naar afvoer, de vijver is het enige dat verwijderd moet worden. Pompen etc, moeten ook allemaal verwijderd worden. De "put" bestaat uit de vijver, een kamer voor de pompen en een kamer met een lavafilter. Graag krijgen we een totaalofferte voor het verwijderen en opvullen van de vijver. De vijver bevindt zich achter het huis, bereikbaar vanop de weg mits een zij poortje. In geval van extra vragen, aarzel niet om te contacteren.
donderdag 18 mei 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting 41 lopende meter betonplaten ( 1 kant sier) + bijhorende materialen (o.a. betonpalen) laten plaatsen en +/- 20 lopende meter oude platen te verwijderen. Hoogte ongeveer 2 meter.
donderdag 18 mei 2017

Zolder isoleren

Wij hebben een nieuwe woning gebouwd. De zolder (dak) is afgewerkt met een onderdak ( doek) maar is nog niet voorzien van isolatie. Oppervlakte van het te isoleren dak heb ik geen idee van. Gewoon puntdak, zolderoppervlakte is +- 54 m².
donderdag 18 mei 2017

Gevelboring uitvoeren voor telenetaansluiting te plaatsen

Ik wil een gevelboring laten uitvoeren voor telenetaansluiting op tweede verdieping. Kabel voorzien we zelf.
donderdag 18 mei 2017

Montage van serre

Het betreft een hobbyserre (aluminium + glas) van 310x458cm. Deze werd geleverd in bouwpakket en dient gemonteerd te worden in de tuin.
donderdag 18 mei 2017

Overkapping in kunststof plaatsen

Wij hadden graag een overkapping in zeil met verankering in de muur of palen.
dinsdag 16 mei 2017

Kabel aanleggen

Er moet vanuit de kruipkelder een internet+TV kabel gelegd worden naar een bijgebouw in de tuin. Kabel trekken in kruipkelder, door tuin (gras) in wachtbuis (+/- 15m) en binnenbrengen in achtergebouw.
maandag 15 mei 2017

Garage met sectionale poort plaatsen

Ik zoek een vakman voor een garage met montage en section-ale poort erbij. Zie plannen.
maandag 15 mei 2017

Aantal klussen uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in een woning die ik juist hebt gekocht. Bezetsel moet bijgewerkt worden doorheen het huis op verschillende plaatsen. Badkamer: Een nieuwe badomranding of andere oplossing om te verfrissen. Bevestigen douchekop en stang, bevestigen douchescherm. (nu douchegordijn). Parlofoons vernieuwen en terug werkend maken. Plinten ontbreken op sommige plaatsen; deze voorzien van nieuwe bijpassende plinten. Omkasting maken achter en naast toilet om buizen weg te werken. Muur van 1 slaapkamer moet volgens mij voor een groot deel opnieuw bezet worden of misschien voorzien worden van een gyproc voorzetwand.
maandag 15 mei 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vaste trap plaatsen en opening maken Wij zijn bezig met de aankoop van ons huis. Momenteel is er een uittrekbare ladder voorzien naar de zolder. Ik had graag een vaste trap naar de zolder gehad, maar hiervoor zal volgens mij een andere opening moeten gemaakt worden. De huidige opening zal dan ook toegemaakt moeten worden. Wij hebben nog geen sleutels van het huis, maar willen deze kost toch al kunnen incalculeren via deze weg.
zondag 14 mei 2017

Afkitten silliconen ramen

Afkitten silliconen ramen.
zaterdag 13 mei 2017

Demonteren en afvoeren jacuzzi

De jacuzzi geraakt niet meer gemakkelijk uit de tuin in zijn geheel. Is het mogelijk om na demontage het toestel terug in elkaar te plaatsen? Of is jullie methode eerder destructief?
vrijdag 12 mei 2017

Kabel van kantelpoort vervangen

Kabel van kantelpoort is kapot,deze moet vervangen worden.
donderdag 11 mei 2017

Klussen in huis

Wij hebben een lek gehad langs de buitenkant van ons appartement (eerste verdieping), en het lijkt nu gemaakt te zijn. Echter, vanbinnen is de schade nog niet opgelost. Er moet een stukje plafond opnieuw bezet worden en het hele plafond moet terug (wit) geschilderd worden. Een bezetter op zich wil niet komen voor deze kleine klus.
donderdag 11 mei 2017

Betonnen tuinomheining met houtstructuur plaatsen

Graag hadden wij een betonnen tuinomheining met houtstructuur willen plaatsen met aanhangende tuinverlichting. 2 x 14 m en 2 m hoogte. Dit is nieuwbouw.
donderdag 11 mei 2017

Rolluiklint vervangen

De lint van de rolluik op de tweede verdieping (kant tuin) is gebroken. Rolluikkast werd opgezet aan buitengevel. Bereikbaar via ladder vanop gelijkvloers en via ladder vanop de 1ste verdieping groot terras. Ladder gemakkelijk binnen te brengen via garage - waskot - recht de tuin in.
woensdag 10 mei 2017

Tegeltjes zetten en opschuren keukenblad

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Plaatsen van metro tegeltjes tegen muur van de keuken - Opschuren van keukenblad

Partners

Partners van Casius