Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
485 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

woensdag 21 februari 2018

Gecementeerde gevelplint aanbrengen

Ongeveer 30 meer op 35 cm te bepleisteren. Wij zouden graag onze gevel opfrissen en een gecementeerde gevelplint. Er zouden 3 muren gedaan moeten worden en die meten 10/ 8,58/ 8,58. Een bijkomend probleem is dat er nog een oude gevelplint ophangt, met stukken leisteen op cement (op sommige plaatsen begint het los te komen daarom dat we het willen opfrissen).
woensdag 21 februari 2018

Lekkende kraan herstellen

We hebben een lekkende kraan die hersteld zou moeten worden. Dit is bij het toiletruimte.
woensdag 21 februari 2018

Lekopsporing chauffage

Opsporen van lek, waarschijnlijk van chauffage.... er zit vocht in de muur. Vrij urgent. Komt heel veel water uit.
dinsdag 20 februari 2018

Verschillende klusjes in appartement uit te voeren

Dit zijn de klusjes die nodig zijn bij mij thuis: - Deurhendel bevestigen - Peertjes voor lamp vervangen - Wasbak afvoerbuis bevestigen - Douchestang bevestigen - Rubber afdichting rond bad vervangen
zondag 18 februari 2018

Houten plafond afschuren en vernissen

Houten planchetten plafond van zolderkamer schilderen 4m10 × 5m20. Schuren + ontvetten + grondlaag + eindlaag. Te gebruiken producten van colora - Formule MC ontvetter - Omniprim Extreme hechtingsprimer en afwerkingslak uit de Hybride lijn.
zondag 18 februari 2018

Keldergatroosters plaatsen

Ik heb 5 keldergatroosters nodig die goed afsluiten en toch verluchting bieden. Afmetingen : 2x 107cm op 28cm, 2x 105cm op 28cm en 1x 95cm op 30cm.
zaterdag 17 februari 2018

Gat boren voor afvoer dampkap

Ik zoek een vakman die een gat kan boren voor de afvoer van de dampkap. Het gat zo een diameter van 100 of 150 mm moeten hebben. Het gat moet komen op een hoogte van ongeveer 3 meter en de dikte van de voorgevel is ongeveer 40 cm.
zaterdag 17 februari 2018

Voorgevel en achtergevel isoleren

Isolatie met EPS de voor en achtergevel. Het betreft een rijhuis van begin jaren zestig , bestaande uit gelijkvloers en eerste verdiep bevattende twee appartementen elk. Met breedte 6 Mtr en hoogte 1,75 Mtr. Ramen voor en achter van breedte 3 Mtr en inpandig terras achteraan met breedte 1,9 en diepte 1,8 Mtr. Met deur en raam. De scheidingswand met de gebuur op het terras over de diepte van 1,8 Mtr dient afgewerkt.
donderdag 15 februari 2018

Leiding trekken voor kabeltv en herstellen kraan

We hebben een professional nodig om enkel probleempjes op te lossen. We willen overschakelen naar kabeltv, maar daarvoor dient een kabel zo onzichtbaar mogelijk getrokken worden van voorkant huis naar achterkant. Er is een verkalkt kraantje dat we niet zelf hersteld krijgen. En er is waterinsijpeling via een venster waar we de oorzaak niet van vinden. We willen de drie problemen liefst door 1 vakman in 1 keer opgelost hebben.
woensdag 14 februari 2018

Boordstenen opvoegen en zonnecollectoren vervangen

Ik zoek iemand om de boorstenen rond het zwembad vast te leggen, moeten waarschijnlijk opnieuw worden gevoegd. Ook zijn er enkele zonnecollectoren op het dak gaan vliegen, ik had deze graag laten vervangen.
maandag 12 februari 2018

Nazicht gasketel

Wij hebben net een huis gekocht en de gasketel zou dringen nagekeken moeten worden. Wij hadden na het nazicht ook een attest willen ontvangen. Merk niet geweten.
maandag 12 februari 2018

Kabel voor tv leggen op gelijkvloers

Wij hadden graag digitale tv gehad. Momenteel ligt er echter geen kabel.
vrijdag 9 februari 2018

Betegelen van buitenkoer

Tegels leggen voor een buiten koer. Oppervlakte te betegelen ongeveer 12 m². Tegels nog niet beschikbaar, in samenspraak met de vakman.
vrijdag 9 februari 2018

Cementbepleistering zonder isolatie aanbrengen

Door stormschade is een deel van de bepleistering van de muur gekomen, mogelijk kan bij herstelling het aantal m² nog wel oplopen.
donderdag 8 februari 2018

Herstelling dak tuinhuis door stormschade

Dak van tuinhuis herstellen. Een soort roofing die er af is, er zou een nieuwe op moeten, ongeveer 8 m². Dit is gedeeltelijk weggewaaid door de storm van enkele weken geleden.
donderdag 8 februari 2018

Uitbreken bad en inloopdouche plaatsen

Uitbreken bestaand bad en creëren van een doucheruimte. Dit betreft een inloopdouche.
donderdag 8 februari 2018

Kelderluik vernieuwen

Vernieuwing van (kruip)kelderluik, het oude is aangetast door vocht. Huidig luik incl rand: 85 cm x 70 cm, plank dat op het gat ligt: 72 cm x 58 cm zie foto's. Nieuw kelderluik moet dus tegen het vocht kunnen + beetje isolatie (en winddicht)
donderdag 8 februari 2018

Afbraak glas

Veiligheidsglas uit een metalen terrasomheining verwijderen en naar het containerpark brengen oppervlakte glas bedraagt 2 x (1,9 x 1,3)m
woensdag 7 februari 2018

Houten keldertrap plaatsen

Graag een houten keldertrap plaatsen: - H: 200 cm - L: ca. 200 cm - B: 60 cm - ca. 10 treden, met leuning.
woensdag 7 februari 2018

Individuele watermeter plaatsen in een appartement

Graag aparte watermeters plaatsen , in een appartementen gebouw 2 verdiepen . Dus gelijkvloers , 1 en 2 . Er is nu 1 gemeenschappelijke watermeter voor de 3 eigenaren maar we willen graag een offerte voor elk een aparte watermeter zodat ook de waterrekening apart kan worden betaald i.p. v nu factuur door 3 te delen. Waarschijnlijk moeten er 2-3 watermeters geplaatst worden.
dinsdag 6 februari 2018

Opmetsen + plaatsen deksel op rioolput en septische put

1. Opmetsen rioolput (ongeveer 30 cm hoog), buitenafmeting metselwerk : 100*75 cm. Binnenzijde : 75*45 cm. Leveren en plaatsen rioolputdeksel (zie bijgevoegde foto's). 2. Opmetsen septische put (ongeveer 15 cm hoog) buitenafmeting : 80*60. Ligt ongeveer 20 cm onder maaiveld gazon. Leveren en plaatsen dubbel alu deksel
dinsdag 6 februari 2018

Centrale verwarming aanleggen

Van mazouttank naar centrale verwarming gaan. Graag een nieuwe cv plaatsen.
maandag 5 februari 2018

Verwijderen van publiciteitspaneel

Ik wil graag een publiciteitspaneel van 4 meter hoog laten weghalen. De publiciteit is aangebracht op 2 plexiplaten die vastgemaakt zijn met schroeven.
maandag 5 februari 2018

Allerlei klusjes binnen ons bedrijf

Schilderen, spiegels ophangen, meerdere lampen ophangen, kabelgoten plaatsen, vaatwasser plaatsen en nog veel meer klusjes. Gereedschap is volop aanwezig. Gebruik eigen spullen is natuurlijk ook oke, Duur opdracht, meerdere volledige dagen. Als de kwaliteit van de werken goed is volgen er zeker meerdere opdrachten.
zaterdag 3 februari 2018

Diverse klussen uitvoeren

Rails plaatsen, lek in afvoerbuis herstellen enz...

Partners

Partners van Casius