Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
520 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

maandag 16 juli 2018

Herstellen regenwaterpomp DAB

Wegens een vroegere vervuiling van onze regenwaterput, werkt de DAB regenwaterpomp niet meer zo goed. Hij stopt telkens een halve seconde tijdens het bijvullen van bvb. Een toilet en bij langduriger gebruik (besproeien van gazon) gaat hij na een 10-tal minuten in alarm (stopt, waarna op reset moet gedrukt worden)> We vermoeden dat er binnenin de pomp of het kleppensysteem zich vuil bevindt
zondag 15 juli 2018

Tuinhuis met overdekt terras

Ik had graag een tuinhuis met overdekt terras laten plaatsen. Het tuinhuis met terras zou ongeveer 4x8x2. 5 zijn. Het tuinhuis zelf 4x4 en daaraan een overdekt terras van eveneens 4x4. Het geheel heeft een plat dak. Het gebouw moet dezelfde siersteen hebben als ons huis (oud Kempisch) en in wildverband gemetst worden. Tevens moeten er een aantal stopcontacten zijn en wateraansluiting.
zondag 15 juli 2018

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Put boring voor besproeien van tuin.
zaterdag 14 juli 2018

Diverse klussen in huis uit te voeren

Ik zou graag een klusjesman ontvangen voor enkele werkjes op mijn privéadres . Het gaat om volgende zaken: • Plaatsen van nieuwe (schilder)plinten over het ganse appartement • Vernieuwen plint onder de keukenkasten. Dit is niet goed gedaan en zou opnieuw moeten gebeuren • Bijwerken pleisterwerk onder 2 radiatoren (buizen nog zichtbaar) • Vervangen van een houten vensterbank • Ophangen van enkele verlichtingsarmaturen • Bijwerken van plafond op 1 plaats (groot gat waar elektriciteitsdraden uit komen. Kan niet volledig bedekt worden door het lichtarmatuur) • Plaatsen afwerkingslat thv inkomdeur, voor overgang met de gang. • Plaatsen van handgrepen op 2 kastdeuren
zaterdag 14 juli 2018

Onkruid koer opkuisen

Onderhoud van koer.
vrijdag 13 juli 2018

Regenwaterput aansluiten op wc's en voor huishoudelijk gebruik

Heb nu een waterput die tot niets dient graag aansluiten. Zou deze graag mee in gebruik nemen voor toilet en buitenkraan en wasmachine.
zondag 8 juli 2018

Grondwaterpomp boren

Graag zou ik een grond water pomp willen laten boren. Dit zou enkel voor de tuin te besproeien.
zaterdag 7 juli 2018

Waterput boren voor tuin en dieren

Boren van een grondwater put inclusief pomp. In onze regio zit er op 8 m diepte al water. Het water wordt gebruikt voor irrigatie in de tuin en om onze paarden het hele jaar door te voorzien van water. De tuin is ongeveer 8 are groot
woensdag 4 juli 2018

Waterput boren voor tuin besproeiing

Grondwaterput boren om een tuin van ongeveer 300 vierkante meter te besproeien.
woensdag 4 juli 2018

Voorgevel renoveren en isoleren

Gevel van ons huis renoveren. Ons huis is door de vorige eigenaar zwart geschilderd alsook moeten de bakstenen + voegen gepoetst worden. En alsook isoleren van de gevel. Oppervlakte van de gevel is ongeveer 50 m² , dit is enkel de voorgevel. Er zitten ongeveer 8 ramen en een voordeur.
dinsdag 3 juli 2018

Gat vergroten in plat dak voor damkap afvoer te plaatsen

Ik had graag iemand gehad die me toont hoe ik het gat in mijn plat dak en keuken best vergroot van 100 naar 150 mm voor mijn dampkap afvoer. Er is een nieuwe aluminium buis van diameter 150 die erdoor zou moeten, dus recht naar boven doorheen het platte dak. Op het dak zelf is er een chinees hoedje voorzien, maar aangezien de diameter groter moet zal ik die dan (denk ik alleszins) moeten vervangen door een dikker model.
maandag 2 juli 2018

Waterdicht maken van gemetselde regenput

Heb regenput die lek is en terug waterdicht wil moet volledig opnieuw bezet worden 11m²
maandag 2 juli 2018

Waterput boren

Ik wil de darm die momenteel in mijn regenput hangt gebruiken om in een grondwaterput te steken om water op te pompen. Er hoeft dus enkel een put geboord te worden.
maandag 2 juli 2018

Put boren voor grondwater recreatiedomein

Ik wil graag een put laten boren op een recreatie domein wat wij hebben in het bos bij Gierle. Zeer goed bereikbaar, het zijn wel bos wegen.
zondag 1 juli 2018

Grondwaterput boren voor besproeiing tuin

Het boren van een grond waterput , inclusief materiaal en pomp. Het grondwater dient enkel om de tuin te besproeien.
vrijdag 29 juni 2018

Grondwaterput boren

Op zoek naar een vakman voor het boren van een grondwaterput. Deze moet achteraan in de tuin komen.
donderdag 21 juni 2018

Gat te boren voor afvoer airco

Ik ben op zoek naar iemand die een gat kan boren in buitenmuur voor afvoer airco. Gat moet 30 cm lang zijn en 13 cm diameter. Het gat moet op ongeveer 4 m hoogte ( 1 s te verdiep ) geboord worden.
donderdag 21 juni 2018

Monteren van slaapkamer

Ik wil boxspring laten monteren , 2 nachtkasjes 1 kleerkast 4 deuren ook: 1 luster living 1 wandlamp badkamer 1lamp berging 1 luster slaapkamer Verhuis 2/7 dus liefst 3/7 uit te voeren
dinsdag 19 juni 2018

Afvoerbuis naar riolering onder oprit vernieuwen

Ik wil graag afvoerbuis naar rioleringsnet onder ons oprit laat vervangen. Onze oprit is +/- 6 m lang. Beton moet eerste opengebroken worden.
maandag 18 juni 2018

Zwembad dichtmaken

We hebben een rond zwembad doorsnee 7 meter hoog 150 cm dat we niet meer gebruiken. Moet volgestort worden zodat op die plaats een terras gemaakt kan worden met een prieel.
maandag 18 juni 2018

Isoleren en afwerken van buitenmuur

De buitenmuur is met crepi maar niet goed afgewerkt. Deze willen wij graag isoleren en waterdicht maken. Afmetingen 6 m B. en de hoogte 3 meter.
maandag 18 juni 2018

Septische put in voortuin plaatsen

Wij zijn een huis met 2 appartementen aan het renoveren en hadden graag in onze voortuin een septische put laten plaatsen
vrijdag 8 juni 2018

Betonnen vloer tuinhuis gieten

Ik wil een betonnen vloer voor tuinhuis plaatsen. De totale oppervlakte is 21m²
vrijdag 8 juni 2018

Kleine metselwerk herstellen

De steen is gebarsten rond een van de bevestigingsbouten van onze slagvensters. Door het gewicht van de slagvenster zakt deze steeds verder weg waardoor de barst ook steeds groter wordt. Ik weet dat ’t geen grote klus is maar toch wil ik vragen of er hier iemand bereid is om dit te komen herstellen.
vrijdag 8 juni 2018

Arduin herstellen en terug opvoegen buitengevel wegens scheur

Na verwijderen glasdals is arduin van raam beschadigd. En na verbouwing zijn er scheuren in voegwerk onder raam boven (trapscheur)

Partners

Partners van Casius