Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
510 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

woensdag 22 januari 2020

Opvullen ondergrondse mazouttank

Om een eventuele verkoop van mijn rijwoning te voorzien, willen wij graag de ondergrondse mazouttank laten opvullen met zand of schuim. De tank heeft een inhoud van 3000 liter. Graag hadden wij een prijs INCLUSIEF BTW voor het opvullen van de tank:zowel met zand of schuim.
dinsdag 21 januari 2020

Keldergat afdekken

Ik ben zoek naar iemand die mijn keldergat kan afdekken zodat ik nog voldoende verluchting binnen krijg in mijn kelder. Eventueel een ijzeren plaat langs de straatkant met allerlei gaten in zodat er geen beestjes kunnen binnen komen, maar ik wel verluchting heb. Of het gat veel groter maken? Ik sta open voor verschillende opties zolang ik maar voldoende verluchting krijg.
zondag 12 januari 2020

Graafwerken voor aansluiting van gas

We hebben iemand nodig om graafwerken uit te voeren als voorbereiding van de gasaansluiting. De put zelf heeft standaardafmeting van 1 op 1 meter, afstand naar straat ben ik mij niet bewust van. Zelf ben ik nog niet goed op de hoogte welke afmetingen moeten uitgegraven worden.
vrijdag 10 januari 2020

Herstellen waterput

Wij zouden onze bestaande waterput terug willen gebruiken. Wij zoeken dus iemand om hem waterdicht te maken. Het gaat om een put van 4m op 4m en 2m hoogte. Geen idee van de inhoud.
dinsdag 7 januari 2020

Putboring uitvoeren voor tuin

Putboring - deel van de tuin dus met beregening voorzien -
dinsdag 7 januari 2020

Leveren en plaatsen voorzetrolluik

Op zoek naar een vakman om een voorzetrolluik te leveren en te installeren. Afmetingen ongeveer 140 x 200 cm. Te plaatsen op de eerste verdieping.
maandag 6 januari 2020

Trapgat in beton maken

Er dient een trapgat gemaakt te worden naar de zolder op de eerste verdieping. Grootte ligt nog niet vast, maar minimum 90 cm op 150 cm. Op de zoldervloer ligt stabilisé.
zondag 29 december 2019

Klusjes uitvoeren

Tweetal klusjes: 1) keukenkast deurtje bijstellen want hangt wat door en sluit daardoor niet mooi meer af 2) van douchebak oude kitvoegen verwijderen en opnieuw waterdicht afkitten.
zondag 29 december 2019

Luchtgommen of zandstralen eiken plafond

Ik wil graag het plafond onder handen nemen van de leefruimte (woonkamer en eetkamer met als opp. 47 vierkante meter).
zaterdag 28 december 2019

Verschillende klusjes uitvoeren

Er dienen in een appartement (1ste verdiep) een aantal klussen uitgevoerd worden: - Herbepleisteren / afschuren plafond (na waterschade) en schilderen badkamer en kitten bad - Schilderen WC - Vastzetten 2-tal stopcontacten - Installeren klinken 5-tal deuren In de loop van januari of eerste helft van februari.