Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
533 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

donderdag 21 maart 2019

Speeltuin monteren

Een speeltuin laten monteren/verankeren in de tuin.
dinsdag 19 maart 2019

Herstellen brievenbus deurtjes + houten schutting

Appartementsblok heeft buiten 2 stenen brievenbus blokken met een houten cassement binnenin. Dit is door de jaren versleten geraakt waardoor verschillende deurtjes stuk zijn en constan openwaaien. De houten schutting 3-4 meters met een hoogte van 180 van een van de buren op het gelijkvloers opgewaaid. Dit zouden we ook graag laten herstellen/vernieuwen.
dinsdag 19 maart 2019

Verbreden doorgang dampkap van 10 naar 15 cm

Wij hebben zonet een nieuwe keuken laten plaatsen. Blijkt dat de buis om af te zuigen een doorsnede van 10 cm heeft terwijl deze 15 cm had moeten zijn.
maandag 18 maart 2019

Muren met kleine barsten herstellen en herschilderen

3 muren met barsten herstellen en schilderen 1plafond met barsten herstellen en schilderen Een oppervlakte van 25m²
maandag 18 maart 2019

Bestaande veranda afbreken

De veranda volledig laten afbreken. Het dak is door het slechte weer volledig afgevlogen en het hout is ook al enkele jaren aan het slijten, ondertussen in zeer slechte staat. Het is een veranda van ongeveer 2 op 6.
zondag 17 maart 2019

Regenwaterput plaatsen

Wij zouden graag een regenwaterput laten zetten. Afwatering van het dak naar de regenwaterput. Aansluiting voor de toiletten.
donderdag 14 maart 2019

Herstellen lek dak en gevolgschade aan de muren

Herstellen dak zijkant aansluiting met de buren, insijpeling door de buitenmuur en gevolgschade aan de binnen muren slaapkamer.
zaterdag 9 maart 2019

Deksel septische put vervangen

Het deksel van onze septische put is kapot en moet worden vervangen. De septische put bevindt zich onder ons terras. Het deksel bevindt zich op ons terras. Het deksel is iets groter dan 70 cm x 70 cm. Een gemetst deksel.
donderdag 7 maart 2019

Demonteren zonnepanelen en zonnecollectoren

Demonteren van zonnepanelen en zonnecollectoren voor dakrenovatie.
dinsdag 5 maart 2019

Helling aanleggen in beton voor rolstoelgebruiker

We hebben een woning die zowel vooraan als achteraan trappen heeft. Niveauverschil naar binnen is 96 cm. Helaas zowel mijn zoon als ik moeten een zware heelkundige ingreep ondergaan en we gaan voor een hele poos rolstoelgebonden zijn. Ik ben heel dringend op zoek naar een oplosssing om binnen en buiten te geraken achterzan de woning. We dachten aanvankelijk aan een metalen hellingsbaan maar ik vraag me af of een betonnen helling ook kan ? Helaas zou alles op korte tijd moeten gerealiseerd worden.