Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen.

293 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende, aanbouw achterzijde huis met veel glas, aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis, afbreken en heropbouwen van een oude schuur, poutrel en veranda plaatsen, architect nodig voor open bebouwing, installatie van zonnepanelen, afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio, gevelbekleding met steenstrips of met crepi, dRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket, buitenterras aanleggen voorkeur beton, vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter, aanleggen dakterras in composiet 7x4m, dak vervangen met golfplaten, renovatiewerken en diverse klussen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

vrijdag 24 maart 2017

Vervangen defect lint rolluik

Het lint van het rolluik beneden is afgebroken en dient vervangen te worden. Gelieve niet Aslan Dirlik voor te stellen. Hij had een offerte gemaakt die veel te hoog ligt.
donderdag 23 maart 2017

Glazen deuren verplaatsen

Twee sets van grote openslaande glazen deuren moeten verplaatst worden naar andere plaats in pad. Kozijn is reeds op maat.
woensdag 22 maart 2017

Herstellen lint rolluiken

Het lint van mijn rolluik beneden is afgebroken. Er dient een nieuw lint geplaatst te worden.
dinsdag 21 maart 2017

Putje maken

Putje maken voor dompelpomp te maken.
dinsdag 21 maart 2017

Klussen Antwerpen

Ik woon net in een nieuw appartement. Helaas werkt de luster niet in de woonkamer. Mijn vader zag dat er geen stroom aankomt na het uitmeten. Kan jij dit herstellen. Het probleem zit dus waarschijnlijk in de schakelaar? Adres bij aanvraag.
dinsdag 21 maart 2017

Heraanleggen van tuinpad met klinkers

Er zou een tuinpad heraangelegd moeten worden met klinkers, nu liggen er tegels op. Het gaat om ongeveer 14 meter lengte en 80 cm meter breed.
maandag 20 maart 2017

Vloertegels plaatsen

Ik wil de oude vloertegels weg en de nieuwe plaatsen in de keuken badkamer,WC,en de inkom gang.
maandag 20 maart 2017

Dakgoten herstellen, opnieuw bekleden met zink

Ik heb 3 dakgoten die opnieuw met zink bekleed moeten worden in houten ondergoot. Ook 2 kleinere dakgoten. Kunt u daarvoor komen kijken?
maandag 20 maart 2017

Aanbouw pergola in aluminium

Ik zoek een vakman voor de aanbouw van pergola. 3,5 m diep en 4,5 m breed, dakbedekking in epdm of roofing met lichtkoepel van ca. 2x1m. Dakbedekking pergola samen te plaatsen met dakbedekking achteraanbouw keuken (5x5m)
maandag 20 maart 2017

Cottage tuinhuis plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295x385 van Makro laten plaatsen. Er dient GEEN betonnen ondergrond te worden voorzien: die ondergrond bestaat reeds. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. De dakgoten, maar zonder de vloer. De montage van de blokhut zou moeten gebeuren tussen maandag 12 juni en vrijdag 16 juni. Ik ben tot eind deze week bereikbaar, anders na 24 april. Liefst kom ik deze week nog in contact met een vakman.
maandag 20 maart 2017

Diverse kleinere werken

Ik wil een binnendeur laten opvullen en 5 binnendeuren schilderen en een kleine keuken laten schilderen.
maandag 20 maart 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wil een vaste trap naar zolder plaatsen.
maandag 20 maart 2017

Buitenterras aanleggen voorkeur beton

Terrasvloer aanleggen rechthoekig, een 5 op 8 meter. Graag voorkeur in beton.
maandag 20 maart 2017

Installeren van motor voor garagepoort

We would like to install a motor for our garage door in Merksem (Bordink) Please let me know when it would be possible to come. with a remote control. Is a metal door.
zondag 19 maart 2017

Demonteren en monteren van zonnepanelen

Voor her demonteren en monteren met terug aansluiting van 28 zonnepanelen.
donderdag 16 maart 2017

Parket herstellen door slijtage

Herstellen van parket. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 14 maart 2017

Klussen in huis uit te voeren

Maken van TV-meubel. Ongeveer 1m20. Wegwerken draden TV. Herstellen van luster in hoge hal (kortsluiting?).
dinsdag 14 maart 2017

Afgraven grond en afvoeren

Op 2 bouwkavels hebben wij afgegraven grond, deels met bouwpuin, liggen die moeten worden verwijderd.
dinsdag 14 maart 2017

Draaikiepraam herstellen

De raam staat tegelijkertijd zowel op draai- als op kiepstand, hierdoor gaat de raam niet meer dicht. Dit is eerder al eens gebeurd maar toen kreeg ik dit makkelijk zelf opgelost, dit lukt nu niet. Vermoedelijk moet de raam afgesteld worden.
zaterdag 11 maart 2017

Draagmuur verwijderen

Draagmuur tussen keuken en living te verwijderen + poutrel steken De muur is ongeveer 3,5 meter lang
zaterdag 11 maart 2017

Betonplaat gieten voor Prieel

Ik zoek een vakman voor het laten gieten van een betonplaat in mijn tuin. Deze moet een dikte hebben van 10cm over een oppervlakte van ongeveer 40m2.
vrijdag 10 maart 2017

Waterdicht maken, renovatie van terras aan appartement

Ons terras/balkon is niet meer waterdicht en lekt bij onze onderbuurvrouw. Het zou dus opnieuw waterdicht gemaakt moeten worden.
vrijdag 10 maart 2017

Grasmatten aanleggen

Gazon om frezen, nivelleren, grasmatten leggen. Oppervlakte ongeveer 275 m².
woensdag 8 maart 2017

Houten eettafel voor gebruik van eetapparaat

Voor mijn dochtertje van 6 jaar wil ik graag een aangepaste eettafel laten maken waarbij zei haar eet apparaat erop kan gebruiken. Ik ben al weken opzoek naar een tafel die past. Graag zou ik willen dat zei met haar zusje hieraan kan eten. Er moet ruimte zijn om haar eet apparaat erop te zetten en daarnaast een soort ingebouwd bakje om haar beker in te plaatsen zodat zei de niet kan omgooien en een ingebouwde bakje waar de kom van haar zusjes in past en kan draaien. Om haar aan te passen aan de zus dat zou heel fijn en leuk zijn voor haar. Dan moet zij niet alleen aan tafel zitten.
woensdag 8 maart 2017

Herstellen garagepoort

Er zijn een paar lamellen die vervangen moeten worden alsook de beschermende plastiek op de rails.

Partners

Partners van Casius