Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen.

329 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, vervangen ramen, installatie gaswandketel + boiler, tuin heraanleggen + spar verwijderen, vloer leggen in keuken, nieuwe gasketel plaatsen met verplicht onderhoud, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

donderdag 27 april 2017

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Ik ben zelf begonnen met de afbraak van een tuinhuis en aansluitende houtberging, maar door tijdsgebrek kan ik het niet afwerken. Ik ben dus op zoek naar een vakman die dit verder wil afbreken en het puin wil afvoeren. De dakbedekking zou wel eens asbest kunnen bevatten.
donderdag 27 april 2017

Schilderen van deuren

Deuren schilderen , aantal 7.
donderdag 27 april 2017

Diverse klussen uit te voeren

Een aantal klussen in en rond het huis: isolatie koepel vervangen; verwarmingselement vervangen; deur corrigeren in hoogte en diepte; bezetting toiletmuur; koudebrug evalueren en wegwerken; klein tuinmuurtje metsen.
woensdag 26 april 2017

Vernieuwen betonstenen voortuin

Ik ben ook op zoek naar iemand die een klusje aan een voortuin kan doen. De betonstenen die de tuin omringen zijn door slijtage losgekomen en zouden dus gerepareerd of vernieuwd moeten worden (zie foto's).
dinsdag 25 april 2017

Uitlaatpijp Vaillant hoogrendements gasketel verlengen en door dak steken

Ik heb een nieuw dak en de dakwerkers hebben het hoger gemaakt waardoor de uitlaatpijp van mijn Vaillant gasketel te kort is en niet meer door het dak steekt, maar gewoon in de zolderverdieping blaast. De pijp moet verlengd worden en door het dak worden gestoken. Verlengstuk,moet vesteld worden. Dakstukje en zo ligt op zolder.
dinsdag 25 april 2017

Tuin heraanleggen + spar verwijderen

Stads(achter)tuin:: spar verwijderen, planten verwijderen terras verlengen, rest kunstgras met uitzondering van delen grond zoals getekend op plan in bijlage optioneel: wilg van buren deel boven de tuin snoeien
dinsdag 25 april 2017

Vloer leggen in keuken

Vloeren: 20m² vloer uitbreken, chappe egaliseren en terug nieuwe vloer leggen plinten plaatsen en voegen.
maandag 24 april 2017

Tuinhuis eterniet platen vervangen

Het dak ongeveer 25 vierkante meter verwijderen en vervangen door metaaldakpan platen( met vijzen vochtbestendig) met anticondensatie vlies . Ook alle draagbalken mogen vervangen worden. Er moet nog een PVC raam en deur in geplaatst worden en de voorwand afgewerkt met PVC of andere. Dit alles afgewerkt met dakgoot en regenpijp . Het tuinhuis is enkel bereikbaar DOOR de woning of OVER het dak van de woning . Dit is ongeveer een beschrijving van ons tuinhuis MAAR wij hebben aan de linker en de rechterzijde onze buren die mee zouden willen intekenen voor dit project om hun dak ook te vervangen. Van 1 buur ben ik zeker de andere moet nog een beetje meer inlichtingen hebben. Dan zijn we al aan ongeveer 75 vierkante meter .
maandag 24 april 2017

Meerdere kleine klussen

Het plaatsen van enkele stopcontacten en schakelaars voor badkamer, vastzetten van enkele stopcontacten. Vervangen van gedeelte plastiek afvoerbuis plat dak naar tuin. Plaatsen van houten deuromlijsting tussen living en hal.
maandag 24 april 2017

Plaatsen van inox buis in schoorsteen

Ik zoek een vakman voor de plaatsing van een inox buis in bestaande oude schoorsteen.
zondag 23 april 2017

Beton storten voor een zwembad

In de tuin zou een bodemplaat in beton moeten worden voorzien. Deze moet 15 a 20 cm dik zijn. Lengte 5m breedte 3M. Ofwel via het huis met buizen, ofwel met een pompwagen. De afstand van de straatkant tot aan de tuin is om en bij de 25 m.
zondag 23 april 2017

Sleuf graven voor aansluiting water en elektriciteit

Ik wil een nieuwe gasaansluiting en hiervoor graag het klaarmaken van sleuf en wachtbuis , wachtput,... op het prive stuk.
zaterdag 22 april 2017

Rioleringswerken uit te voeren

Door heraanleg van de openbare weg en afkoppeling hemel- en rioolwater, moeten wij ons eigen hemel- en rioolwater scheiden. Het is een aaneensluitende bebouwing. We twijfelen om onze oprit ook heraan te leggen na deze werken.
vrijdag 21 april 2017

Vloerplaat te leggen

Vloerplaat voor tuinberging 510 x 350. Betonneren of betonklinkers? Afstand tot straat +/- 50 m.
vrijdag 21 april 2017

Diverse klussen uit te voeren

Ik heb verschillende klussen te doen: - leggen van laminaat in living 20 vierkante meter - schilderen plafond living, - Behangen van de living. - 6 deuren schilderen en klinken vervangen. - Licht ophangen in keuken en slaapkamer. Ik zou dit graag in het weekend van 20 & 21mei laten doen. Ik zal alle materialen zelf aankopen. Hoeveel zou dit mij kosten?
donderdag 20 april 2017

Schilderwerken en betegelen

We moeten de trapzaal laten herschilderen en nieuwe tegelvloer op gelijkvloers en naar kelder toe plaatsen.
donderdag 20 april 2017

Gietijzeren buitentrap

Buitentrap in gietijzer als vervanging van houten trap, 190 cm hoog met 10 tredes van 1 meter breed en een bordes ca 80 cm diep.
donderdag 20 april 2017

Deur vervangen of aanpassen

Betreft nieuw appartement, waar de deur van de badkamer verkeerd werd geplaatst.
woensdag 19 april 2017

Stabilisé plaatsen voor terras

Ongeveer 2 m³ stabilise voor egalisatielaag van 10 cm dit is voor een terras. te plaatsen op geotextiel boven grind opvulling van put.
dinsdag 18 april 2017

Flexibel in schouw plaatsen voor houtkachel

Flexibel in schouw steken (diameter 150 lengte ongeveer 7 meter ) voor houtkachel en eternieten buis op dak vervangen door dubbelwandige inox buis met regen / trekkap.
maandag 17 april 2017

Kattenluik plaatsen

Wij willen een kattenluik plaatsen in een dubbel glas raam. We hebben nog het kattenluik niet gekocht en zijn flexibel.
vrijdag 14 april 2017

Klussen in huis uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren : - 2 badkamers laten schilderen + deurstijlen, - 1 kamer van ongeveer 35 m2 en een kleine kamer van 1m85 op 1m65 hoogte 1m30 (de rest is betegeld), - een losse tegel terug vastmaken in de living, - enkele tegeltjes parket die stuk zijn herstellen in de living, - ventilator in de badkamer herstellen
donderdag 13 april 2017

Metselen zwembad met fundering

Metsen van een zwembad met funderingen overeen te komen met plaatser van zwembad. Metselen zwembad 10 x 4 x 170
maandag 10 april 2017

Architect nodig voor plannen aanbouw

Voor een aanbouw achteraan de woning 13 m breed 5,5 m diep, (enkel gelijkvloers) hebben we plannen nodig om bij de bouwaanvraag te voegen.
maandag 10 april 2017

Knotten/verwijderen treurwilg

Knotten en verwijderen (indien mogelijk) van treurwilg in tuin. Hoogte boom ± 10 meter. Diameter stam 80 cm. In achtertuin van rijwoning.

Partners

Partners van Casius