Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen.

453 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen, plaatsen van warmtepomp, grondwerk en afbraakwerk uitvoeren, isoleren van betonnen vloer NB, vaste trap naar zolder plaatsen, enkele onderhoudswerken uitvoeren, plexiglas plaatsen aan balustrade terras, maken van wand in strekmetaal, nieuwe elektriciteit configureren-aansluiten en keuring, tekenen verbouwplan renovatie werken + herindeling van de ruimtes, plaatsen dubbelwandige buizen flexibel in schouw, plafond gyproc verlagen, ramen en deuren vervangen stacaravan, architect plannen voor dakopbouw, ontbossen van bouwgrond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

vrijdag 8 december 2017

Trappen bekleden met sisal tapijt

Trappen bekleden met tapijt. éénmaal 17 treden recht en éémaal 18 eveneens recht. Bekleden met antraciet grijze sisal
maandag 4 december 2017

Diverse kussen uitvoeren

Voor het onderhouden van een klimophaag en het meermaals schoonmaken van de parkeerplaatsen van een appartement
vrijdag 1 december 2017

Grondwerk en afbraakwerk uitvoeren

Afbraak van dubbele garage nog geplaatst met betonnen platen en golfplaten met asbest, afbraak van houten tuinhuis +- 10 m2 met houtdikte van 45 mm kan nog terug gebruikt worden eventueel, uitgraven van klinkerterras van +- 70 m2 en tegelterras van + - 25 m2 tegels liggen in beton klinkers gewoon in zand. Het uitgegraven terras gereed maken om te chappen of beton te leggen waarna daarna tegels op gelegd worden. Volgende uitgraven van zwembad groot 9 x 4 x 1. 5 plus leggen van beton vloer in put. Afwerking nog te bezien.
vrijdag 1 december 2017

Enkele onderhoudswerken uitvoeren

Klusman: Algemene werken in huis, elektriciteitswerken uit te voeren, loodgieterij werken, behangpapier plaatsen...
donderdag 30 november 2017

Klusjes in huis uitvoeren

Dimmer niko vervangen en een schingel (bitumen dakpan) die verschoven is terug goedleggen. Ook 2 kleine gaten in muur / plint dicht plamuren.
woensdag 29 november 2017

Deur en keukenkasten herstellen

Herstelling van deur(PVC) en herstelling van keukenkasten(blad is los van de muur)
woensdag 29 november 2017

Maken van wand in strekmetaal

Wij zoeken een aannemer met ervaring in te maken en installeren van een scheidingswand in (geverfd) strekmetaal voor de afwerking van een interieur in een kantoor ruimte. Het gaat om twee wanden, met elk dimensie van 3,25 breedte x 2,5m hoogte. Technische plannen beschikbaar in bijlage.
maandag 27 november 2017

Nieuwe elektriciteit configureren-aansluiten en keuring

Voor een oud huis uit 1920 moet de gehele elektriciteit vervangen worden. Momenteel is alles al gestript en afgekoppeld. Om stroom te hebben staat er een tijdelijke kast met 2 zekeringen. Graag had ik de bekabeling in het huis zelf getrokken. Ik ben op zoek naar iemand om de kast beneden te configureren, aansluiten en keuren.
maandag 27 november 2017

Onderhoud boiler Vaillant

2jaarlijks onderhoud van mijn boiler uit te voeren. Merk van de boiler: Vaillant.
maandag 27 november 2017

Maken van trapgat

Maken van trapgat in beton om van eerste etage naar zolder te kunnen gaan dmv vaste trap het toe maken van bestaand gat en verwijderen van schuif trap
zondag 26 november 2017

Rolluiklint vervangen

Rolluiklint vervangen , het lint is afgebroken. Rolluik kast langs de buitenzijde van de woning op de 1 s te verdieping.
donderdag 23 november 2017

Put graven en beton storten

Put graven van 9 meter op 5 meter. Grond wegdoen Stabilisé leggen
woensdag 22 november 2017

Pafond en muur herstellen na wateroverlast

Door overgelopen toilet is vals plafond en muur beschadigd dit soms hersteld moeten worden. Herstellen dat het er terug netjes uitziet.
dinsdag 21 november 2017

Lint en spanroller rolluiken vervangen en vervangen naar elektrisch systeem

Een lint en spanroller laten vervangen voor mijn raam van 3 x 2 misschien elektrisch het is nu nog manueel. Het is geen hout maar een ijzeren bar.
maandag 20 november 2017

Herstellen deurbel

Deurbel doet het niet, graag herstellen.
maandag 20 november 2017

Oude siliconen verwijderen en afkitten

Douche met glastegels: oude siliconen verwijderen en opnieuw afkitten. De oude siliconen beginnen brokkelig te worden en hier en daar wat zwarte schimmel. Voeg tussen douchekuip en glastegels is behoorlijk breed.
maandag 20 november 2017

Badkamer uitbreken

Bad uitbreken - eventueel muurstenen recuperen en terug zetten- betonnen sokkel- aantal stopcontakten bijplaatsen
maandag 20 november 2017

Pur , chappen en vloertegels leggen

Wegens lekkage waterleiding, vloer in garage open gehakt. Opnieuw pur, chappen en plavuizen leggen. Oppervlak 3 tegels en 2 tegels breed. Diepte gat 80x60x10 cm Plavuizen aanwezig.
maandag 20 november 2017

Diverse klussen uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: houten binnendeuren klemmen. 2 ervan moeten dan terug geschilderd worden . 1pvc raam klemt . Regenpijp terug vastzetten
zondag 19 november 2017

Demonteren en monteren kledingkast

Ik wil een kledingkast laten demonteren en opnieuw in elkaar laten zetten. Kast heeft 3 schuifdeuren.
donderdag 16 november 2017

Plaatsen van vloer en keuken

Wij hebben vloer aangekocht (balletum) en een keuken van de Ikea. (zeer kleine keuken) Wij zijn op zoek om de vloer te komen plaatsen, de meubels eerst uit het kantoor te halen, vloer te leggen en terug te plaatsen. Kantoor is 6x5 + gang 6x1 + refter 6x7
woensdag 15 november 2017

Allerlei klusjes uitvoeren op kantoor

We zouden graag een vaste klusjesdienst om allerlei zaken te laten uitvoeren op kantoor en op werven. Van het vastzetten van vlaggenmasten tot het ophangen van bordjes aan gevels, etc.
maandag 13 november 2017

Vervangen lint rolluiken

Mijn lint van mijn voorzet rolluik is aan vervanging toe. Mijn appartement bevind zich op het 3 de verdiep. Ik heb zelf nog geen materiaal aangekocht.
zondag 12 november 2017

Tv ophangen

Ik wil graag mijn tv laten ophangen.
zondag 12 november 2017

Nieuwe afdekking keldergat dmv roostere of andere

Een nieuwe afdekking keldergat.

Partners

Partners van Casius