Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
519 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

vrijdag 3 juli 2020

Regenwaterpomp herstellen

Pomp Scala 2 van Grundfos werkt niet meer naar behoren. Staat meestal met een foutcode stil, werkt soms na enige tijd terug (uren na de vraag). Pomp maakt ook veel meer lawaai dan eerst.
donderdag 2 juli 2020

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting. Gleuf maken van huis tot straat, ong. 12m, door de tuin.
dinsdag 23 juni 2020

Afbraak van chalet en opruimen terrein

Chalet van ong. 35m² in bos op eigen terrein met smalle doorgang afbreken en puin afvoeren. Houten chalet met roofing dak.
dinsdag 23 juni 2020

Graafwerken voor aansluiting gas

Sleuf van ong. 10m graven van huis tot aan de straat voor wanneer Fluvius de aardgasmeter komt installeren.
maandag 22 juni 2020

Plaatsen en aansluiten extra waterput

Regenwaterput van 10.000L plaatsen tussen afvoer van regenwater en bestaande regenwaterput. Pomp in put plaatsen voor gebruik van water in huis.
zaterdag 20 juni 2020

Architect verbouwing tot studentenkoten

We zoeken een architect voor het opmeten tekenen en indienen van een vergunning voor achterbouw + studentenkoten. Achterbouw moet volledig vernieuwd worden en uitgebreid worden tot 17 meter diep. zolderverdieping heeft een slimme renovatie nodig om het maximale aan de ruimte te benutten.
donderdag 18 juni 2020

Kelder renoveren en septische put steken

Rioleringsbuis kelder – gemetselde kanaal vervangen door kunststof rioleringsbuis (kanaal langs de bovenzijde open maken): Nieuwe septische put 2000 liter. Boiler verplaatsen van buiten naar binnen. Verluchtingspijp installeren: Toilet – afzonderlijke afvoer installeren van alle appartementen naar septische put. Hoofdrioleringsbuis vernieuwen en bijkomende verticale afvoerbuis in de traphal naast de bestaande afvoerbuis (verticale afvoerbuis klaar steken indien er hier breekwerken voor dienen te gebeuren in de hoger gelegen appartementen). Buis doorsteken tot bovendaks, deze kan als verluchting dienen van de septische put. Bij renovatie van de appartementen kunnen deze correct aangesloten worden op de verticale zwartwaterafvoer
woensdag 17 juni 2020

Zand in achtertuin uitgraven en wegvoeren

Achtertuin wordt gerenoveerd. Er dient zand uitgegraven te worden en weg gevoerd. De achtertuin is bereikbaar met wagen of camionette met aanhangwagen (geen camion). Men hoeft niet door de woning te komen. Tuin is ongeveer 5 meter breed en 10 meter lang. Graszoden zijn reeds afgestoken. Er dient echter nog een kleine laag van max 8/10 cm te worden uitgegraven en weg gevoerd.
dinsdag 16 juni 2020

Schouwpijprenovatie

Er is waterinsijpeling langs de schouwpijp. Daarom zoeken we iemand om de zink errond te vervangen en eventuele bijkomende problemen te herstellen of bij te werken.
zaterdag 13 juni 2020

Grondwaterboring uitvoeren

Grondwaterput plaatsen voor het tuingebruik met bovengronds pomp.