Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen.

293 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: verbouwen benedenverdieping, alleenstaande huis laten afbreken, renoveren van appartement, zonnepanelen plaatsen, gevelbekleding met steenstrips of met crepi, aannemer voor renovatie van dak en elektriciteit, renovatie huis, afwerking nieuwbouw huis, uitbreken steunmuren, herstellen metalen garagebox met nieuw dak en kantelpoort, woning opfrissen, terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen, garage bouwen met puntdak, verwijderen van afsluiting , sparren, en plaatsen van nieuwe tuin schermen, onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

dinsdag 28 februari 2017

Ophangen gordijnen

Ik heb in een appartement in de Nationalestraat 4 vensters waar ik gordijnen wil laten hangen. Een venster is bijzonder hoog 2,60m. Gordijnen kunnen in één dag gemaakt worden door de naaister maar wil eerst met de vakman het ophang systeem bespreken.
maandag 27 februari 2017

Blokhut Blokhut Villach V 415 x 320 cm

IK had graag een offerte ontvangen voor Blokhut Villach V 415 x 320 cm MET IMPREGNATIE behandeld en ter plaatse gemonteerd. (Heb dezelfde blokhut maar deze is vernield door vallende boom in storm) Heb DRINGEND Offerte nodig voor verzekering Daarna moet ze herbouwd worden Dank bij voorbaat!
maandag 27 februari 2017

Dakgoot

Dakgoot vervanderen
maandag 27 februari 2017

Mezzanine op kamer

Materiaal is niet in bezit. Een mezzanine (oranje)met ingewerkte matras(geel) met daarnaast / onder inbouwkasten (groen)dat kan dienen als trap. De kleuren kan je terug vinden op het plannetje
maandag 27 februari 2017

Voorbereidende werken uit te voeren voor gasaansluiting

Om te kunnen aansluiten op het gasnetwerk moet ik voorbereidende werken doen en een wachtbuis plaatsen volgens de opgegeven afmetingen. Ik zoek iemand die dit voor mij kan doen en nadien de sleuf en put op een degelijke manier terug dicht maakt.
maandag 27 februari 2017

Schouw renoveren tot moderne inbouw gashaard

Wij wensen een offerte voor het installeren van een inbouw gashaard met glas. Onze huidige schouw kan hiervoor dienen.
zondag 26 februari 2017

Gat boren doorheen de gevel

Om de afzuigbuis van een nieuwe dampkap te kunnen installeren dient het gat in de gevel vergroot te worden van 100mm naar 150mm. Betreft binnen en buitenmuur met isolatie op een hoogte van ongeveer 2.5 meter.
zondag 26 februari 2017

Renoveren oude werfkeet

Oude werfkeet (2 meter op 4 meter) ombouwen tot een bureau voor in de tuin.
zondag 26 februari 2017

Flexibel in schouw plaatsen

Schouw tuberen (na reiniging inbegrepen in offerte) met RVS flexibel wegens vorming condensaat tot aan trekonderbreker +- 8m + de nodige afdichting aan in -en uitlaat. Diameter flexibel 15 cm (zoals keteluitlaat) . Stookolieketel oorspronkelijk 40 KW, maar huidige brander 26 KW (Purflam=proper, betrouwbaar,efficiënt, maar luid). Binnenkant huidige schouw +- 250 mm diameter, maar er is een verloopstuk +- 2. 5 m/diameter 200 mm onder 45 gr. Optioneel plaatsing uitlaatdemper buiten (huidige geluidsdruk op grondniveau: 23-30db 100-500hz piek 250 hz).
zaterdag 25 februari 2017

Beschadigde vloertegel herstellen

Een vloertegel is beschadigd en zou moeten vervangen worden. Het gaat over een zwarte vloertegel met een grootte van 80 op 40 cm. Reservetegels is niet in het bezit.
zaterdag 25 februari 2017

Verschillende klussen uit te voeren

Kamer van 4m op 4,80m schilderen (muren schuren) electrische haard inbouwen in schoorsteen, spotjes in het plafond plaatsen.
donderdag 23 februari 2017

Herstellen metalen garagebox met nieuw dak en kantelpoort

Metalen garage box nieuwe dak + kantelpoort vernieuwen.
donderdag 23 februari 2017

Nieuwe brievenbus plaatsen

Graag had ik mijn oude brievenbus laten vervangen door een nieuwe. Het huis is verhuurd, dus er zal contact moeten genomen voor de plaatsing met de huurders. Ik zal zelf een nieuwe brievenbus voorzien. Ik had graag de prijs gekend en wat er inbegrepen zit en wanneer het mogelijk was om dit te plaatsen. Materiaal: graniet.
donderdag 23 februari 2017

Beton storten

Voor ons project met school moeten wij een speeltuin plaatsen, we zijn momenteel van plan om betonnen paaltjes te maken waar de kinderen op kunnen lopen. We zouden graag de prijs vergelijken van wanneer we het beton zelf storten of wanneer we het laten storten. De exacte hoeveelheid beton is nog te bepalen.
zondag 19 februari 2017

Klussen in huis

Ik zoek een ervaren klusjesman voor de volgende dingen: 1 hanglamp demonteren en een nieuwe monteren. 1 plank ophangen. 1 Neon lamp bevestigen aan de muur. Verschillende schilderijen ophangen Wasmachine . Toevoer slang vastlijmen aan de afvoerbuis (wasmachine). Steunblad tussen was- en droogmachine bevestigen.
zondag 19 februari 2017

Tuinhuis in houtcomposiet

We zouden graag een tuinhuis zetten in houtcomposiet om het onderhoud te beperken afmetingen zijn ongeveer 300cm x400 cm er ligt al een harde ondergrond in beton.
zaterdag 18 februari 2017

In gracht betonbuis plaatsen

Voor mijn bouwgrond is er een gracht van ongeveer 1,5m diep. Hierin moet een betonbuis komen van 50cm diameter en 5m lengte. Vervolgens aangesterkt met beton. Er moet een vrachtwagen van minstens 20 ton over kunnen rijden.
donderdag 16 februari 2017

Terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen

Ik wil aantal klussen laten uitvoeren: afbreken van de veranda , terras aanleggen 1 s te verdieping beton of staal constructie, met trap naar tuin, en alle afwerkingen. Graag advies en prijsofferte. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.
donderdag 16 februari 2017

Inslijpen kabels om verlichtingsarmaturen op te hangen

Elektricien: Graag het inslijpen van bekabeling om enkele verlichtingsarmaturen op te hangen op een appartement.
woensdag 15 februari 2017

Garage bouwen met puntdak

Wil een garage laten bouwen van 10 m op 10 m met puntdak en tussen wand op 5 m over de gehele lengte.
woensdag 15 februari 2017

Uitlaat dampkap plaatsen verleggen van living naar berging via vals plafond

Het gaat over een recuperatie dampkap. De uitlaat komt nu in de living. Wij willen hem verleggen naar de berging, dit door een nieuwe buis te steken in het vals plafond.
maandag 13 februari 2017

Voorbereidende werken

Voorbereidende werken installatie nieuw keuken meer bepaald verplaatsen en inwerken van twee stopcontacten verplaatsen en inwerken van aan en afvoer warm en koud water plus chape en pleisterwerk.
zondag 12 februari 2017

Gevelboring kabel telenet

Er moet een gevelboring komen voor de kabel van Telenet.
zondag 12 februari 2017

Betonplaat te verkleinen aan zwembad

Wij hebben in de tuin een zwembad liggen waar een betonplaat rond ligt van 20 cm dik. Wij willen de betonplaat verkleinen.
zondag 12 februari 2017

Renovatie huis

- Installeren douche - inloopdouche. - Buitendeur plaatsen. - Verwarming verplaatsen (1 radiator) - Muurtje afbreken (binnen in keuken) - Nieuwe vloer leggen ongeveer een 8 m². - Gasleiding verleggen.

Partners

Partners van Casius