Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen.

393 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: totaal renovatie living/keuken, houten gevelbekleding, pVC gevelbekleding met isolatie plaatsen, gevel kaleien, gevel kaleien, renovatie achterbouw, terrasoverkapping in hout maken, houten gevelbekleding aanbrengen, gietvloer plaatsen op 65m², gevel kaleien, buizen vervangen door lekkage, chappen van terras, metsen authentieke open haard, zonnepanelen plaatsen, herstellen pleisterwerk na lek en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

dinsdag 22 augustus 2017

Moderne keuken met inbouwtoestellen

Moderne keuken in lichte kleur:Rechte keuken van 3 m 65 met onder en bovenkasten en elektro + los elementen van 1 m 30B en 1 m 50 hoog met elektro te plaatsen in een nieuwbouw woning. Elektriciteit eventueel doortrekken/aanpassen.
dinsdag 22 augustus 2017

Architect plannen uittekenen

Architect nodig: Plannen tekenen Een hellend dakje dat een plat dak moet worden. Een bovenverdieping dat volledig uitgetekend zou moeten worden.
maandag 21 augustus 2017

Tegels heropvoegen in badkamer

Ik heb vorig jaar mijn badkamer laten renoveren/vernieuwen door een eenmanszaak, mijnheer heeft de afwerking niet goed gedaan waardoor er water onder mijn douche en lavabo is terecht gekomen. En daardoor voor een minimale waterschade heeft gezorgd, ik woon in een appartement op het 7e verdiep. Mijn buren onder mij (6 e verdiep) zien aan hun plafond ook de minimale gevolgen. Ik heb een experts laten langskomen voor de vaststellingen en zij hebben de probleem gevonden en dit op papier gezet.
maandag 21 augustus 2017

Vervangen deksel septische put

Graag hadden wij het oude betonnen deksel van de septische put vervangen door een aluminium/composiet exemplaar. Huidig deksel is rond en heeft een diameter van 60 cm en hadden we graag vervangen door een vierkante, vlakke versie.
maandag 21 augustus 2017

Deur in pvc inkorten

Deuren in pvc in te korten: 2 PVC buitendeuren dient 1,8 cm ingekort te worden langs onder.
maandag 21 augustus 2017

Herstellen pleisterwerk na lek

Pleisterwerk: stuccen. Na een lek in ons dak, zoeken we iemand die het pleisterwerk op een muur een stuk afkapt en opnieuw bepleistert. De grootte is ongeveer 3 vierkante meter. Graag zo snel mogelijk.
maandag 21 augustus 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Is een klein bijgebouw van het huis waarin de keuken zal worden ondergebracht worden. De oppervlakte van de te bekleden muur is ongeveer : 6,75 meter breed op 2,5 meter hoog. (daar zit dan ook nog een deur en 2 vensters van 1 m 20 en 2 m 20 in)
zaterdag 19 augustus 2017

PVC gevelbekleding met isolatie plaatsen

Zijgevel bekleden: met PVC. Oppervlakte te bekleden is 50 m². Best ter plaatse komen kijken.
vrijdag 18 augustus 2017

Gevel kaleien

Het gaat hier over gemetste muren in rode steen (nooit geschilderd of behandeld met een bepaald product) Momenteel staat er nog wel hier en daar klimop tegen (die zouden we er zelf afhalen). De vermoedelijke ouderdom van de muren is 60 jaar. Kaleien van de gevel ongeveer 100 m².
vrijdag 18 augustus 2017

Paviljoen Betty plaatsen

Ik wil graag de prijs van het plaatsen + houten vloer, krijgen van Paviljoen Betty. Plaatsing op bestaande betonvloer. Het paviljoen is nog niet besteld.
vrijdag 18 augustus 2017

Totaal renovatie living/keuken

De staat van de ruimte kan men omschrijven als "gestript", er ligt net een nieuwe betonplaat. Graag zochten we ee aannemer voor: het plaatsen van een vals plafond in gyproc, het bezetten met gips van deels afgekapte muren (er was een vocht probleem), een nieuw kleiner raam plaatsen (dus een beetje metselwerk), het dichten / isoleren van de glas dallen, vervangen lichtkoepel, Naargelang ruimte in het budget kunnen hier nog zaken bijkomen zoals, plaatsen vloerverwarming/ chape/ tegels , plaatsen chauffage, elektriciteit, ...
donderdag 17 augustus 2017

Conifeerhaag verwijderen + afvoeren

Verwijderen van een conifeer haag van +/- 30 meter lang, hoogte van 3 meter en dikte van 70 centimeter + deze afvoeren.
maandag 14 augustus 2017

Flexibel in schouw vervangen

Wij dienen de flexibel in onze schouw te vervangen. Het gaat om een flexibel van de aardgasketel, deze wordt gebruikt voor de afvoer van rookgassen. De flexibel is ongeveer 15m lang.
zaterdag 12 augustus 2017

Terrasoverkapping in hout maken

Wij willen een overdekt terras plaatsen naast het zwembad. Afmetingen terras +/- 9. 7 m x 3. 8 m. Ook zonnepanelen plaatsen op het afdak.
donderdag 10 augustus 2017

Klussen in huis

Luster na te kijken en goed te fixeren.
woensdag 9 augustus 2017

Ikea keukenkast monteren

Ikea hoek keukenkast monteren ,van 2 m links 3 m rechts met hangkast.
maandag 7 augustus 2017

Herstellen klink schuifraam

De klink van de schuifraam is afgebroken. Deze moet hersteld worden.
maandag 7 augustus 2017

Chauffage afsluiten en wegnemen

In onze dressing een chauffage afsluiten en wegnemen. Concreet staat de chauffage op een parketvloer en moet ze boven de vloer worden afgesloten met een "stukje" buis van max 5cm omdat dit past onder de voet van de dressingkast.
maandag 7 augustus 2017

Dubbelwandige Inox schouw plaatsen

Ik zoek iemand die zeer snel een dubbelwandige inox schouw van open haard kan vervangen. We hebben een brand gehad en nu mogen de heropbouwwerken starten. Vooraleer ze gyproc plaatsen zo eerst de schouw willen laten vervangen. Graag zo snel mogelijk want de werken starten volgende week.
zondag 6 augustus 2017

Diverse klussen uitvoeren

Diverse klussen uitvoeren: keukenblok van ongeveer 2 m op 1 m plaatsen, 2 à 3 keukenkastjes hangen, mogelijks nieuwe dampkap hangen.
woensdag 2 augustus 2017

Keldergaten afdekken

Tijdens de straatwerken zijn beide glazen kelderdeksels beschadigd en dienen deze vervangen te worden. Afmetingen tot tegen de gevel ongeveer : Kelderdeksel 1 : 63 cm op 31,5 cm Kelderdeksel 2 : 78,5 cm op 30,5 cm Kelderdeksels dienen voorzien te worden van verluchting Hoeft niet in glas maar voorzien van verluchting.
maandag 31 juli 2017

Een opening boren voor verluchting te plaatsen

Een opening te laten boren om een verluchting voor een badkamer te maken . Gat boren van buiten naar binnen op een hoogte van +- 6 à 7 meter .
maandag 31 juli 2017

Spiegelkast monteren en lavabo hermonteren

Wij hebben een hangende lavabo in de badkamer die naar beneden is gekomen. We willen hem graag (steviger) hermonteren maar hebben daarbij graag hulp van een kenner. Daarnaast hebben we voor boven deze lavabo ook een spiegelkast gekocht die nog in de doos zit en eveneens gemonteerd moet worden. Kenner moet kunnen beoordelen wat nodig is voor stabiliteit (oude muren) en de montage doen.
zaterdag 29 juli 2017

Afdekken keldergaten in voortuin

Afdekken van 2 keldergaten in voortuin om te beschermen tegen regeninval. Keldergaten afdekken met glas ? hout ?.
zaterdag 29 juli 2017

Gietvloer plaatsen op 65m²

Er moet gietvloer gelegd worden. Beneden is dit 65 m² met vloerverwarming. Dit is nieuwbouw. Badkamer vloer en wand nog te bespreken qua materialen.

Partners

Partners van Casius