Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen.

293 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: uitbreiding van huis, gegoten kelder, enkel glas vervangen door hoogrendementsglas, verbouwen en uitbreiden achterbouw/keuken, afwerken zolder wanden plaatsen, laminaat leggen ,scheidingsmuur , ingebouwde kasten, aanbouw in houtskelet aan achterzijde op plat dak keuken, renovatie huis badkamer, veranda en nieuwe vloer met chauffage, landen garage architect stedenbouwkundige vergunning, afwerken ruwbouw aanbouw, aanbouwen rijwoning gelijkvloers plus 1ste verdieping, muurboringen in metselwerk, plaatsen van extensief waterzuiveringssysteem, aannemer nieuwe kelder, houten garage herstellen met nieuwe poort, dak vernieuwen plat dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

zondag 22 januari 2017

Aansluiting installeren voor wasmachine

Ik zou graag een wasmachine installeren in mijn badkamer. Hier is nu nog geen aansluiting voor en deze zou dus aangelegd moeten worden.
zaterdag 21 januari 2017

Plaatsen binnendeuren & 1 buitendeur

Ben aan het renoveren en zoek vakman om binnendeuren en 1 buitendeur te komen plaatsen.
zaterdag 21 januari 2017

Aardpen kloppen

30 januari komt de keurder de elektrische installatie keuren. Er moet nog een aardingspen geklopt worden. Wie heeft er nog tijd om dit tijdig te doen?
zaterdag 21 januari 2017

Airco installatie daikin wijzigen

Bestaande instalatie wijzigen te antwerpen, mechelsesteenweg 37 0488 60 70 71
zaterdag 21 januari 2017

Architect Verbouwing

We willen een kleine uitbouw (12m2) aan de achtergevel zetten en hebben een aannemer die dit kan doen. Aangezien we een buitenmuur veranderen is er een bouwaanvraag nodig. Ik zoek dus een architect die het nodig kan doen om een bouwaanvraag in te dienen.
zaterdag 21 januari 2017

Bouw kleine achterbouw 12m2

Onze bestaande achterbouw willen we volledig vernieuwen. We willen gerust helpen met afbreken en storten van beton. Echter hadden we graag de nieuwe laten zetten, we staan open voor suggesties maar zijn gebonden door ons budget. De bouw moet dienen voor stockage, wasmachine en droogkast alsook een douchecabine en toilet moeten er zijn, 1 deur-ingang en 1 raam of glastegels voor licht-inval. Totale grootte is ongeveer 4x3m. Graag info/prijs/suggesties aub !
zaterdag 21 januari 2017

Balkon herstellen

We willen graag ons balkon laten herstellen (oud rijhuis in oud-Borgerhout) Zowel het gietijzer als hout er bovenop zijn aan herstelling toe. Bij wie kunnen we hiervoor terecht?
zaterdag 21 januari 2017

Grond en funderingswerken

Graag had ik een prijsofferte laten opmaken voor een betonvloer van 38m² x 20 cm. Alsook een chape van 38m² en 8 cm dik.
zaterdag 21 januari 2017

PVC TUINHUIS in elkaar zetten

Palram Skylight 6x8 tuinhuis in elkaar zetten.
zaterdag 21 januari 2017

Reparatie rolluik

Het lint van mijn rolluik is doorgebroken waardoor mijn rolluik volledig dichtgevallen is.
zaterdag 21 januari 2017

Nazicht boiler

Ik wil graag een nazicht van mijn boiler (Junkers) in de badkamer. Hij werkt momenteel niet meer en er lekt water uit. Nicole Cornelis
vrijdag 20 januari 2017

Aansluiten radiatoren

Ik heb verschillende radiatoren die moeten aangesloten worden, ook de installatie van een vorstvrije kraan zou mogen en loodgieterij voor een hangtoilet. Deel van de materialen zijn reeds voorzien. MVG Christoph
vrijdag 20 januari 2017

Vocht in voorgevel

Ik heb vochtproblemen aan de voorgevel van mijn huis, zowel binnen als buitenkant. Daarnaast is er bij de buren vocht vastgesteld op de bovenverdieping. Men vermoedt dat de oorzaak aan mijn huis ligt (de schouw evt). Zou u kunnen langskomen voor een offerte?
vrijdag 20 januari 2017

Afwerking bijkeuken en zolder

Bijkeuken: plaatsen van vloer en wandtegels, wandafwerking, nieuw plafond, ventilatie, kast op maat + afwerkingspuntjes Zolder: laminaatvloer en klein timmerwerk
vrijdag 20 januari 2017

Vocht in voorgevel

Er is een vochtprobleem aan mijn voorgevel, zowel langs binnen als buiten zichtbaar. Daarnaast is er vocht vastgesteld bij de buren op de bovenste verdieping. Zij vermoeden dat de oorzaak mijn schouw is. Zou u kunnen langskomen voor een offerte?
donderdag 19 januari 2017

Gieten van gewapend beton

Gieten van gewapend beton (servitude) tussen 2 garageboxen te Wommelgem. Afmetingen : 7,50m x 4,90m.
donderdag 19 januari 2017

Montage van woonkamer en slaapkamer

Montage van slaapkamer en woonkamer: montage van meubles, bed.
woensdag 18 januari 2017

Aanbouw in houtskelet aan achterzijde op plat dak keuken

Graag hadden wij iemand gevonden voor een aanbouw in houtskelet op het 1ste verdiep van onze woning. Deze zou ongeveer 12 a 14 m²bedragen. Dit alles op het plat dak van onze keuken. Het dak van de bestaande woning heeft al een uitbouw dus daar dient rekening mee gehouden te worden. De raam van de huidige kamer willen we graag in het nieuwe stuk. Een kleiner raam hebben we reeds maar moet ook geplaatst worden. Het adres is in de gemeente Kapellen (Antwerpen). Vergunning is aangevraagd , en is reeds in behandeling , de werken mogen starten binnen de drie maanden.
woensdag 18 januari 2017

Kapotte schuifdeur herstellen

Offerte voor kapot schuifdeur.
woensdag 18 januari 2017

Plaatsing veluxraam in hellend dak zolderkamer

Plaatsing houten tuimelvenster, afmeting 66 op 98. (Afstand tussen de keepers is 84). Plaatsen veluxraam in een zolderkamer. Graag prijs van raam en montage incl. Btw
woensdag 18 januari 2017

Plaatsen van bad en betegelen rond bad herplaatsen leidingen en vervangen kraan

- Bad plaatsen. - Kader rond bad voor betegeling. - controle / herplaatsen leidingen. - Vervangen kraanwerk. Huidige douche zal voor plaatsing reeds uitgebroken worden door ons. Graag de werken zo snel mogelijk kunnen uitvoeren. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
woensdag 18 januari 2017

Plaatsen condensatieketel advies en prijs

Ik heb nu een radson top 2000 hr ketel van 16j oud. Hij werkt nog uitstekend mr ik zou graag toch een nieuwe willen voordat hij het begeeft. Ik heb info nodig over merken prijzen kwaliteit, een beetje over alles dus. Kan u mij helpen bij het kiezen en plaatsen v e nieuwe ketel.
dinsdag 17 januari 2017

(Gedeeltelijke) afbraak schoorsteen

We zijn ons dak aan het isoleren en willen een klein dakraam en oude schoorsteen laten uitbreken om zo het dak netjes te kunnen isoleren. Graag een offerte voor afbraak schoorsteen op het dak en dakraampje + dichtmaken van het dak.
maandag 16 januari 2017

Isoleren van de verwarminsbuizen in kruipruimte

Herisoleren van de verwarmingsbuizen in de kruipruimte. Graag de werken laten uitvoeren rond de periode van maart. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
maandag 16 januari 2017

Leegpompen en opkuisen water in kelder

Water uit kelder pompen, zo droog mogelijk maken en eventueel een oplossing voor het waterprobleem aanbieden. Leegpompen en opkuisen water in kelder door hevige regenval een half jaar geleden...

Partners

Partners van Casius