Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
559 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

maandag 24 september 2018

Waterput boren

Waterput boren tot diepte zonder ijzer. Geen pomp of aansluiting nodig. Drinkwaterput is ook nog een optie .
zondag 23 september 2018

Putboring voor aansluiting wc en wasmachine (en eventueel bad en douche)

put boring voor wc, wasmachine, bad, douche en sproeien van de tuin. Drinkbaar water is niet nodig! Onze loodgieter heeft destijds met de verbouwingen een darm (socorex) klaargelegd naar buiten om een put op aan te sluiten (binnen diameter 24 mm, buitendiameter 34,5 mm). Dit moet dus niet meer voorzien worden. Wel graag ook prijs van pomp. Kan er ook een prijs opgemaakt worden voor een put wanneer we geen bad en douche willen aansluiten? De doorgang naar de tuin is slechts 2m10. Hiermee dient rekening gehouden te worden.
zondag 23 september 2018

Houten gevelbekleding op achtergevel aanbrengen 30 m²

Betreft de renovatie van onze achtergevel waar nu een houten bekleding op zit die aan vervanging toe is. De gevel is in drie delen: gelijkvloers waar een klein oppervlak moet worden bekleed, eerste verdieping is ongeveer 30 m², tweede verdieping is een kleine erker. Bij de erker is er nu geen folie voorzien achter het hout. Er zit op gelijkvloers een groot shuifraam, op eerste verdieping 2 ramen en het derde deel zit ook een raam in.
zaterdag 22 september 2018

Plaatsing centrale verwarming en isolatie dakwerk van appartementen

Ik wil in 3 appartementen afzonderlijke centrale verwarming plaatsen, graag HR ketel plaatsen. Plaatsen van 6 radiatoren. Daarnaast wil ik een plat dak isoleren ongeveer 220 m².
woensdag 19 september 2018

Gevelbekleding plaatsen

Voor een nieuwbouw met een gevelstuk van 15m² plus poort bekleden in hout . We hebben ook interesse in gelakt aluminium, cortenstaal (roestkleur).
dinsdag 18 september 2018

Fundering tuinhuis plaatsen

Wij zoeken iemand die achteraan in onze tuin een fundering in beton kan plaatsen voor ons toekomstige tuinhuis. Het betreft een tuinhuis van ongeveer 2 op 3 meter.
dinsdag 18 september 2018

Tegel aan de trap herstellen

Herstelling van een getegelde trap. Een tegel is beschadigd ,de scherpe kant moet hersteld worden .
maandag 17 september 2018

Keldergat afdekken met roosters

Het is voor het afdekken van 5 keldergaten. Ongeveer 1 meter.
maandag 17 september 2018

Ikea bed ‘Brimnes’

Er zou een bed van 140 x 200 gemonteerd moeten worden. Het bed heeft een opbergruimte aan het hoofdeinde en lades.
zondag 16 september 2018

Oude vloer verwijderen en nieuwe vloer leggen 80 m²

Voor een renovatie: Oude vloer verwijderen : vinyl op tegels op zavel. Basis nieuwe vloer leggen: inclusief beton gieten, isolatie en chape. Voor een oppervlakte van 80 m².
zondag 16 september 2018

Nieuwe veranda deur plaatsen in hout of pvc

Nieuwe deur plaatsen in de veranda, bij voorkeur in hout. PVC mag eventueel ook.
zondag 16 september 2018

Plaatsen van pellet kachel

Plaatsen van een nieuwe pellet kachel. Gat boren voor de afvoer, en bevestigen.
zondag 16 september 2018

Vaste houten trap naar zolder plaatsen+trapgat maken

Ik wil een vaste houten trap laten maken naar de zolder, van eerste verdiep naar de zolder. De trap zal tegen de muur komen zonder leuning. Er moet ook een trapgat gemaakt worden.
zaterdag 15 september 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Badkamer renoveren : ongeveer 9 a 10 m². Met inloopdouche, vast bad, enkele lavabo meubel met spiegelkast, hoge kast, eventueel met tegelwerken. Twee aparte toiletten, waarbij bestaande toiletten vervangen moeten worden door hangtoiletten en bestaande lavabo's vervangen door nieuwe handwassers. Stopcontacten bijmaken in keuken + extra afvoer wasmachine..
vrijdag 14 september 2018

Waterput boren voor tuin te besproeien

Nieuwe waterput boren, met diepte 12 tot 15 meter. Men moet geen pomp voorzien, deze is beschikbaar van andere regenput, wel aansluiting maken.
donderdag 13 september 2018

Klusjes uitvoeren in kantoor

Het betreft een vernieuwing van een kantoorruimte die reeds is uitgevoerd maar waar nog enkele nazorg punten verzorgd moeten worden. Het gaat om de volgende punten: - ophangen van kaders, whiteboards, schabje, darts, ... - opkitten van keukenblok - een klein stuk van een systeemplafond herstellen (+/- 2 à 3 m2) - waterleiding afstoppen - kastdeuren afstellen (- verlichting in 1 vergaderzaal ophangen)
woensdag 12 september 2018

Badkamerrenovatie met X2O materiaal

Volledige badkamerrenovatie met bad, douche, meubel en toilet. De badkamer is 2.5 op 3.5 meter. Ook een nieuwe indeling van de badkamer. Opnieuw betegelen.
dinsdag 11 september 2018

Herbekleden of vervangen van dakgoot in pvc

Herbekleden of vervangen van dakgoot in pvc met begroeide wilde wingerd Oude pvc met begroeiing wilde wingerd verwijderen (niet de muren) dakgoot is 13m lang en onderkant van de dakgoot is 60 cm lang hoogte De onderkant v/d dakgoot is 3. 20m - vrijstaand huis voorkant van dakgoot is een stuk los.
dinsdag 11 september 2018

Muren afbreken en de vloer egaliseren

Ik wil 2 steunmuren van 5m breed in een feestzaal afbreken en poutrel in zetten. Ik zou ook graag de vloer willen rechtmaken. tussen beide ruimtes het gaat toch over een verschil van 30cm
maandag 10 september 2018

Beerput en waterput herstellen

Opknappen en herstellen van een beerput en een regenwaterput. Regenwaterput vermoeden we van 5000 liter. Er is ook nog geen pomp aanwezig.
maandag 10 september 2018

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut Capri 295 x 248 cm met roofing laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Eventueel blokhut via de vakman aankopen
woensdag 5 september 2018

Voorbereidende werken voor aardgasaansluiting-sleuf graven

We hebben momenteel stookolie en willen overschakelen op gas. We hebben reeds toelating van Eandis, maar er dient nog een werkput en sleuf gegraven te worden tot aan de straatkant ongeveer voor een lengte van 6 a 7 meter. Deze sleuf loopt over/onder onze oprit.
dinsdag 4 september 2018

Put slaan voor tuin beregening

Ik wil een put laten slaan voor tuin beregening.
zondag 2 september 2018

Tegelwerken uitvoeren en kast herstellen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: betegelen wc en betegelen keuken: materiaal is in ons bezit + schrijnwerkerij kasten slaapkamer (deuren er voor zetten).
dinsdag 28 augustus 2018

Verlichting aanpassen en loodgieterswerkjes uitvoeren

Aantal klusjes , 10 spotjes omschakelen naar 220 volt. Lekkende afvoer spoelbak. Lekkende buitenkraan. Buitenverlichting plaatsen.

Partners

Partners van Casius