Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen.

393 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: balkons vergroten van appartement, terrasoverkapping in hout maken, schilderwerken in huis uitvoeren, vloer en plinten plaatsen en inkorten deuren, gietvloer plaatsen op 65m², afwerken plat dak, afwerken gerenoveerd huis, terras vernieuwen met duurzaam hout, metsen authentieke open haard, zonnepanelen plaatsen, rioleringswerken uitvoeren, vochtproblemen in kelder verhelpen, beton storten binnen en buiten voor magazijn, steken van regenwaterput, voegen nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

woensdag 16 augustus 2017

Plaatsen brievenbus

Plaatsen van een brievenbus. Het betreft een logistieke site. Dit mag een heel simpele brievenbus zijn, te bevestigen aan de gevel. Graag een model gelijkaardig aan het model dat nu reeds hangt. Zou te bevestigen zijn aan de linkerkant van de deur.
maandag 14 augustus 2017

Flexibel in schouw vervangen

Wij dienen de flexibel in onze schouw te vervangen. Het gaat om een flexibel van de aardgasketel, deze wordt gebruikt voor de afvoer van rookgassen. De flexibel is ongeveer 15m lang.
zaterdag 12 augustus 2017

Terrasoverkapping in hout maken

Wij willen een overdekt terras plaatsen naast het zwembad. Afmetingen terras +/- 9. 7 m x 3. 8 m. Ook zonnepanelen plaatsen op het afdak.
donderdag 10 augustus 2017

Klussen in huis

Luster na te kijken en goed te fixeren.
woensdag 9 augustus 2017

Ikea keukenkast monteren

Ikea hoek keukenkast monteren ,van 2 m links 3 m rechts met hangkast.
maandag 7 augustus 2017

Herstellen klink schuifraam

De klink van de schuifraam is afgebroken. Deze moet hersteld worden.
maandag 7 augustus 2017

Chauffage afsluiten en wegnemen

In onze dressing een chauffage afsluiten en wegnemen. Concreet staat de chauffage op een parketvloer en moet ze boven de vloer worden afgesloten met een "stukje" buis van max 5cm omdat dit past onder de voet van de dressingkast.
maandag 7 augustus 2017

Dubbelwandige Inox schouw plaatsen

Ik zoek iemand die zeer snel een dubbelwandige inox schouw van open haard kan vervangen. We hebben een brand gehad en nu mogen de heropbouwwerken starten. Vooraleer ze gyproc plaatsen zo eerst de schouw willen laten vervangen. Graag zo snel mogelijk want de werken starten volgende week.
zondag 6 augustus 2017

Diverse klussen uitvoeren

Diverse klussen uitvoeren: keukenblok van ongeveer 2 m op 1 m plaatsen, 2 à 3 keukenkastjes hangen, mogelijks nieuwe dampkap hangen.
woensdag 2 augustus 2017

Keldergaten afdekken

Tijdens de straatwerken zijn beide glazen kelderdeksels beschadigd en dienen deze vervangen te worden. Afmetingen tot tegen de gevel ongeveer : Kelderdeksel 1 : 63 cm op 31,5 cm Kelderdeksel 2 : 78,5 cm op 30,5 cm Kelderdeksels dienen voorzien te worden van verluchting Hoeft niet in glas maar voorzien van verluchting.
maandag 31 juli 2017

Een opening boren voor verluchting te plaatsen

Een opening te laten boren om een verluchting voor een badkamer te maken . Gat boren van buiten naar binnen op een hoogte van +- 6 à 7 meter .
maandag 31 juli 2017

Spiegelkast monteren en lavabo hermonteren

Wij hebben een hangende lavabo in de badkamer die naar beneden is gekomen. We willen hem graag (steviger) hermonteren maar hebben daarbij graag hulp van een kenner. Daarnaast hebben we voor boven deze lavabo ook een spiegelkast gekocht die nog in de doos zit en eveneens gemonteerd moet worden. Kenner moet kunnen beoordelen wat nodig is voor stabiliteit (oude muren) en de montage doen.
zaterdag 29 juli 2017

Afdekken keldergaten in voortuin

Afdekken van 2 keldergaten in voortuin om te beschermen tegen regeninval. Keldergaten afdekken met glas ? hout ?.
zaterdag 29 juli 2017

Gietvloer plaatsen op 65m²

Er moet gietvloer gelegd worden. Beneden is dit 65 m² met vloerverwarming. Dit is nieuwbouw. Badkamer vloer en wand nog te bespreken qua materialen.
woensdag 26 juli 2017

Afgraven zand en afvoeren

Oprit afgraven en zand afvoeren, plusminus 100m², 4 a 5m3
woensdag 26 juli 2017

Ophangen van kunstwerken en schilderijen

Schilderijen ophangen in een appartement.
maandag 24 juli 2017

Herstelling lekkage lichtstraat

Onze lichtstraat lekt op een aantal plaatsen. Herstellen van lekkages aan lichtstraat. Lichtstraat van 3 m.
zondag 23 juli 2017

Regenwaterput, zwemvijver waterdicht maken

ik heb een zwemvijver die nooit is afgeraakt, deze wil ik nu ombouwen naar een waterput, hij moet nog waterdicht gemaakt worden voordat ik er welfsels laat opleggen. De exacte afmetingen moet ik nog nemen, maar hij is ongeveer 8m op 3m en2m diep.
zondag 23 juli 2017

Keldergat afdekken en lint rolluik vervangen

Ons keldergat ligt na verbouwingen sinds enige tijd open bloot en we willen dit graag met een rooster laten afdekken. Afmeting ongeveer 70x30cm. Tevens moet één van de linten van onze rolluiken vervangen worden, want dit is beginnen rafelen en we durven het rolluik niet meer op of neer te laten. Lint = ca. 1,6 cm breed - raam = ca. 240 cm hoog.
zaterdag 22 juli 2017

Deuren herstellen en achtermuur schilderen

Binnendeuren herstellen en achtermuur schilderen. Tegels plaatsen (nog niet in bezit). En nog enkele klussen.
zaterdag 22 juli 2017

Afbraak van chalet en opruimen terrein

Ik wil een houten chalet laten afbreken, en terrein leeg maken.
woensdag 19 juli 2017

Balkons vergroten van appartement

Graag willen wij met alle 9 eigenaars die momenteel een balkon hebben op een verdieping, onze balkons van 90 cm laten verbreden. Het betreft een woonblok van 12 appartementen met drie verdiepingen.
woensdag 19 juli 2017

Beton storten binnen en buiten voor magazijn

Beton storten binnen en buiten ongeveer 500 m² voor magazijn.
woensdag 19 juli 2017

Klussen in huis uitvoeren

Horizontale lamellen omhoog hangen in 2 slaapkamers, douchescherm aan bad (ook raad in welk douchescherm best kopen) plaatsen , spots in keuken omhoog hangen.
maandag 17 juli 2017

Afbraakwerken uitvoeren

Afbraakwerken : bezetting, houtconstructies, ramen, leidingen ...

Partners

Partners van Casius