Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen.

366 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: bouw rijtjeswoning in houtskelet en nul-energie, renovatie appartement, grondwerken uitvoeren en kelder plaatsen, bakons vergroten van appartement, aanleggen van een speelplaats voor tijdelijke school, volledige huis schilderen, houten gevelbekleding met isolatie, schilderwerken in huis uitvoeren, vloer en plinten plaatsen en inkorten deuren, gevel bekleden met sidings, aanleg oprit, plaatsen van afsluiting met geautomatiseerde hekken, trapgat verplaatsen, afwerken plat dak, afwerken gerenoveerd huis, terras vernieuwen met duurzaam hout en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

woensdag 19 juli 2017

Bakons vergroten van appartement

Graag willen wij met alle 9 eigenaars die momenteel een balkon hebben op een verdieping , onze balkons van 90 cm laten verbreden. Het betreft een woonblok van 12 appartementen met drie verdiepingen.
woensdag 19 juli 2017

Beton storten binnen en buiten voor magazijn

Beton storten binnen en buiten ongeveer 500 m² voor magazijn.
woensdag 19 juli 2017

Klussen in huis uitvoeren

Horizontale lamellen omhoog hangen in 2 slaapkamers, douchescherm aan bad (ook raad in welk douchescherm best kopen) plaatsen , spots in keuken omhoog hangen.
maandag 17 juli 2017

Afbraakwerken uitvoeren

Afbraakwerken : bezetting, houtconstructies, ramen, leidingen ...
maandag 17 juli 2017

Bad emailleren

Oud gietijzeren bad heeft nieuwe laag email nodig.
zondag 16 juli 2017

Rolluiken herstellen

Herstellen van 2 van rolluiken: Bij de ene gaat hij niet meer omhoog omdat het touw in twee is en moet dus vervangen worden. Bij de andere waren we zelf al aan het werk geweest maar dit is niet helemaal gelukt dus die moet ook hersteld worden.
zondag 16 juli 2017

Zonnepanelen laten plaatsen

Ik zou zonnepanelen willen laten plaatsen. Dak 4 op 4 m , schuin dak met velux in het midden.
zondag 16 juli 2017

Houten platen zijwand vervangen

Het terras is bankirai. Van deze bankirai lopen dwars platen naar de grond, deze platen moeten vervangen worden. Net over de grens 25 km van Antwerpen.
zaterdag 15 juli 2017

Olieput in garage dichten door beton te storten

Ik wil graag een olieput in een garage dicht laten maken met beton. De oppervlakte is ongeveer 5 m lang, 1 m breed, 0,5m diep.
zaterdag 15 juli 2017

Regenwaterput plaatsen

Wij overwegen plaatsing regenwaterput in kruipkelder van ca 120 cm hoogte.
zaterdag 15 juli 2017

Lampen ophangen

Ik wil 6 hanglampen laten hangen en 1 andere lamp
woensdag 12 juli 2017

Uitbreken beton tegels

Uitbreken van betontegels (zichtbaar op foto) in gebouw. Bereikbaar door grote toegangspoort (iets hoger dan normale garage). Oppervlakte max 70 m², diepte 10 cm. Afvoeren kunnen we eventueel (afhankelijk van prijs hiervoor) zelf doen.
dinsdag 11 juli 2017

Klussen in huis en elektriciteit aanleggen

Voor een nieuwe kamer (ruwbouw met ramen en deur reeds OK) zoek ik iemand die elektriciteit kan leggen en leidingen voor verwarming zodat we deze kamer verder kunnen afwerken. Afmetingen 6 m x 3.5 meter.
maandag 10 juli 2017

Bekleden tuinkamer met rockpanel

Wij willen een tuinkamer bekleden met rockpanel, als ook een dak rand plaatsen op de reeds aanwezige epdm
zondag 9 juli 2017

Schouw en kachelbuis verwijderen

Ik wil graag de schouw van mijn dak laten verwijderen alsook de losstaande niet-dienstdoende kachelbuis die vertrekt van de zolderverdieping en door het dak steekt (zie foto). De schouw is een niet gemetste constructie die rond de uitstekende kachelbuis is gebouwd.
zondag 9 juli 2017

Maken van smeedijzer rek

Het maken van een smeedijzeren rek. Na opmeting.
zaterdag 8 juli 2017

TV monteren aan holle wand

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met televisies monteren aan holle wanden. Wij hebben een nieuwe 49 inch televisie met ophangbeugel met groot draagvlak gekocht maar durven deze niet zelf te bevestigen uit angst dat de muur het niet kan houden. Graag professionele en betaalbare klusser gezocht die ons zsm hierbij kan helpen!
vrijdag 7 juli 2017

Scharnieren in kast plaatsen

Scharnieren in kast plaatsen, mis precies een paar gaatjes
donderdag 6 juli 2017

Herstellen van elektrische rolluiken

1 kamer rolluik geblokkeerd (elektrisch) ong 240 x 230 cm. We hebben voor de blokkage een schurend geluid gehoord en plots was het geblokkeerd 1 kamer rolluik zelfde afmeting (elektrisch) door elektrisch rolluik naar boven te doen zonder veiligheidpin door rolluik te ontgrendelen
donderdag 6 juli 2017

Houten voordeur herstellen met elektrisch slot

Wij willen onze houten voordeur laten repareren. Het is een dubbele deur in goede staat, maar we willen er graag borstels in onderaan, alsook een nieuwe steekpen in de vaste vleugel en een elektrisch slot (kabel is voorzien).
donderdag 6 juli 2017

Volledige huis schilderen

Ganse woning schilderen: Gelijkvloers: 88 m² muren, 71 m² plafond, 2 deuren Eerste verdieping: 140 m²muren, 62 m² plafond, 6 deuren Tweede verdieping: 100 m² muren, 31 m² plafond, 2 deuren, 2 veluxen We krijgen de sleutel van de woning 7 augustus. Is het mogelijk om in die week te komen schilderen?
woensdag 5 juli 2017

Steenkorven afsluiting plaatsen en goten in tuin leggen

Er zouden twee goten moeten komen in de tuin en een nieuwe afsluiting (steenkorven) aan de oprit dit zou ongeveer een 10 meter zijn en de hoogte ongeveer 1 meter.
woensdag 5 juli 2017

Muur en vloer herstellen na waterschade

Vloer opschuren en muur bezetten. Ook kijken of het bad terug afgekit kan worden.
woensdag 5 juli 2017

Opkuisen bouwgrond

Wij zijn nog op zoek naar iemand die onze bouwgrond kan opkuisen. Liefst zo spoedig mogelijk. Het gaat voornamelijk over het verwijderen van boomstronken, de afbraak van een garage, het verwijderen van betonnen palen, een betonblok en ander afval op de bouwgrond. De bouwgrond mag ook wat verhoogd worden, aangezien we iets lager dan de buren zitten.
woensdag 5 juli 2017

Verplaatsen omheining

Huidige omheining is geplaatst zonder rekening te houden met Perceel grens. Moet verplaatst worden naar perceel grens na opmeting landmeter, gelijkaardige materiaal moet gebruikt worden, poort plaatsen + poort plaatsen bij de carport Lengte omheining is ongeveer ±65 m + ±20 m + ±70 meter. Hoogte 1 m 60 meter. Houten palen.

Partners

Partners van Casius