Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen.

294 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: prijsofferte ruwbouw HOB, verbouwen benedenverdieping, alleenstaande huis laten afbreken, renoveren van appartement, zonnepanelen plaatsen, vloerder nieuwe tegelvloer plaatsen en oude verwijderen in schoolgebouw, verbouwing uitbreiden keuken en badkamer, renovatie huis, afwerking nieuwbouw huis, electricien Brussel herinstalleren vernieuwen gemeenschappelijke ruimtes, steen metsen rond houtskeletbouw, terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen, garage bouwen met puntdak, verwijderen van afsluiting , sparren, en plaatsen van nieuwe tuin schermen, onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

maandag 20 februari 2017

Hangterras

Ik woon in Wommelgem in een appartement op het 2 de verdiep. Graag zou ik mijn huidig terras ( beton) graag afbreken en een nieuw terras ( stalen ) plaatsen.
maandag 20 februari 2017

Dak herstellen en isoleren

Dak met Boomse pannen herstellen. Dakvenster plaatsen. Dak isoleren. Tevens de goten eens nakijken. Eigen pannen in bezit.
zondag 19 februari 2017

2 klussen: 6 binnendeuren ophangen en woonkamerrenovatie

In woonkamer moet de open haard/ c.q. tv meubel van natuursteen en schouw (in de schouw zit geen asbestpijp! ) uitgebroken worden. Muren moeten worden gestuct en met spachtelpoets. Plafond moet worden gerepareerd en sierlijstplafond moet gerepareerd worden.
zondag 19 februari 2017

Klussen in huis

Ik zoek een ervaren klusjesman voor de volgende dingen: 1 hanglamp demonteren en een nieuwe monteren 1 plank ophangen 1 Neon lamp bevestigen aan de muur Verschillende schilderijen ophangen Wasmachine Toevoer slang vastlijmen aan de afvoerbuis (wasmachine) Steunblad tussen was- en droogmachine bevestigen Heb geen gereedschap in huis
zondag 19 februari 2017

Herstellen van vloer en muur

Tegelvloer lichtjes verzakt. Terracottategels terug gebruiken na herdtelling. Riool regenwatet onder deze vloer (pvc).
zondag 19 februari 2017

Klussen in huis

Ik wil de elektriciteit splitsen . Is nl 1 meter voor het heel gebouw waar er een appartement zit en een handelspand . Graag wil ik een appart meter voor de appartement en 1 voor de handelspand.
zondag 19 februari 2017

Klus in keuken

Opsporen van kort sluiting in keuken
zondag 19 februari 2017

Tuingrond gelijk trekken zodat ik zelf grastapijt kan leggen

Ik wil gewoon dat de grond gelijk getrokkrn word
zondag 19 februari 2017

Plaatsing blokhut IRIS

Graag willen wij onze blokhut Iris 5. 30 x 4. 10 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inclusief dakgoten en shingles.
zondag 19 februari 2017

Tuinhuis in houtcomposiet

We zouden graag een tuinhuis zetten in houtcomposiet om het onderhoud te beperken afmetingen zijn ongeveer 300cm x400 cm er ligt al een harde ondergrond in beton.
zaterdag 18 februari 2017

Vaste trap naar zolder misschien een nieuw gat maken en ander dicht doen

Voor de veiligheid van onze kinderen een dichte vaste trap naar de zolder. Nieuw gat maken ander gat dicht , zal een stuk muur moeten afgebroken worden waar de trap zou moeten starten. Ik wil een idee hebben wat dat mij gaat kosten. In juni kunnen we er pas in
zaterdag 18 februari 2017

Gracht overwelven

Voor mijn bouwgrond is er een gracht van ongeveer 1,5m diep. Hierin moet een betonbuis komen van 50cm diameter en 5m lengte. Vervolgens aangesterkt met beton. Er moet een vrachtwagen van minstens 20 ton over kunnen rijden.
vrijdag 17 februari 2017

Klussen in huis uitvoeren

Schilderen van gehele studio Planken en rekjes ophangen Plinten vervangen
donderdag 16 februari 2017

Terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen

Ik wil aantal klussen laten uitvoeren: afbreken van de veranda , terras aanleggen 1 s te verdieping beton of staal constructie, met trap naar tuin, en alle afwerkingen. Graag advies en prijsofferte. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.
donderdag 16 februari 2017

Inslijpen kabels om verlichtingsarmaturen op te hangen

Elektricien: Graag het inslijpen van bekabeling om enkele verlichtingsarmaturen op te hangen op een appartement.
woensdag 15 februari 2017

Garage bouwen met puntdak

Wil een garage laten bouwen van 10 m op 10 m met puntdak en tussen wand op 5 m over de gehele lengte.
woensdag 15 februari 2017

Uitlaat dampkap plaatsen verleggen van living naar berging via vals plafond

Het gaat over een recuperatie dampkap. De uitlaat komt nu in de living. Wij willen hem verleggen naar de berging, dit door een nieuwe buis te steken in het vals plafond.
maandag 13 februari 2017

Voorbereidende werken

Voorbereidende werken installatie nieuw keuken meer bepaald verplaatsen en inwerken van twee stopcontacten verplaatsen en inwerken van aan en afvoer warm en koud water plus chape en pleisterwerk.
zondag 12 februari 2017

Gevelboring kabel telenet

Er moet een gevelboring komen voor de kabel van Telenet.
zondag 12 februari 2017

Betonplaat te verkleinen aan zwembad

Wij hebben in de tuin een zwembad liggen waar een betonplaat rond ligt van 20 cm dik. Wij willen de betonplaat verkleinen.
zondag 12 februari 2017

Renovatie huis

- Installeren douche - inloopdouche. - Buitendeur plaatsen. - Verwarming verplaatsen (1 radiator) - Muurtje afbreken (binnen in keuken) - Nieuwe vloer leggen ongeveer een 8 m². - Gasleiding verleggen.
zondag 12 februari 2017

Vaatwasser installeren inbouw

Ik wil mijn vaatwasser ingebouwd laten installeren, maar er is geen voorziene plaats en geen extra leidingen en kraantje.
zondag 12 februari 2017

Klus terras zonnetent bevestigen aan gevel

Zonnetent bevestigen aan gevel, terras, gelijkvloers. Tent 4 meter.
vrijdag 10 februari 2017

Schouw van boiler verbreden

Het betreft een appartementsgebouw met langs weerszijden 3 appartementen. Mijn appartement bevindt zich op de eerste verdieping en de ketel moet vervangen worden. Echter zou er moeten worden nagekeken of de schouw breder kan worden gemaakt zodat mijn onder- en bovenbuur hun ketel (die nog perfect werkt) niet op dezelfde moment moeten vervangen.
donderdag 9 februari 2017

Gat boren aan de buitenkant van de muur

Gat boren aan de buitenkant van de muur voor afvoer mobiele airco. Opening is 120 mm.

Partners

Partners van Casius