Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Aartselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Aartselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Aartselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Aartselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Aartselaar:

Gepolierde onderplaat gieten

We gaan een tuinhuis van 3m op 3m plaatsen en willen er een betonnen gepolierde vloer onder. In de tuin is er al plaats voor, afgebakend met boordstenen. Daar ligt nu gewoon grond in met een worteldoek en kiezel erop.

Vernieuwen terras Bel-etage

Ik wil mijn terras (Bel-etage ) laten vernieuwen ongeveer 15 a 18 vierkante meter . ik heb een voorkeur voor Tegels . Mogelijk moet er isolatie ook geplaatst worden

Houten binnendeur herstellen

Door het te hard sluiten van een houten binnendeur, is 1 van de houten op liggende balkjes losgekomen. Onze huurovereenkomst loopt af, dus die deur hadden we graag hersteld gezien. Een klusman , is een klein werk. Dringend werkje.

Keuken demonteren

Voor installatie van een nieuwe keuken wil ik de oude keuken laten demonteren.

Schoorsteen laten vegen

Onderhoud schoorsteen. Deze zit blijkbaar deels verstopt en er is warmteterugslag.

Vervangen keerklep waterleiding

Terugslagklep waterleiding - gemakkelijk te bereiken in garage bovengronds - ik heb nog geen klep aangekocht

Expansievat plaatsen

Een extra expantievat plaatsen want die in de ketel steekt is stuk, ik heb plaats om aan buitenkant 1 te plaatsen , het is een junkers.

Verbouwing van woning steken van poutrel

We willen een steunmuur tussen onze keuken en living uitbreken. We moeten hiervoor de juiste documenten en plannen indienen bij de gemeente. Kunt u ons hierbij helpen en hoeveel zouden u diensten kosten ?

Uitgraven grond

Graag offerte uitgraven bouwput 1179 m³ afvoeren 960 m³ aanvullen 210 m³ met grond op werf

Klusjesdienst voor kleine klusjes

Ik zou graag mijn garage opkuisen, naar containerpark zaken vervoeren. Bedden uiteen halen en naar de zolder doen. Meubelen verzetten enz.