Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

Trapgat maken betonnen vloer zolder

Ik wil een zolder laten renoveren en hiervoor moet een opening gemaakt worden in een betonnen vloer voor een vaste zoldertrap. De vraag om te bekijken of dit nodig is met architect?

Plaatsen grote rolluiken en vliegenramen op maat

We zoeken iemand die onze oude rolluiken er kan uithalen, twee nieuwe kan plaatsen. Daarnaast zouden we ook twee vliegenramen (buiten zijde) op maat willen laten maken.

Herstellen van de schade aan de muren door een waterlek

Herstellen waterschade na waterlek in de dakgoot. Schade is enkel in hoek van kamer en is slechts 2.5m hoog en 1m breed.

Put plaatsen in kelder voor pomp te zetten

Put met dompelpomp plaatsen. Kelder staat steeds nat bij hevige regen.

Sleuf graven voor aansluiting gas

- Graafwerken greppel voor een gasaansluiting - Afstand rooilijn tot woning: ongeveer 17 meter (+ 1m50) - Graafwerken in onverharde zone (gras) - Hindernissen: tuinmuurtje (ondergraven mogelijk?) - Hoek van 90° aan verhard tuinpad tot muur woning (afstand: ongeveer 1m50) - Vereisten Fluvius: * Sleuf minimum 60 cm en max. 70 cm onder het maaiveld * Aan gevel een buitenput van 1 x 1x 1 m (l x b h)

Reden van water in de kelder moet uitgezocht worden

Ik heb water in de kelder en het moet uitgezocht worden vanwaar het komt. Mogelijks van de sceptische put.

Dampkap afzuiging apart maken

Dampkap afzuiging apart maken. Dampkap buur komt in zelfde afvoer al zijne.

Uitdiepen kelder

Uitdiepen kelder. Huidige kelder net hoog genoeg om in te staan. 1m dieper uitgraven. Zwemmachine installeren die ook weer dieper moet uitgegraven worden. Geen idee hoe diep huidige funderingen zijn. Oppervlakte is ongeveer 80m². Huis dateert uit 1800 waar al veel in gerenoveerd is geweest.

Kelder leegpompen en opruimen

Leegpompen kelder van 17m² die ongeveer 30cm ondergelopen is.

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Opsporen lek en schade van 2mx3m herstellen in keuken, steunmuur en plafond.