Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen of directe omgeving.

522 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: volledige verbouwing van A tot Z, huis verbouwen met nieuwe elektriciteit en verwarming, voegwerken uitvoeren voor nieuwbouw, zonnepanelen plaatsen op schuin dak, plaatsen van poutrels en nieuwe muren, gas en verwarming installeren, verbouwing rijwoning met inrichting praktijk kinesitherapie, voor en zijgevel bekleden en isoleren, moderne keuken met inbouwtoestellen, architect plannen uittekenen, vernieuwen dak met velux, herstelling van elektriciteit keuringsverslag, hR Combi ketel plaatsen, houten thermowood gevelbekleding zonder isolatie, dringend schilderwerken voor muren en plafonds appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

Opkuisen kelder

Er hebben ratten gezeten in ons privégedeelte van de kelder. Dit heeft een kleine oppervlakte van ongeveer 1 op 3 meter. Deze zou gereinigd moeten worden (verwijderen uitwerpselen en ontsmetten ruimte) ook is er een gat dat gedicht zou moeten worden om te voorkomen dat er opnieuw ratten zouden kunnen binnenkomen.

Houten terras IPE aanleggen

Houten terras aanleggen : Circa 60 vierkante meter IP te leggen op betonen ondergrond.

Schilderswerken en klussen in nieuwbouw

Is voor een nieuwbouw: Muur,plafond,en deur- schilderen voor 1 woonkamer en 4 slaapkamers en andere kleine ruimtes. Rails gordijnen ophangen voor 9 ramen,en 18 hanglampen ophangen.

Douchestang monteren

Ik heb een klein probleempje in de badkamer. De douchestang die er gemonteerd is staat veel te laag. Deze douchestang zou meer hoger moeten gemonteerd worden, of naar boven verschoven moeten worden.

Muren plafond en parket herstellen na waterschade

Muren en plafond van 2 kamers herstellen. Parket in de hoeken is zwart van het vocht. Muren kelder ook herstellen.

Betonnen vloer gieten voor tuinhuis

Betonnen vloer leggen: Fundatie vloer voor een tuinhuisje van 2. 40 m x 3. 60 m en 4 steungaten voor car poort zoals op bijgevoegde foto.

Kruipkelder reinigen

Graag hadden we onze kruipkelder laten opkuisen. Deze heeft een betonnen vloer. We denken dat onze kruipkelder zo'n 50 m² groot is. Er ligt wat zand en er zijn enkele plassen water.

Herstellen keuken en houten vloer

Door een lek aan de lavabo is er schade aan de keuken en de houten vloer. Herstellen.

Dringend vernieuwen van pvc afvoerbuis onder terras

Vernieuwen pvc afvoerbuis van terras ( is volledig toe, het water kan niet weg, is verstopt.) Dit is onder het terras. Graag dringend herstellen. Dit is op de 9 de verdieping , 9 a.

Plaatsen van dakterras en omheinen

Het plaatsen van een dakterras in de goedkoopste uitvoering met een omheining van 1. 20 m hoog rondom 3 zijden. Dit mag in hout of een andere uitvoering. Geplaatst op de 5 e verdieping. Breedte terras 7. 5 m x 3. 6 m Omheining: 3. 6 m + 7. 5 m + 3. 6 m. Graag zo snel mogelijk de werken kunnen uitvoeren.

Opsporen oorzaak vochtprobleem

Vocht in muur vermoedelijk afkomstig van de buren, graag oorzaak vochtprobleem achterhalen zodat dit kan voor leggen aan verzekering. (eventueel ook herstelling).

Controleren asbest in vloer en indien nodig nieuwe vloer plaatsen

Mijn ouders hebben een woning van rond 1960 waarbij de vloer (vinylachtig) plaatselijk loskomt. Zij zouden voor de zekerheid graag laten controleren of deze vloer asbest bevat. Het betreffen 2 afzonderlijke vloeren waarvoor ze deze analyse zouden willen laten uitvoeren. Nakijken afhankelijk van resultaat een nieuwe vloer leggen.

Afdak met plexi platen te vervangen

Vervanging van de plexi platen op hellend dak. Dit is een afdak achter het gebouw. Over een lengte van 12 meter

Herstellen bevestigingssysteem garagepoort

Herstellen van een oude handmatige garagepoort. Dit is een metalen garagepoort en de frame is in hout. Betreft een kantelpoort met een bevestigingssysteem aan de muur.

Moderne keuken met inbouwtoestellen

Moderne keuken in lichte kleur:Rechte keuken van 3 m 65 met onder en bovenkasten en elektro + los elementen van 1 m 30B en 1 m 50 hoog met elektro te plaatsen in een nieuwbouw woning. Elektriciteit eventueel doortrekken/aanpassen.

Herstellen pleisterwerk na lek

Pleisterwerk: stuccen. Na een lek in ons dak, zoeken we iemand die het pleisterwerk op een muur een stuk afkapt en opnieuw bepleistert. De grootte is ongeveer 3 vierkante meter. Graag zo snel mogelijk.

Flexibel in schouw vervangen

Wij dienen de flexibel in onze schouw te vervangen. Het gaat om een flexibel van de aardgasketel, deze wordt gebruikt voor de afvoer van rookgassen. De flexibel is ongeveer 15m lang.

Klussen in huis

Luster na te kijken en goed te fixeren.

Chauffage afsluiten en wegnemen

In onze dressing een chauffage afsluiten en wegnemen. Concreet staat de chauffage op een parketvloer en moet ze boven de vloer worden afgesloten met een "stukje" buis van max 5cm omdat dit past onder de voet van de dressingkast.

Spiegelkast monteren en lavabo hermonteren

Wij hebben een hangende lavabo in de badkamer die naar beneden is gekomen. We willen hem graag (steviger) hermonteren maar hebben daarbij graag hulp van een kenner. Daarnaast hebben we voor boven deze lavabo ook een spiegelkast gekocht die nog in de doos zit en eveneens gemonteerd moet worden. Kenner moet kunnen beoordelen wat nodig is voor stabiliteit (oude muren) en de montage doen.

Afdekken keldergaten in voortuin

Afdekken van 2 keldergaten in voortuin om te beschermen tegen regeninval. Keldergaten afdekken met glas ? hout ?.

Keldergat afdekken en lint rolluik vervangen

Ons keldergat ligt na verbouwingen sinds enige tijd open bloot en we willen dit graag met een rooster laten afdekken. Afmeting ongeveer 70x30cm. Tevens moet één van de linten van onze rolluiken vervangen worden, want dit is beginnen rafelen en we durven het rolluik niet meer op of neer te laten. Lint = ca. 1,6 cm breed - raam = ca. 240 cm hoog.

Beton storten binnen en buiten voor magazijn

Beton storten binnen en buiten ongeveer 500 m² voor magazijn.

Bad emailleren

Oud gietijzeren bad heeft nieuwe laag email nodig.

Bekleden tuinkamer met rockpanel

Wij willen een tuinkamer bekleden met rockpanel, als ook een dak rand plaatsen op de reeds aanwezige epdm