Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

Ophangen van zware kroonluchter

Ik heb een grote kroonluchter van 20 kg die ik wil ophangen aan mijn hoog plafond van 4 meter.

Schouw op het gelijkvloers afbreken

Binnenschouw moet verwijderd worden, enkel van het gelijksvloer.

Waterput plaatsen in de achtertuin

Wij zouden graag een waterput van beton willen laten plaatsen in de achtertuin.

Meubelen monteren en deels verhuizen

Graag zouden wij volgende items gemonteerd willen hebben; Eettafel set is een (zware) boomstamtafel, met 6 stoelen zonder leuning, Salontafel, 1 persoon Zetelbed, 2 X 2 persoonsbed. Dit op vrijdag 26/04 vanaf de middag.

Septische put controleren op verzakking

De grond zakt weg naast mijn pvc septische put en het muurtje dat erop gemetseld is is ook gezakt . in mijn terras is ook een put want ben er ingezakt. Beide dus bekijken voor herstelling

Boren van gat voor telenetkabel

Voorzien van het distributienetwerk van telenet in een appartement op 3de verdieping. Er moet een gat geboord worden door de voorgevel voor de distibutiekabel van Telenet juist boven de vloer van de 3de verdieping. Boring verloopt best van buiten naar binnen.

Herstellen/dichtmaken keldergaten

Ons gebouw is op zoek naar een klusjesman die onze 2 keldergaten kan dichtmaken met eventueel rooster of dergelijke. Momenteel zijn deze tijdelijk voorzien van gevonden materiaal.

Plaatsen zonnepanelen

Plaatsen van zonnepanelen op mijn woning. Nu een puntdak.

Deksel septische put vervangen

Het deksel van onze septische put is kapot en moet worden vervangen. De septische put bevindt zich onder ons terras. Het deksel bevindt zich op ons terras. Het deksel is iets groter dan 70 cm x 70 cm. Een gemetst deksel.

Demonteren zonnepanelen en zonnecollectoren

Demonteren van zonnepanelen en zonnecollectoren voor dakrenovatie.