Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
slaapkamer maken op zolder, centrale verwarming aanleggen, poolhouse renoveren, houten gevelbekleding met isolatie binnenkoer, voorgevel en achtergevel isoleren, klussen in huis, cementbepleistering zonder isolatie aanbrengen, stucwerk zolder, individuele watermeter plaatsen in een appartement, verwijderen van oude keuken en monteren en plaatsen van Ikea keuken, houten gevelbekleding zonder isolatie, bouwontwerp voor aanbouw carport en tuinhuis, betegelen van buitenkoer, uitbreken bad en inloopdouche plaatsen, kelderluik vernieuwen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

Lekkende kraan herstellen

We hebben een lekkende kraan die hersteld zou moeten worden. Dit is bij het toiletruimte.

Gat boren voor afvoer dampkap

Ik zoek een vakman die een gat kan boren voor de afvoer van de dampkap. Het gat zo een diameter van 100 of 150 mm moeten hebben. Het gat moet komen op een hoogte van ongeveer 3 meter en de dikte van de voorgevel is ongeveer 40 cm.

Leiding trekken voor kabeltv en herstellen kraan

We hebben een professional nodig om enkel probleempjes op te lossen. We willen overschakelen naar kabeltv, maar daarvoor dient een kabel zo onzichtbaar mogelijk getrokken worden van voorkant huis naar achterkant. Er is een verkalkt kraantje dat we niet zelf hersteld krijgen. En er is waterinsijpeling via een venster waar we de oorzaak niet van vinden. We willen de drie problemen liefst door 1 vakman in 1 keer opgelost hebben.

Kelderluik vernieuwen

Vernieuwing van (kruip)kelderluik, het oude is aangetast door vocht. Huidig luik incl rand: 85 cm x 70 cm, plank dat op het gat ligt: 72 cm x 58 cm zie foto's. Nieuw kelderluik moet dus tegen het vocht kunnen + beetje isolatie (en winddicht)

Houten keldertrap plaatsen

Graag een houten keldertrap plaatsen: - H: 200 cm - L: ca. 200 cm - B: 60 cm - ca. 10 treden, met leuning.

Diverse klussen uitvoeren

Rails plaatsen, lek in afvoerbuis herstellen enz...

Houten gevelbekleding zonder isolatie

Gevel bekleden zonder isolatie. Ongeveer 400 m². Dit is voor de 4 gevels. Er werden al tengel latten aangebracht op houtvezelplaten (35mm Pavatex) en Solitex geveldoek. De houten latten (shiplap - koud tegen elkaar - drie diktes 66-110 en 140 mm - in hoogwaardig Fins (vuren) Thermowood lengte 420cm)

Klusjes uitvoeren

Ik heb een klusjesman nodig die enkele kleine klussen in huis kan opknappen/aanbrengen: 1. Steunbeugel bevestigen aan kleine bureautrap (beugel bezit ik al) 2. Herstellen klep brievenbus voordeur 3. Terug ophangen van gordijnschraag in bureau ( schraag en gordijn heb ik al ) 4. Kleven deurplank voordeur (plank komt los)

Inkomhal opnieuw bezetten

Het oude bezetsel is zo goed als volledig verwijderd van de muren, maar moet dus nu opnieuw bezet worden. Het gaat om een ruimte van ruwweg 4 op 5,5 m over twee verdiepingen (de trap naar de bovenverdiepingen) waar 3 van de 4 muren opnieuw moeten gebeuren. De muur aan de voorgevel (4 m) is met een renovatie rond 2010 al opnieuw bezet.

Vervangen van dakkoepel en dakopening

Ik wil mijn dak koepel van 169 x 139 en dak opening van 85 x 117 laten vervangen die bij onweer kapot gegaan zijn.

Loden buizen vervangen

Ons gebouw telt 8 appartementen. Er zijn nog loden buizen aanwezig die we graag willen vervangen zodat ons water drinkbaar wordt. Loden buizen vervangen of buis in buis, ik wil graag de opties met de vakman bespreken.

Waterdichtmaken van tegels

Zoek dringend oplossing voor het waterdichtmaken van tegels boven bad/douche.

Lucht gommen draaitrap

Lucht gommen van een houten draaiende trap (35 treden) vanaf gelijkvloers tot niveau +2.

Raam verwijderen voor verhuis

Graag zou ik de kostprijs weten voor het uithalen van een raam, op de achtste verdieping. Het is een groot, zwaar raam. Het raam zou uitgehaald moeten worden totdat de meubels verhuisd zijn. Daarna zou het terug geplaatst moeten worden.

Ophangen van zware kroonluchter in woonkamer

Ik zou een vrij zware kroonluchter willen laten ophangen in mijn woonkamer. Ik wil ook zekerheid dat de bestaande haak wel degelijk voldoende stevig is om de kroonluchter te dragen. De kroonluchter is reeds ter beschikking.

Plat dak lekkage - dringende detectie + herstelling

Tijdens de storm half december webben we een grote water infiltratie gehad in plafond en muur door (volgens mij) een plat dakje dat beschadigd is geraakt. Waarschijnlijk komt het van het plat dak- graag ter plaatse komen kijken. De voorbije dagen terug 2 keer water infiltratie gehad met binnenschade als gevolg. Aangezien de oorspronkelijke schade tijdens de erkende storm half december is gebeurd.

Herstelling deur

Herstellen van mijn deur, na poging van inbraak.

Trappen bekleden met sisal tapijt

Trappen bekleden met tapijt. éénmaal 17 treden recht en éémaal 18 eveneens recht. Bekleden met antraciet grijze sisal

Klusjes in huis uitvoeren

Dimmer niko vervangen en een schingel (bitumen dakpan) die verschoven is terug goedleggen. Ook 2 kleine gaten in muur / plint dicht plamuren.

Deur en keukenkasten herstellen

Herstelling van deur(PVC) en herstelling van keukenkasten(blad is los van de muur)

Onderhoud boiler Vaillant

2jaarlijks onderhoud van mijn boiler uit te voeren. Merk van de boiler: Vaillant.

Oude siliconen verwijderen en afkitten

Douche met glastegels: oude siliconen verwijderen en opnieuw afkitten. De oude siliconen beginnen brokkelig te worden en hier en daar wat zwarte schimmel. Voeg tussen douchekuip en glastegels is behoorlijk breed.

Demonteren en monteren kledingkast

Ik wil een kledingkast laten demonteren en opnieuw in elkaar laten zetten. Kast heeft 3 schuifdeuren.

Nieuwe afdekking keldergat dmv roostere of andere

Een nieuwe afdekking keldergat.

Trappen bekleden met sisal tapijt

Graag bekom ik de prijs voor sisal tapijt op trap, alsook het plaatsen ervan. Project bestaat uit 2 trappen en 2 overlopen. Trap 1 telt 12 treden, 65 x 45 Trap 2 telt 7 treden, 65 x 45 Overloop 1 is 150 x 90 Overloop 2 is 165 x 265