Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

Asbest verwijderen rond buizen

In een appartementsgebouw bouwjaar 1970 zou ik de asbesthoudende pleister rond de isolatie van cv-buizen willen laten verwijderen (in de kelder en de autostaanplaatsen op het gelijkvloers). Totale lengte +- 35 lopende meter. Het betreft omwikkelde amosiet gipsisolatie.

Houten schermen plaatsen voor terras van appartement

Ik wil het terras van het linkerappartement , dat op GVL uitkomt op de tuin, zodanig afsluiten dat het rechter appartement GVL het volle vruchtgebruik heeft van de tuin. Ik zou daarvoor op de zijkant nog één hoog scherm nodig hebben ( er staat er al één) , en dan tussen deze twee schermen een lagere houten afsluiting, zodat de mensen vanop het terras nog zicht hebben op de tuin.

Klusjes uitvoeren

Ik zou op een donderdag een aantal dingen laten monteren in een slaapkamer; 2 planken (incl. muurbevestiging maar zonder plugs/vijzen), 6 kledinghangers ( aan de muur te bevestigen, ook zonder plugs/vijzen), een kast die ook aan de muur moet bevestigd worden en een hanglamp die gemonteerd moet worden.

Diverse klussen uitvoeren

Wij hebben recent een nieuw pand voor ons bedrijf. Hier moet nog het volgende gebeuren: - Er moet een houten wand komen achter de vensters zodat we tussen de want en het venster een vitrine kunnen opstellen. - Er moet een tv worden opgehangen met muurbeugel, beide hebben we al in bezit. - Er moeten veiligheidscamera's worden opgehangen. De camera's en een server hebben we al, maar er moeten nog internetkabels worden getrokken hiervoor. - Er moet nog een wifi versterker opgehangen worden, deze hebben we ook al maar ook hiervoor moet nog een kabel getrokken worden.

Betonrot herstellen aan afdakje boven deur

Ik wil betonrot laten herstellen aan afdakje aan de voordeur. Afmetingen afdak zijn 2 x 1,5 meter.

Aanpassing brandveiligheid van appartementsgebouw

Ik wil de brandveiligheid in orde laten maken in het appartementblok. We wonen met 3 eigenaars samen en hebben een document bij aankoop gekregen van de brandweer inzake brandveiligheid. (In bijlage). Aanpassing trappenhuis. Rookmelders plaatsen.

Intubering van schouw in appartementsgebouw

Een aanpassing van de schouw of intubering van het bestaand kanaal voor naar de toekomst toe een condensatieketel te kunnen plaatsen; Appartementsgebouw van 16 appartementen . Hoge schouw. Intuberen.

Liftput waterdicht maken

Water is in onze lift put (grondwater? ) en de lift put dient bijgevolg waterdicht gemaakt te worden. Materiaal dient door de vakman voorzien te worden. Dit is een appartementsgebouw, ongeveer 1 meter diepte.

Klusjes in huis uitvoeren

Enkele klusjes uitvoeren: 1 luster omhoog hangen en monteren. 3 wandrekjes omhoog hangen. Kraan in keuken vastzetten.

Put plaatsen in kelder voor pomp te zetten

Wij willen een put in de kelder om een automatische dompelpomp (die we al hebben) te gebruiken bij wateroverlast.