Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen of directe omgeving.

581 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: oude haard met schouw verwijderen en vaste trap naar zolder, schouwvoering plaatsen houtkachel, isoleren van betonnen vloer NB, vaste trap naar zolder plaatsen, plafonds verlagen, draadafsluiting Bekaert plaatsen, beton storten, cement bepleistering met isolatie, bekleden van carport en installeren van garagepoort, oprit en terras aanleggen in polybeton, houten gevelbekleding zonder isolatie, plafond gyproc verlagen, ramen en deuren vervangen stacaravan, architect plannen voor dakopbouw, ontbossen van bouwgrond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

Oude siliconen verwijderen en afkitten

Douche met glastegels: oude siliconen verwijderen en opnieuw afkitten. De oude siliconen beginnen brokkelig te worden en hier en daar wat zwarte schimmel. Voeg tussen douchekuip en glastegels is behoorlijk breed.

Demonteren en monteren kledingkast

Ik wil een kledingkast laten demonteren en opnieuw in elkaar laten zetten. Kast heeft 3 schuifdeuren.

Nieuwe afdekking keldergat dmv roostere of andere

Een nieuwe afdekking keldergat.

Trappen bekleden met sisal tapijt

Graag bekom ik de prijs voor sisal tapijt op trap, alsook het plaatsen ervan. Project bestaat uit 2 trappen en 2 overlopen. Trap 1 telt 12 treden, 65 x 45 Trap 2 telt 7 treden, 65 x 45 Overloop 1 is 150 x 90 Overloop 2 is 165 x 265

Installeren van regenwaterput

Wij willen graag regenwaterput installeren om zo re recupereren voor toiletten en de wasplaats. We hebben twee grote platte daken en we denken dat er in onze kelder een reservoir geplaatst kan worden. Graag advies.

Herstel muren en plafond na waterschade

Door een lek bij de bovenburen is er waterschade ontstaan op onze plafond. Dit vochtplekken , barsten en bulten in het plafond. Het probleem is inmiddels verholpen, maar de schade is er uiteraard wel.

Waterput in beton plaatsen

Wij zoeken een aannemer voor het volgende. Wij willen een betonnen waterput plaatsen in onze tuin. Hiervoor is een kraan nodig om dit over het dak te brengen. Er ligt 1 afvoerslang met het doel deze aan te sluiten op onze toiletten. We willen ook water kunnen tappen in de tuin zelf voor het sproeien van de tuin. In de tuin komt momenteel ook een kraantje toe met drinkwater. Via deze kraan dachten we de put te kunnen aanvullen bij leegstand in de zomer. Dat betekent manueel bijvullen via een tuinslang of als u een alternatief kent, horen we het graag.

Rolluiken herstellen

Vier rolluiken, 2 op 1e en 2 op 2e verdieping waarvan rolluiklint en roller dient te worden vervangen. Van één rolluik is het lint reeds gebroken.

Rubberwerk ramen vervangen

Vervangen rubbers aan de ramen: De afsluitrubbers of tochtrubbers ? Zijn versleten Het betreft 9 ramen een schuifraam en 3 deuren. Het houtwerk is nog in goede staat. Adres zal aan de vakman gegeven worden.

Klusjesman nodig voor verschillende werkjes

Ik heb 24 appartementen waarvoor ik verschillende klusjes laten uitvoeren. Enkele lekkende kranen, pleisterwerken, kleine elektriciteitswerken, ... Is op korte termijn uit te voeren. Nadien, bij goed uitgevoerde werken, kan die in de toekomst nog instaan voor andere werken en onderhouden.

Brievenbussen plaatsen in appartementsblok

In totaal : 21 brievenbussen plaatsen en leveren in aluminium. Ter plaatse komen om te zien wat mogelijk is.

Lek in waterleiding herstellen

Kleine lek in een waterleiding (aan een T stuk) welke hersteld dient te worden.

Scharnieren vervangen

Nieuwe scharnieren. Herstellen.

Verwijderen mazouttank

Mazouttank verwijderen die momenteel buiten gebruik is van 5000 l

Herstelling manuele kantelpoorten

De metalen kabels van twee kantelpoorten zijn gelost.

Afvoerbuis opgraven en dicht betonneren

Naast mijn huis is een oude beerput die niet meer aangesloten is. Langs daar komen er vermoedelijk ratten via een oude leiding in huis. Ik zoek iemand die de afvoerbuis naar de riolering kan opgraven en deze dicht betonneren.

Betegelen van klein stukje vloer en andere klusjes in huis

Graag een klusman voor allerlei werkjes voor nu en later: Er was een lek in de vloer van keuken/hall v/e appartement op 1e verdiep dat ondertussen hersteld is maar de vloer dient nog hersteld te worden. De nodige tegels zijn voorhanden, het betreft minder dan 1 m². Daarbij dient ook een vals plafond hersteld te worden in de hall op het gelijkvloers dat waterschade heeft opgelopen als gevolg van deze lek op het 1e verdiep.

Veranda isoleren

We hebben reeds een veranda die we kunnen gebruiken vanaf maart tot oktober. Nadien wordt het te koud om daar in te zetten. Graag zouden we dit willen isoleren, dan kunnen we er in de winter ook gebruik van maken.

Rookkanaal plaatsen en aansluiten op gascasette

Als deel van een lopend renovatieproject van een herenhuis zijn wij op zoek naar iemand die een door ons aangekocht inox rookkanaal kan komen plaatsen en aansluiten op een gascassette. Deze cassette bevindt zich op de benedenverdieping en de uitgang van het rookkanaal zal door het dak moeten. Het rookkanaal zal deels door de bestaande schouw moeten (verdieping 0-1) en deels ingebouwd worden in gyproc muren. Het dak bevindt zich 14 meter hoger op de 3e verdieping. Bij voorkeur zoeken wij iemand die snel beschikbaar is (oktober) en voor wie werken in Antwerpen geen probleem vormt.

Klusjesman voor inrichting van rustig hoekje op speelplaats

Ik zoek iemand die kan helpen bij het inrichten van onze speeltplaats. We willen een rustig hoekje aanmaken waar kinderen kunnen zitten. Ik wil daar dus iets van banken of zitmogelijkheden creeëren en met zeil tegen de regen op palen ofzo en voor de gezelligheid planten . De ruimte heeft nu een boom en zand ongeveer 12 vierkante meter en nog eens dezelfde oppervlakte maar dan betegeld. We hebben reeds contact met een architect voor de rest van de speelplaats maar deze rustige hoek willen we zelf doen en al snel realiseren. Met een klusjesman hopen we dit met eenvoudige materialen te realiseren.

Diverse werkjes binnenschrijnwerk

Ik heb een aantal schrijnwerkerij opdrachten binnenshuis waar ik een specialist voor zoek. Het gaat om het maken van 2 houten (inbouw)bureaus (planken) die zouden moeten gemaakt worden in de slaapkamer van mijn zoon aan weerszijde van een schouw, met enkele wandplanken boven + het afwerken van de binnenkant van een marmeren schouw met hout. Ook een zitbank met schoenenplank onder voor in de inkom. En het voorzien van plankjes in een opening in de muur van een slaapkamer. Ook misschien een plank in de wc boven het toilet. En een plank in de keuken.

Stuccen van buitenmuur

Bestaande muur is geverfd geweest en schilfert af. Waterdichte bepleistering is gewenst daar er vocht doorslag is naar de aangrenzende buur. Stuccen van 25 m² ongeveer 8 m lengte x 3 m hoogte. Buitenmuur op binnenkoer.

Oorzaak geurhinder opsporen en oplossen

Ik zit met een geur mogelijk van ongedierte in de gang en de slaapkamer. De geurhinder komt mogelijk van de spouwmuren. De geur is erger geworden sinds het verwijderen van de plinten dus mogelijk is daar ergens de oorzaak. Graag opsporen van de oorzaak en dit ook oplossen.

Houten terras IPE aanleggen

Houten terras aanleggen : Circa 60 vierkante meter IP te leggen op betonen ondergrond.

Schilderswerken en klussen in nieuwbouw

Is voor een nieuwbouw: Muur,plafond,en deur- schilderen voor 1 woonkamer en 4 slaapkamers en andere kleine ruimtes. Rails gordijnen ophangen voor 9 ramen,en 18 hanglampen ophangen.