Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement, draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen, regularisatie bouwovertreding, herstelling van waterschade op zolder, diverse klussen uit te voeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

Regularisatie bouwovertreding

Architect: Een raam dat door een deur is vervangen in de voorgevel. Het huis is gebouwd rond 1897. Er heeft altijd een winkel geweest beneden met een deur op de hoek. Ergens vorige eeuw is daar een raam van gemaakt. Onbekend wanneer. Dat raam is nu vervangen door een deur. Is niet de hoofdingang van het gebouw.

Gaslek opsporen en herstellen

Gasleiding lek opsporen en herstellen. Graag iemand die er iets van kent om gaslek op te sporen.

Klusjesman voor montage meubels

Ik heb een nieuwe kast gekocht en zoek iemand die het kan monteren. Dit voor twee kledingskasten , dit zijn er voor kinderen, het zijn kleine kledingskasten.

Polyester op doucheplaat en aansluitende vloer en wand

Ik wil graag mijn bestaande douche en aansluitende vloeren en wand laten bekleden met polyester. De douchebak is van Ducholux, ik denk acryl. De vloer en wanden zijn betegeld.

Toiletplaatsing, vloerbetegeling en pleisterwerk

Ik moet mijn toiletvloer betegelen, een nieuw toilet plaatsen en de waterstroom in de leidingen verbeteren. Van waterschade, moet wat pleisterwerk aan de muur worden gerepareerd. Ik heb de tegels en het toilet die gebruikt zullen worden.

Dringend klusjesman nodig

Wij zoeken een klusjesman voor kleinere reparaties en onderhoud van 21 appartementen te Antwerpen

Rooster plaatsen in muur

Onlangs heb ik een waterlek gehad in de keuken. Hiervoor moest men een muur openbreken om tot het lek te geraken. Nu ben ik op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een rooster in deze (bakstenen) muur en eventueel schilderwerken van die muur nadien.

Glas binnendeur vervangen

Glasbreuk van binnendeur vervangen.

PVC gevelbekleding met isolatie

Muren zijn gedeeltelijk heel slecht geïsoleerd en scheuren nu, waren soms gewoon muren, sommige stukken zijn isolatie platen gestuct , weet nog niet zeker wat ik met muren moet doen. Een pvc gevelbekleding , isoleren, strippen of andere dingen te bekijken. Oppervlakte van ongeveer 50-60 m². Er zitten een paar kleine ramen in.

Vochtprobleem rond dakraam behandelen

Ons dak is reeds geïsoleerd maar vertoont schimmel as aan de afwerking op de gyproc rond de veluxen. Vermoedelijk dus slecht geplaatst of geen dampscherm? Schimmel rond de veluxen aan de binnenzijde. Ter plaatse komen kijken.

Loodgieterijwerkjes uitvoeren

- Er dient een gasleiding verplaatst te worden met gaskraan voor nieuw fornuis. - Er moet een afvoer verplaatst worden voor de keukenafvoer. - Er moet een boiler op gas opgehangen worden en aangesloten.

Thermostaat kraan herstellen

Één van de drie kamers in bovenverdieping blijft verwarming koud.

Lekkende kraan herstellen

We hebben een lekkende kraan die hersteld zou moeten worden. Dit is bij het toiletruimte.

Gat boren voor afvoer dampkap

Ik zoek een vakman die een gat kan boren voor de afvoer van de dampkap. Het gat zo een diameter van 100 of 150 mm moeten hebben. Het gat moet komen op een hoogte van ongeveer 3 meter en de dikte van de voorgevel is ongeveer 40 cm.

Leiding trekken voor kabeltv en herstellen kraan

We hebben een professional nodig om enkel probleempjes op te lossen. We willen overschakelen naar kabeltv, maar daarvoor dient een kabel zo onzichtbaar mogelijk getrokken worden van voorkant huis naar achterkant. Er is een verkalkt kraantje dat we niet zelf hersteld krijgen. En er is waterinsijpeling via een venster waar we de oorzaak niet van vinden. We willen de drie problemen liefst door 1 vakman in 1 keer opgelost hebben.

Kelderluik vernieuwen

Vernieuwing van (kruip)kelderluik, het oude is aangetast door vocht. Huidig luik incl rand: 85 cm x 70 cm, plank dat op het gat ligt: 72 cm x 58 cm zie foto's. Nieuw kelderluik moet dus tegen het vocht kunnen + beetje isolatie (en winddicht)

Houten keldertrap plaatsen

Graag een houten keldertrap plaatsen: - H: 200 cm - L: ca. 200 cm - B: 60 cm - ca. 10 treden, met leuning.

Diverse klussen uitvoeren

Rails plaatsen, lek in afvoerbuis herstellen enz...

Houten gevelbekleding zonder isolatie

Gevel bekleden zonder isolatie. Ongeveer 400 m². Dit is voor de 4 gevels. Er werden al tengel latten aangebracht op houtvezelplaten (35mm Pavatex) en Solitex geveldoek. De houten latten (shiplap - koud tegen elkaar - drie diktes 66-110 en 140 mm - in hoogwaardig Fins (vuren) Thermowood lengte 420cm)

Klusjes uitvoeren

Ik heb een klusjesman nodig die enkele kleine klussen in huis kan opknappen/aanbrengen: 1. Steunbeugel bevestigen aan kleine bureautrap (beugel bezit ik al) 2. Herstellen klep brievenbus voordeur 3. Terug ophangen van gordijnschraag in bureau ( schraag en gordijn heb ik al ) 4. Kleven deurplank voordeur (plank komt los)

Inkomhal opnieuw bezetten

Het oude bezetsel is zo goed als volledig verwijderd van de muren, maar moet dus nu opnieuw bezet worden. Het gaat om een ruimte van ruwweg 4 op 5,5 m over twee verdiepingen (de trap naar de bovenverdiepingen) waar 3 van de 4 muren opnieuw moeten gebeuren. De muur aan de voorgevel (4 m) is met een renovatie rond 2010 al opnieuw bezet.

Vervangen van dakkoepel en dakopening

Ik wil mijn dak koepel van 169 x 139 en dak opening van 85 x 117 laten vervangen die bij onweer kapot gegaan zijn.

Loden buizen vervangen

Ons gebouw telt 8 appartementen. Er zijn nog loden buizen aanwezig die we graag willen vervangen zodat ons water drinkbaar wordt. Loden buizen vervangen of buis in buis, ik wil graag de opties met de vakman bespreken.

Waterdichtmaken van tegels

Zoek dringend oplossing voor het waterdichtmaken van tegels boven bad/douche.

Lucht gommen draaitrap

Lucht gommen van een houten draaiende trap (35 treden) vanaf gelijkvloers tot niveau +2.