Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Antwerpen:

Plaatsen zonnepanelen

Plaatsen van zonnepanelen op mijn woning. Nu een puntdak.

Deksel septische put vervangen

Het deksel van onze septische put is kapot en moet worden vervangen. De septische put bevindt zich onder ons terras. Het deksel bevindt zich op ons terras. Het deksel is iets groter dan 70 cm x 70 cm. Een gemetst deksel.

Demonteren zonnepanelen en zonnecollectoren

Demonteren van zonnepanelen en zonnecollectoren voor dakrenovatie.

Plaatsen badkamer en vloerwerken en andere klussen

We hebben een klusjesman nodig voor verschillende werken in een appartementsgebouw (vloeren, loodgieterij,...) in Antwerpen.

Keldergaten te herstellen

Elke appartement heeft zijn eigen kelder met keldergat. In totaal zijn er 10 keldergaten. Deze gaten zijn gemetst en voorzien van een rooster. Ze zijn dringend aan renovatie toe. Elke opening heeft lossen bakstenen en de roosters op het voetpad worden niet meer deftig ondersteund. Daarenboven zijn deze niet voorzien van een blauwe steen. Binnenkort wordt de straat (inclusief voetpad) heraangelegd, en moeten de roosters er goed bij liggen, om zo de stoep me de roosters uit te lijnen. Vandaag liggen de roosters scheef. Graag had ik een offerte om alle gaten te herstellen = opnieuw metsen, voorzien van blauwe steen

Uitslijpen van trapgat in beton

Een trapgat vergroten van 45cm x 70 naar 70 x130cm In een beton van 18 cm dik. Op de eerste verdieping naar de zolder

Oude keuken uitbreken

Daar ik een nieuwe keuken heb besteld, moet de oude eruit. Daar zoek ik dus iemand voor om mij te helpen. Nieuwe keuken wordt geplaatst door installateur waar keuken is aangekocht.

Asbest verwijderen rond buizen

In een appartementsgebouw bouwjaar 1970 zou ik de asbesthoudende pleister rond de isolatie van cv-buizen willen laten verwijderen (in de kelder en de autostaanplaatsen op het gelijkvloers). Totale lengte +- 35 lopende meter. Het betreft omwikkelde amosiet gipsisolatie.

Houten schermen plaatsen voor terras van appartement

Ik wil het terras van het linkerappartement , dat op GVL uitkomt op de tuin, zodanig afsluiten dat het rechter appartement GVL het volle vruchtgebruik heeft van de tuin. Ik zou daarvoor op de zijkant nog één hoog scherm nodig hebben ( er staat er al één) , en dan tussen deze twee schermen een lagere houten afsluiting, zodat de mensen vanop het terras nog zicht hebben op de tuin.

Klusjes uitvoeren

Ik zou op een donderdag een aantal dingen laten monteren in een slaapkamer; 2 planken (incl. muurbevestiging maar zonder plugs/vijzen), 6 kledinghangers ( aan de muur te bevestigen, ook zonder plugs/vijzen), een kast die ook aan de muur moet bevestigd worden en een hanglamp die gemonteerd moet worden.