Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor lekkende kraan herstellen:

Lekkende kraan herstellen

Lekkende kraan herstellen van handenwasser in toilet.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende kraan herstellen uit heel België:

Aansluiten van de wasmachine

De watertoevoer van de wasmachine is al aangesloten, de afvoer nog niet. De buis voor de afvoer ligt er al, maar moet nog via een tussenstuk aangesloten worden op de afvoerbuis van de wasmachine. Daarnaast moet er nog een lekkende kraan vervangen worden.

Plaatsing doorstromer + herstel regenwaterpomp

KEUKEN: levering en plaatsing elektrische warmwater/doorstromer ter vervanging oud toestel. TOILET: vervanging kraan KELDER: herstelling regenwaterpomp + herstelling lekkende waterleiding.

Vervangen lekkende badkraan en nakijken regenwaterpomp

Ik wil graag een kraan van het bad die heel erg lekt laten vervangen. De kraan zelf is waarschijnlijk door kalkaanslag gaan lekken. De kraan lekt heel erg waardoor er veel water verloren gaat. Ik wil in de andere badkamer de kraan va de douche laten nakijken. Deze lekt niet maar staat vast op een bepaalde temperatuur en kan niet meer veranderd worden. Ik zou ook willen dat er eens gekeken wordt naar de regenwaterpomp. Deze valt regelmatig uit of gaat piepen of komt op leidingwater terwijl er voldoende regenwater is. Dit laatste is iets minder dringend dan de eerste werken

Loodgieterij

Ik heb - een gasvuur waarvan sommige delen niet meer werken. - een lekkende kraan die moet hersteld worden. - een probleem met de boiler. - 2 radiatoren die geen warmte meer geven.

Herstellen van lekkende kraan

Lekkende kraan in de badkamer. Huisbaas denkt dat de dichting versleten is.

Attest boiler en lekkende kraan

Ik verhuis en moet mijn boiler nog laten controleren, verder lekt mijn douchekop en zou deze ook willen laten herstellen. Werken uit te voeren voor 31/07.

Loodgieterswerken allerlei

Verschillende kleine opdrachten: 1. Keukenkraan vernieuwen (moet ongeveer dezelfde kraan zijn; heb indien nodig voorbeelden van websites)(zie eerste foto) 2. Doucheknop vernieuwen op bestaande doucheset (foto's 2 en 3) 3. Watertoevoer verbeteren naar kraantje van lavabo voor handen wassen. (foto 4) 4. Lekke kraan herstellen (foto 5) 5. Twee lekkende WC's herstellen dat ze niet meer lekken. Wanneer? Zo snel mogelijk, hoewel binnen de maand of zo is ook al goed

Vervangen lekkende waterkraan-en 2 kraantjes-hoofdkraan toedraaien

Vervangen van een lekkende waterkraan in garage /vervangen van 2 kraantjes aan aanvoerleiding water in toilet. Hoofdkraan toedraaien want durf de kraan niet toedraaien.