Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor lekkende kraan herstellen:

Lekkende kraan herstellen

Lekkende kraan herstellen van handenwasser in toilet.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende kraan herstellen uit heel België:

Lekkende kraan herstellen

Ik wil graag onze lekkende kraan in de badkamer (lavabo) laten herstellen.

Herstelling lekkende wc's + badkamerkraan

Ik heb 2 hangtoiletten die allebei blijven lopen. Door hier en daar wat te draaien lukt het voorlopig om het water te stoppen met lopen. Ik wil nu wel een definitieve oplossing. Tweede vraag. Ik heb een bad kraan die lekt. Ik krijg ze echter niet losgedraaid. (geen grip). Dus filter (leertje) moet worden vervangen.

Plaatsen individuele watermeters in appartementen en herstelling kraan

1.Ik wil individuele watermeters laten plaatsen in elk van 4 appartementen zodat de globale waterfactuur beter kan verdeeld worden naar gelang het verbruik 2 Graag herstelling lekkende (enkel bij opendraaien kraan) in kelder

Toilet herstellen en kraan keuken vervangen

Repareren van een toilet (stuk afgebroken, heb wel vervangstuk dat enkel moet geplaatst worden) en repareren of vervangen lekkende kraan keuken

Vervangen van lekkende kranen badkamer en keuken

1. Vervangen van lekkende badkamer kraan. Oude kraan is een niet mengkraan met douche aansluiting. Dient vervangen te worden door een mengkraan met douche aansluiting. De nieuwe kraan is nog niet aangekocht. Prijs van nieuwe kraan mag tussen de 30 en de 80 euro zijn, inc. BTW. 2. Vervangen van keukenkraan door nieuwe kraan. Nieuwe kraan is nog niet aangekocht. Prijs van nieuwe kraan mag 30 tot 60 euro zijn. Inc BTW. De badkamer kraan verliest vrij veel water en de hoofdleiding is dan ook afgesloten waardoor er geen centrale verwarming is. Een snelle reparatie is gewenst.

Kleine reparatieklussen

Ik wil graag een aantal kleine klussen laten opknappen in appartement. Lekkende kraan vervangen, hor van vliegenraam velux vervangen of repareren. Stopcontact repareren.

Loodgieter nodig

1) Ik heb een pomp voor regenwater nodig, aan te sluiten op bestaande leidingen 2) Verder is er een lekkende kraan verder in het leidingwerk (zichtbaar) dus dat lek moet gerepareerd worden en eventuele andere stukken van de leiding vervangen worden 3) De temperatuurknop van de douche is te gevoelig en duidt een verkeerde temperatuur aan, moet bijgeregeld of vervangen worden 4) Aansluiten van wasmachine op bestaande leidingen (staat al op de juiste plaats)

Klusjes op kantoor

Ik ben op zoek naar een vaste klusjesman voor onze klusjes op kantoor. Momenteel hebben wij volgende klusjes te doen: - een lekkende kraan - een lekkend toilet - TL lampen vervangen (die op een redelijke hoogte hangen) - een elektrisch stukje vervangen in een TL lamp Belangrijk is dat je redelijk snel kan komen nadat er gebeld wordt met de vraag om langs te komen. Kan u ons u prijs per uur meedelen.