Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor lekkende kraan herstellen:

Lekkende kraan herstellen

Lekkende kraan herstellen van handenwasser in toilet.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende kraan herstellen uit heel België:

Kleine reparatieklussen

Ik wil graag een aantal kleine klussen laten opknappen in appartement. Lekkende kraan vervangen, hor van vliegenraam velux vervangen of repareren. Stopcontact repareren.

Loodgieter nodig

1) Ik heb een pomp voor regenwater nodig, aan te sluiten op bestaande leidingen 2) Verder is er een lekkende kraan verder in het leidingwerk (zichtbaar) dus dat lek moet gerepareerd worden en eventuele andere stukken van de leiding vervangen worden 3) De temperatuurknop van de douche is te gevoelig en duidt een verkeerde temperatuur aan, moet bijgeregeld of vervangen worden 4) Aansluiten van wasmachine op bestaande leidingen (staat al op de juiste plaats)

Klusjes op kantoor

Ik ben op zoek naar een vaste klusjesman voor onze klusjes op kantoor. Momenteel hebben wij volgende klusjes te doen: - een lekkende kraan - een lekkend toilet - TL lampen vervangen (die op een redelijke hoogte hangen) - een elektrisch stukje vervangen in een TL lamp Belangrijk is dat je redelijk snel kan komen nadat er gebeld wordt met de vraag om langs te komen. Kan u ons u prijs per uur meedelen.

Allerlei klusjes in huis

Volgende klusjes zou ik graag laten gebeuren: - reparatie dampkap - slepen van de achterdeur verhinderen - 2 kadertjes en soundbar ophangen - 2 aandraaiknoppen chauffages vernieuwen - lekkende kraan keuken Ik heb het materiaal niet in huis en weet ook niet wat ik moet kopen. Ik woon vlak bij Gent centrum.

Lek en gevolgschade waterschade te herstellen

Onder de douchebak is een lek . De douchebak moet vervangen worden omdat er geen opening voorzien is onder de bak om de afvoer te herstellen Er moet vanuit de garage een nieuwe kraan op de buitenmuur geplaatst worden en de oude kraan moet afgesloten worden omdat er een lek is in de leiding naar die kraan. Door een lek onder de douchebak zijn er verschillende muren en plafonds aangetast. (1) een muur in de slaapkamer naast de douchebak (2) een muur in de keuken onder de douchebak (3) twee muren in de living : de muur onder de douchebak en de buitenmuur met de lekkende leiding (4) De zoldering in de keuken gedeeltelijk onder de douchebak waarbij water langs de muur loopt en ook door de ingebouwde spot naar beneden loopt De zoldering in de living gedeeltelijk onder de douchebak

Aansluiten van de wasmachine

De watertoevoer van de wasmachine is al aangesloten, de afvoer nog niet. De buis voor de afvoer ligt er al, maar moet nog via een tussenstuk aangesloten worden op de afvoerbuis van de wasmachine. Daarnaast moet er nog een lekkende kraan vervangen worden.

Plaatsing doorstromer + herstel regenwaterpomp

KEUKEN: levering en plaatsing elektrische warmwater/doorstromer ter vervanging oud toestel. TOILET: vervanging kraan KELDER: herstelling regenwaterpomp + herstelling lekkende waterleiding.

Vervangen lekkende badkraan en nakijken regenwaterpomp

Ik wil graag een kraan van het bad die heel erg lekt laten vervangen. De kraan zelf is waarschijnlijk door kalkaanslag gaan lekken. De kraan lekt heel erg waardoor er veel water verloren gaat. Ik wil in de andere badkamer de kraan va de douche laten nakijken. Deze lekt niet maar staat vast op een bepaalde temperatuur en kan niet meer veranderd worden. Ik zou ook willen dat er eens gekeken wordt naar de regenwaterpomp. Deze valt regelmatig uit of gaat piepen of komt op leidingwater terwijl er voldoende regenwater is. Dit laatste is iets minder dringend dan de eerste werken