Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor opschuren trap:

Opschuren trap

Wij zouden graag een vrijblijvende offerte opvragen om de trap in ons toekomstig huis te laten schuren. De werken zijn voorzien voor maart. Het betreft een houten draaitrap van ongeveer 35 treden met houten lening, gaande van het gelijkvloers tot de tweede verdieping. Aangezien wij zelf nog niet in het huis wonen, heb ik geen zich op het aantal vierkante meters. Ik heb wel plannen en foto’s, die ik in bijlage zal voegen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opschuren trap uit heel België:

Vernissen en schuren van trappen

Ik wil mijn trap laten opschuren en opnieuw vernissen/oliën.

Opschuren traptreden

We hebben een oude trap waarvan de treden opgeschuurd moeten worden. We hebben zelf de linoleum verwijderd, en ook de lijm en (het meeste van) de verf met een product. We zouden graag hulp hebben om de treden op te schuren, het liefst met zo weinig mogelijk stof. In total zijn er vier trappen die behandeld moeten worden en 4 tussenverdieping plateaus. (1 m² elk)

Parketvloer opschuren

Een oude eiken parket zou moeten opgeschuurd worden (oneffenheden aan Zuidkant en planken krullen aan zijkanten). Oppervlakte 40m². Vervolgens zouden de trap treden ook geschuurd moeten worden, deze zijn nu geverfd. 28 treden. Parket en trap zouden behandeld moeten worden, maar dat bespreken we samen achteraf.

Opschuren van betontrap en afwerken met composiet

Wij hebben een betontrap die we willen laten opschuren en eventueel laten afwerken met een composiet. Het is een rechte trap van 18 treden.

Trap zandstralen

Rechte houten trap met 16 treden (met vernis) en leuning zandstralen/opschuren.

Opschuren en vernissen van een houten trap

Opschuren en vernissen van een houten trap. Het betreft een recente beuken trap over twee verdiepingen. Deze moet licht opgeschuurd worden en vervolgens vernist worden. Er zijn 2 × 15 treden over een hoogte van 2,70 m.

Zandstralen van trap/opschuren parket

Graag offerte voor: Opschuren en afwerken parket, ong 200m² over 4 verdiepingen, in goede staat. Zandstralen/luchtgommen en afwerken van trap en leuning, ong 60 treden van 90cm. Werken in Gent en half januari te starten. Adresgegevens bij afspraak.

Renovatie van eiken trap

Renovatie van een eiken trap (14 treden) Opschuren van trap.