Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor buis herstellen:

Buis herstellen

In de kelder van ons oud huisje is de eternit afvoerbuis gebarsten bij de uitgang. Er moer dus een stuk vervangen worden van ongeveer 2 meter.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buis herstellen uit heel België:

Afvoerbuis toilet + riool herstellen

Op de afvoerbuis van het toilet dient een T-stuk geplaatst te worden. En op de afvoerbuis naar de riolering een bocht met stuk buis van +/- 40 cm geplakt worden.

Herstellen van lek aan buis

Lek aan buis die overgaat van plastiek naar koper. Plastieken buis vervangen door koperen buis.

Waterlek herstellen toevoerleiding

Een waterleiding (buisje) buiten is gesprongen; ik heb de toevoer lokaal kunnen afsluiten, maar zou de leiding terug operationeel willen krijgen. De buis is perfect zicthbaar; ik krijg ze alleen niet losgedraaid en wil bijkomende schade vermijden.

Herstellen nazicht waterput

Heb reeds een waterput , buis komt uit de grond met waterpomp sinds 2 jaar komt er amper water uit graag opnieuw water, gesloten woning met grote tuin, heb diverse waterpunten in de tuin zou fijn zijn als die het terug doet.

Rioolrenovatie tuinhuis

Het gaat om het herstellen van een hemelwater afvoerleiding (doorsnede 110 grijze buis) van een tuinhuis (dak oppervlakte +- 23 m²) die onder kunstgras en een terras loopt en vervolgens in de kruipruimte van het huis terecht komt. Daar waar de buis binnenkomt in de kruipruimte komt ook water binnen. Afstand tuinhuis tot in kruipruimte 18 m . Openbreken is geen optie. De leiding is 4,5 jaar geleden gelegd.

Herstellen gevolgschade na waterlek

Muren terug dichtplakken (buis van ong 1,5 meter ligt bloot). In badkamer moeten er twee kleine muren herschilderd worden / de gehele badkamer.

Lekkende buis in kelder herstellen

De afvoerbus in de kelder lekt (is nog geen pvc)en we zoeken iemand die ze degelijk kan maken of ze eventueel kan vervangen door een pvc buis.

Schouwen herstellen

Tijdens de storm is de schouw af gevlogen (het is eigenlijk maar een metalen pijp met een afdakje). Deze moet hersteld worden. Het betreft een inox buis.