Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor buis herstellen:

Buis herstellen

In de kelder van ons oud huisje is de eternit afvoerbuis gebarsten bij de uitgang. Er moer dus een stuk vervangen worden van ongeveer 2 meter.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buis herstellen uit heel België:

Herstellen verzakte buis van wc naar septische put

Bij cameranazicht van de leiding van de wc naar de septische put is aan het licht gekomen dat deze op +/- 2 à 3 meter van de septische put verzakt is. Hierdoor blijft hier water staan en hebben wij na verloop van tijd verstoppingen.

Lek in waterleiding herstellen

Lek in de warmwaterleiding vastgesteld door CIBOR. T - stuk zou lekken buis ligt in de chape vloer bureau zou moeten open gebroken worden.

Lek herstellen

Om gesprongen buis te herstellen in de tuin. kraantje in de tuin gesprongen en lekt.

Herstellen lek van gemeenschappelijke afvoerbuis in appartement

Appartementsgebouw in Deurne,en hebben een lek detectie bedrijf laten komen omdat er een lek in de afvoerbuis van de toiletten zit. Dit is een gemeenschappelijke buis en moet herstelt worden. Komen kijken ter plaatse.

Lek gasleiding herstellen in appartement

De gasleiding tussen de teller en mijn appartement heeft een klein lek. Dit zou moeten gedicht worden door het injecteren van een oplossing in de buis.

Herstelling gaatje in de afvoerbuis

Vochtprobleem dat volgens lek detectie te wijten valt aan een gaatje in de afvoerbuis, van de keuken naar de schacht achter het toilet. Dit net onder de muur tussen de woonkamer en de gang. Ik vermoed dat men de vloer zal moeten uitbreken om de buis te herstellen.

Lekkende buisverbinding repareren/vervangen

De verbinding tussen de buis die de ketel verlaat aan de bovenzijde en terugkeert naar de onderzijde van de ketel lekt. Graag herstellen.

Afvoerleiding en natte muren herstellen

We zouden graag de breuk in de afvoerleiding (buis) herstellen en de natte muren herstellen van veranda tot garage beneden.