Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor buis herstellen:

Buis herstellen

In de kelder van ons oud huisje is de eternit afvoerbuis gebarsten bij de uitgang. Er moer dus een stuk vervangen worden van ongeveer 2 meter.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buis herstellen uit heel België:

Herstellen gevolgschade van waterlek

Muren terug dichtplakken (buis van ong 1,5 meter ligt bloot). In badkamer moeten er twee kleine muren herschilderd worden / de gehele badkamer.

Rioolrenovatie zonder breekwerk

Onlangs stootten wij op het probleem van een ondergrondse riolering die onderhevig is aan veroudering. Wij lieten reeds een camera onderzoek uitvoeren waaruit bleek dat de schade matig was maar men raadde ons aan de afvoerbuis preventief te laten herstellen door middel van een liner binnenin de buis. Enkele details uit het verslag van het cameraonderzoek: het gaat over een buis met een lengte van ongeveer 20 m met een diameter van 160 mm. De voornaamste problemen die werden geconstateerd zijn: verplaatste verbindingen en breuk. Indien nodig kan het verslag worden verstuurd.

Lekkende buis in kelder herstellen

De afvoerbus in de kelder lekt (is nog geen pvc)en we zoeken iemand die ze degelijk kan maken of ze eventueel kan vervangen door een pvc buis.

Schouwen herstellen

Tijdens de storm is de schouw af gevlogen (het is eigenlijk maar een metalen pijp met een afdakje). Deze moet hersteld worden. Het betreft een inox buis.

WC: defecte spoeling en herstellen van elektrisch toilet

We hebben een ingebouwde toilet en de spoeling werkt niet meer. Wij willen ook graag dat jullie de buis van onze lavabo nakijken. Wij hebben ook een elektrische toilet die kapot is. Kunnen jullie een offerte en een uitvoeringstermijn geven hiervoor aub? Werkt al sinds 2 jaar niet meer. ter plaatse komen kijken.

2 schoorstenen herstellen

Schoorsteenbrand gehad,kan hem niet meer gebruiken. Is het mogelijk om een flexibel te steken. Huis is ongeveer acht meter hoog, schouw gebouwd met stenen terug vast metselen. 2de schouw: Buis verhogen windinslag.

Boiler verwijderen

Oude boiler op gelijkvloers verwijderen. Buis achter boiler lekt van de verwarming . Ook herstellen

Herstellen waterschade

Lek in afvoerbuis van toilet/lavabo. Buis zit verticaal in de muur, over de kelderverdieping en de bel étage, en is reeds vervangen. De muur dient nu vernieuwd te worden over een lengte van 4 meter. Dus openkappen en opnieuw bepleisteren en schilderen.