Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor buis herstellen:

Buis herstellen

In de kelder van ons oud huisje is de eternit afvoerbuis gebarsten bij de uitgang. Er moer dus een stuk vervangen worden van ongeveer 2 meter.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buis herstellen uit heel België:

Herstellen van de buizen van de riolering in de kelder

Er is een probleem met de riolering. Het gaat vermoedelijk om een lek. We denken dat met het vervangen van een stuk buis (en een nieuw koppelstuk) dit probleem opgelost zou kunnen zijn. Er zijn vermoedelijk geen graafwerken of breekwerken nodig. Iemand met kennis ter zake die een kijkje kan komen nemen, zou fijn zijn.

Lekkende oude afvoerpijp herstellen

Huis van 65 jaar oud met oude (keramische) afvoerpijp die door het huis loopt, via de kelder naar de riolering. Buis in de kelder lekt en zal vermoedelijk vervangen moeten worden. Foto's op aanvraag

Herstellen lek drainage systeem in tuin

Wij hebben een drainagesysteem in visgraatmodel in onze tuin. Wij hebben een lek in de buis aan het centraal punt. Bij zware regenval komt het water terug naar boven en hebben we wateroverlast op ons terras. Er zit een gat in een buis, waardoor het lekt.

Kraan en tussenstuk vervangen plus radiator herstellen

Onder gootsteen is er een doorschijnend stuk waarin een buis zat stuk waardoor het begon te lekken En kraan radiator herstellen.

Septische put te vervangen of herstellen

Ik heb grondverzakking in de directe omgeving van septische put daardoor denk ik dat er ergens een lek in de put is of een buis in de grond die gebarsten of gebroken is . Deze zouden dan vernieuwd moeten worden . De septische put bevind zich voor de woning in voortuintje . 1,5x1m

Opsporen lek in buis

Op zoek naar een specialist om de oorzaak van de waterlek op te sporen en te herstellen, denken maar zijn niet zeker dat het een lek in de buis is.

Herstellen verzakte buis van wc naar septische put

Bij cameranazicht van de leiding van de wc naar de septische put is aan het licht gekomen dat deze op +/- 2 à 3 meter van de septische put verzakt is. Hierdoor blijft hier water staan en hebben wij na verloop van tijd verstoppingen.

Lek in waterleiding herstellen

Lek in de warmwaterleiding vastgesteld door CIBOR. T - stuk zou lekken buis ligt in de chape vloer bureau zou moeten open gebroken worden.