Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor buis herstellen:

Buis herstellen

In de kelder van ons oud huisje is de eternit afvoerbuis gebarsten bij de uitgang. Er moer dus een stuk vervangen worden van ongeveer 2 meter.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buis herstellen uit heel België:

Afvoerleiding en natte muren herstellen

We zouden graag de breuk in de afvoerleiding (buis) herstellen en de natte muren herstellen van veranda tot garage beneden.

Buis herstellen onder vloer

Waterlek gevonden maar moet opengebroken worden en herstelt worden. Dat is een buis die in de chappe zit onder de vloer.

Lek in waterleiding herstellen

In de berging loopt er een waterleiding vanuit de grond naar en in de muur. Er is een lek waar de leiding uit de grond komt, om deze te herstellen zal er een stukje beronvloer opengebroken moeten worden. Het betreft een Hollands huis, de leiding met de lek lijkt een zwarte rubberen buis. Graag laten we dit zo snel mogelijk herstellen.

Lek aan buis overloop herstellen

De beerput werd een tweetal maanden geleden geledigd. Het viel de ruimers op dat de overloop stuk was en er een kleine verzakking is op de plaats van die overloop. Er is inderdaad een verzakking. Het toilet zuigt ook regelmatig leeg bij het doorspoelen. Het ledigen van de beerput heeft dit niet opgelost. Lekken aan buis.

Lekkende buis in kelder herstellen

Kruipkelder: buis lekt en moet hersteld worden. Water uit de kelder pompen. Ik zoek dringend een vakman.

Lek herstellen in chauffage leiding

Ik heb drukverlies op de hoge rendementsketel van de chaufage. Lek heb ik gevonden. Aan de radiator net iets onder de vloer, licht breekwerk is misschien noodzakelijk, om slecht stuk buis(zen) te vervangen

Toiletbuis vervangen en toestromingsput herstellen

De afvoerbuis van het toilet naar het verzamel putje en de put op zich moeten bewerkt worden. De buis vervangen , deze is makkelijk bereikbaar langs de kelder en via de put buiten. Het putje waar alles in uitkomt voor doorvoer naar de riolering moet ook aangepakt worden. En het deksel op het putje moet vervangen worden.

Herstellen of vervangen pomp

Ik heb een Wilo fluidcontrol regenwaterpomp die regelmatig bij het doorspoelen van de WC niet aanslaat. Ik trek dan de stekker uit en na een paar keer lukt het wel. Vorige week heb ik de regenwaterput laten leeglopen en schoonmaken maar dit heeft het probleem niet opgelost. De regenput was vuil en het lijkt of er ergens nog vuil in de zwarte buis of regenwaterpomp is. Dit probleem is augustus 2015 ontstaan en wordt alleen maar erger. Ik heb de pomp gereset en Bar is 4,1. Type :WILO FMC305 EM/2