Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor buis herstellen:

Buis herstellen

In de kelder van ons oud huisje is de eternit afvoerbuis gebarsten bij de uitgang. Er moer dus een stuk vervangen worden van ongeveer 2 meter.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buis herstellen uit heel België:

Lek PE buis stadswater die binnen komt in een kelder

Wij hebben een leiding met stadswater dat in een kelder binnenkomt. Nu is die buis voor de flens aan het lekken. De technieker van Aqua Security zegt dat dit een PE-buis. Zoals u kan zien, is er in het verleden al een herstelling op gebeurd. Kunnen jullie langskomen voor offerte om deze buis te herstellen?

WC: defecte spoeling en herstellen van elektrisch toilet

We hebben een ingebouwde toilet en de spoeling werkt niet meer. Wij willen ook graag dat jullie de buis van onze lavabo nakijken. Wij hebben ook een elektrische toilet die kapot is. Kunnen jullie een offerte en een uitvoeringstermijn geven hiervoor aub? Werkt al sinds 2 jaar niet meer. ter plaatse komen kijken.

2 schoorstenen herstellen

Schoorsteenbrand gehad,kan hem niet meer gebruiken. Is het mogelijk om een flexibel te steken. Huis is ongeveer acht meter hoog, schouw gebouwd met stenen terug vast metselen. 2de schouw: Buis verhogen windinslag.

Boiler verwijderen

Oude boiler op gelijkvloers verwijderen. Buis achter boiler lekt van de verwarming . Ook herstellen

Herstellen waterschade

Lek in afvoerbuis van toilet/lavabo. Buis zit verticaal in de muur, over de kelderverdieping en de bel étage, en is reeds vervangen. De muur dient nu vernieuwd te worden over een lengte van 4 meter. Dus openkappen en opnieuw bepleisteren en schilderen.

Schouw herstellen

Van onze buitenschouw komen er bakstenen los en het voegsel los. Graag hadden wij een offerte gekregen om deze opnieuw op te voegen. In deze schouw zit al een flexibele buis.

Lek gasleiding herstellen

Ik heb een gaslek in het WC waar een vertikale metalen buis (1 duim) loopt die de verbinding is tussen de kelder (gasaansluiting) en de badkamer (boiler). Ter hoogte van de koppeling waar de 2 buizen aan elkaar gezet zijn is er een klein gasverlies. Graag een offerte en timing van mogelijke herstelling.

Herstellen van toilet

Woning : Mijn toilet loopt niet af en mijn put was nog maar 3 weken geleden geledigd Ik heb iemand laten komen voor ontstoppen en blijkt dat mijn riolering buis stuk is Wat kost dit om dit te herstellen?

Partners

Partners van Casius