Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor buis herstellen:

Buis herstellen

In de kelder van ons oud huisje is de eternit afvoerbuis gebarsten bij de uitgang. Er moer dus een stuk vervangen worden van ongeveer 2 meter.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buis herstellen uit heel België:

Toiletbuis vervangen en toestromingsput herstellen

De afvoerbuis van het toilet naar het verzamel putje en de put op zich moeten bewerkt worden. De buis vervangen , deze is makkelijk bereikbaar langs de kelder en via de put buiten. Het putje waar alles in uitkomt voor doorvoer naar de riolering moet ook aangepakt worden. En het deksel op het putje moet vervangen worden.

Herstellen of vervangen pomp

Ik heb een Wilo fluidcontrol regenwaterpomp die regelmatig bij het doorspoelen van de WC niet aanslaat. Ik trek dan de stekker uit en na een paar keer lukt het wel. Vorige week heb ik de regenwaterput laten leeglopen en schoonmaken maar dit heeft het probleem niet opgelost. De regenput was vuil en het lijkt of er ergens nog vuil in de zwarte buis of regenwaterpomp is. Dit probleem is augustus 2015 ontstaan en wordt alleen maar erger. Ik heb de pomp gereset en Bar is 4,1. Type :WILO FMC305 EM/2

Parket herstellen

Een klein stuk parket van 4-6 m² moet hersteld worden na waterschade door een buis in bovenliggend appartement. Visgraatparket met onderparket, nageltjes komen los en witte kringen. Heb foto's in bezit van de schade.

Regenwaterafvoerbuis herstellen

Voor onze residentie is een buis van de regenwaterafvoer kapot. Deze dient hersteld te worden

Lek in de badkamer herstellen

Er is een lek in de badkamer. Er moet een stuk opengebroken worden, buis hersteld te worden en daarna weer betegeld te worden.

Waterafvoer herstellen en aansluiten

Waterafvoer herstellen en aansluiten: 100 mm gietijzeren buis aangesloten op 160 mm grijze PVC afvoerbuis.

Herstellen waterpomp

Ik heb een waterpomp geïnstalleerd, met pvc-buis aanzuiging, vlak achter de pomp staat ook een terugslagklep, doch blijft het water uit de leiding lopen als de pomp stopt met pompen. Nakijken of herstellen pomp.

Lek herstellen

Er is een lek in een buis die geen dienst meer doet. De buis bevindt zich in het plafond van de keuken. De buis moet gedicht worden.