Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor buis herstellen:

Buis herstellen

In de kelder van ons oud huisje is de eternit afvoerbuis gebarsten bij de uitgang. Er moer dus een stuk vervangen worden van ongeveer 2 meter.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buis herstellen uit heel België:

Regenwaterafvoerbuis herstellen

Voor onze residentie is een buis van de regenwaterafvoer kapot. Deze dient hersteld te worden

Lek in de badkamer herstellen

Er is een lek in de badkamer. Er moet een stuk opengebroken worden, buis hersteld te worden en daarna weer betegeld te worden.

Waterafvoer herstellen en aansluiten

Waterafvoer herstellen en aansluiten: 100 mm gietijzeren buis aangesloten op 160 mm grijze PVC afvoerbuis.

Herstellen waterpomp

Ik heb een waterpomp geïnstalleerd, met pvc-buis aanzuiging, vlak achter de pomp staat ook een terugslagklep, doch blijft het water uit de leiding lopen als de pomp stopt met pompen. Nakijken of herstellen pomp.

Lek herstellen

Er is een lek in een buis die geen dienst meer doet. De buis bevindt zich in het plafond van de keuken. De buis moet gedicht worden.

Lek dichten in regenput

Herstellen van de lek in de betonnen wand. Ik heb 2 regenwaterputten die onderaan verbonden zijn met een pvc buis. 1 van de 2 (of alle 2 lekt)

WC afvoer herstellen of vervangen

Wc afvoer verstopte telkens, blijkbaar is de buis richting rioleringsbuis veel te smal van diameter en door de jaren is die verkalkt geraakt wat de diameter nauwlijks 40mm meer is, dus opbreken, buis vervangen, terug fatsoeneren zodat wc terug geplaatst kan worden

Rioleringsbuis vernieuwen

Ik wil een verbinding tussen een oude (in aardewerk) en nieuwe (in PVC) rioleringsbuis laten herstellen (momenteel probleem met lek en verzakking) en ook de oude buis tot aan de rioleringsaansluiting aan de straatkant (+- 8 m) laten vernieuwen. De buis is in volle grond, de werken aan de betegeling erboven (klinkers) graag inbegrepen.

Partners

Partners van Casius