Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor regularisatie aanbouw:

Regularisatie aanbouw

We kochten onlangs een woning en hebben een aanbouw van <40 m² en < 4 m hoog gebouwd (keuken en een badkamer) maar nooit vergund noch gemeld. De buren waren aan het klagen en hebben het aan de gemeente gemeld waardoor de gemeente nu vraagt naar een melding/vergunning. Ik had reeds een melding gedaan van de aanbouw (eenvoudige dossier opmaak (zonder architect), maar het dossier werd afgekeurd. De gemeente vraagt een melding met architect (uitgebreid dossier). Grondplannen werden reeds getekend door een technisch tekenaar, maar waren niet voldoende gedetailleerd volgens de gemeente. Foto's van de aanbouw zijn in bijlage. Graag zo spoedig mogelijk, dan kunnen de werken terug aan de gang.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regularisatie aanbouw uit heel België:

Regularisatie aanbouw en terras

20 jaar geleden hebben de vorige eigenaars van onze woning een aanbouw gezet op de koer van ons rijtjeshuis. Hierdoor is de volledige oppervlakte van het perceel bebouwd. Bovenop deze aanbouw is ook een terras aangelegd. Wij willen dit graag laten regulariseren zodat we het terras en de aanbouw kunnen behouden.

Regularisatie van de woning

We kochten een woning die zal worden gerenoveerd maar hiervoor is geen architect vereist. Echter, naast de woning staat een aanbouw van <40m en < 4m hoog die 20 jaar geleden werd gebouwd maar nooit vergund. De Gemeente vraagt nu een melding te doen met architect. Een stabiliteitsingenieur bezocht het pand en er zijn geen stabiliteitsproblemen. De woning zal worden gerenoveerd maar hiervoor is enkel een melding zonder architect nodig . Grondplannen werden reeds getekend met exacte afmetingen, door een technisch tekenaar.Foto ter beschikking.

Berekenen van steunbalk

Graag zouden wij een aanbouw plaatsen tegen onze keuken. We zouden graag een bestaande raam, deur en een stukje muur ertussen (+/-25cm) verwijderen om van deze ruimtes 1 grote te creëren. De plannen worden getekend door een technisch tekenaar maar voor het verwijderen van bovenstaande delen is de medewerking van een architect vereist voor de berekening van de draagbalk en het goedkeuren van dit plan. Ons plan wordt door een kennis adviseur voor stedenbouw ingediend tezamen met de regularisatie van andere gebouwdelen. Graag hadden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor de nodige berekening en goedkeuren van het plan aangaande deze steunbalk.

Regularisatie van bestaande aanbouw en carport

regularisatie van bestaande aanbouw en carport

Regularisatie aanbouw

Regularisatie van een aanbouw (badkamer) in centrum Brugge. Deze staat er al 30 jaar maar wegens verkoop moet dit zo spoedig mogelijk in orde worden gebracht.