Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor extra binnenmuur laten metsen in slaapkamer:

Extra binnenmuur laten metsen in slaapkamer

Ik wil een extra binnenmuur laten metsen in mijn slaapkamer, muur dient tevens als extra isolatie. Ik heb geen materialen. Breedte +/- 3m, hoogte 2m70 = links van vensterdeur, rechts van vensterdeur = muur van +/- 1 m en zelfde hoogte. Muur dient netjes gevoegd te worden en ga ik deze niet schilderen. Graag de werken laten uitvoeren in de maand februari - maart.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra binnenmuur laten metsen in slaapkamer uit heel België:

Binnenmuur metsen

Mijn zijgang wil ik gebruiken als hoofdingang omdat ik via voordeur in salon kom. De gang is te smal, En moet verbreed worden. De bestaande muur is reeds in het midden uitgebroken, daar stond de haard tegen. Dus te metsen muur is 2m35, en 3m hoog. Hier komt ook een deur in. Een hoek van 90° Ong 30cm op 3M hoog. Deze moet dan in verband gebracht worden met de rest van de muur van de gang. Het stuk dat er nu nog staat zal ik zelf weghalen. Dit kan als de gasmeter verplaatst is, heb dit aangevraagd. Ook kan ik voor voldoende stenen zorgen. Liefst zo snel mogelijk, nu ik alles ontruimd heb voor de openbaart ter vervanging stoof.

Metselen/isolatie muur

Een aannemer die buitenmuur kan metsen, en binnenmuur en isolatie kan komen doen. Verbouwing oud rijwoning.

Muur metsen

Renovatiewerken in een rijwoning: Metsen van Binnenmuur: YTONG Buitenmuur: Baksteen rood Samen met isolatie vochtwerend doekje onder blauwe stenen dit om schuifraam en dak te plaatsen. Daarnaast nog andere zaken te bespreken ter plaatse

Herstel in oorspronkelijke staat met binnenmuur

Binnenmuur metsen. Is nu tussendeur.

Metsen van tuinmuurtjes

Tuinmuurtjes van voortuin afbreken en nieuwe muurtjes metsen en voegen in dezelfde stijl voor twee woningen: -Afbraak (met hulp) en afvoer materialen -Funderingen aanbrengen ( indien nodig) -Nieuwe muurtjes metsen in dezelfde stijl( dekstenen recupereren) -Voegen -GEGEVENS : hoogte 0. 6 meter basis hoger gedeeltes 1. 20m Lengte binnenmuur + draag muur en buitenmuur in siersteen

Renovatie badkamer en keuken op gelijkvloers

-water- en elektriciteitsleidingen verleggen en bijleggen -verplaatsen twee bestaand verwarmingselementen -schoorsteen weghalen -nieuwe binnenmuur metsen -vloer egaliseren -gezamenlijke ventilatieschacht maken voor dampkap+boiler in keuken en badkamerverluchting (ruimtes naast elkaar) -nieuwe boiler installeren -verplaatsen bestaande badkamer- en keukenmeubelen (alles blijft op gelijkvloers maar verhuist naar andere plek)

Raam uitbreken + deuropeningen maken

In de huidige achterwegen (die binnenkort een binnenmuur wordt) zit een raam dat ik wil uitbreken en een deuropening van wil maken. Momenteel zit er boven de raamopening geen steunbalk, maar ik veronderstel dat dit nodig is. Een tweede werkje is het vervangen van een steunbalk en het opnieuw metsen van 3 a 4 lagen snelbouwsteen. Ook het plaatsen van een dorpel moet hier gebeuren.Foto's ter beschikking.

Kleine metselwerken uit te voeren

Ik zoek iemand om een aantal kleinere metselwerken uit te voeren. Het gaat om - metsen van een binnenmuur (ongeveer 4 m lang) met een deuropening. - verplaatsen van een deuropening. - 2 raamopeningen wijzigen. - een oude raamopening wijzigen tot een deuropening.