Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor onderhoud en keuring 5 gaskachels en 1 gasboiler:

Onderhoud en keuring 5 gaskachels en 1 gasboiler

Ik wil graag mijn 5 gaskachels en 1 boiler laten nakijken en keuren. Aantal 2 van de kachels gaan sinds deze herfst niet meer aan, werken niet meer.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud en keuring 5 gaskachels en 1 gasboiler uit heel België:

Onderhoud bulex Thematek

Ik heb een bulex Thematek f24 E-B ketel en had graag een onderhoud en/of afstellen. 2-jaarlijkse keuring met attest(en) hiervan. Het lekt ook klein beetje water. Daarom zo snel mogelijk.

Onderhoud en keuring centrale verwarming

Onderhoud + keuring centrale verwarming (mazout)

Onderhoud nazicht gaskachels

Onderhoud en nazicht 2 gaskachels in huurhuisje moeten nagezien worden op goede werking. Ook in schouw zit flexibel en moet gecheckt worden. Ook aansluiting gasvuur moet nagekeken worden. Keuring alsook van hoogrendementsketel Vaillant in zelfde straat op andere nummer.

Onderhoud van de ketel

Ik ben enkel uit op een deftige prijsvergelijking. Wij hebben ons namelijk aangesloten bij Luminus voor een ketelonderhoud. Daar moeten wij 6,5euro/maand betalen voor een tweejaarlijkse keuring. Natuurlijk kunnen we voor de prijs ook altijd een technicus laten langskomen mochter er zich problemen voordoen. Nu vraag ik mij af wat de kostprijs zou zijn voor een tweejaarlijkse keuring mochten wij geen dergelijk contract hebben bij een technicus of energieleverancier. M.a.w. wat zou het kosten om gewoon een technicus om de 2 jaar te laten langskomen voor een keuring en onderhoud van onze ketel. Niets weerhoud ons ervan om ons uit te schrijven bij Luminus en samen te werken met iemand anders die eventueel goedkoper is.

Onderhoud condensatieketel Bulex

2 jaar geleden werd er in de 4 appartementen van ons gebouw nieuwe bulex condensatieketels voor warm water en verwarming geplaatst. Deze zijn nu toe aan hun eerste keuring. Graag prijs om deze 4 toestellen te keuren. Bulex thematek f24e-b

Thermische veiligheidsmengkraan plaatsen + 1 nieuwe chauffage (uitbreiding bestaande installatie)

In september 2015 werd er een zonneboiler geplaatst en aangesloten op het systeem met gascondensatieketel van Vaillant die zowel zorgt voor chauffage als verwarming sanitair water. Bij het 2-jaarlijks onderhoud en keuring van de codensatie ketel werd er vorige week vastgesteld dat de installateur geen thermische mengkraan tussen het zonneboilervat en de condensatieketel heeft geplaatst waardoor de temperatuur die aan de ketel wordt aangeboden niet tot 60°C wordt begrensd. Dit moet dringend in orde worden gebracht aangezien de zomer voor de deur staat om de brander te beschermen. Daarnaast willen we in een half kelder verdiep van ongeveer 4mX4mx3m een chauffage met thermische kraan plaatsen die aangesloten wordt op het bestaande chauffagesysteem. De leidingen van de bestaand.

Onderhoud en keuring bulex boiler

Keuring bulex boiler. Adres geef ik aan vakman.

Onderhoud wandgasketel vailant

Graag offerte voor onderhoud en keuring Valliant wandgasketel. Kenmerken VUW BE 240/2-5H R1-serial n service n type 11B5. Nazicht / ontkalking - geiser valt uit na 5 minuten.