Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor dubbele beglazing herstelling oude ramen:

Dubbele beglazing herstelling oude ramen

Wij hebben recent een oud herenhuis gekocht met grote houten ramen in heel goede staat maar enkel beglazing. Wij zoeken een schrijnwerker die de ramen waar nodig hersteld en dubbele beglazing plaatst, of indien dit de betere optie blijkt, nieuwe houten ramen plaatst. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele beglazing herstelling oude ramen uit heel België:

Ramen vervangen en dubbele beglazing

Voor een rijwoning in Gullegem wil ik de enkele beglazing en houten kaders vervangen door dubbele beglazing en aluminium profielen. Het gaat om twee grote ramen op het gelijkvloers, een klein in de keuken en gang.

Voorzetramen plaatsen

Ik ben op zoek naar voorzetramen voor 4 ramen in hout die nu al recente dubbele beglazing hebben. Bedoeling is het geluid aan de straatkant verder te beperken. 2 ramen zijn ca 1,50 m x 1,00 m. 2 ramen zijn circa 1,00 m x 1,00 .

Vervangen dubbel vensterglas in 4 venstervleugels

In de twee houten (meranti) ramen van de bovenverdieping, aan de ZW-zijde van de woning, is er condensvorming binnenin de glasplaten van de dubbele beglazing. Het betreft in totaal 4 glasplaten met afmetingen ong. B x H = 60 x 120 cm. Graag offerte voor plaatsing nieuw glas en afvoer oud glas.

Diepe kras in een terrasraam - Dubbele beglazing plaatsen

Mijn terrasraam heeft een diepe kras door het vallen van een afschermplaat van de gebuur. Door die kras krijg ik nu condens in mijn dubbel glas.

Glas in voordeur herstellen

Glas van voordeur met dubbele beglazing van buiten kan is gebroken. Enkel glas van buiten kant is gebroken van binnenkant is nog volledig in contact. Graag herstellen.

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Ik wil een offerte voor het vervangen van enkel glas naar dubbele beglazing in een aluminiumframe van de woonkamer bestaande uit 3 delen:2 ramen van 68x136cm en 1 raam van 125x136

Van enkel naar dubbel glas

Voor een profiel ijzer enkele beglazing naar een dubbele beglazing, geschatte opp. = 33 m², 22 ramen, waarvan een aantal met dubbel frame in één frame. Ijzeren ramen: koudebruggen beter isoleren / afdichten met tochtstrip / ... (?)

Vervangen van mazoutketel

Vervangen van huidige mazoutketel door gascondensatieketel. De nieuwe ketel dient zowel voor verwarming als warm water (doorstromer) te zorgen. Woning is van 1985, overal dubbele beglazing maar isolatie niet bekend.