Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor dubbele beglazing herstelling oude ramen:

Dubbele beglazing herstelling oude ramen

Wij hebben recent een oud herenhuis gekocht met grote houten ramen in heel goede staat maar enkel beglazing. Wij zoeken een schrijnwerker die de ramen waar nodig hersteld en dubbele beglazing plaatst, of indien dit de betere optie blijkt, nieuwe houten ramen plaatst. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele beglazing herstelling oude ramen uit heel België:

Dubbele beglazing plaatsen

Vervanging dubbele beglazing in PVC deur tussen kelder en tuin. Afmeting ± 55 x 100 cm. Inbraakwerend glas indien mogelijk.

Nieuwe dubbele beglazing in bestaande kozijnen

Ik wil graag dubbel glas plaatsten. Na de brand in de keuken is mijn glas kapotgegaan. Ik had enkel glas. Voor deurglas zijn de afmetingen 202 cm op 70 cm. Voor 2 andere ramen 123 op 32 cm en 80 op 39 cm.

Ramen vervangen door harde pvc

Ik wil graag mijn dubbele beglazing van de ramen laten vervangen door ruiten in harde pvc. Het gaat om een tiental ramen in totaal die men moet vervangen.

Lager van schuifdeur vervagen en afsluitmechanisme vervangen

De schuifdeur naar het terras langs de straatzijde van appartement op de tweede verdieping werkt niet meer naar behoren. (leegstaand app, te koop) In het ALU raamprofiel werd jaren geleden dubbele beglazing geplaatst. Mogelijk is een lager beschadigd door het hoge gewicht. De raamvergrendeling is eveneens defect en dient vervangen.

Vervangen van glas in voordeur

De pvc voordeur bestaat uit 3 glazen panelen en in het onderste paneel is een glasbreuk. Deze zou vervangen moeten worden. Het type dubbele beglazing die ik momenteel heb is: climaplus ultra N4/15/4 met u-waarde van 1. 1W.

Glas vervangen in PVC ramen

Ik wil mijn enkele beglazing vervangen door dubbele beglazing. Dit zijn 5 PVC ramen van het merk Winsol. De afmetingen zijn 30x145cm (2x) en 45x145 (3x).

Vervangen glas naar hr glas

Ik wil HR++ glas plaatsen in mijn bestaande aluminium profielen van mijn woning waar momenteel dubbele beglazing aanwezig is. Het zou gaan om een totale oppervlakte tussen de 30 en de 40 m3 glas. Graag had ik een idee gehad van de kostprijs hiervan. Verder had ik ook even willen informeren of HR++ glas ook zonnewerend is aangezien de ramen in mijn keuken tijdens de zomer in de volle zon staan en er hierdoor ook veel warmte binnenkomt.

Dubbele beglazing plaatsen

2 hele grote vensters, 4 gewone vensters, 6 kleine vensters, 5 deuren. Dubbele beglazing HR++