Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor dubbele beglazing herstelling oude ramen:

Dubbele beglazing herstelling oude ramen

Wij hebben recent een oud herenhuis gekocht met grote houten ramen in heel goede staat maar enkel beglazing. Wij zoeken een schrijnwerker die de ramen waar nodig hersteld en dubbele beglazing plaatst, of indien dit de betere optie blijkt, nieuwe houten ramen plaatst. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele beglazing herstelling oude ramen uit heel België:

Glas vervangen in PVC ramen

Ik wil mijn enkele beglazing vervangen door dubbele beglazing. Dit zijn 5 PVC ramen van het merk Winsol. De afmetingen zijn 30x145cm (2x) en 45x145 (3x).

Vervangen glas naar hr glas

Ik wil HR++ glas plaatsen in mijn bestaande aluminium profielen van mijn woning waar momenteel dubbele beglazing aanwezig is. Het zou gaan om een totale oppervlakte tussen de 30 en de 40 m3 glas. Graag had ik een idee gehad van de kostprijs hiervan. Verder had ik ook even willen informeren of HR++ glas ook zonnewerend is aangezien de ramen in mijn keuken tijdens de zomer in de volle zon staan en er hierdoor ook veel warmte binnenkomt.

Dubbele beglazing plaatsen

2 hele grote vensters, 4 gewone vensters, 6 kleine vensters, 5 deuren. Dubbele beglazing HR++

Herstellen of vervangen gebarsten glas verandadak

Er zit een barst van ongeveer 7 cm aan de binnenkant van de dubbele beglazing van mijn verandadak. Herstellen of vervangen van glas.

Kapot raam deur vervangen

Vervangen van dubbele beglazing in de voordeur. Afmetingen 80 x 180. Bij voorkeur een glas dat moeilijk breekt. Alternatief vervangen van de deur. Is een dringende opdracht.

Dubbel glas plaatsen in beschermd monument

We zijn eigenaar van een beschermd monument. Deze heeft nog enkele beglazing en we zouden graag overgaan naar dubbele beglazing. Ook zijn er enkele lichten ( Bovenwaaiers) met gekleurd glas. Aantal : 20 chassis in hout Woning 420 m²

Dubbele beglazing vervangen door nieuwe

Wij hebben een bestaande woning met enkel dubbel glas. Graag een offerte voor de volgende afmetingen. Breedte: 74cm x Hoogte 1. 81m x vier stuks. Met de daarbij voorzien tochtstrips. Deze zijn opendraaiende terrasdeuren. HR+ of hoger (indien dit mogelijk is ). Houten kozijnen.

Glas in deur vervangen

Er is een grote barst in de binnenkant van de dubbele beglazing van mijn pvc voordeur (buitenste glas is intact). Het binnenste glas zal helemaal moeten vervangen worden. Afmeting is ongeveer 2m op 0,75 m.