Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor dubbele beglazing herstelling oude ramen:

Dubbele beglazing herstelling oude ramen

Wij hebben recent een oud herenhuis gekocht met grote houten ramen in heel goede staat maar enkel beglazing. Wij zoeken een schrijnwerker die de ramen waar nodig hersteld en dubbele beglazing plaatst, of indien dit de betere optie blijkt, nieuwe houten ramen plaatst. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele beglazing herstelling oude ramen uit heel België:

Ramen en deur vervangen

Ik wil een ingangsdeur en vijf ramen vervangen: een grote op de gelijkvloerse verdieping, twee op de eerste verdieping en twee kleine op de dak. Graag wil ik de prijs van de optionele dubbele of trippele beglazing met raamkozijnen eens bekijken. Contact per mail.

Dubbele beglazing plaatsen

Appartementsblok - hoekappartement met ongeveer tussen 15 - 20 m2 ramen. De kaders mogen niet vervangen worden. Op dit moment is er enkele beglazing. Houten kozijnen.

Dakkoepel te plaatsen

Ik wens mijn huidige koepel te vervangen met een beter exemplaar met dubbele beglazing en de mogelijkheid om deze te openen. De afmetingen zijn ongeveer 1m op 2m.

Barst in raam te herstellen

Dubbele beglazing enkel het glas aan de buitenzijde werd beschadigd. Raam in Pvc. Afmetingen ongeveer 48 cm op 125 cm.

Glazen deur herstellen

Onze voordeur van de winkel is gebarsten. Deze bestaat uit een aluminium kader met daarin dubbele beglazing.

Dubbelglas plaatsen

Ik zoek een vakman voor het vervangen van de ramen. In enkele ramen waar er al dubbele beglazing is zit er vocht tussen. Dubbele beglazing RR ++ Houten kozijnen.

Raam vervangen

Er zit een gat in mijn venster (dubbele beglazing) door de hoveniersfirma van bij de buren. Er is een steen door de grasmaaier gegaan en door mijn raam gegaan.

Buitenraam te vervangen

Buitenraam is versleten en aan vervangen toe. Had graag houten raam in afzelia of meranti met 3 dubbele beglazing alsook binnen afwerking. Buitenmaat = Hoogte: 192 cm op 102 breedte.