Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor dubbele beglazing herstelling oude ramen:

Dubbele beglazing herstelling oude ramen

Wij hebben recent een oud herenhuis gekocht met grote houten ramen in heel goede staat maar enkel beglazing. Wij zoeken een schrijnwerker die de ramen waar nodig hersteld en dubbele beglazing plaatst, of indien dit de betere optie blijkt, nieuwe houten ramen plaatst. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele beglazing herstelling oude ramen uit heel België:

Glas in kiepraam vervangen

In mijn groot keukenraam zit een barst. Kiepraam. Dubbele beglazing moet vervangen worden.

Maken van vliegenhor

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een vliegenhor in een venster met dubbele beglazing. Houten kader, ongeveer 125 op 65.

Enkel glas vervangen door dubbele beglazing

Mijn woning (grote vrijstaande woning) heeft overal (rondom rond) nog enkel glas, (houten ramen en deuren met elk een onderverdeling naar kleinere rechthoeken) Ik overweeg om dit enkel glas te vervangen door dubbel glas teneinde een energetisch betere oplossing te bereiken en liefst in het bestaande houten kaderwerk vermits dit nog goed is (behoud) .

Dubbel glas plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van dubbele beglazing voor: Ramen in hout 70 cm op 110 cm 2 stuks Pvc ramen 180 cm op 1,40 cm 2 stuks Raam in deur 50 cm op 120 cm 2 stuks

Gat in raam van schuifpui herstellen

Wij hebben een gat in het raam van een schuifpui. Hier zit dubbele beglazing in. Afmetingen zijn 1.03 m x 1.90 m.

Ramen en deur vervangen

Ik wil een ingangsdeur en vijf ramen vervangen: een grote op de gelijkvloerse verdieping, twee op de eerste verdieping en twee kleine op de dak. Graag wil ik de prijs van de optionele dubbele of trippele beglazing met raamkozijnen eens bekijken. Contact per mail.

Dubbele beglazing plaatsen

Appartementsblok - hoekappartement met ongeveer tussen 15 - 20 m2 ramen. De kaders mogen niet vervangen worden. Op dit moment is er enkele beglazing. Houten kozijnen.

Dakkoepel te plaatsen

Ik wens mijn huidige koepel te vervangen met een beter exemplaar met dubbele beglazing en de mogelijkheid om deze te openen. De afmetingen zijn ongeveer 1m op 2m.