Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor dubbele beglazing herstelling oude ramen:

Dubbele beglazing herstelling oude ramen

Wij hebben recent een oud herenhuis gekocht met grote houten ramen in heel goede staat maar enkel beglazing. Wij zoeken een schrijnwerker die de ramen waar nodig hersteld en dubbele beglazing plaatst, of indien dit de betere optie blijkt, nieuwe houten ramen plaatst. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele beglazing herstelling oude ramen uit heel België:

Raam vervangen

Er zit een gat in mijn venster (dubbele beglazing) door de hoveniersfirma van bij de buren. Er is een steen door de grasmaaier gegaan en door mijn raam gegaan.

Buitenraam te vervangen

Buitenraam is versleten en aan vervangen toe. Had graag houten raam in afzelia of meranti met 3 dubbele beglazing alsook binnen afwerking. Buitenmaat = Hoogte: 192 cm op 102 breedte.

Glas vervangen in deur

Dubbele beglazing vervangen in een PVC voordeur. Afmetingen 62,5 * 54,5 cm. Mat glas.

Dampruit herstellen

Ik heb een raam waar er condens tussen de dubbele beglazing zit. Vervanging raam. Afmeting 26cm breed 1. 20m hoog.

Ramen vervangen en dubbele beglazing

Voor een rijwoning in Gullegem wil ik de enkele beglazing en houten kaders vervangen door dubbele beglazing en aluminium profielen. Het gaat om twee grote ramen op het gelijkvloers, een klein in de keuken en gang.

Voorzetramen plaatsen

Ik ben op zoek naar voorzetramen voor 4 ramen in hout die nu al recente dubbele beglazing hebben. Bedoeling is het geluid aan de straatkant verder te beperken. 2 ramen zijn ca 1,50 m x 1,00 m. 2 ramen zijn circa 1,00 m x 1,00 .

Vervangen dubbel vensterglas in 4 venstervleugels

In de twee houten (meranti) ramen van de bovenverdieping, aan de ZW-zijde van de woning, is er condensvorming binnenin de glasplaten van de dubbele beglazing. Het betreft in totaal 4 glasplaten met afmetingen ong. B x H = 60 x 120 cm. Graag offerte voor plaatsing nieuw glas en afvoer oud glas.

Diepe kras in een terrasraam - Dubbele beglazing plaatsen

Mijn terrasraam heeft een diepe kras door het vallen van een afschermplaat van de gebuur. Door die kras krijg ik nu condens in mijn dubbel glas.