Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor dubbele beglazing herstelling oude ramen:

Dubbele beglazing herstelling oude ramen

Wij hebben recent een oud herenhuis gekocht met grote houten ramen in heel goede staat maar enkel beglazing. Wij zoeken een schrijnwerker die de ramen waar nodig hersteld en dubbele beglazing plaatst, of indien dit de betere optie blijkt, nieuwe houten ramen plaatst. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele beglazing herstelling oude ramen uit heel België:

Vervangen van enkel glas naar dubbel glas

In ons huis zijn de ramen op de bovenverdieping nog enkele beglazing. Een zouden deze willen laten vervangen door dubbele beglazing of hoog redementsbeglazing. De ramen zitten nu in een houte kozijn. Indien mogelijk zouden we dit kozijn willen behouden. Het gaat om twee ramen van 3 panelen (ongeveer 2 x 60 cm x 100 cm, deze gedeeltes kunnen ook open maar niet op kiep en 1x 160cmx100cm) en 1 raam met 2 panelen (1x 60cmx100cm dit gedeelte kan open maar niet op kiep en 120 cm x100 cm) de grote zijn geschatte waarden en werden nog niet gemeten.

Woning renoveren

Wij willen een woning renoveren om deze verhuurklaar te maken. In eerste instantie zou een specialist ons inzicht moeten geven in de werken die minstens zouden moeten worden uitgevoerd. De renovatie zou alvast omvatten: het plaatsen van dubbele beglazing, het vervangen van twee deuren, het herplaatsen van een veranda, het plaatsen van een keuken, het betegelen van delen van de vloer, het betegelen van de stenen trap die van de straat naar de voordeur leidt.

Geluidsisolerende binnenramen plaatsen

Binnenraam plaatsen ( van raam langs de straatkant) plaatsen om het geluid van de straat tegen te houden. Nu reeds dubbele beglazing aanwezig met beide kanten gelaagd glas. Oppervlakte raam 235 op 210 cm. Er is wel een rolluikkast aanwezig. Ramen moeten open kunnen.

Dubbele beglazing plaatsen

Op een dakappartement enkel glas vervangen naar dubbelglas tegen de zon. 1. 00X2. 00 1. 20X2. 00 2. 00X2. 25 3. 00X2. 00 1. 50X2. 00. Houten kozijnen.

Glas vervangen in raam

Er is een steen die tegen het glas van onze living is gevlogen en er is een gat. Het is dubbele beglazing.

Dubbele beglazing in deur plaatsen

Ik zoek een vakman om dubbele beglazing in onze deur te plaatsen. De afmetingen van het glas zijn 130 cm - 66 cm.

Glas in bestaand raam vervangen

Het glas in een bestaand raam vervangen. Het glas heeft een afmeting van 102 * 55 cm (+- 3 cm afwijking --- is dubbele beglazing)

Glas in kiepraam vervangen

In mijn groot keukenraam zit een barst. Kiepraam. Dubbele beglazing moet vervangen worden.